Форум Рідного Міста

Якщо шини то ....

Артем Головий - 21-12-2017 у 17:13

Шукаєте оптову або роздрібну торгівлю шин і дисків, акумуляторів та інших автотоварів за справедливими цінами?
....

Юрій Марків - 22-12-2017 у 11:58

Така відверта реклама... Хоча цього сезону я власне там брав зимові шини Dębica. Так до слова, хлопи в Шипшині не вміють читати і вимовляють цю назву як "дЕбіца" (правильно "денбІца"). Може звернуть увагу на цей мій допис і виправляться. Dębica - там літера "е з хвостиком" читається як "ен". А ще я подавав при замовленні в інтернеті свою картку "фішка", потім на місці в магазині про це наголосив, а результат - нуль, не нарахували на фішку -=нічого=-. Самі шини ок, нема питань.

Ось такий магазин Шипшина! А вирішуйте самі, звісно.

Взагалі варто дивитися сайт http://price.ua/ і вибирати де вигідніше. Часом з доставкою новою поштою з іншого міста буде краща ціна.

Рост - 22-12-2017 у 19:59

Ну та, з допису можна зробити висновок, ніби це Шипшина сама робить шини, а не усілякі Бріджстоуни з Нокіянами :)
А стосовно економії при покупці через інтернет, вона не завжди оправдана з точки зору можливих непорозумінь. Наприклад, одне, чи й усі колеса виявляться якого-небудь 2012 року випуску, хоча платиш за них, як за цьогорічні. Мені відомі ситуації, коли людина чітко оговорювала цей момент, а все-рівно підсунули одне колесо не таке. В магазині це вирішується елементарно, а у відділенні нової пошти, особливо, якщо проплата вже зроблена (а накладним - то як з економією)?
Ну і захист від браку. Коли монтують шини в монтажі при магазині, це знову ж гарантія від ситуацій, коли колесо не балансується, чи взагалі криве. Так, в порядних виробників таке трапляється дуже рідко, але не у всіх є гроші на "порядних", ну і "мавпа теж падає з дерева".
А хлопці на монтажі, хай і не знають, як правильно читається дЕбіца :) але на Пасічній, де я цього року докуповував пару нокіяна, переді мною колесо, яке при балансуванні потребувало досить великих тягарців, не полінувались поставити ще раз на станок, і провернути шину відносно диска на 180 градусів, що було грамотно, але що в інших місцях ніхто, як правило, не хоче робити, а так і валять но 50 грам.

Артём Сорокин - 5-1-2018 у 18:32

Якщо шини, то тільки Rosava. Вже неодноразово впевнився, що це найкращий варіант. Отут обирав де замовити - https://pn.com.ua/md/133546/ і зараз користуюсь. Дуже задоволений.

Рост - 5-1-2018 у 22:40

Цитата: Початково розміщене учасником Артём Сорокин  
Якщо шини, то тільки Rosava. Вже неодноразово впевнився, що це найкращий варіант. Отут обирав де замовити - https://pn.com.ua/md/133546/ і зараз користуюсь. Дуже задоволений.

А Bridgestone ні, ніяк? Бо я аж задумався міцно. Мені як раз на літо треба новий комплект, думав знову Бріджа взяти, а тут таке. Переходити на Росаву?