Я б з радістю зробив собі e-mail на українському сервері, але дійсно гідних українських електронних поштових послуг я ще не зустрічав. UkrNet ніби
непогано і 20 Mb на ящик дають, але з кодіровкою там не все гаразд - ніби українська скринька, але деяких букв українських не читає. Так що змушений я
дальше користуватись своїм HotMail(ом).
Може хтось з вас мені порадить дійсно гідний український поштовий ресурс.
Доречі, а якими e-mail послугами ви користуєтесь???
Спробуй http://www.ukrpost.net
Ще є torba.com але деколи виникають проблеми.
Я все-таки віддаю перевагу ua.fm - повноцінний поштовий сервер, що працює і без Веб-інтерфейсу
Я теж про ua.fm чув схвальні відгуки.
Щодо ua.fm - я ним користуюсь. Іноді виникають таки проблеми з українськими літерами. Більш неприємна деталь - за роботи з ним мейлером не всі листи доходять на Російські сервери.
http://www.torba.com
Досить непогано, швидкий і простий в користуванні сервер
torba.com ne pohanyj, ale spamy do chortykiv distaly. mozhe to ja taka modna
sama
jih sobi des 'pidchepyla', ale meni zdajetsja sho ce 'torba'.
Користуюся поштовим сервером FREEMAIL.UKR.NET тому, що:
- Надійно (з нього ніразу пошта не пропадала та він завжди доступний (не враховуючи профілактичних періодів
)).
- Зручно (забезпечує Web-, POP3- та SMTP-доступ).
- Об.ємно (дарує 20MB скриньку).
- Розлого (5 макс. вкладень можна зробити).
- Красиво (чудесна за звучанням E-mail-адреса
).
Маєте бажання - Welcome to http://www.UKR.net/
Щиро Ваш, Freeman
P.S.
1. Не сприйміть за рекламу (цього я не хотів
).
2. І ще одне. Як ви усі прекрасно знаєте (прямо таки усі... :lol
, нещодавно
вищеописана поштова система обзавелась серверним рішенням на основі CPU від AMD, Inc., яке збільшує кількість оброблюваних за одиницю часу запитів
удвічі!! Just Cool
.
Я пробував, напевно, все і навіть трохи більше. Найкраще себе зарекомендував ua.fm.
ua.fm належить і до моїх вподобань. Плюс - він зроблений якось так, що відкривається навіть тоді, коли ніщо крім нашого сайту, який по землі, себто, у
нас на сервері лежить, не витягує. Тобто, мережа не паше - а у мене мило завжди є. Втім, так може бути не у всіх, не знаю.
Вади. Перша - несумісність з укрнетом. Посилаєш листи на укрнет - приходить повідомлення, що скриньки нема. втім, часом все одно листи доходять.
Друге - інколи лист приходить у вигляді набора здєлай сам з купи одноманітних питальних знаків - декодер жодний це паскудство не бере. Виходи два:
1) переслати на іншу скриньку (всім раджу мати дві поєднані в різних місцях)
2) відкрити текстовий варіант з заголовками (середня іконка праворуч від адреси листа)
2 fish
Ларчік відкривається просто: ua.fm лежить на близькоспоріднених серверах дніпропетровського провайдера Alkar Teleport, від яких до вас півподиху і
півкроку. А Алькар є провайдером першого рівня, тобто без нескінченних днс-переадресацій, що також є плюсом.
Укрнет - це чудово, але з нього не можна посилати по смтп!
Чи то тільки в мене? -
але сумніваюсь.
Щодо декодерів, то всі ці проблеми вирішуються, як правило, в рамках використання поштової програми ТНЕ ВАТ 
gmx.net - the BEST!!!!!!!!
Тільки правильно зареєструватись ДУЖЕ не просто!
Дає безкоштовно все те, шо інші порядні сервери за гроші, але найголовніше - НІЯКОГО СПАМУ!!!!!
Треба і собі переєструвати своє приватне "мило", бо gala.net - то жах, що летить на крилах ночі! 
Що стосується мене, то я маю мило на і на ua.fm, і на ukr.net, і на mail.360.com.ua. Але на першому часом листи приходять знаками питання, на другому
не показують українські літери, а третє довго вантажиться. Але вибору немає, тож користуюся тим, що є.
Хоча є й хороше: українські літери показують на mail.360.com.ua, ua.fm швидко вантажиться, а в скриньку на ukr.net багато влазить.
Найкраще мило - не халявне!
А з українським інтерфейсом взагалі проблема - лише на torba.com & ukrpost.net є (по замовчуванню всеодно російська). Особливо дивує ukr.net - мало того що вже ТИЖДЕНЬ в дауні, так ще й рідну мову не підтримує....
до kallisto
як боротися зі знаками питання в ua.fm читай у моїй попередній месазі.
В мене з укр.нет декілька місяців тому були дуже серйозні проблеми. Деякі листи просто зникали в нікуди. Назад не повертались і до мене не доходили.
Не знаю в чому проблема, чи через те, що вони переїзжали, чи так вони борються зі спамерами, але, як на мене краще отримати 100 листыв від спамерів,
ніж втратити одного важливого листа.
І ось в даний момент вони не працюють.
2Iggorini.
Виправ нарешті назву теми!(кращтй)
Не знаю, не знаю, я жодному своєму адресату з ua.fmне можу надіслати листи. Ані з gomail.com.ua, ані з mail.lycos.com (де у мене скриньки).
Дуже подобався gomail.com.ua, але з 1 січня 2004 року вони припиняють поштові послуги (особливість безкоштовних скриньок)
((
ану мені надішли
Раджу зайти на http://www.emailaddresses.com/email_web.htm - там купа
посилань на безкоштовні email(и)

Серед безкоштовних непогані ua.fm, gmx.net (тут стануть у пригоді знання німецької), mail.ru

Усе було добре, поки не постало завдання надіслати кілька фоток для реклами. І тут почалось злісне тріпання нервів: славний УкрНет ще на початку
додавання файлу каже, шо то всьо помилка і "не тратьте, куме сили", Опера на середині стає, як осел, а ХотМейл найшвидше і найбільше робить свою
справу, але після третьої частини роботи каже "фатіт". І що мені хто порадить?
Вже би врешті-решт якусь платну мильницю завела, але ж мушу знати котра буде найбільш ехвективна в моїх інтернет-умовах.
Люди, ХЕЛП!
Який розмір файлів? Існує обмеження в пересилці пакетів.
Наприклад 300кб, у УКрНеті можна до 2000 одну вставку, а він перериває.
Можу порадити 2 варіанти:
1.Пошта на Google. Працює поп, смтп, жодного спаму. Я перейшов – поки задоволений
2.Якщо не шкода 15 у.о. на рік, купіть собі якийсь домен з найелементарнішим хостінгом і використовуйте його як свій власний поштовий сервер.
Переважно за такі гроші можна купити домен в зоні lviv.ua або com.ua, 5-10мб диску під пошту. В результаті сам собі господар. І все буде відсилати.
Якщо слідкувати за поштою, то 5 мб хвататиме
А попробуйте-но http://mail.vpost.ru - протоколи стягування, переадресація, 15М скриньки ......
А котре з них усіх найшвидше? Оту фотку я таки просунула в ХотМайл, але довелося пообрізати усі зайві кущі і дерева довкола та ще й архівувати. А єнто
мені не інтересно.
Наразі усім добрим самарянам спасибі, будем пробувати.
Можна завести скриню на Yahoo чи на Rambler’i: там, здається, є по 200 Мб – до кінця віку має вистачити!
Ось вони, адреси:
www.yahoo.com
www.yahoo.co.uk
www.rambler.ru
www.yandex.ru
Але тут є один такий нюанс: в мене одна з моїх числених скриньок (на дідька мені їх аж стільки?!) власне на Yahoo чогось загнулася: щось не можна
відіслати нічого – працює тільки на прийом. Може, спробую з доменом yahoo.co.uk – на британському, бо американці, певно, не в силі контролювати
потужні електронні ресурси.
Ще давніше мав також на Рамблері, але тепер уже не маю.
А так, то залишаюся вірним своєму Готмейлеві – скриньок там маю аж дві! Та хоч місткість там взагалі смішна – 2 Мб (!!), - працює поштовий ресурс
безвідмовно: швидкий, віруси всі фільтрує, непроханих гостей-лиходіїв, що хотіли/хочуть вдертися до мене (особливо під час виборчої кампанії), не
підпускає й близько.
www.hotmail.com
Та з тими америкосами взагалі тре зав'язувати, ато їх в один "прекрасний" момент накриє мєдним тазіком, і шо будеш з поштою робити?
Побяжала я на Я - х-о-!
З росіянами теж не маєш бажання зв'язуватись ?
...найкращий e-mail — провайдерський :-))
"провайдерський" тобто власний, я правильно зрозумів ?
...ну як і у житті, наявність постійного партнера, з яким налагоджені
стабільні стосунки, — завжди плюс :-) у мене позаштатні скриньки на
мейл.ру... деколи сервер тормозить, але загалом непогано, і ящики
великі...
Я вже досить довгий час використовую http://www.ua.fm,www.mail.ru.Щодо http://www.ukr.net, то я мав там скриньку, і скажу, дуже не задоволений, листи не доходили мені туди, скринька могла просто "вирубитись".
До Громова Сергія: я маю на Яндексі скриньку, але він мені не сильно до вподоби, і оте ru в кінці... Вони просто трохи негарно себе поводять в
мережі. Багато випадків у мене було, коли заходиш на якийсь расьойський сайт, і треба зареєструватись, але чомусь у списку країн світу, в якому стоять
навіть такі, назву котрих раз у двадцять років чуєш, не видніється Україна. В них генетично закладене бажання бачити нас областю чи що? Якось я
впевнено обрала Афганістан, сервер запрацював, як скажений, розвідка, мабуть.
І фокус в тому, що я там далі мешканцем Афгану числюсь, хіба область забула.
Не хочу звинуватити лише російські сайти, але ми ж наче живем по сусідству... Не красіво...
Андрію, спасибі. Я таки завела собі скриньку (то цілий куферок) на Яхо, і вже майже задоволена. Там стільки усяких балабасів, і працює швидко.
Власне, у перший тиждень користування інтернетом я намагалась завести там пошту, але щось там дуже довго не виходило, і я надовго обізлилась, а вчора
відтаяла...
Я мав наувазі російський ресурс, як не дуже "заїзжений" і альтернативний до рамблер і подібні.
А стосовно префіксу .ua - конкурентів досить мало, хіба що власні домени, як то в мене.
Не “Яхо”, Галю, а Яху (Ягу): Yahoo!
То перегукується з “єгу”: в Джонатана Свіфтових „Мандрах Гулівера” була така порода диких коней, що вміли говорити по-людському.
Yahoo!, як-но вийшов, відразу став хітовим і пошуковцем, і поштовим ресурсом. Але коли з’явився Ґуґл, то він усіх заткнув за пояс!
Ще пригадую рекламний ролик тих „благословенних” часів, коли рекламувався Ягу: там один такий чорношкірий чолов’яга з такою “бабетою” на голові, як
було в моді десь у 60-их, але ще більшою! А, знов, одна краля, провівши пальчиком по його пишній шевелюрі, так ніби обпеклася об ню! І проказавши оте:
„Я-а-гу”.
Отаке було колись. Але нині такого нема, бо є ґуґль…
А мені в кайф казати Яхо.
А хтось зустрічав поштовик http://www.yahoo.com.ua/ Український Яху(Галя Лев
) Там інтерфейс повністю україномовний. Але е проблеми з кодуванням. Хто хоче гляньте
і поділіться враженнями.