Форум Рідного Міста

Дівоче питання до чоловіків

Зіронька - 4-6-2003 у 12:17

Мабуть,поставлю питання прямо, а передмова буде потім.
Шановні джентельмени(пани,сери,товариші), відкрийте, як не шкода, таємницю свого мужнього серця. Які жінки (чи дівчата) вам подобаються?Яка "ізюминка" вражає (чи вразила) найбільше. І що не подобається у нас?
Ясно, що любите гарних і розумних. Кривоногі дурочки- то на оригінала-любителя. Але ж... У кожного своє розуміння краси, як і розуму,правда? Комусь подобаються пишні блондинки, комусь- високі брюнетки. Та й розум- категорія неоднозначна. Ерудованість,практичність, психологізм...
Вчора мій двоюрідний брат, після того, як я годину його лаяла--мовляв, чого тобі, дурню, ще треба:і ноги в неї стрункі, і кучері біляві, і по барам до ранку не тиняється-- промовив:"Нічого ви, дівчата, в дівчатах не розумієте...". Я й замовкла. Згадала легенду, що чоловік і жінка--істоти з різних планет.
От і вирішила з вами, інопланетянами,поговорити.

Яндрух - 4-6-2003 у 12:45

Я терпіти не можу фарбованих блондинок - мені подобаються рудоволоски!
Ну, ще також ті, шо покрашені на вогняно-червоне, як Франка Потенте з "Run, Lola, run!"- то є клас!!

Яндрух - 4-6-2003 у 15:25

OK, Зірко - зачепила...
Далі буде не про пань і панянок в загальному, а про "стиль і манеру одягання".
Отже, ЧОМУ окремі представниці "слабшої" половини людства одягаються, особливо, в літній період як к..рви на Заході??!!
Шо, мають такий нестерпний "конкретний" потяг, шо не в силі щось з ним зробити?!
Чи то, може, навіть не на чоловіків розраховано, а на таких іже собі, на "конкуренток" (?) ?!..
Усім відомо бо, як "одягалися" жони "окупантів" по приїзді до Львова, знаходячи в гардеробах, гвалтовно видворених з їх осель міщан, купу усіляких "чудових речей". Ну, їм не дивуватися - бо з тайги прийшли...
Але сучасні жінки, вони, шо - не оглядають телевізії, не їздяьть по закордонах, ...Інтернет,... Зрештою, вже більш, ніж десяток літ, як впала завіса, яка заступала "інакомисліє" на користь тотальної "уравніловки".

Користувач Олесь - 4-6-2003 у 15:34

Цитата:
Першим відправив користувач Яндрух
Отже, ЧОМУ окремі представниці "слабшої" половини людства одягаються, особливо, в літній період як к..рви на Заході??!!


Яндруше, а чи можна конкретніше? Бо я давно не був у Львові - мені цікаво, що мається на увазі під тим стилем одягання, який Ти так охарактеризував? Цікаво, чи дійсно це як "к.... на заході" :) - може не все так страшно.

Олексій Мачехін - 4-6-2003 у 16:13

Як на мене, головне - то смачний борщ!
Навіть не сам борщ, як готовність та здатність жінки створити з буденної квартири справжній затишний світ до якого хочеться повертатися з роботи. І до того ж вміння зробити цей затишок малими силами - аби не лягти та вмерти ввечері а залишитися гарною та свіжою.
Це перше.
Друге - розум.
Вона не має бути дурною як поліно. Навпаки - власні захоплення (окрім наукового фемінізму та балачок по телефону) завжди прикрашають жінку та роблять її цікавою.

І третє - головне - то самоповага.
З цього народиться все інше:
Жінка що поважає себе ніколи не вдягнеться як... ну зрозуміло,
Вона не вставить в пупок чи в язика собі кільце,
не лаятиметься,
не пліткуватиме,
не дохволить собі розповніти, а якщо таки розповніє, то залишиться при цьому привабливою.

Здається все. Собі я таку знайшов. І всім бажаю!

vovka - 4-6-2003 у 20:58

Як на то пішло, то і я скажу які дівчата мені подобаються.
Перше враження при зустрічі справляє звичайно зовнішність.
І хай попробує хтось посперечатися :) Не повірю що в когось не так :) Мені подобаються акуратні дівчата.. А не всякі фарбовані - перефарбовані. Фарбуватися теж треба вміти. Наприклад я взнав що моє кохання пофарбоване, зовсім нещодавно. Хоча знав то я її вже давненько . Просто раніше то не було кохання. Вміло приховувала. Тобто робила то акуратно.
Потім в мене йде етап так сказати знайомства ближче. Це коли я ближче придивляюся до людини. Що вона собою являє. Чи їй тільки гроші в голові, чи секс, тощо.., а чи вона таки є особистість. Подобається коли дівчина чогось в тому житті хоче, крім того щоб вийти заміж і сидіти вдома дітей бавити. В неї повинна бути якась ціль, улюблена справа. Вона повинна бути в міру розумною.. Не шибко умною, а власне мудрою, тобто де треба , то замість того щоб качати права, просто помовчати. Потім вона повинна мене розуміти, вміти вислухати, бути доброзичливою, оптимісткою, не капризною ( капризів через будь-які дурниці я терпіти не можу. Звичайно інколи можна дозволити їй каприз, я ж не тиран, але не щодня по пару разів).. І ще не повинна бути надто впертою, і надто гордою.

Це такі риси в неї повинні бути для того щоб я рішив для себе що вона мені підходить, і почав залицятися :)
Потім буде добре якщо вона буде доброю хазяйкою, і мамою.
Головне щоб бажання було, а як чогось не вміє то я допоможу, або спільними зусиллями навчимося варити борщ і міняти памперси :)
Про те що не повинна матюкатися , курити, пити ,я мовчу, це й так зрозуміло. Звичайно час від часу можна, але то рідко , головне щоб то не було хронічно.

І таку я так вважаю, що собі вже знайшов. Щоправда про то знаю тільки я :) Але всьому свій час.
Хоча , знаєте як казав Славко Вакарчук ?
Коли ти знаєш, ЗА ЩО, ти кохаєш дівчину, то вважай, що кохання вже нема..
І я з ними напевно погоджуся.
Кохання то така штука, коли тебе просто притягує до неї як магнітом , а ти не знаєш чому то так є.. Ото в мене зараз таке..

Nazar - 4-6-2003 у 22:36

Влучно підсумував Вовка своє повідомлення.
Ідеали бувають різні, але ще ніхто не визначив конкретно Що ж таке ідеал....
Візуально подобатись - то одне, тут можна хмару прикмет навести, що ж саме задовільняє візуальний смак кожного мужчини, але ж здається питання не про те...
Гармонія поглядів чи даючий на все відповіді шарм енергетики? Та й чи хіба не відомо, що шукають собі подібних, але чомусь спочатку малюють якісь неймовірні (нереальні) ідеали...
Хоча ідилія має мати шанс, але тоді що ж таке Ідилія?
Сократ (здається) все життя старався пояснити, що ж таке краса.
Дуже часто відбувається щось таке незрозуміле, приємне, тепле та загадкове коли спілкуюсь з жінками, якісь несподівані переживання, якийсь підконтакт, хоча ці почуття не вкладаються в ранг захоплення чи закохання.

Та й мені здається, що жінки дадуть більш ясну відповідь на це питання...

Олексій Мачехін - 5-6-2003 у 08:25

Наважусь підсумувати і тут:
ЧОЛОВІКАМ подобаються таки ЖІНКИ
Звичайно, бо це природньо.
Всім іншим подобається те, що залишається :)

Яндрух - 5-6-2003 у 08:57

2 Користувач Олесь,

Ясна річ, не все так страшно!!
Але то не тільки ві Львові так одягаються - то, в принципі, такий "стандарт" для всього СНД (!!). Звичайно, в цьому таборі є "осередки" "вільнодумія", де жінки не переймаються аж таким вираженням своєї жіночності й одягаються відповідно до свого настрою, світогляду, від того з якої ноги вранці стала, від розташування планет тощо - міста на кшталт Києва, Москви, де, в принципі, трохи швидше люди навчилися самовиражатися.
А щодо ідеалу жінки - то повний абсурд!! І мені смішно від того, як деякі учасники Форуму перелічують, нібито, важливі для них, чесноти жінки.

Олексій Мачехін - 5-6-2003 у 09:49

А тобі мабуть було б все одно - які в неї чесноти? Головне щоб жінка? Най неохайна, дурна, бридка, незграбна, лінива та продажна, головне щоб жінка?

Тоді що є критерієм жіночості - певна фізиологічна відмінність?

Користувач Олесь - 5-6-2003 у 11:29

Цитата:
Першим відправив користувач Яндрух
Але то не тільки ві Львові так одягаються - то, в принципі, такий "стандарт" для всього СНД (!!). Звичайно, в цьому таборі є "осередки" "вільнодумія"... ...міста на кшталт Києва, Москви, де, в принципі, трохи швидше люди навчилися самовиражатися.


Більше вульгарності в одязі я особисто зауважував якраз в Києві, ніж у Львові - якщо брати таке собі пересічне усереднення. В Москві не був, тому не знаю, але думаю, що Київ її певним чином копіює. Ясна річ, що всюди зустрінеш і вишукано вбраних жінок, але в Москві і Києві радше не "трохи швидше навчилися самовиражатися", а просто мають для цього ліпші фінансові можливості.

P.S. Може, в нас різні критерії, за якими ми оцінюєм вульгарність вбрання?

Цитата:
А щодо ідеалу жінки - то повний абсурд!! І мені смішно від того, як деякі учасники Форуму перелічують, нібито, важливі для них, чесноти жінки.


Не треба змішувати ІДЕАЛ, який є власне недосяжною комбінацією певних особливостей в одній персоні, з, як Ви сказали, чеснотами, тобто окремими рисами, на які кожен звертає увагу В ПЕРШУ ЧЕРГУ (або навіть навпаки - ігнорує людину, яка має/не має певні особливості в манерах, зовнішності etc.).

Яндрух - 6-6-2003 у 10:20

Зірко, привіт!!
Радий знов бачити Вас на Форумі!

Зіронька - 6-6-2003 у 10:22

Щодо одягу, мушу зауважити, що оголюються "до ніззя" дівчата з низькою самооцінкою. Їм просто більше нічого запропонувати, крім вмісту декольте і шматка сідниці з-під мікро-спідниці...
Але деяким одноклітинним чоловікам це подобається.

Зіронька - 6-6-2003 у 10:26

Я Вас теж, але мушу вже бігти- Nет у нас в бібліотеці, де я ніби готуюсь до заліку з конституційного права. Як Ви думаєте, пан Андрій образився на моє нахабство7

Яндрух - 6-6-2003 у 11:49

Добре, якою би я хтів бачити "ідеальну" жінку?
Радше, не "ідеальну" жінку, а давайте так - вималювану в уяві спацеруючу в літню пору міським хідником панянку. Ok?!
Отож, чарівна з довгими кучерями голівка брюнетки/рудоволоски покрита легким капелюшком (перша кляса, якшо то буде солом'яний бриль!); біла ніжна шийка оповита стрічкою-"оксамиткою", на собі ма' довге вільне полотняне плаття обов'язково "в квітки", на ногах -
легкі армійські черевики (та-а-ак, літній варіант!!), надіті на грубі високі льняні шкарпетки. На спині передбачається наплечник. І ніяких тобі - сонячних окулярів, брошок, кілець, золота - ні в вухах, ні в роті, ні кліпсів тобі, ні духів шлейфу, намальованої мармизи, кольорових "кігтів", ні засмаги як в запеченого пор...ти!
Як альтернатива, сережки можуть бути: в/на носі, вухах, губах, ше там десь...

Олексій Мачехін - 6-6-2003 у 11:54

Цитата:
Першим відправив користувач Зіронька
Щодо одягу, мушу зауважити, що оголюються "до ніззя" дівчата з низькою самооцінкою. Їм просто більше нічого запропонувати, крім вмісту декольте і шматка сідниці з-під мікро-спідниці...
Але деяким одноклітинним чоловікам це подобається.


Ні, це звертає увагу всіх здорових чоловіків. На те вони і чоловіки власне - на дівчат заглядатись. Щоправда якщо тут і може щось сподобатись, то тільки запропоноване, але ж ніяк не його власниця.

Яндрух - 6-6-2003 у 13:46

to Olexiy:

Вам, як і мені, вже далеко не 20. І більш важливішим для таких у жінки/-ах є її внутрішня сутність.
Відносно тих "чеснот", які ви перелічили - згадайте хоча б біблійну зустріч Учителя зі самарянкою...

Звичайно, при першій зустрічі з жінкою чоловік вільно-невільно звертає свою увагу на її зовнішні ознаки (фізіологія людська бере своє!); лиш згодом ця увага зникає як вранішній туман.

Олексій Мачехін - 6-6-2003 у 14:48

до Яндруха:

Ну не так вже мені й далеко не 20. А зовсім навіть і 23.

Але, якщо помітите, я у своїх "критеріях" відштовхувався якраз не від "нефарбоване волосся, довга спідниця..." а від особистих рис та поведінки жінки.

Навіть наважусь дещо уточнити:
я дотримуюсь того погляду що людина має (і може) бути розвинена гармонійно (і тільки гармонійно). І роблю звідси пямий наслідок: якщо в душі людини все гаразд - тобто вона розвинена, чутлива, жива (якщо бажаєте). То і тіло буде таке саме, бо іншого бути не може. Хіба що від народження якась вада. Душа та тіло - відзеркалення одне одного, хіба не так?
Тож якщо в дівчини не вистачає 3 сантиметрів спідниці аби прикрити сором, то мабуть і в голові чогось таки не вистачає.

Саме звідси і народжуються такі "критерії". З часами вони, звісно, змінюються - може через 5-10 років ніхто і не вважатиме що пофарбований хлопак в голові не має клепки, наприклад. Але про відсутність клепки в цьому випадку буде свідчити щось інше.

Зіронька - 10-6-2003 у 11:07

Перечитала- і жахнулась...
Для кого ж ми, бідні, стараємось? Ми- бо, каюсь, і я очі іноді підмальовую. Заради кого терпимо тортури підборами-"шпильками"? Для кого купуються гори дорогущої косметики? Для кого деякі несвідомі панянки взагалі курити починають?
Не кажу, що то все добре- але ж невже кілька тисячоліть (не Клеопатра, навіть, почала ці дурниці) представниці слабкої половини (боюсь вже казати прекрасної) марно стараються?
Оце так відкриття. Сьогодні ж викину лак для нігтів...

Яндрух - 10-6-2003 у 13:11

Цитата:
Першим відправив користувач Зіронька
Для кого ж ми, бідні, стараємось? Ми- бо, каюсь, і я очі іноді підмальовую. Заради кого терпимо тортури підборами-"шпильками"? Для кого купуються гори дорогущої косметики? Для кого деякі несвідомі панянки взагалі курити починають?

Зірко, а, Зірко,
Чи ж не для собі подібних ви так "бідні, стараєтесь"?... Викаблучуєтесь одна перед одною, головна мета чого вже да-а-вно атрофувалась...
Чоловіки вже давно тут "за бортом"...
В приннципі, якшо б в один "прекрасний" день не стало би чоловіків (sic!!) - осе "мавпування" одне одної - правильно - втратило би будь-який сенс.

P.S. А лак можеш і не викидати: у всьому тре' знати міру!
Американки/канадки - он ті, взагалі, відмовились від макіяжу (ну, там, трішки-трішки - щоб навіть не було замітно); і по дорозі на роботу ділову жінку можна стріти у відповідному діловому костюмі і взуту у...кросівки (!?). І, ясне діло, без флюїдового шлейфу.

Олексій Мачехін - 10-6-2003 у 15:45

До Зірки.
Знаєш, моя дружина підфарбовує очі лише як до театру йде або в гості. Лаком ніколи не користується (краще просто нігті доглядати), волосся не фарбує (природня білявка).
Вона гарна і без усілякої косметики.
Хоча ,якщо чесно, користується кремами проти зморшок та старіння шкіри. Та й то, аби я не бачив. Коли ж маску накладає, то робить це в ванній щоб я не бачив.

Але я її люблю і ненафарбовану, бо вона гарна і без того ;)

Яндрух - 10-6-2003 у 15:50

Ей, та вже так не "наїжджайте" на панну Зірку.
А то й пошкодує, що започаткувала осей предмет для розмови.
То ж, в принципі, стосується усіх жінок.

vovka - 10-6-2003 у 20:03

До Зірки:
Я думаю, тобто хочу думати так, що все таки ви робите це для чоловіків.
Але зонішність - це далеко не той критерій, за яким чоловіки підбирають собі жінку для серйозних стосунків. Це я по собі суджу, та й в журналах соц. опитування читав. Для одноденних, чи тимчасових - це так, не сперечаюся.
Взагалі то ніколи не розумів , і дотепер не розумію, чому дівчата починають курити ?
Для чого ? Що воно вам дає ? Питався в знайомої - сказала що знімає стрес, розслабляється. Але хіба не можна це ж зробити по іншому ? В ігри пограти, телевізор подивитися, з коханим порозмовляти.... Якщо такого нема, то просто з кимось порозмовляти.. Але щоб починати курити тільки тому щоб сподобатися хлопцям - незнаю. Я такого не розумію.

Олексій Мачехін - 11-6-2003 у 07:05

Для Вовки:)
Взагалі то ніколи не розумів , і дотепер не розумію, чому дівчата ТА ЧОЛОВІКИ починають курити ?
Для чого ? Що воно ЇМ дає ? Питався в знайомИХ - сказали що знімає стрес, розслабляється. Але хіба не можна це ж зробити по іншому ? В ігри пограти, телевізор подивитися, з коханим порозмовляти.... Якщо такого нема, то просто з кимось порозмовляти..

Але щоб починати курити тільки тому щоб сподобатися хлопцям - незнаю. Я такого не розумію.

:))))
На мою думку 99% всіх, хто палить (і чоловіків теж) починали це робити для самоствердження у спільноті де спілкуються. Я теж був таким дурнем. Добре що вчасно зрозумів та покинув палити.

Здається Чєхов сказав: Цілуватися із дівчиною, що палить, - все одно що цілувати попільничку.

vovka - 11-6-2003 у 22:58

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
:))))
На мою думку 99% всіх, хто палить (і чоловіків теж) починали це робити для самоствердження у спільноті де спілкуються. Я теж був таким дурнем. Добре що вчасно зрозумів та покинув палити.

Ну і я, чого гріха таїти, в класі 8 для самоствердження пару раз пробував викурити цигарку. Одну чи дві таки викурив.
Бо так модно було. Всі навкруги в класі курили, а я і ще 1 хлопець ні. Але нічого.. Ті комплекси скоро минули.. Так і не курю.. І не тягне якось взагалі ні при яких обставинах.


Цитата:

Здається Чєхов сказав: Цілуватися із дівчиною, що палить, - все одно що цілувати попільничку.

Також чув таке, але хто сказав незнаю... Можливо що Чехов :)

Ігор+ - 12-6-2003 у 00:35

Олексій, 23 роки (приблизно) і жінка мажеться проти зморшок і кладе маски?

Ігор+ - 12-6-2003 у 00:38

Між іншим за межами совка зразу видно представниць совіцьких територій, особливо росіянок.
Я вважаю, що фарби, лаку, пудри, помади і так далі повинно бути стільки, щоб його практично не було видно.

Яндрух - 12-6-2003 у 10:13

Ей, ви - slow down...

Користувач Олесь - 12-6-2003 у 10:42

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор+
Між іншим за межами совка зразу видно представниць совіцьких територій, особливо росіянок.
Я вважаю, що фарби, лаку, пудри, помади і так далі повинно бути стільки, щоб його практично не було видно.

Абсолютно згідний. За кордоном теж користуються косметикою, але власне тої косметики не сміє бути видно. Крім того, не прийнято наносити наприклад губну помаду etc. в присутності інших - напр. в кнайпі після їди - кобіта йде для цього в "дамську кімнату" - користуватися косметикою на людях вважається невихованістю. По цьому теж, до речі, видно туристів з колишнього СССР - коли кобіта малює губи за столиком в ресторані.

Більше уваги звертають, щоб була чиста голова (не мусить бути екстра фризура - головне, щоб волосся не було масне), поголені ноги і під пахвами (останнє стосується і чоловіків - дезодорант тоді діє ефективніше).

Олександр Ганущин - 12-6-2003 у 12:02

Цитата:
Першим відправив користувач Ігор+
Між іншим за межами совка зразу видно представниць совіцьких територій, особливо росіянок.


Цілком згідний з твердженням щодо останінх. Але і цвіт галицького села інколи не кращий в цьому питанні.
Але ж хто змінить ситуацію на краще, як не ми - чоловіки.
Цікаво спостерігати за розвитком ціжї теми на нашому Форумі:)

Олексій Мачехін - 12-6-2003 у 13:27

Для Ігор+
Так, моя дружина доглядає за своєю шкірою ще з інституту, що природньо якщо зважати на нашу екологію (пил, сморід, тощо) та бажання зберегти як найдовше нормальний вигляд.
Я бачив жінку за 40 років що доглядає за собою з молодих років. Так от - я б їй більше 25-ти не дав. Дуже хочу щоб і моя дружина виглядала згодом також.
Це поперше.

А по друге - чи ваша то справа як доглядає за собою моя дружина?

Олексій Мачехін - 12-6-2003 у 13:36

Щодо відмвнності жінок:
Мій друг три роки прожив в Канаді. Повернувся та розповідав що українку або росіянку на вулиці впізнати дуже просто - вони за собою доглядають.
Канадка йде в старій драній футболці, шортах та кросівках. Наша - в одязі що підкреслює фігуру, читому та охайному - туфлі, блузочки та т. ін.

Ось такі справи.

ЗІ Макдональдси там - бомжацький фастфуд. Нормальна людина в них не ходить.

Ігор+ - 12-6-2003 у 18:32

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Для Ігор+
Так, моя дружина доглядає за своєю шкірою ще з інституту, що природньо якщо зважати на нашу екологію (пил, сморід, тощо) та бажання зберегти як найдовше нормальний вигляд...
А по друге - чи ваша то справа як доглядає за собою моя дружина?


Не я перший сюди написав про вашу дружину, це публічний форум. Вибачайте якщо не сподобалось запитання.

Ігор+ - 12-6-2003 у 18:35

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
ЗІ Макдональдси там - бомжацький фастфуд. Нормальна людина в них не ходить.


Шкода вашого друга, він прожив у жахливому районі. Поїдьте туди, подивіться, тоді робіть власні висновки про "нормальних" людей.


"Категоричні твердження як правило помилкові"

Яндрух - 13-6-2003 у 08:55

Ей, троха збавте...

Олексій Мачехін - 13-6-2003 у 09:01

Скажімо так - защо купив, за те й продав. Не сам вигадав, то ж не можу стверджувати точно. Знаю тільки що жив він в центрі Торонто.

А чи не відхилились ми трішки від теми?

Наталка - 13-6-2003 у 10:21

Тут нiби-то питання до мужчин, i менi трохи встидно, що я влiзла, тому коротко. Прочитала, як один хлоп сказав, що нашi дiвчата одягаються, як «к..ви». Це його слова! Ну, певно, вiн добре на тому розумiється :), але хоч би подумав, чого це вiн своєю категоричнiстю ображає дiвчат? I чому те, що подобається чи не подобається йому особисто, має слугувати еталоном для iнших? Американки ходять в дiловому костюмi та кросiвках, ненафарбованi, i це вважається проявом природности та якравої iндивiдуальности? Прекрасно! Прапор їм до рук та плакат на шию! Вони багато чого роблять, чого я робити не збираюся, наприклад, впадати в ображену кому лише тому, що мужчина менi при виходi з автобусу руку подав. Захiднi жiнки мають право робити все, що хочуть, але чому вони повиннi бути взiрцем для наших жiнок, та ще й там, де жiнка повинна керуватися виключно особистим смаком та ще здоровим глуздом! Скажете, не багато кобiт у нас цим керуюються? Може бути, але й на Заходi не всi дiвчата мудрi, як удав Каа, i виглядають вмитими, як кiнозiрка пiд шаром тонального крему. :)

Зате тепер я маю повну уяву, якi жiнки подобаються нашим дописувачам. :) А на кiнець скажу дуже особисту, приватну думку – коли жiнка припиняє слiдкувати за собою, чоловiк починає слiдкувати за iншими жiнками. Дякую за увагу ;)

Олексій Мачехін - 13-6-2003 у 12:23

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
Зате тепер я маю повну уяву, якi жiнки подобаються нашим дописувачам. :) А на кiнець скажу дуже особисту, приватну думку – коли жiнка припиняє слiдкувати за собою, чоловiк починає слiдкувати за iншими жiнками. Дякую за увагу ;)


Цікаво - яку уяву можна скласти з цього вінегрету? Тут є й цілком суперечливі думки.

Але, здається, я не бачив тут тверджень що жінка має бути неохайною, не повиння слідкувати за собою...

Просто косметика має, якщо це потрібно, підкреслювати певні риси обличчя, а не СТВОРЮВАТИ їх.

Прийшов на згадку мультфільм в якому жінка сідяє до дзеркала, стирає губкою обличчя та малює косметикою нове :)

Наталка - 13-6-2003 у 14:06

Уява в мене доволi бурхлива, так що узагальнити думки чоловiкiв не складно. :) Я також не стверджувала, що жiнка повинна бути неохайною, але, знову ж таки, деяким доводиться малювати обличчя. А що поробиш? Крiм того, жiнка з блiдим обличчям, в кросiвках та дiловому костюмi на мене якраз i справляє враження недоглянутостi. Втiм, найлiпше, коли вдається знайти свою "золоту середину" :)

Яндрух - 13-6-2003 у 15:07

No comment.

Користувач Олесь - 13-6-2003 у 17:37

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
Прочитала, як один хлоп сказав, що нашi дiвчата одягаються, як «к..ви». Це його слова! Ну, певно, вiн добре на тому розумiється :), але хоч би подумав, чого це вiн своєю категоричнiстю ображає дiвчат?


От і я про це ж... Я спеціально питався, що малося на увазі під "одягаються як к**** на заході", але відповіді так і не дочекався. Лишається тільки догадуватися, чи дописувачеві не подобаються короткі спідниці, чи прозорі штани, чи певні види білизни. Бо згадана категорія кобіт (але місцевих!) на заході (в Європі) вбирається досить специфічно... не знаю, чи шановний дописувач (здається Яндрух) бачив їх на власні очі, може, малося на увазі скорше "як наші к**** на заході"? Все-таки у Львові (напевно і в інших містах України) кобіти ходять цілком добре вбрані, як я вже казав, враховуючи ще й то, що не всі мають достатні фінансові можливості - але це їм не перешкоджає бути гарно одягненими.

Ігор+ - 13-6-2003 у 18:23

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Скажімо так - защо купив, за те й продав. Не сам вигадав, то ж не можу стверджувати точно. Знаю тільки що жив він в центрі Торонто.


Ну якщо в центрі, то все ясно :)
Це найгірша частина будь-якого більшого міста в Канаді чи США.

Ігор+ - 13-6-2003 у 18:33

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
...
Крiм того, жiнка з блiдим обличчям, в кросiвках та дiловому костюмi на мене якраз i справляє враження недоглянутостi.


Ні разу нічого подібного не бачив, навіть важко уявити.
Якщо у діловому костюмі, то у мештах/шпильках, а якщо у спортивному взутті, то у шортах і футболці.
На заході одяг не є чимось, чим люди показують себе. Одяг має бути в першу чергу зручний.
Російська приказка "Встречают по одёжке..." має дуже правильне закінчення "... а провожают по уму".

А наводять наші дівчата ще румянець на щоках?

Зіронька - 14-6-2003 у 10:10

Цитата:
Першим відправив користувач vovka
До Зірки:
Взагалі то ніколи не розумів , і дотепер не розумію, чому дівчата починають курити ?
Для чого ? Що воно вам дає ? що знімає стрес, .


ВОВОЧКО! Аби ж я знала... Дівчина, що палить, як на мене, робить це виключно для того ,щоб мати змогу підійти до незнайомаго симпатичного хлопця і попросити запальничку.
P.S. А я не палю-нічого мені такі питання ставити:saint:

vovka - 14-6-2003 у 11:15

Цитата:
Першим відправив користувач Зіронька
ВОВОЧКО! Аби ж я знала... Дівчина, що палить, як на мене, робить це виключно для того ,щоб мати змогу підійти до незнайомаго симпатичного хлопця і попросити запальничку.

Хм. Цікаво... Може то собі закурити, щоб мати змогу підійти до красивих дівчат зайвий раз за запальничкою? :D
Дивні якісь такі дівчата..
Цитата:

P.S. А я не палю-нічого мені такі питання ставити:saint:

І добре робиш :)

Наталка - 14-6-2003 у 19:09

Прикольно... Мені, наприклад, зручно, коли я виглядаю святково. Звісно, в ліс з наплечником я не вдягну "шпильки", а на пляж не поїду нафарбована, але в повсякденному житті - маю такий недолік - я завжди вбираюсь так, ніби чекаю свята. Ні, не вечірні сукні, і не бальні, просто - щось гарненьке. Може, це і незручно комусь - а мені класно. :)

Worman - 15-6-2003 у 23:31

А я люблю дівчат з гарненькими і рівненькими пальчиками на ногах!:P Носіть зручне взуття влітку і усе буде класно.:sing:

Odarka - 16-6-2003 у 09:38

Я не курю з трьох рочків, коли наїлася бичків, які повикидав мій тато.
Worman - а в зимку, весною та восени зручне взуття носити не потрбіно?

Рост - 20-6-2003 у 11:07

Оце тему підняли! :D

Якось моя знайома поїхала в Рим. Ну і ходила там перший час одягнута як у нас. Як ви думає, що її найчастіше питали місцеві чоловіки? Ага, скільки вона коштує :D
Так що щось у тому є ...

Чому жінки так одягаються, так поводяться? Бо йде війна за мужчин. Подивіться навколо, скільки красивих хороших жінок! А скільки справжніх мужчин? Не представників чоловічої статі, а дійсно мужчин. Справа в тому, що, як мені здається, жінка - це як квітка. Вона, потрапивши у відповідні умови одразу розквітає. У ній уже все є від народження. А мужчина - він стає міжчиною тільки у випробуваннях, тільки завойовуючи це. Тому справжніх мужчин мало. Адже подумайте, війна за них іде змалку. Спершу мама, бабця, потім вихователь(ка) - в дужках, щоб позначити, що це жінка :) - вчитель(ка). Бачите, вихованням мужчин займаються в основному жінки. Ми живемо в жіночому суспільстві. А жінки не вміють виховувати мужчин. От і виходить замкнене коло. Спершу жінки виховують жінкоподібних мужчин, а потім шукають справжніх. Де ж їм взятися?
Отаке.

А взагалі це питання настільки глибоке, що в межах форуму його не обговориш...

А щодо вподобань. Хто чим живе, те йому і подобається. Але істинна краса завжди всередині. Це любов, благородство... Одним словом - істинність. Якщо вона є, людина буде красивою незалежно від будь-чого зовнішнього. Якщо нема - вона буде банальною і скучною...

14k - 22-6-2003 у 12:09

Жінка повинна мати щось одне, щоб заманити чоловіка і щось інше, щоб його утримати. На жаль, більшість жінок мають лише щось одне. І тоді вони або самотні, бо не можуть утримати того, кого люблять, або ще самотніші, бо живуть з тим, кого змогли утримати.
Якщо такі знайдуться, пишіть.

Юрій Сєров - 22-6-2003 у 14:35

Цитата:

Аби ж я знала... Дівчина, що палить, як на мене, робить це виключно для того ,щоб мати змогу підійти до незнайомаго симпатичного хлопця і попросити запальничку.


А якщо цей хлопець не курить і відповідно не має запальнички? Облом?

Зіронька - 23-6-2003 у 10:33

ВИХОДИТЬ,облом. Вигадується інший привід.

А ще я тут недавно у Ларошфуко вичитала, що чоловікові набагато приємніше чути запах свіжого обіду, ніж те, як його дружина говорить грецькою.
Що, серйозно?!

Олексій Мачехін - 23-6-2003 у 10:36

Той, хто це написав мабуть в той момент дуже голодним був :)
Насправді приємно після "свіжого обіду послухати як твоя дружина говорить... українською"

freak - 9-2-2004 у 20:58

Головне щоб, вона не вживала ненормативної лексики - дівчатам це не личить. Ну і звичайно приєна зовнішність...

Asmera - 9-2-2004 у 21:47

Читала і плакала :lol:
Що ж робити дівчатам з неприємною чи не дуже приємною зовнішністю? А тим, що палять і лаються? Чи тим, кому Боженька не дав чи то стрункої фігури, чи то рівненьких довгих ніг? І ще...ще...ще
Чоловіками бути простіше...Гарний чоловік має бути не набагато привабливіший за мавпу - горилу :lol:

Олексій Мачехін - 9-2-2004 у 22:29

Ай яй яй, пані Асмеро, а ось обзиватись не треба.
Я ж не виказую тут що я думаю насправді про дівчат, що палять... Хоча маю певну позицію щодо цього. :mad:

Остап Іванович - 10-2-2004 у 02:51

На жінок завжди дивився з позиції "Жені" з того новорічного кіна.
А саме, якщо можу уявити що жінка перед очима - туди-сюди, туди-сюди решту мого життя, і це мене не лякає тоді це моя жінка, а якщо стає страшно тоді - покажіть де двері.
А уже там ноги, фігура, розум, і.т.д... аби з "Нею" і "Мені" було добре.

dr.Trollin - 10-2-2004 у 09:32

Olexiy "Я ж не виказую тут що я думаю насправді про дівчат, що палять... "
бо культуральний. :)
(не те що я) :(
-я от, таки виказую. Хоч і гречно, але гостро/різко.

2Asmera "Читала і плакала"
не плач!!
"Все мине" (с)

2Asmera "Що ж робити дівчатам з неприємною чи не дуже приємною зовнішністю?"
не приховувати її фарбами та пудрами,
а розвивати світність своєї душі,
щоб ясність світіння її знівельовувала (замовлену тобою) безбарвну сірість зовнішнього вигляду.
PS. заодно і уночі завважать :)
PPS. обличчя з віком зітреться, а душа - менш.
Тому як "Що ж робити дівчатам" на танцях
-- малюватись (щоб хлопа нАніч затягти)
а от як нАдовго...
- таки розвивати світність.
(котра зовсім не обов'язково має бути світляковою
-- цебто не обов'язково світити дупою) :)

Користувач Олесь - 10-2-2004 у 11:17

Цитата:
Першим відправив користувач Asmera
Читала і плакала :lol:
Що ж робити дівчатам з неприємною чи не дуже приємною зовнішністю? А тим, що палять і лаються? Чи тим, кому Боженька не дав чи то стрункої фігури, чи то рівненьких довгих ніг? І ще...ще...ще
Чоловіками бути простіше...Гарний чоловік має бути не набагато привабливіший за мавпу - горилу :lol:


Спокійно ставлюся до людей, котрі курять. Звичайно, якщо це доросла людина, а не "настолятка", яка намагається цим створити собі поважніший імідж. З власного досвіду - люди, котрі палять, здебільшого є толерантнішими, тому з ними легше в спілкуванні.
Щодо зовнішності - я б все-таки на перше місце ставив не зовнішність, а поведінку. Наприклад, набагато приємнішою в спілкуванні буде нехай і повнувата кобіта, яка з насолодою смакує пирогами чи тортом, ніж струнка "красуня", яка страждає над муслями, салатою і іншою так званою здоровою стравою, зла на всіх і на себе за такі обмеження і евентуально набрані кілоґрами.

Станкевічас Сергій - 10-2-2004 у 12:22

Цитата:
Першим відправив користувач Користувач Олесь

З власного досвіду - люди, котрі палять здебільшого є толерантнішими, тому з ними легше в спілкуванні.



З дівчатами, які курять легше спілкуватися, бо вони час від часу замовкають щоб покурити:):):)

Рост - 10-2-2004 у 13:09

Цитата:
Першим відправив користувач Користувач Олесь
З власного досвіду - люди, котрі палять, здебільшого є толерантнішими, тому з ними легше в спілкуванні.


:o Особливо, коли вони починають палити в громадських місцях і я змушений дихати димом. Це справжній взірець толерантності - з милою усмішкою, щиро і ввічливо посміхаючись, травити інших людей.

Asmera - 10-2-2004 у 14:02

Люблю закидати провокаційні репліки :D результат виявився дещо очікуваним - половина чоловічого населення форуму прийшла, щов висловитися і переконати мене у тому, що все добре і де-не-де я неправа :)
Олексію, я нічим не хотіла образити не вас, ні когось іншого, чесно :)
2 dr.Trollin краще вже висловлюватися, а не сидіти у кутку і перемивати кістки, чи просто злісно про когось думати :)
2 Користувач Олесь гарна позиція :) навіть причепитися нема де :lol: хіба що до толерантності тих, що палять...я у цьому якось сумніваюся
2 Остап Іванович Ваша позиція мені сподобалася найбільше :) Як на мене,то на все це треба саме дивитися з позиції майбутнього, якщо мова йде про серйозні стосунки
2 Станкевічас Сергій а на таке і образитися можна...просто атк - для профілактики, через жіночву солідарність...Хоч і не палю
2 NetGuy але ж не тільки жінки з милою посмішкою палять у громадських місцях??

Рост - 10-2-2004 у 14:07

А я хіба говорив про жінок? Як і Користувач Олесь - він теж казав "людей". Чи тільки жінки - люди? ;)

Asmera - 10-2-2004 у 14:13

упс...я, мабуть, не дуже уважно читала :(...просто тред присвячено трохи іншый темі :saint:

ЗОРЯНА - 10-2-2004 у 16:57

Цитата:
Originally posted by Зіронька
Перечитала- і жахнулась...
Для кого ж ми, бідні, стараємось? Ми- бо, каюсь, і я очі іноді підмальовую. Заради кого терпимо тортури підборами-"шпильками"? Для кого купуються гори дорогущої косметики?

Я купую для себе. І лаком нігті фарбую бо мені вони такі подобаються... Правда дуже відверті кольори використовувала років 8-10 тому, але то вік такий був:)

dr.Trollin - 10-2-2004 у 19:33

2Asmera {щодо Кісткнеперемивання у Кутку або ж Зліснодумання}
воно теє...-1-
Я, взагалі-то - так от прямо і сказав дівчині, котра би м' і сподобалась. Ще й нагримав. Хоч і не приселюдно (першого разу, бо було ще) але грунтовно.
воно теє...-2-
(глобально кажучи) так я ж (отак Прямо) і вказав сее у пості, котрий я виклав у форум, дружину шукаючи... :-)
палити дівчатам - зле. (та і хлопцям-то...)

Asmera - 10-2-2004 у 23:28

Цитата:
Першим відправив користувач ЗОРЯНА
Я купую для себе. І лаком нігті фарбую бо мені вони такі подобаються... Правда дуже відверті кольори використовувала років 8-10 тому, але то вік такий був:)
ТОчно, для себе! І взагалі, чоловіки дуже часто не звертають на це уваги, тому просто виходить, що ми це робимо для інших жінок, аби над нами не зловтішалися і падали від заздрощів:lol:

Asmera - 10-2-2004 у 23:31

2 dr.Trollin
1-як на мене, одразу відвести людину в куток і щось пояснювати - можна просто налякати і відбити бажання спілкуватися надалі. Можна, імхо, не помічати, або прости, або не помітити хоча б декілька перших разів. І взагалі, як на мене, то така річ, яку коханій людині можна прости.
2- Сорі за нетактовність, і як успіхи?
А щодо паління - як на мене, то власна справа кожного.Хоч я вже не палю і дуже не люблю, коли це роблять у моїй присутності

сумна - 11-2-2004 у 09:15

Не хочу нікого образити, але все це гарно виглядає тільки в теорії - ну там про внутрішню красу, багатий духовний світ. Продемонструвати внутрішню красу можна в спілкуванні, а щоб з тобою спілкувались, треба ж чимось привабити. А тут вже - що Бог дав, те й маєш, хіба косметикою трохи підретушуєш... Все це досить цинічно, але тут все пояснили відомі циніки Дарвін і Фрейд.

Рост - 11-2-2004 у 10:00

О, повірте мені, є люди, яких намагання привабити зовнішністю навпаки відштовхує. Так що, не все ще аж так погано...

сумна - 11-2-2004 у 11:42

Хотілось би вірити...

dr.Trollin - 11-2-2004 у 12:29

2{ Asmera }
"одразу відвести людину в куток і щось пояснювати - можна просто налякати і відбити бажання спілкуватися надалі"
пужливых нам не нать (с) :-)
а (як поважно) - то делікатно можна з людиною умовно кажучи "чужою", а не з однокафедрною товаришкою, котра чудово знає/бачить рівень моєї забіганної зайятості.

{щодо тютюнопаління}
"Можна, імхо, не помічати, або прости, або не помітити хоча б декілька перших разів. І взагалі, як на мене, то така річ, яку коханій людині можна прости. "
та ні. Коханій (би) ще можна. Але майбутній дружині - то ні. А я, власне, таку от і шукаю. (див. старий тред misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1993)
Дуже ж вже ота звичка шкідлива. Особливо для дитини у процесі розвитку.
Принагідно - *ВІТАННЯ* з оказії того, що тобі вдалося кинути палити
(NB: вітання Щирі. Зокрема тому, що у жінок той процес (наркотичної залежності) важче знімається)

"Сорі за нетактовність, і як успіхи? "
з чим успіхи? Якщо з "дівочкознайомством" - то, оск. палиит таки і не кинула, то незважаючи на те що розумна (свіженька аспірантка), весела, гарна, красиво (ну, принаймні ефектно) вбирається, непогано малюється — для мене у дружини не годиться :(
ерго -- хоч і шкода, але...

"паління - як на мене, то власна справа кожного"
воно так. Якщо:
ти не палиш у місцях громадського користування;
будучи жінкою цілуєшся з хлопом, що на має нюху (хронічний катар, або такий же палій);
плануючи дітонародження за min 1/2року до моменту зачаття кидаєш ту справу і починаєш аж після закінчення молочного годування (та і то...)


2{ сумна }
"все це гарно виглядає тільки в теорії - ну там про внутрішню красу, багатий духовний світ"
(вельми зачудоване) хм-м?

"Продемонструвати внутрішню красу можна в спілкуванні, а щоб з тобою спілкувались, треба ж чимось привабити"
(запитально) ну, наприклад, світлом душі??

"А тут вже - що Бог дав, те й маєш, хіба косметикою трохи підретушуєш..."
(задумливо) або книгочитанням...

"Все це досить цинічно, але тут все пояснили відомі циніки Дарвін і Фрейд"
нэфиг (c)
щодо Дарвіна — то глибше дивитись треба (хоча б на рівень Ефремова). Стисло _біологічно_ - то ще так... - стандатрте розуміня тез Дарвіна - ще можливе.
АЛЕ! враховуючи, що Людь - то тварюка суспільна - в гру входять окрім біології (там довгоногість, об'ємноперсовість, крутобедрість, великоокість, ...) ще й інші (умовно скажімо - "інформаційні";) параметри.
Враховуючи те, що (упомянутий Людь) стає не тільки Суспільною твариною, але ж і твариною Технологічно-Суспільною -- то (знову ж таки зі добродієм Дарвіном) - перевагу переймає якраз не "біологічна" складова вибору статевого партнера, а "інформаційна".
Біологічна, теж, звісно. Інстинкт - це грунтовно, але...

Щодо Фройда. Щиро поважаючи амівську культуру - дужже не люблю їх запримітизованого масс-культу.
А загальновживана інтерпретація Фройда нею (масскультою) і є :(

Олексій Мачехін - 11-2-2004 у 12:44

Цитата:
Першим відправив користувач сумна
Хотілось би вірити...


Головне - це вірити.
Для мене краса у жінці - вторинне. Первинне - гармонія.

Рост - 11-2-2004 у 13:00

Дійсно, краще вірити і обманутися, ніж не вірити. Від зневіри помирає серце, а це куди гірше...

сумна - 11-2-2004 у 13:06

Починаю усвідомлювати, що чоловіча душа не менш загадкова, ніж жіноча. Радію з цього

Рост - 11-2-2004 у 13:14

Тю. Не треба ділити душі за статевим признаком, цього поділу не існує.
Просто стать накладає відбиток на особистість, а для більшості з нас, людей, саме особистість, а не душа визначає те, ким ми є.

сумна - 11-2-2004 у 13:59

Пробачте, невдало пожартувала. Вмовкаю.

Зіронька - 11-2-2004 у 14:41

:o:rolleyes::o

що то шановне панство потягло на відривання мертвеньких тем?

тут перечитала все і зрозуміла, наскільки я виросла від весни...
:lol:

dr.Trollin - 11-2-2004 у 14:56

2Зіронька (приморськая)
"що то шановне панство потягло на відривання мертвеньких тем"
-1- но... або Археологія підняла свій стяг, або ж (мо';) Патанотомія??
-2- або тема таки не дуже й мертва, алиш приспана (присипана)


"тут перечитала все і зрозуміла, наскільки я виросла від весни..."
(задумливо) - і хитроекономні ж тоті студентки...
яка економія на пудри для носопудрення!!
Задерла носа (втішившись самовиростанням) - щоб аж обдерти штукатурку на стелі -- от вже ж і економія!!!!

(захопленно) хи-и-итрі!

Зіронька - 11-2-2004 у 15:35

:P
На провокації не реагуємо. :P
Носа не пудримо, а, якщо вже так кортить, мазюкаємо тональним кремом. :P:P:P

Asmera - 11-2-2004 у 17:36

2 dr.Trollin
Ви так чудово розділяєте поняття "кохана" і "дружина", що мені аж страшно...З Ваши слів виходить, що можна легко одружуватися на будь-якій жінці, аби не пліткувала і не палила :( Але - то Ваша справа

2 NetGuy
то їм тре вчитися, вчтится і ще раз вчитися. Щоб своєми намаганнями не відштовувати...

2 Olexiy
краса все далі і далі відодить...наразі - гармонія...Яка саме? Внутрішня? Зовнішня? Із світом?

2сумна
точно...жінкам до чоловіків за рівнем загадковості ще тягнутися і тягнутися

Олексій Мачехін - 11-2-2004 у 17:57

Пані Асмеро, просто перечитайте мої дописи. Від початку. Не хочу копіювати ;) Моя думка за пів року не змінилася.

сумна - 11-2-2004 у 18:13

Так, п.Asmera... Але краще у всьому згоджуватись з чоловіками, щоб не отримати нарешті начальницький окрик "тю" як найміцніший аргумент. Обіцяла вмовкнути, але таки не втрималась :)

Volodymyr - 11-2-2004 у 18:51

пані Асмера сама на кого схоче може гримнути :) чи не так?

Dmy - 11-2-2004 у 19:15

Цитата:
Першим відправив користувач Volodymyr
пані Асмера сама на кого схоче може гримнути :) чи не так?

Як на мене, пані Асмера біла, пухнаста, лагідна й (як то, ага) толерантна (чи політкоректна ???), а також ніколи не сперечається з чоловіками. ;)
А ти, Володимире, нам якогось монстра тут підсовуваєш. І все це із-за якогось блокнотика?! :o

Volodymyr - 11-2-2004 у 19:56

Але ж то був мій блокнотик :) :) :)
Най вона сама за себе розповість... :)

А більш серйозно - не знаю кому як, але людина що не здатна відстояти свою точку зору і стає на погоджувальницьку позицію - то не добре, чи не так?

Asmera - 11-2-2004 у 22:28

2 Olexiy Перечитала, обміркувала, сприйняла :) Тішуся міцністю і непохитністю Вашої позиції ;)

2 сумна Чесно кажучи, так з чоловіками тре час від часу погоджуватися, але не завжди. Бо ж звикне, а потім як одного разу скажеш "ні", не погодишся - то буде інфаркт.Тому тре час від часу сперечатися, принаймні заради здоров"я кохани ;)

2 Volodymyr Ооооо, так Володечку, гримнути я можу, навіть двічі :lol: Але не зловживаю цим, ну не подобаються мені розмови на підвищени тонах!

2 Dmy У дечому Володимир дуже правий :) Я не біла і не пухнаста.Але чим більше намагаюся те довести, тим менше мені вірять.ТОму я вже припинила :) Я насправді ж - монстрик, не дуже страшний, але...маємо що маємо. І сперечатися я люблю, але лише коли впевнена у фактах, якими оперую.І більше люблю спречатися з чоловіками. Бо ж жінки у суперечках переходять на емоційних рівень і часто підвищуюють тон, а чоловіки частіше спокійно оперують фактами - хоча все то не аксіома :saint:

Тепер за блокнотик.ТАк, винна. Двічі :) Але ж за дискету мою вину було пробачено, чи не так, Володечку ? :saint:

Asmera - 11-2-2004 у 22:32

Цитата:
Першим відправив користувач Volodymyr
А більш серйозно - не знаю кому як, але людина що не здатна відстояти свою точку зору і стає на погоджувальницьку позицію - то не добре, чи не так?
Як на мене - то має залежати від ситуації. Але ж таки повний конформізм - то таки погано.І для самоповани, і для здоров"я.Людина, що не має власної думки,чию думку, як з пластеліну, виробляють інші -то амеба.Набагато приємніше спілкуватися з людиною, що має свою позицію, що аргументовано її захищає, ніж із людиною, що погоджується цілком в усьому.

Олексій Мачехін - 11-2-2004 у 22:32

АНУ НЕГАЙНО ПРИПИНИТИ!!!!
Зара заведу окрему тему про блокнотики :mad:

Asmera - 11-2-2004 у 22:37

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
АНУ НЕГАЙНО ПРИПИНИТИ!!!!
Зара заведу окрему тему про блокнотики :mad:
Припиняємо:saint:
Перепрошуємо :yawn:
P/S НУ що тобі так ті блокнотики далися? Не люблять тут мене:(

Наталка - 11-2-2004 у 23:55

Люблять - люблять, і то дуже! :) Прояви любові ж різними бувають! ;)

сумна - 12-2-2004 у 09:07

Щодо "погоджувальницької позиції, повного конформізму, з пластиліну" і т.п.: я маю власну думку і готова її відстоювати, але коли коли мені п.NetGuy каже "тю" (що, властиво, означає "тьху";), я якось не маю бажання далі щось казати. Це не конформізм, просто ще маю залишки самоповаги.

Рост - 12-2-2004 у 09:42

Я вибачаюсь, що мої слова дали можливість двоякого їх трактування. Але запевняю, що ніякого "тьху" на увазі я не мав. Тим більше, це не було начальницьким окликом.
Взагалі, це другий бік віртуального спілкування. Коли знаєш людину, особисто спілкувався з нею, знаєш також чого від неї чекати, що означають ті чи інші її фрази. Коли ж безпосереднього спілкування немає, як раз і народжуються такі непорозуміння.

Я намагатимусь надалі більш уважно слідкувати за своїми словами, щоб не давати поводу для їх неправильного розуміння.

сумна - 12-2-2004 у 10:24

Дякую, я зрозуміла. Віртуальне спілкування не дає можливості бачити виразу обличчя, а це ж дуже суттєво.

Рост - 12-2-2004 у 10:24

Олексій черговий раз виправив мене стосовно "вибачаюсь" - перепрошую :)

Asmera - 12-2-2004 у 11:09

2 Наталка :saint:

2 Сумна А от у випадку х чоловіками то вже не конформізмом називається, а жіночою позицією :) Приблизно з того, що чоловік - голова, але ж дружина - шия :lol:

dr.Trollin - 12-2-2004 у 11:14

провайдер на цілу ніч було здох - так що ще вчорашньовечірня відповідь

2Зіронька " На провокації не реагуємо."
(гордівливо-втішено) хм! знацця мої уроки провокаційнопідколювання на користь тобі таки пішли!

"Носа не пудримо ... мазюкаємо тональним кремом"
(задумливо) угу. зрозуміло...
знацця у вас у гуртожитку стелі неоштукатурені... :(
або може...
!ні!! - вони у вас вистелені вагонкою з сандалового дерева!!! :)
от і приходиться (славетному студентству) Тональним кремом маститися, щоб високозадертий ніс на тлі того благородного дерева не відсвічував вульгарною білизнОю!
О!


2Asmera"Ви так чудово розділяєте поняття "кохана" і "дружина", що мені аж страшно..."
(заспокоююче) та ж бо не бійтеся!! я не грИзуся. :)
(потішенно) а мо' то за Мене страшно?? - то дякую за увагу до.

Фактично - то таки так. Таки розділяю.
А саме:
терміновизначник "дружина" _включає_ у себе терміновизначник "кохана" (принаймні до того (до реалізацій того) необхідно прагнути)
зворотне ж - не є істиною.

Якщо навіть обійти випадки кохання не однієї людини (тут я не у донХуанівському сенсі, але у сенсі "_кохана_ дружина" і "кохана";).
То ще ж залишається те, що перед тім, як стати дружиною - обрана особина - бажано щоб перебувала у ранзі "коханої".

"З Ваши слів виходить, що можна легко одружуватися на будь-якій жінці, аби не пліткувала і не палила"
(нервово оглядаючись) де?? де я то казав??
я казав, що непаління є Необхідною/(ну або Доцільною) вимогою, а не Достатньою.
Вірніш було би вважати, що я маю на увазі необхідною "відсутність наркотичної залежності".

NB, важливо: САЛО до наркотиків не належить!!!!!!!

А про "аби не пліткувала" - тої вимоги я не виставляв. Тому що:
-1- я ж реаліст (як на разі - я тільки 1(одну) таку видів);
-2- (варіантно) я ж не садист якийсь -- вона ж тоді Лусьне!! ;-)


2сумна
"Але краще у всьому згоджуватись з чоловіками, щоб не отримати нарешті начальницький окрик "тю" як найміцніший аргумент."
(здивовано) а хіба вже були окрики??

"Обіцяла вмовкнути, але таки не втрималась"
э, а нащо ж Мовчати то?
мо просто нормально дискутувати, а не нервово смикатись, підозріливо очікуючи "начальницьких окриків".
Тут люде ж (переважно) нескандалістські...

Asmera - 12-2-2004 у 11:21

2 dr.Trollin
Пане, Ви мене трохи заспокоїли, жи я вже почала за вас хвилюватися :)

Volodymyr - 12-2-2004 у 11:55

to Asmera:
ну... я сподіваюся, що я знаю, або здогадуюся хто ти є :). але здивувати мене ти можеш завше. що й доводить те, що кожна жінка має бути (мабуть) загадковою... :) а за записничок - то ж я дражнюся, най ні? ;) а за дискетку - наше Велике Дякую! :)

to Olexiy: най би ти знав, який дорогий мені той записничок, які мої найпотаємніші та найприхованіші думки там було викладено, і як його було відібрано... ех... :(

to All:
відстоювання власної позиції інколи межує з упертістю/затятістю. я мав на увазі випадок, коли людина погоджується без боротьби, без наведення аргументів - погоджується, щоб не продовжувати дискусію/суперечку, погоджується, щоб догодити... страх як не подобається вислів - "як скажеш", "тобі видніше" сказані без іронії, на повному серйозі... ех...

сумна - 12-2-2004 у 12:09

Якось так паскудно на душі... Не майте мені за зле мої випади. Може отак, набиваючи гулі, навчуся краще розуміти співрозмовників. Зайва емоційність завжди шкодить.

dr.Trollin - 12-2-2004 у 14:24

2сумна"Якось так паскудно на душі..."
от не можу втриматися! :
"перекладіть камінь з душі за пазуху" (с)

Asmera - 12-2-2004 у 15:12

2 Volodymyr та знаєш, знаєш :) Хоч і не все, але ж все знати неможливо.ТА й нецікаво спілкуватися з людиною, якщо знаєш про неї геть усе. Тим більш, якщо та людина жінка.Має ж бути якась таємничість - коли з тебе знімають покривало, а під ним знаходять ще одне..і так кожгого разу ;)

2 Сумна Життя чудове! Викиньте той камінь якнайдалі і посміхніться :)

Volodymyr - 12-2-2004 у 15:42

to Asmera:
і так споконвіку??? :)

Asmera - 13-2-2004 у 00:25

препрошую, що саме "споконвіку"?

Рост - 13-2-2004 у 10:21

2 Asmera
І не набридло ще бавити в ті ігри з ковдрами?

dr.Trollin - 13-2-2004 у 11:01

ну щодо Чужих -- то ще може і має сенс. (багатошарова панциро(ковдро)носність).
але оте "ТА й нецікаво спілкуватися з людиною, якщо знаєш про неї геть усе. Тим більш, якщо та людина жінка"
(сумнівним тоном) мені сподобалось.
А що, як "та людина" - чтоловік - щось міняється??

Asmera - 13-2-2004 у 11:17

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
2 Asmera
І не набридло ще бавити в ті ігри з ковдрами?
А що то за ковдри?:o ( чи то я просто не прокинулася ще?)

Asmera - 13-2-2004 у 11:20

Цитата:
Першим відправив користувач dr.Trollin
А що, як "та людина" - чтоловік - щось міняється??
Щось міняється, мауть:) ЗАгадковість - тоне є типова риса чоловіків, вона їм не дуже личить:saint:

Volodymyr - 13-2-2004 у 11:26

to Asmera:
спроба пожартувати - чи є можливим те, що людина просто стомиться знаходити весь час щось нове, мо тре просто дозувати час від часу ту новизну?

Рост - 13-2-2004 у 11:28

2 Asmera
Цитата:

Має ж бути якась таємничість - коли з тебе знімають покривало, а під ним знаходять ще одне..і так кожгого разу

Asmera - 13-2-2004 у 11:31

Цитата:
Першим відправив користувач Volodymyr
to Asmera:
спроба пожартувати - чи є можливим те, що людина просто стомиться знаходити весь час щось нове, мо тре просто дозувати час від часу ту новизну?
Цей процес тре контролювати - дозувати новизну залежно від характеру і темпераменту:P

dr.Trollin - 13-2-2004 у 15:20

Asmera"ЗАгадковість - тоне є типова риса чоловіків, вона їм не дуже личить"
(поціновуюче захоплюючись вишуканістю ходу) зате ж як вигідно
закутавшись у кілька (опціонально-багацько) шарів оманливих покривал
вимагати (з почуттям настирливої впевненості) повну щирість і прозорість спів-осібника!!

(переконано) бо ж так!!
Якщо вважати жінок- шиєю, а головою - чоловіків
- то таки ж шию (на крижанопронизуючих вітрах нашого будення) обгортують багатошарово.
А голову - не обов'язково. Її присутність (у тяжкі чати ототого нашого будення) і так не дуже потрібна. Головне - Шия. І (бажано) з цепурою.

Так що - хай голова буде собі так... цідком неЗагадково морозостійко тремтіти
а от Шия (з використовуваній логічній моделі - жінки) - має бути заущільненною якнайкраще.

PS.
(переляканонасторожено) Ви, добродійко Asmera, цей, - дивіться тут...
так же ж і до Мусульманства докотитись льзя (з паранджами там, що так вигідно підкреслюють загадковість жінки)

PPS.
(провсяквипадково, хоч і не ёрничая) "Аллах акбар" (с), однако.

PPPS.
>:-)~

Asmera - 13-2-2004 у 21:56

2 dr.Trollin
Аллах Акбар :lol:
Спекулювати загадковістю - соромно.Бо то не правдаЮ що скільки віддаєш, то стільки ж і маєш.
А до Вашої поради прислухаюся - буду вдягатися тепліше! :P

dr.Trollin - 14-2-2004 у 00:04

Asmera "Бо то не правдаЮ що скільки віддаєш, то стільки ж і маєш."
не те, щоб не правда.
Загалом кажучи - то твердження є контекстно залежним явищем -- тобто залежно Кому віддаєш.
Тобто може дійсно віддане пропасти. Але цілком не завжди.
Як очевидний приклад - можна взяти "віддачу" елементарних чуттів: гніву/ненависті/заздрості. Помножиться ж...

З складнішими (добром, зокрема) - тут дійсно проблема.
Не усі віддадуть, або навіть не всі і помітять-то. :(

Тому ж (ну те Тільки тому, але це є одною з причин того) я і не вхоплююсь за причеплення до першої-з ліпших "шийок" (ака дівчат), а ретельно шукаю ту, що помножить віддане все, а не тільки "елементарні" чуття.
Рівно те ж і щодо ретельності у приятелевиборі.


Asmera "А до Вашої поради прислухаюся - буду вдягатися" тепліше!"
хи! То не я. І не так то ж!!
там ішлося не про _тепліше_ (у документації на парандженосіння) а про _щільніше_ вбрання.

Чи ж тут у вас йдеться про "шиє"збереження?
О! тоді - так -- одягатись тра тепліше, щоб не застудити м'язи, котрими треба відсіпувати голову (якщо така приспособиться до тої шиї) з під чогось важкого або гострого.
Ну або (опційно то вже) -- ті м'язи, котрими тра голову повертати до тої з поличок, де "черевічки" привабливого для ваших, о, шановна, очей гартунку перебувають. :)

Asmera - 14-2-2004 у 00:40

Ми говорили лише про відносини з коаною людиною,то й під тим, що віддаєш, я мала кохання, доброту, турботу -позитив, інакше кажучи.
Щодо шукання тої, що помножить. Кохання в тому і погягає - щоб кохати, віддавати,не підраховуючи скільки даєш, і скільки на це отримуєш. А підраховувати зазадалегідь....то якось...дивно
Щодо вдягань .Зараз холодно і дуже! Тому я намагаюся якомога щільніше прикрити ВСЕ, бо змерзнути ж можна! Я такого не люблю :)

dr.Trollin - 14-2-2004 у 08:28

Asmera "під тим, що віддаєш, я мала ... -позитив"
угу. я мав на мислі - багатоваріантний опис ситуації. Зрештою ж - у з коханою ж людиною міняєшся не лиш добром (крім ненависті, ще ж, приміром, і біль є. його ж примножувати не варт)

Asmera "Щодо шукання тої, що помножить"
ну-ну. звідси(з сього місця) - детальніше (бо ж таки шукаю).
Asmera "Кохання в тому і погягає - щоб кохати, віддавати,не підраховуючи скільки даєш, і скільки на це отримуєш"
ну якщо не отримуєш взамін (безоплатно, але від серця) - то це є (імхо) дещо однобоке кохання?
Asmera "А підраховувати зазадалегідь....то якось...дивно"
-1- фізики ми :)
-2- як на серйо-то (але це таки моє стисло приватне імхо) - "підраховувати"/вираховувати коефіцієнт посилення/повернення відданого (скажімо відданого тепла душевного) _варт_ таки.
АЛЕ!
тут йдеться не про фінансові розрахунки трибу (я тобі 4 калорії душетепла, а ти мені 2люкси життєвої світності)
А про випереджувальний підбір складових сімї ("базовой ячейкі общества" :) )
або об'єднання/колективу (ака мафії) друзів.
Підбір такої системи, що б резонувала у гармонії, помножуючи віддану енергію у гармонійній злагоді.

Asmera "Щодо вдягань .Зараз холодно і дуже! Тому я намагаюся якомога щільніше прикрити ВСЕ, бо змерзнути ж можна!"
лиш не тра' прикривати вогень душі,
бо-ж його лиш холодним поглядом приморозити мож.
паче ж щільноприкритий він - з палахкотіння у примарне тління перейде.

Asmera "Я такого не люблю"
хм. та хто ж любить (крім йогоподібних івАновців)
тим паче - що ж тоді м'язи застудяться (далі див. мій попередній пост) :)

Asmera - 16-2-2004 у 11:43

Ох, Боже ж Боже! То ж тре було всю мою лірику розкласти по фізичних формулах. Я ж ту фізику ще з останных класыв школи не люблю :saint: Все одно лишаюся при своїй думці. Справа в тім, що коли кохаєш - то не станеш ані ображатися, ані підраховувати..хоча...люди різні

dr.Trollin - 16-2-2004 у 15:15

Asmera "То ж тре було всю мою лірику розкласти по фізичних формулах"
(мештопідлогокопирсально) ми ж, власне, цей,- фізики ж, бо, і є...

Asmera "що коли кохаєш - то не станеш ані ображатися, ані підраховувати"
воно, звісно, так - тільки ж окрім "першопоглядової" закоханності (котра _буває_ тривалою, але далеко не завжди) існує ще й "плинновиникаюча", але почасти більш глибока.
а тоді (у перші моменти затруття "любовним трунком";) -- варто підрахувати - чи варт (цебто чи варт обранець цього)..
Оск. може ж при т.зв. "сліпому коханні" - ніц і не побачиш, то при нормальновиникаючому - можна таки обрати партнера, сплка з котрим принесе більшу кількість гармонії в цей дисгармонійний світ.

Asmera - 16-2-2004 у 16:13

Якщо згори подивитися, то знизу здається, що з боку видніше :lol: Десь така Ваша фізика.
Кохання не тре раціоналізувати - воно має бути таким, яке воно є.

dr.Trollin - 17-2-2004 у 16:03

Asmera "Якщо згори подивитися, то знизу здається, що з боку видніше"
але ж з середини то все рівно (сказав гуманітарій) :)

Раціоналізація... Та ні.
тут про Вартісність/доцільність уділення Реальної поваги обраннику.
Що, поз сумнівами (хоч і не без винятків) - зміцнюють кохання, котре "має бути таким, яке воно є" (с) Asmera

А от для того, щоб воно Було таке - отут-то думати і треба.
(то моє імхо)

Asmera - 17-2-2004 у 23:09

З середини. Мені здається, що кохання виникає саме по собі і нічого вже змінити не можна, хоч думай, хоч не думай. Але увага, тепло, повага - то має бути неодмінно. Правда ж я вважаю, що все це автоматично приходить до людини, разом із коханням. ЗАмкнений контур, скажімо так ;)

Nazar - 17-2-2004 у 23:53

Та ні - ти сама створюєш то. Звичайно (хоча глибоко приходить) у вас і виникає якийсь однопоглядовий звязок, його можна ігнорувати, беручи до уваги сталі погляди на кохання.
Шукай і дихай.....

Asmera - 18-2-2004 у 00:18

Самому можна багато що створити, але найчастіше ми створюємо ілюзії.Живемо ними, підживлюємо весь час...і коли прокидаємося, то дуже неприємні відчуття. Справжнє те, з яким самому важко впоратися