Форум Рідного Міста

Літні прориви Руслани, Анжеліки Рудницької, Ані Лорак - український ...

3003 - 18-6-2003 у 11:16

Життя поновлюєься. Літо - кожного року - мертва пора, але цього року за ці два тижні вийшли нові альбоми Ані Лорак, Анжеліки Рудницької, Руслани, кліпи Віктора Павлика, "Іграшок", тих же Анжеліки Рудницької, "Іграшок" і Руслани, "Алібі". Що це - ренесанс української музики чи початок підготовки до президенських виборів?:sing:

Яндрух - 18-6-2003 у 11:32

Не виключено.
Для досягнення заповітної мети - всі заходи згодяться!

Олексій Мачехін - 18-6-2003 у 11:40

Порясніть мені дурному - до чого тут вибори, що, цілком можливо, ще й не відбудуться?

Олександр Ганущин - 18-6-2003 у 15:06

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Порясніть мені дурному - до чого тут вибори, що, цілком можливо, ще й не відбудуться?


Е ні, вибори відбудуться, але краще перенести цю балачку в інгий розділ Форуму. А от щодо зірок - ну то мають нагоду піднятися, нехай користають. Мої знайомі, починаючий гурт теж на вибори розраховує

Олексій Мачехін - 18-6-2003 у 15:10

Перенось балачку та починай пояснювати. Я все одно не зрозумів.

14k - 19-6-2003 у 16:11

Усе дуже просто:
1. або артист на певний період піднимає рейтинг, щоб продатися одному з кандидатів і заробити гроші.
2. або артист є прибічником одного з кандидатом і для того, щоб допомогти йому більше, активізується в ефірі, щоб мати більший вплив на аудиторію.
Восени усі почнуть тією чи іншою мірою активізуватия. Комусь це допоможе. Перевага за тим, хто почне раніше і матиме більше сил. Це ж стосується не лише артистів, а й тих, хто балатуватиметься в президенти.
На мою думку Руслана підтримуватиме Кирпу (міністр транспорту), Анжеліка Рудницька Ющенка("Наша Україна";), а Ані Лорак Віктора Медведчука (СДПУо).
Комусь щось незрозуміло?

Олексій Мачехін - 19-6-2003 у 16:19

Мені незрозуміло як Ющенко погодиться на те, аби його підтримувала Рудницька.
Якщо вона і вийде на сцену, то співатиме під фонограмму. А це якраз пониження а не підвищення рейтингу. :)

14k - 19-6-2003 у 16:29

По-перше, під фанеру співає 80% світових та інших зірок, по-друге, хто вам вбив в голову, що Рудницька співає лише під фанеру. На вечірках так вдиживу народні пісні шпарить, що аж гуде. А те, що на майданах лінується, то хто не лінується. Цього року на День Києва ь фанерили і Руслана, і Павлік, і Чорний, і Рудницька, і Матвієнко. Це всеодно, що не екзамені користуватися шпорами. Соромно, але теоретично соромно. бо всі користуються.
Наполягають на живому звуці лише "Таврійські", але ви ж усі чули ту гашьбу, яку влаштували жива Могилевська, Руслана, Віа Гра, Пономарьов та інші. Ні, краще шпори!!!

Наталка - 19-6-2003 у 16:33

Та чим же краще шпори? Нiхто не проти, що музичний супровiд записаний, але ще й голос на фонограмi слухати - то на бiса, вибачайте, взагалi такi виступи? Щоб забачити, як хтось по сценi стрибатиме i костюми мiнятиме? За цим в театр ходять а не на концерти!

Олексій Мачехін - 19-6-2003 у 16:54

Якось в мережі було викладено файл із записом голоса Фільки Кіркорова під час концерту під фанеру. Хотілося б аби таке зробили з усіма нашими фанерщиками.
Проте треба також зізнатись що деякі концерти просто не надають можливості співати в живу.
На новий рік, доречі, теж на майдані фанера була - воно того не варте, голос втрачати на місяць через один-єдиний виступ.

Наталка - 19-6-2003 у 17:08

А чого ж вартi слухачi? :)

14k - 19-6-2003 у 17:09

Олексій абсолютно правий! Вартість звукового забезпечення для живого звуку вдвічи (приблизно) більша, ніж для фанери, тому організатори концертів часто самі провакують артистів працювати під фанеру.
А що стосується Кіркорова, то це типовий рекламний хід. Кіркоров прекрасно вміє співати, хоч і лінується. А скандали - лише на користь артисту. Так вони і діють. То якійсь запис підкинуть, то фотографії, то ніби-то компромат. Хоч би що говорили, аби не мовчали.

Олексій Мачехін - 19-6-2003 у 17:14

Наталочко, слухачі багато чого варті, але не співу задарма на морозі. В цьому я як раз погоджуюсь із співаками.

Але історія з Філею - не рекламний хід. Він чудово вміє співати в студії, а не під час гопцалок на сцені. Заспівати одну-дві пісеньки в студії це тобі не концерт відпахати.

Тут, доречі, постає ще одне питання.

Олександр Ганущин - 19-6-2003 у 18:42

Цитата:
Першим відправив користувач 14k
Усе дуже просто:
Восени усі почнуть тією чи іншою мірою активізуватия. Комусь це допоможе. Перевага за тим, хто почне раніше і матиме більше сил. Це ж стосується не лише артистів, а й тих, хто балатуватиметься в президенти.
На мою думку Руслана підтримуватиме Кирпу (міністр транспорту), Анжеліка Рудницька Ющенка("Наша Україна";), а Ані Лорак Віктора Медведчука (СДПУо).
Комусь щось незрозуміло?



Надзвичайно спрощене уявлення. Я маю на увазі залежність труппа/група/виконавці - президентський рейтинг. Є купа локальних випадків "вкладання" просто шаоених грошей в концерти а результату кіт наплакав. Що стосується тих хто за кого співатиме. У штабі Ющенка єдиним радником з цих питань буде Білозір Окасана, коли вона буде на Форумі то в неї спитаємо:D
Руслана - Кирпа ... вони що, Вам видаються схожими..
Знову ж таки - все вирішить окрема людина, штабний активіст на якого покладатимуть ці питання...
Блоку "Союз" у 1998 не допомогла Ротару, А озимим "Скрябін" на локальному рівні цей список значно довший.
Я б осоьисто гроші в це ніколи не радив вкаладати. Молодь має найнижчу явку на вибори

Олексій Мачехін - 19-6-2003 у 18:45

Та найкращий глузд аби не голосувати за кандидата, що не гідний того але просто зробив концерт.

Odarka - 19-6-2003 у 18:55

Як не крути - вибори - це найкращий зараобіток для музикантів. Поки що ще ніхто в цій країні не придумав, як музикантам заробляти краще ніж під час виборів...

Андрій Пелещишин - 19-6-2003 у 19:40

Одарко! В мене до Вас (як до виконавиці) питання.

Чи узгоджують виконавці під час виборів своїх "меценатів" зі своїми переконаннями, чи перемагає голий професіоналізм?

pit - 6-8-2003 у 11:20

Виконавці і політики, звичайно ж, узгоджують одне одного. Але в певних межах. Що стосується проривів, то з цього списку сміливо можна викреслити Лорак - у неї ніякого прорива. Просто альбом вийшов. Що стосується Руслани, то вона й минулого року свій мегакліп забабахала влітку.
Просто і Рудницька, і Руслана - медійшики, вони знають, що ривок краще робити тоді, коли кращі умови.
Вада - влітку, здається, менше дивляться телевізор.
Переваги - 1. Влітку мало нових проектів
2. Влітку дуже стала аудиторія. Тобто, людина, якщо вже не поїхала, а дивиться тв, то дивиться багато, а значить є можливість щю меншу аудиторію легше присадити.
3. Влітку реклама і ефіри дешевші
4. Завжди є сенс робити те, чого не роблять інші.
І ще така особливість - їх продюсери (Бригинець і Ксенофонтов народилися 14 квітня) певно мають трохи схоже мислення, яке не схоже на мислення інших. Отака моя точка зору!