Форум Рідного Міста

Зміни в Народному Русі України

Олександр Ганущин - 7-5-2003 у 10:20

У суботу, третього числа пройшов з'їзд Народного Руху України, на якому було обране нове керівництво партії. Головою партії обрано Бориса Тарасюка, заступниками - Василя Куйбіду, Романа Зварича, Вячеслава Коваля, Юрія Ключковського та Леся Танюка. Процес узгодження керівних органів та безпосереднє проведення з'їзду засвідчили, що це не просто внутрішня реалізація гасла "Потрібні зміни !". Все пішло набагато далі. Станом на 3 травня Рух став/стане/мав би стати іншою партією. Чого-чого, а волі та жорсткості у діях колишньому міністру закордонних справ не позичати. У нашому регіоні та м. Львові зокрема, досі Народний Рух послуговувався інерцію що походила з часів здобуття Незалежності України. Вага партії мала тенденцію до зменшення, що мало місце і на останніх виборах, коли в блоці "Наша Україна", представники Руху отримало далеко не найкращі квоти та представництва. До того ж, накопичилося значна кількість проблем пов'язаних з менеджментом, залученням нового членства та старінням партійних лав. Будемо сподіватися, що наша, реально західноукраїнського (читай львівського) походження партія таки отримає новий поштовх і буде впливовою політичною силою на національному рівні.

Василь - 7-5-2003 у 16:07

Обрання Тарасюка головою Руху дають сподівання на відновлення престижу цієї партії. Головне, що це зрозуміли старі (у віковому відношенні) члени партії.
З другої сторони, обрання керівником партії людину, яка ніколи до того не була членом цієї партії, спонукає на роздуми про її значущість.

Олександр Ганущин - 8-5-2003 у 12:20

Цитата:
Першим відправив користувач ВасильЗ другої сторони, обрання керівником партії людину, яка ніколи до того не була членом цієї партії, спонукає на роздуми про її значущість.


Значущість людини такої як Тарасюк висока, адже він відома і за межами України. Хоча погоджуюся, що Рухові час виховувати і своїх лідерів такого рівня