Форум Рідного Міста

Італійський лоукост презентував нові напрямки польотів з України д...

Байко Леся - 15-11-2017 у 21:17

14 листопада італійська лоукост авіакомпанія Ernest Airlines презентувала в аеропорту "Київ" нові напрямки польотів.
Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Київ".

Ernest Airlines оголосив про розширення своєї присутності в Україні, додаючи нові рейси вже з 8 грудня, які з'єднають Неаполь та Мілан Бергамо зі Львовом та Києвом трьома щотижневими рейсами. Та Венецію зі Львовом двома щотижневими рейсами.

Перший політ з Італії в Україну відбувся 20 жовтня цього року за маршрутом Мілан Бергамо-Львів з двома щотижневими рейсами, а з грудня місяця додається ще один рейс на тиждень.

Вихід італійської бюджетної авіакомпанії на український ринок радісно зустріли як пасажири, так і влада України, що дозволило добитися повного завантаження літаків з самого початку польотів і довело доцільність прямих рейсів з конкурентоспроможними цінами та зручними графіками польотів як для етнічних, ділових, так і туристичних подорожей.

"Авіакомпанія" Ернест "- це авіакомпанія, яка уважна до реальних потреб своїх клієнтів. Ми забезпечуємо високу якість обслуговування за привабливими цінами і, перш за все, ми пропонуємо зручний розклад для подорожей на Батьківщину іноземцям які живуть та працюють в Італії», - сказав Шаді Ель Танір, бізнес - директор з розвитку авіакомпанії Ернест.

«Турбота про наших пасажирів проявляється у найдрібніших деталях. Наприклад, наша багажна політика відповідає потребам пасажирів, дозволяючи їм перевозити необхідний багаж за доступними цінами, також в уважному ставленні нашого персоналу як в аеропорту, так і на борту літака», - додав він.

630_360_1510745396-2486.jpeg - 40kB

rost - 16-11-2017 у 07:44

Цитата: Початково розміщене учасником Байко Леся  
... зручними графіками польотів як для етнічних, ділових, так і туристичних подорожей.

Я в задумі. Етнічна подорож, це як?:D

Оксана Лінкова - 28-11-2017 у 20:30

Десь я це вже читала....