Форум Рідного Міста

Україна - forever!

Яндрух - 16-5-2003 у 15:12

Ну що - всьо: з Іраком покінчено! Точніше з диктаторським режимом. Невдовзі буде перейдено перехідний період, заповнено вакуум влади
і постане сучасна нова проамериканська, арабська держава на кшталт Кувейту.
Дивна була "війна". Навіть не війна, а виривання коріння. Цікаво, чому США не втручалася так активно у II Світовій? Звичайно, світ був би зараз цілковито інакшим.
Той стан справ, який є зараз в Україні, нагадує вже колишній ірацький диктаторський. То чому би Штатам "серйозно не зайнятись" Україною? Спочатку зміцнити кордон, потім взятися за викорінювання наших багатовекторних урядовців та "політиків", забезпечити вільне існування ЗМІ і т.д. До речі, нещодавно з уст якогось англійського високопосадовця злетіло, що Україна займає "надзвичайно цікаве" становище в СНД. Щодо географічного плану - то тут усе зрозуміло. Щодо геополітичного становища, то Україна, надто її народ, приймає участь ув грандіозному експерименті, кроликом якого він (укр. народ) і виступає. Тобто, після успішно проведеного "експерименту", має постати новий тип homo sapiens - homo survivalis: людина виживаюча; людина, яка постіййно є в стані виживання. Як результат, той новий "народ" набуде небувалої кількості різноманітних імунітетів, з-за яких йому ніякий мор не буде страшний. З таким народом можна мури валити,
забезпечуючи панам експериментаторам поступовий контроль над світом.
Отож, брати по крови, не пручайтеся, не заважайте грандіозному проекту-експерименту, бо ж відомо, що для досягнення цілей всі способи згодяться. Будьте свідомі того, що невдовзі ми, українці, будем панувати над цілим світом. І не тільки свої ходаки помиєм в Індийському океані, а й будем ловити піранію на Амазонці і лузати насіння й плювати з вершка Ейфелевої вежі на голови підкорених парижан!

Тільки не заважайте панам-експериментаторам.

Ігор+ - 16-5-2003 у 19:10

Наші люди вже є всюди :)
Тільки чекають потрібного моменту для проведення світової революції

Зіронька - 28-5-2003 у 14:10

Плювати з Ейфелевої вежі?Не знаю, не пробувала. Не виключаю,що могло б і сподобатись. Чого ми такі закомплексовані, вельмишановне українство?
Утремо ми їм всім носа,от побачите! А як не ми- то правнуки. Жаль,мені тоді вже на Ейфелеву вежу не видертись...

Яндрух - 28-5-2003 у 16:02

Зіронько, та то ж іронічно!
Таке вражіння видається, жи всі учасники Форуму аж пнуться аби "говорити "літературно" (?!).
А де "перець"?!! Де наша говірка?!!!!! Ну і ше там де чого...
Панове редактори можуть троха "попустити"?!?

Таємний план Ґаранта

Юрій Сєров - 28-5-2003 у 19:28

Цей план почав виконуватися ще на початку 90-х.
З України, непомітно, до інших країн світу почали в'їжджати українські шпигуни.(крім Ізраїлю, туда верталися шпигуни, самі знаєте чиї :) ) Причому для цієї важливої ролі відбиралися найкращі, себто з Галичини.
Непомітно для урядів найрозвинутіших країн світу наші аґенти злилися з масами. Щоб не виділятися, вони працюють на найнепомітніших роботах (прибирання кльозетів, робота на полях, догляд за старими пердунами)
Вони чекають сигналу Ґаранта, а тоді... Блискавична операція і ми пануємо над цілим світом...
Контррозвідка наших ворогів щось запідозрила. Проте наш Ґарант не розколовся... Він лише визнав, що виїхало трохи жінок легкої поведінки.:baddevil:

Отож всі лише чекають сигналу. Ми наразі підтягуємо сили... :(

P.S.
Цитата:

Таке вражіння видається, жи всі учасники Форуму аж пнуться аби "говорити "літературно" (?!).
А де "перець"?!! Де наша говірка?!!!!! Ну і ше там де чого...
Панове редактори можуть троха "попустити"?!?


Я тільки ЗА, якщо "де чого..." належить, хоча б умовно, до нормативної лексики.

Андрій Пелещишин - 28-5-2003 у 22:36

Цитата:
Таке вражіння видається, жи всі учасники Форуму аж пнуться аби "говорити "літературно"

Не подобається - не говоріть взагалі (на Форумі).