Я, коли першого разу завітав туди, то не зрозумів що то таке.
Хм ... цікаво.
Якщо то та сама мережа, що і Бабуін, то прийду туди неодмінно, бо по при рос. літ, там були ті автори, яких в нас я небачив, і взагальному кафе принесло хороші враження. Саме там я два роки назад купив збірку Грицька Чубая, в нас ще не було...
Нажаль я не знайшов там те, що шукав.
Книжный базар імхо "рулить сильніше"
)
Ти пробував замовляти?
Панічних криків не буде, але київська "Русская книга" мене розчарувала не асортиментом, а саме ставленням до покупців. Може, то все від
продавця залежить, але дуже неприємно, коли тебе перебивають і через кожне українське слово запитують "чьто?".
А вибір книг там дійсно пристойний. Крім того, для мене книжковий базар звучить як
пластилінова котлета
Я книгознавець за фахом, і дуже сумую за книжковими
магазинами з хорошим асортиментом, з відділами "художня література", "науково-технічна", "педагогічна" і т.п., за
каталогами і просто інформованими продавцями, які можуть щось порадити, висловити свою думку, а не кивають байдуже в бік перемішаних між собою
детективів та підручників "все перед вами". Буду у Львові, зайду в цю книгарню, неодмінно. Буду рада, якщо там все так, як я собі уявила

Ну... звичайно ти міг би прийти в інший день, коли продавець - хлопець, який не справляв би відштовхуючого враження. #)) Але - хазяїн-барин. Тобі видніше.
2 Наталка
В мене є інформація, можливо, хибна, що у Києві функціонує книжний базар, де можна придбати так звані раритети. Це вірно?
Я чула про такий базар неодноразово, але жоден зі співрозмовників (а їх було аж 5 по цій темі) не зізнався, де він є. Партизани
Наразі вдовольняюсь тим, що "пасусь" на Петрівці, там, де люди продають
старі книжки. Є багато цікавинок. Але десь через місяць я зустрічаюсь зі своїми знайомими - букіністами, якщо вони про цей базар нічого не знають, то,
значить, його немає взагалі.
Як буду мати точну інформацію, поділюся.
www.ПРАВДА.com.ua, 11.11.2003, 18:10
Тепер на Ющенка повісять погром у львівському кафе?
як на мене, чергова класична провокація 
як ви думаєте чому "За весь цей час молоді люди нічого не сказали, не викрикували ніяких гасел" 
ех, не щастить мені... тільки зберусь туди піти - і весь час щось стається... Все одно піду.
Щойно Свобода передавала що це не зовсім так, що то двоє відвідувачів просто посуду побили на 200 грн...
А ті молодики які ніби громили - то сьогодні якісь французи там фільм знімали і то їхні інсценізації...
А звідки тоді інфа про надписи про Суми фарбою на підлозі?
Кому вірити???
Хто там десь близько живе або часто буває, гляньте і розкажіть :-)
Кореспонденти Правду видно також Свободу слухають: http://www.pravda.com.ua/archive/2003/november/11/news/20.shtml
:-)))
Але слово не горобець, вже по масмедіа пішло... :-(
А може то дійсно знімають фільм, а потім будутьт крутити на сході ближче до виборів. Как западенци нас нєнавідят, во шо дєлают, всьо снята на камєри... Бо ж всі прогнозують потужну піар засідку на ВА, може то якась її частинка в розробці.
Російське кафе у Львові розгромив французький кінорежисер?
Учорашній напад на кафе-книгарню “Відкрите кафе” у Львові насправді – зйомки фільму про особливості львівського життя молодого французького
режисера-аматора. По це, як повідомляє ForUm, заявила начальник ЦГЗ УМВС у Львівській області Валентина Столова, посилаючись на представника власника
кафе – Сергія Остистого. Останній повідомив, що жодних збитків кафе не було завдано. Як повідомлялося, вчора у Львові близько 12.00 четверо невідомих,
одягнених в чорні куртки та чорні маски, озброєні трубами, увірвались у „Відкрите кафе” (колишня – книгарня-кафе „Російська книга”), де вчинили
погром. Це був вже другий напад на кафе-книгарню за часи його існування: 20 червня невідомі розбили вітрину кафе. Раніше, коментуючи цю подію,
директор Російського культурного центру у Львові Валерій Провозін заявив, що до нападу на кафе-книгарню причетні прибічники блоку “Наша Україна”.
Принаймні таку інформацію я прочитав на
http://cupol.brama.com/index.php?ac=news&gid=1[/url]
І тепер гадай - до чого тут Наша Україна. Але, як то кажуть - дивися інші треди
Вже довго ходжу попри і ніяк не можу наважитися туди зайти.. Тепер таки зайду!