Форум Рідного Міста

Океан Ельзи "Мить"

Катя Чернишук - 4-12-2015 у 20:22

«ОКЕАН ЕЛЬЗИ» ПРЕДСТАВИВ КЛІП НА ПІСНЮ «МИТЬ».

04.12.15 «Океан Ельзи» представили свій черговий відеокліп на пісню «Мить». На запис цієї пісні Святослав Вакарчука спонукала ситуація на сході України, а завершити її надихнула мужність бійців АТО, які перебували в госпіталі після поранень.

За словами Святослава Вакарчука, цю пісню він написав за 15 хв. під враженнями від ситуації на Сході України в лютому 2015 року.
«Лютий 2015 року... Новини зі Сходу надходять зі страшними цифрами поранених та загиблих. А за кожною цифрою - чиєсь життя, чиясь доля! Важко уявити, що відчуває людина на війні... про що думає важкопоранений, коли розуміє, що це, можливо, останні хвилини його життя. Я не міг заспокоїтись поки не написав пісню», – зазначив музикант.
Однак він тоді так і не зумів написати її до кінця.
Надихнув на її завершення важкопоранений боєць з АТО, який перебував у госпіталі.
«Наприкінці травня я був в госпіталі. Перед однією палатою лікар мене попередив, що хлопець, якого зараз побачу, поранений на війні, дивом вижив в надлюдських умовах. Осколком йому відірвало руку... І з цим дуже важким пораненням він провів 4 (!) доби на морозі. Один. Бо інші загинули чи замерзли. Потім лікарям довелося ампутувати йому ще й обидві відмороженні стопи … але він Вижив! Я хвилювався перед знайомством та лише до тієї миті, поки не зайшов до нього і побачив перед собою впевнену, усміхнену людину, яка заряджала мене своїм оптимізмом, планами на майбутнє і якоюсь неймовірною енергетикою. В його душі була весна! Він ділився нею з усім світом! Того ж вечора я знову повернувся до пісні та дописав в ній останній рядок, якого мені не вистачало весь цей час», – написав Святослав Вакарчук.
Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=7Yv61tiXUaY[/size] мене своїм оптимізмом, планами на майбутнє і якоюсь неймовірною енергетикою. В його душі була весна! Він ділився нею з усім світом! Того ж вечора я знову повернувся до пісні та дописав в ній останній рядок, якого мені не вистачало весь цей час», – написав Святослав Вакарчук.
Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=7Yv61tiXUaY[/size]