Якщо ви буваєте на українських музичних порталах, то, можливо, бачили таку фішку - кожного дня там можна прочитати, які цього дня народилися музиканти
чи які були засновані гурти тощо. Мова зазвичай іде про зарубіжних і російських музикантів-виконавців. Ми вирішили зробити такий календарик, де йшлося
б про українську музику.
Отут мені й потрібна ваша допомога.
Багато інформаці уже зібрано, у мене є про всіх Піккардійців, Джек о"Лентерн... Знаю дати народження більшості з Плачу Єремії, та не знаю Юрка
Дуди... Не знаю жодного з Мандрів. Нарешті, не знаю щодо багатьох молодих - Чорний Вересень, Далі, Ніагара тощо. Хто може поділитися інформацією?
Принаймні, про ваші, львівські.
Як працює календарик, можна побачити на нашому сайті UAMusic - угорі, там де слово
"сьогодні" (якщо на цю добу нікого немає, там буде просто дата, інакше - привітання).
Всім, хто надасть якоїсь інфи, буду дуже вдячна!
Я можу дати інформацію про "Далі" і Юрка Дуду з "Плачу Єремії".
А в Ніагари є свій сайт, але я мушу запитати адерсу. Щодо Чорного вересня також мушу запитати в Смішка з "Джек Олентерна, бо він зараз їхній
продюсер. Трішечки зачекай, можливо в тебе є e-mail, де б я могла це все тобі скинути.
fish@uamusic.org.ua - це моє мило.
To Fish
Дуже хороша думка! Своїх українських "героїв" музичної ниви треба знати краще. Усі на популяризацію української музики та її виконавців!
Сьогодні день народження великого прихильника Могилевської та Пономарьова - Миколи Баграєва. Славте депутата за своїми святковими столами.
Одарко, то де ж ти?
Я є тут. Щось роботи багато. Ія не втигала всіх попитати про дні народження.
Юрко Дуда (Плач Єремії) - народився 30.08.1997
Про мою групу скажу пізніше, напишу на мейл.
"Чорний вересень" - бачила, але не встигла їх запитати, можоиво сьогодні або в понеділок вже буду знати.
"Юрко Дуда (Плач Єремії) - народився 30.08.1997"
Ой, такий маленький - а вже такий музичний?
1977 рiк мався на увазi, чи не так?

О! так 1977 - вибачте.
та, рік навіть не обов"язково.
Дякую.
До речі, коли вже в тєму, сьогодні, здаєцця, маємо вітати пана Тараса Григоровича? Ото й користуюся нагодою, що є кому навіть передати вітання 
сьогодні добра людина нарешті поділилася бьоздниками вевешників. Тішуся з того приводу.
Ще б Мандри роздобути - і можна на пєньсію 
Побачите Піккардійців - привітайте, їх ватагу було засновано саме сьогодні