Життя поновлюєься. Літо - кожного року - мертва пора, але цього року за ці два тижні вийшли нові альбоми Ані Лорак, Анжеліки Рудницької, Руслани,
кліпи Віктора Павлика, "Іграшок", тих же Анжеліки Рудницької, "Іграшок" і Руслани, "Алібі". Що це - ренесанс української
музики чи початок підготовки до президенських виборів?
Не виключено.
Для досягнення заповітної мети - всі заходи згодяться!
Порясніть мені дурному - до чого тут вибори, що, цілком можливо, ще й не відбудуться?
Перенось балачку та починай пояснювати. Я все одно не зрозумів.
Усе дуже просто:
1. або артист на певний період піднимає рейтинг, щоб продатися одному з кандидатів і заробити гроші.
2. або артист є прибічником одного з кандидатом і для того, щоб допомогти йому більше, активізується в ефірі, щоб мати більший вплив на аудиторію.
Восени усі почнуть тією чи іншою мірою активізуватия. Комусь це допоможе. Перевага за тим, хто почне раніше і матиме більше сил. Це ж стосується не
лише артистів, а й тих, хто балатуватиметься в президенти.
На мою думку Руслана підтримуватиме Кирпу (міністр транспорту), Анжеліка Рудницька Ющенка("Наша Україна"
, а Ані Лорак Віктора Медведчука (СДПУо).
Комусь щось незрозуміло?
Мені незрозуміло як Ющенко погодиться на те, аби його підтримувала Рудницька.
Якщо вона і вийде на сцену, то співатиме під фонограмму. А це якраз пониження а не підвищення рейтингу. 
По-перше, під фанеру співає 80% світових та інших зірок, по-друге, хто вам вбив в голову, що Рудницька співає лише під фанеру. На вечірках так вдиживу
народні пісні шпарить, що аж гуде. А те, що на майданах лінується, то хто не лінується. Цього року на День Києва ь фанерили і Руслана, і Павлік, і
Чорний, і Рудницька, і Матвієнко. Це всеодно, що не екзамені користуватися шпорами. Соромно, але теоретично соромно. бо всі користуються.
Наполягають на живому звуці лише "Таврійські", але ви ж усі чули ту гашьбу, яку влаштували жива Могилевська, Руслана, Віа Гра, Пономарьов та
інші. Ні, краще шпори!!!
Та чим же краще шпори? Нiхто не проти, що музичний супровiд записаний, але ще й голос на фонограмi слухати - то на бiса, вибачайте, взагалi такi виступи? Щоб забачити, як хтось по сценi стрибатиме i костюми мiнятиме? За цим в театр ходять а не на концерти!
Якось в мережі було викладено файл із записом голоса Фільки Кіркорова під час концерту під фанеру. Хотілося б аби таке зробили з усіма нашими
фанерщиками.
Проте треба також зізнатись що деякі концерти просто не надають можливості співати в живу.
На новий рік, доречі, теж на майдані фанера була - воно того не варте, голос втрачати на місяць через один-єдиний виступ.
А чого ж вартi слухачi? 
Олексій абсолютно правий! Вартість звукового забезпечення для живого звуку вдвічи (приблизно) більша, ніж для фанери, тому організатори концертів
часто самі провакують артистів працювати під фанеру.
А що стосується Кіркорова, то це типовий рекламний хід. Кіркоров прекрасно вміє співати, хоч і лінується. А скандали - лише на користь артисту. Так
вони і діють. То якійсь запис підкинуть, то фотографії, то ніби-то компромат. Хоч би що говорили, аби не мовчали.
Наталочко, слухачі багато чого варті, але не співу задарма на морозі. В цьому я як раз погоджуюсь із співаками.
Але історія з Філею - не рекламний хід. Він чудово вміє співати в студії, а не під час гопцалок на сцені. Заспівати одну-дві пісеньки в студії це тобі
не концерт відпахати.
Тут, доречі, постає ще одне питання.

Та найкращий глузд аби не голосувати за кандидата, що не гідний того але просто зробив концерт.
Як не крути - вибори - це найкращий зараобіток для музикантів. Поки що ще ніхто в цій країні не придумав, як музикантам заробляти краще ніж під час виборів...
Одарко! В мене до Вас (як до виконавиці) питання.
Чи узгоджують виконавці під час виборів своїх "меценатів" зі своїми переконаннями, чи перемагає голий професіоналізм?
Виконавці і політики, звичайно ж, узгоджують одне одного. Але в певних межах. Що стосується проривів, то з цього списку сміливо можна викреслити Лорак
- у неї ніякого прорива. Просто альбом вийшов. Що стосується Руслани, то вона й минулого року свій мегакліп забабахала влітку.
Просто і Рудницька, і Руслана - медійшики, вони знають, що ривок краще робити тоді, коли кращі умови.
Вада - влітку, здається, менше дивляться телевізор.
Переваги - 1. Влітку мало нових проектів
2. Влітку дуже стала аудиторія. Тобто, людина, якщо вже не поїхала, а дивиться тв, то дивиться багато, а значить є можливість щю
меншу аудиторію легше присадити.
3. Влітку реклама і ефіри дешевші
4. Завжди є сенс робити те, чого не роблять інші.
І ще така особливість - їх продюсери (Бригинець і Ксенофонтов народилися 14 квітня) певно мають трохи схоже мислення, яке не схоже на мислення інших.
Отака моя точка зору!