Форум Рідного Міста

Чому у мене Варшавський час?

Sergi Adamchuk - 14-10-2003 у 08:37

Чому у мене показується варшавський час повідомлень? Я вибирав часовий пояс де був Kyiv (+2).... Хоча в примітці там писалось "для України вибрати -2"

Олексій Мачехін - 14-10-2003 у 09:23

То у всіх так ;)

Sergi Adamchuk - 14-10-2003 у 09:36

Цитата:

То у всіх так

А чому?

Sergi Adamchuk - 14-10-2003 у 12:31

Агов!! Де адміністратори сайту? Я чекаю на відповідь.

Рост - 14-10-2003 у 13:07

Вельмиповажний пане Sergious.
А що, адміністратори сайту Вам щось зобов`язані? Щоб до них звертатись таким чином? "Агов! Чекаю на відповідь"
Я думаю, що коли хтось із адмінів з`явиться в он-лайні, він дасть відповідь, якщо буде вважати за потрібне. Але вимагати - це зайве. Ви не є спонсором цього сайту, чи не так?

Sergi Adamchuk - 14-10-2003 у 13:11

пробачте, якщо у чомусь був нетактовний. Але все таки думаю сайт орієнтований на користувачів більше ніж на спонсорів. чи не так?

Нормалайзер - 14-10-2003 у 13:54

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
...А що, адміністратори сайту Вам щось зобов`язані? Щоб до них звертатись таким чином? "Агов! Чекаю на відповідь"
Я думаю, що коли хтось із адмінів з`явиться в он-лайні, він дасть відповідь, якщо буде вважати за потрібне. Але вимагати - це зайве. Ви не є спонсором цього сайту, чи не так?


невже ви не відчуваєте, наскільки хитка така позиція? "Якщо буде вважати...", "ви не є спонсором..." - снобізм чистої води ;) Знаєте, яким буде подальше еволюціонування такої позиції? "ПАРАВОЗ - ДЛЯ МАШИНІСТА" :)

Олексій Мачехін - 14-10-2003 у 13:59

Мені здається що це звичайне зауваження щодо тону допису і не більше. Якщо пан Нормалайзер вважає що з адмінами форуму припустимо бути за панібрата, то його особиста думка, проте у адмінів може бути інше ставлення до процесу спілкування на цьому форумі, чи не так?

Дмитро Тарасов - 14-10-2003 у 14:10

Існує проблема з годинником хостера та його переведенням на літній, зимовий час. Покищо відредагуйте свій профайл, поставте +3.
P.S.
Адміністрація вдячна користувачам за коментарі, пропозиції по покращенню роботи Форуму.
Адміністрація не приймала на себе зобов'язань відповідати на запитання про особливості роботи та технічної реалізації Форуму.
Числені звернення до адміністрації з одним і тим питанням при відсутності відповіді адміністрації, нагадування про "необхідність дати відповідь" розглядаються як спам.

Нормалайзер - 14-10-2003 у 14:11

Незгоден з Вами, пане Олексію ;)

Якщо кожне звертання уваги про ТОН допису буде мотивуватись сентенціями "а як си схочуть" чи виясненням статусу - ніц суттєвішого, ніж флейм, не буде ;)

О, тим більше що відповідь суперадміна знімає всі питання:D

З повагою до форуму і дописувачів,

Sergi Adamchuk - 14-10-2003 у 14:28

Дякую за відповідь адміністрації, обіцяю надалі враховувати поради та власні помилки.

Але ж прикольно, там у іншому топіку балакають про Москву і Україну і навіть на нашому форумі я повинен у себе в анкеті вказувати місцезнаходження Москва, щоб коректно бачити час повідомлень :-)

Андрій Пелещишин - 14-10-2003 у 21:11

Трохи по темі, трохи не по темі

Щодо годинника. Ситуація тут дійсно трохи дивна, але на разі якісь негаразди з годинником в гостера. Чим вони викликані, не знаю, але цілком можливо, що або від не перейщов був на літній час або щось інше. Колись як буде час, ми будемо детально виясняти ситуацію

Щодо зобов'язань, функцій, часу і тп.
Цей проект є дійсно абсолютно приватний, наразі абсолютно неприбутковий, і головне (!) затратний по часу.
У мене і моїх колег, є робота яка займає багато часу та зусиль, і яка очевидно є основним заняттямм будь-якої людини. Тому я від імені Адміністрації щиро прошу вибачення за недоробки у Форумі, за спізнілу або відсутню реакцію на ваші звернення. Мені прикро, і я глибоко вдячний за ті корисні зауваги, які висловлюються..

Проте!
1 Я розраховую на певне розуміння моїх особистих потреб та проблем, зокрема те, що я (чи хтось інший з Адміністрації) не може прибігати по "першому зову" і "по стійці струнко" рапортувати про кожну свою дію чи її відсутність. Повірте я й без того вже не одну ніч провів у ургентних реанімаціях Форуму, виправленях багів і тп (мене серце болить, коли думаю, що колись протягом цілого дня користувачі не могли доступитися до Форуму), щоби настільки вже приділяти увагу розв'язанню некритичних проблем.

2. Я дійсно чисто по людськи якось більше розумію, коли зауваження висловлюються постійними дописувачами Форуму, які тут є вже тривалий час і збагатили Форум сотнями повідомлень, ніж коли зауваги складають значну частину з кількох повідомлень нового користувача. Це не поділ "на білих і чорних", це просто так само недоречно як зауваження на вулиці від малознайомої людини.

Андрій Пелещишин - 26-10-2003 у 18:26

Як ми і підозрювали з переходом на зимовий час усе виправилося.

Гурман - 6-2-2004 у 07:17

Те, що Ви не використовуєте спонсорських грошей - дуже цінно для моральної чистоти форуму. Бажаю Вам зберегти таку незалежну позицію.
Помилок на Форумі таки багатувато, і якщо нема можливості повиправляти їх всі зразу прямо зараз - то хоча б десь собі записуйте. Час іде вперед, і можливо за кілька місяців з"явиться можливість виправити все, чи майже все, чи навіть виправляти регулярно.