Форум Рідного Міста

Кабелі від ноута до ТВ

Юрій Сєров - 17-3-2009 у 09:23

Де можна придбати кабелі, щоб можна було його підключити до ТВ?
На ТВ входи - тюльпани.
Так розумію, що потрібно два - один для відео, один для авдіо.
Чи може є якісь з'єднані докупи?

Ярема П. - 17-3-2009 у 11:50

А який вихід в нотбуку? VGA, SVIDEO, HDMI?

Чирка Олег - 17-3-2009 у 12:42

Цитата:

Де можна придбати кабелі, щоб можна було його підключити до ТВ?
На ТВ входи - тюльпани.
Так розумію, що потрібно два - один для відео, один для авдіо.
Чи може є якісь з'єднані докупи?


Можливо ROLINE має такі перехідники. Переглянь їхні товари http://www.roline-ua.com/rpriceroline.zip

Ярема П. - 17-3-2009 у 12:48

А не простіше на радіобазар з’здити?

Юрій Сєров - 17-3-2009 у 12:51

VGA

Ярема П. - 17-3-2009 у 13:02

Ну то що ж ти хочеш підключати? Якщо в тебе телевізор з нових LCD чи плазм, які обслуговують VGA, то проблем немає. На все решта треба перехідники конвертери, які коштують.
Я того і питав, що ти там за виходи маєш. Я колись так само був одержимий ідеєю VGA спарувати з композитним входом телевізора, але кинувся того ровера - не так все просто (читай документацію що таке RGB і синхронізація). В деяких випадках з ATI відеокартами можна робити пряме з’єднання з відео входом, але там треба підкручувати настройки фрейм-буфера.
Мушу розчарувати - або конвертор, або новий телевізор з VGA входом. Або новий нот, який має відеовихід (s-video або HDMI).

Юрій Сєров - 17-3-2009 у 13:38

ТВ старий.
А які орієнтовні ціни?

Ярема П. - 17-3-2009 у 13:50

Юра, пошукай в google на "vga composite converter". Отримаєш повністю всю інформацію, я можу лиш підказати, чи то fake чи варте уваги.


Ось, наприклад: http://www.newtechindustries.com/newtech/computer/vga_to_composite_...

Павло Жежнич - 17-3-2009 у 14:15

Тиждень тому бачив різні перехідники в Новій Лінії на Щирецькій - може там є такі як треба. Також на Південному є магазинчик з перехідниками (якщо не хочеться їхати на радіобазар).

Юрій Сєров - 17-3-2009 у 16:59

А якщо С-Відео, тоді простіше?

Ярема П. - 17-3-2009 у 18:55

Що ти маєш на увазі?

Є такі можливості виводу: VGA (SVGA), S-video, HDMI. В тебе в ноті є тільки VGA. Розглядаємо цей випадок. Тобі треба VGA RGB сигнал перетворити на звичайний відео сигнал, який або просто втикнути в відеовхід телевізора, а у випадку його відсутності просто подати його на відео-вхід плати радіоканалу (схему подивитися телевізора, там або перемичка є, або самому зробити). Тут власне і треба такий конвертор. Може хтось у Львові і паяв подібне - кулібіних в нас не бракує. Або купити готовий, типу як той на лінку: вхід VGA, вихід у 3 форматах, VGA (напевно оригінальний сигнал), S-video і композитний RCA (ось його тобі і потрібно).

Наступна ситуація - нот має вихід s-video, як правило, всі сучасні нотбуки його мають. Тоді розв'язок простий - в інструкції має бути написано як підключати до телевізора через svideo-rca кабель - їх навалом в магазинах, або простенький перехідничок (я особисто накупив місяць тому всяких перехідників з s-video на різні виводи на базарі у Львові). І цей вихід відео RCA підключаєш так як описано вище.

Різниця сам бачиш яка - в екіпіровці нотбука і в грошах, в першому випадку біля 50 баків, в другому десь 10-15 грв.