Форум Рідного Міста

Дослідження пасажиропотоків у Львові

Тарас Гулка - 7-4-2005 у 20:03

Сьогодні студенти розповіли цікаву штуку. Вчора багато студентів Львівської Політехніки були позачергово виклакані на військову кафедру. Після чого їх розподіли по міському транспорту (марштурки, трамваї, тролейбуси та ін) де вони з 13 до 23 год. чітко записували скільки людей на якій зупинці зайшли і вийшли.
А ввечері по тв пройшла інформація, що дійсно якийсь інститут (який точно не знаю) проводить дослідження щодо пасажиропотоків у Львові. І на це виділено скількість-там сотень тисяч гривень.
Цікаво чи хтось знає щось детльніше, про ці дослідження. Наскільки серйозні вони і куди пішли кошти, якщо збором інформації (а є підозри, що і обробкою) займалися безкоштовно студенти

Роман Голощук - 7-4-2005 у 22:07

Ага, студентів Ветеринарної академії теж дл цього "залучили" - о 5-тій годині (ранку!) вишикували в гуртожитку і "роздали рознарядку" :)
Напевне, кілька копійок і їм перепало. Якщо це "дослідження" дасть хоч якийсь результат - то це буде добре. Але зараз, навпаки, ходять чутки про бажання перевізників підняти ціни на проїзд :mad:

Ярема П. - 7-4-2005 у 23:17

Ну-ну, може хтось знає щось більше? Кому плата пішла?

Анастасія Кулакова - 8-4-2005 у 13:15

У нас ( в Дніпропетровську) такі дослідження проводяться не менш, ніж раз на рік. Їх також виконують студенти (не безкоштовно, але за малі гроші). На мою думку це не пов'язано із підвищенням плати. Я сама, ще коли була студенткою ( за радянських часів) і плата за проїзд була фіксованою, брала участь у таких переписах. Ми ставили палички у зошиті за кожну людину, що вийшла-зайшла на певній зупинці тролейбуса №13. Тоді це було абсолютно безкоштовно, просто ми мали змогу прогуляти, наприклад історію КПРС :)