Форум Рідного Міста

Proxy

Sagittarius - 27-6-2005 у 20:55

Стикнувся з такою проблемою. Є локальна мережа з 5 (центральний XP, решту 98)компютерів. Один з компів підключений до інтернет через виділену лінію. На ньому стоїть фаєрвол ZoneAlarm. Доступ до інтернету для інших користувачів здійснювався стандартними засобоми вінди (XP prof SP1) подключение - сделать общим. Трафік обмежений 300мб в місяць. Відповідно почали перебирати. Спочатку поставив проксімітрон для обрізання реклами. Допомогло на 2 місяці, тепер знову перебираєм. Відповідно керівництво дало завдання зробити доступ до інтренету через пароль з можливість контролю трафіку за кожним з користувачів. З програм використовують інтернет експлорер, опера, бат, міранда. Пробував поставити winroute - разом з зонеалярмом працювати не хоче.
Пробував coolproxy - як не смішно не зміг налаштувати (дома де інтернет через дозвін все працює, а на роботі ставлю - каже немає жодного зєднання, де його переключити на працю з виділеною лінією а не з модемом знайти не зміг). Можливо хтось має готове рішення, вимоги - мусить бути під вінду і щоб зживалася з зонеалярмом

Ігор+ - 27-6-2005 у 22:14

Навіщо інтернет, якщо в місяць 300 Мег на 5 компютерів ?!!

Sagittarius - 27-6-2005 у 22:35

Фірма абсолютно не компютерна. Для пошти аьки і читання новин по роботі вистарчало. Просто люди почали качати mp3, лазити по різним сайтам (в більшості з користувачів стаж роботи за компом не більше року і основна програма ворд)

Андрій Пелещишин - 27-6-2005 у 22:40

Цитата:
Навіщо інтернет, якщо в місяць 300 Мег на 5 компютерів ?!!


Ігоре, до чого тут це?
В чоловіка цілком конкретне питання, у нього така ситуація, у Вас - вочевидь інакша. Але його цікавить саме його проблема.

Maluy - 29-6-2005 у 09:29

Можу порадити http://usergate.ru/ Правда давно вже з ним не бавився. Але колись в мене була подібна проблема. Досить не погано працює, закрийте фаєрволом всі порти і видкрийте лише той по якому будуть конектитись компи до проксі.

Хоча можу сказати Вам, що фірмі було б дишевше заплатити якихось 300 - 400 грн і Вам би скрутили під FreeBSD якийсь мінімальний сервачок і натому би пропали всі проблеми!!! ;)