Купив щойно. Сиджу, насолоджуюсь. Гарно.
Я про аудіо-диск.
Його Руслана робила на, зараз... о, REAL WORLD Studio (United Kingdom).
А кліп - таки так, було щось таке. Напевно, немає у нас достойних. І фільм "Різдв`яні легенди" теж робився з участю російського режисера.
Диск дійсно добрий, але якби там менше було електрики - це ж все ж таки - гуцули...
Це не гуцули, це Руслана косить під гуцулів - різні речі 
Але ж вдало "закосила", як на мене. Диск хороший. Дійсно створуює літній настрій. 
От лише б хто мені розказав, чи дійсно гуцули такі ммм... несучасні? Бо музика дійсно дикувата, але це не заважає їй бути музикою. Та й просто
свіженькою.
І ще питання. Руслана це від "ЩИРОГО СЕРЦЯ" робить?
"Руслана це від "ЩИРОГО СЕРЦЯ" робить?"
А що мається на увазі? З самої любові до гуцулів? Не думаю, але чи така вже добра безкорисливість у шоу-бізнесі? Людина повинна заробляти гроші, це
нормально, і Руслана впіймала хвилю. Я насолоджувалась гуцульскими ритмами - дуже колоритно. А взагалі, Руслана - людина складна. Я її не знаю
особисто, це моє перше враження. Тому, я думаю, кожний свій крок вона прораховує. Крім того, у неї є фінансова можливість робити такі речі, бо
більшість наших талановитих музикантів просто не має грошей навіть на те, щоб диск записати, не кажучи вже про мега-кліпи та про Лондон.
Та це вже інша тема.
Привіт!!
А ніхто не хоче поділитися?
викласти десь на ФТП, наприклад %) з бітрейтиком під
256 kbit
буду вдячний... можу залити англомовних пісеньок... найсвіжіших
наперед вдячний
Альбом непоганий,але з автентичною гуцульською музикою спiльного не так багато.Стиль,ритм,вимова...трохи iнше.
А назагал я бiльш полюбляю лемкiвських пiсень :-)
Але
одного разу, в будинку Вчителя, на вечері пам’яті патріярха Мстислава почула хор "Лемки Києва". Враження - СУПЕР!!! Тепер збираю про нього
інформацію. Якщо можете - допоможіть
Наталко,нажаль про зазначений Вами гурт нiколи не доводилося чути.А взагалi то лемкiвська пiсня та традицiї то величезна i ,нажаль,маловiдома спадщина.Я б дуже радив послухати пiснi Аннички Чеберенчик,вона файно змогла вiдродити лемкiвську пiсню додавши їй модернiшого звуку.Крiм того є такий,здається, польський гурт Kyczeria ,якi теж нещодавно випустили вдалий альбом з лемкiвською пiснею.А ще в "Українськiй книгарнi" на Академiчнiй у Львовi продається науковий двотомник про iсторiю,традицiї та побут лемкiв.Я собi ще в травнi купив,але нiяк немає часу взятися за читання.
Гуцули "усучаснюються". Недавно у Верховині "насолоджувався" Міськом Шуфутинським
2 Injust: Дякую за цікаву інформацію.
2 Зіронька: Так, змушена погодитись з дописувачами - я теж була в Закарпатті, щоправда, не на Гуцульщині, але "сучасності" у вигляді
низькопробної попси там стільки, що аж нудить. В якійсь передачі Руслана сказала, що автентичних гуцульських звичаїв і традицій лишилось дуже мало

Хоча до жовтня ще далеко, я вже побігла за квитками до Львова
Таке заохочення
2 Olexiy: А заздрість - смертний гріх 
Одарцi: я вважаю,що як раз таки саме у пiснi Аннички вкладено душу,до того ж вихiд її альбому i пожвавив iнтерес то лемкiвської пiснi.До цього часу в
нас можна було знайти хiба що "Лемкiвське весiлля" та Плач Єремiї зробив таку спробу однiєю пiснею в альбомi "Як я спала на сенi".
А пiсня "пiд облачком" ,як на мене,повнiстю розкрилася лише у виконаннi Аннички.Навiть Бурмакiвська версiя не йде в жадне порiвняння.
Не подобається мені Анничка і все. я вже пояснила чому. До лемківських пісень інтерес завжди був, я це з малечку памятаю. Всі хористи та студенське братство, різні молодіжні організації завжди співали лемківські пісні. Мені Бурмаки Под облачком також не подобається - воно пахне російським романсом. А от коли Тарас чубай співає цю пісню - то є зовсім інша, краща історія. Анничка ні, дякую. Вона друга Марія Шалайкевич.
Скажіть, якщо ваша ласка - "Гоп-шіді-ріді", яку молоді націоналісти на "Пісневирі" співають (як вміють
) - лемківською вважається чи ні? Бо вони мене переконували, що так, а я не
впевнена. Грайлива така пісенька - я нею свою колежанку юну Марічку піддражнюю
"Бо за тою Марічкою всі легіні б’ються" 
У всіх випадках сьогодні все більше виконавців, які на думку одних паразитують на нашій спадщині, а на думку інших - розвивають її в пвднімають, як
прапор.
Добре це, чи погано! Якщо виходити з тези Яку постійно повторює Поплавськи - хай хоч що говорять, аби не мовчали, добре! Принаймні люди знатимуть, що
українська музика була і раніше, що не все почалося з Віа Гри та Сердючки.
Боюся що цими шановними проявами української культури починається нова культурна епоха - українське безкультур"я
Є такий серіал польський - Справи Кепських. Таке собі - нічого особливого, проте іноді цікавенько було подивитися.
Нагадаю одну з серій:
На нашу планету з безкрайнього хижого і агресивного всесвіту прилетіла страшна інопланетна істота, прилетіла аби запліднити людину - для продовження
свого злісного роду прилетіла, сволота. І запліднила головного героя - Кепського-старшого. Сама вона втілювалася у його оточення - то у сині
з"явиться, то у бабці. Прийде, хтиво так подивиться і скаже "Це я - Умця-Умця". Ще її звали Бара-Бара. Багато було імен у падлюки. Вона
забороняла пити носію її плоду пиво, жити активним життям - присікалась як могла, хтива потвора. І пану Кепському то обридло - побачив він у газеті
об"яву одного професора - той обіцяв позбавити проблем із іноземними потворами. Пан зазвонив і коли приїхав той професор - зімлів навіть. Вчений
повідомив йому що Умця-Умця, або ж Бара-Бара - страшне створіння-паразит, що підсаджує свій плод у людину а коли той народжується, то носій:
1. Абсолютно лисіє
2. Перестає цікавитися протилежною статтю
3. Не може пити алькогольних напоїв. Навіть ПИВА!!!!
Пан Кепський ледь не вмер від такого страху - чи то жарти все життя бути лисим і не пити пива?
Проте був і вихід - Умця-Умця, як виявилося, страшенно боїться дзиги. І її було вигнано. А аборт панові зробили задопомогою ПИВА, ну і ще чогось
там.
Умця-Умця в Україні!!!!
Начувайтесь, бо вона вже тут. Умця-Умця, що прилетіла до нас з безкрайньої північної галактики, вразила неостанню людину НАШОГО шоубізу - вона вразила
Руслану. Помітьте - я не кажу що альбом поганий - ні, він дуже добрий і мені до вподоби, проте як я не вслуховувався у його мелодії та ритми, чув
лишень одне - умця-умя, умця-умця, бара-бара, умця-умця...
Навіть електрогітара та труба були спотворені цією страшною хворобою...
Співвітчизницю треба рятувати!!!! 
Покажіть їй Дзигу! Відведіть її туди! Ну-мо всім українським небайдужим світом зберемо по 10 гривень і купимо їй якщо не Фендера, то бодай Ямаху і
вона розквітне - лише одна гітарна партія в кожній пісні, просто непригнічена умцею гітара може врятувати талановиту дівчину! І трубу звільніть!
Приглушіть краще синтезатор - ви почуєте справжні ритми, справді захочеться танцювати! Покажіть Умці-Умці Дзигу і хай та забирається геть - ми хочемо
кохатися і пити пиво, ми хочемо носити волосся, ми хочемо чути МУЗИКУ
Ото ти понаписував!я аж 10 гривень почала діставати.....
Руслана ШТАМПУЄ, обрала собі такий імідж і заробляє гроші. ЦЕ НЕ ТВОРЧІСТЬ!!!!!!!!!!!! це противно слухати, коли знаєш, що за тим криється - штамп
задля грошей. одна пісенька, другатретячетвертагрошігрошігроші
а ви бачили в уінці кліпу Коломийки той знак реперський, який вона показує????то ж повна каша, змішання носорога з табуреткою.......куди там до
гуцульської коломийки такі заходи! то інтерпритація, знаю, але і її тре робити зі смаком.
Шось тут подумалось... А гайда її на Євробачення - сама хоч-нехоч добавить драйву, гроші вже вкладені, то ж чого марнувати нагоду? Най їде. Принаймні поляки проголосують - точно.
Та розумію ж - я не до неї присікаюся а до стилю - невже ТИ цього не розуміеш? Я знаю що всюди вона буває, і музиканти суперові - теж знаю, але,
але... умця-умця.
Та й чи не маю я права на образне мислення? ПОКАЖІТЬ Умці-Умці Дзигу - най знає.
Руслана взяла платину.
Чесно кажучи, варто привітати - 100000 ліцензійних продаж на нашому ринку то не жарти.
Океан Ельзи взяв 2 платини. Нині десь вичитав, так що най Руслана сховається...
А чом би й не порадіти за людину?
Я не можу зрозуміти, чому котиться така бочка на Руслану?
Людина робить хорошу музику, популяризує українську культуру. Добре робить, погано - але робить. А скільки народу просто сидить і тільки теревені
розводить?
Я просто терпіти не можу такого критиканства. Це такий український підхід, - у сусіда хата краща за мою - піду спалю...
Гррр....
> Я не можу зрозуміти, чому котиться така бочка на Руслану?
> Людина робить хорошу музику, популяризує українську культуру.
Це, звичайно, лише моя особиста думка, але Руслана робить ПОГАНУ музику та займається ПРОФАНАЦІЄЮ українського фольклору.
Отак :-)
Everywhere and nowhere...
Це не лише твоя особиста думка, Чарівниче. #
Доречніше говорити про теперішню діяльність Руслани, як про звичайний супермаркетний продукт з елементами музики.
А ще доречніше ігнорувати цей продукт і слухати справжню українську народну музику. Вона прекрасна і зовсім не потребує емульгаторних добавок.
"Популяризація" = ілюзія.
Мені особисто пісні подобаються. Просто час від часу хочеться послухати. Щоб краще і дорожче продати кожен продукт оздоблюють, намагаються прикрасити. Комусь подобається, комусь ні, але більшості просто втовкмачують що це повинно подобатися.
2 Чарівник з міста Гамельн.
У нас різні критерії. Я оцінюю музику за світлом, присутнім у ній. І яка б не була професійно зроблена музика, якщо вона прибиває до землі, я її
слухати не буду, мені важко.
За цим критерієм музика Руслани хороша, світла. Крім того вона має право на своє бачення тих чи інших речей.
2 Круціфукс
Людина не може їсти тільки один борщ, який він не був би суперовий. Я теж люблю українську народну музику, але сам же розумієш, не можна зациклитись
тільки на ній одній.
2 Captivitas
Ну чому "паразитувати"? Вона робить те, що їй подобається.
Якщо її музика перестане подобатись мені, я просто пересану її слухати.
Але для чого весь той бруд, який на неї виливають?
NetGuy
> Я оцінюю музику за світлом, присутнім у ній
Знаєш, ти би ще їжу оцінював за кількістю поглинутого/відбитого світла!
Мені здається, що світла/темна, догори/до землі і т.п. - лише твої власні "глюки", які до самої музики жодного відношення не мають. Тобто це
не музика "світла", а твоє суб'єктивне її сприйняття "світле" - для когось іншого вона може бути зовсім не
"світлою".
Якщо ми "танцюємо про архітектуру" (© F.Zappa) не просто заради отримання наступної "зірочки" під ім'ям, то пропоную в
подальшому оперувати речами, які відносяться власне до МУЗИКИ (об'єктивної реальності), а не до "особливостей" їх особистого сприйняття
(суб'єктивної реальності).
P.S. > Людина не може їсти тільки один борщ, який він не був би суперовий. Я теж люблю українську народну музику, але сам же розумієш, не можна
зациклитись тільки на ній одній.
Звичайно, не можна! Тільки ти робиш з цього якийсь дивний висновок: крім ХОРОШОЇ народної музики треба слухати й "ОТСТОЙНУ" народну
музику.
Особисто я з цього роблю зовсім інший висновок: крім хорошої НАРОДНОЇ музики треба слухати й ІНШУ хорошу музику :-)
> Ну чому "паразитувати"? Вона робить те, що їй подобається.
Я перепрошую. Вона не просто "робить те, що їй подобається" - вона намагається переконати людей в тому, що це має якесь відношення до
"народної музики", "гуцульських мелодій" і т.п.
Я зовсім не проти Руслани та її музики, просто давайте називати речі своїми іменами: це ніякий не фольк, а звичайна комерційна поп-музика - така сама,
як Тату або Руки Вверх. Ну, може, трошки краща :-)
Чоловіче, вибирай слова!!! Що це за наїзди і перехід на особистості? Я тобі що, якійсь твій дружок наркоман з "власними глюками"???!!!
Якщо будеш продовжувати в такому ж дусі, буду ставити питання про твоє, на перший раз тимчасове, відключення від форуму, бо існують межі культурного
спілкування, які ти зараз перейшов!
О, великий знавець музики і всього, що має до неї відношення! Тільки твоє розуміння хорошого не менш суб`єктивне, ніж моє. Але це не дає тобі право
обмазувати своїм (вибачайте) лайном інших.
Агов, модератори, полегше!
останній тред зі сторни виглядає більш переведеним на особистості, та й більш образливим!
Моя думка (вірніше навіть враження) про Р. десь посередині з більшим розумінням пана Чарівника, особливо коли йдеться про "світло" 
Ну а Чарівник виказується так, ніби він Руслану чув не лише на рекламних роликах
Своє нерозуміння Р. я насамперед характеризую моїм несприйняттям такого стилю, але не виключаю, що комусь він подобається, тому з поваги не буду
багато розписувати. Але мені дуже цікаво читати Чарівникові коменти, то вкотре підтверджує що і в мене є однодумці.
Як на мене, особистість на ймення "Руслана" на всі 100 % просякнута комерцією.
Я не сприймаю таку "музику", що відходить від таких "особистостей".
"У світі є речі дуже неоднакові, є сонця на небі, є сонця в калюжі" - Грицько Чубай.
От Руслана - це сонце в калюжі.
Прошу на мене не кричати, я висловила свою думку
)
От і молодець!
"От Руслана - це сонце в калюжі."
Еге ж. Для мене її діяльність - це не стільки ілюмінація калюж, скільки агресивне впровадження, на заміну звичайному порошку "Тайд",
порошка "Тайд з лимоном", причому серед аборигенів лимонної республіки.
Ну а як на мене, то тут здебільшого висловлювались ті, кому в горлі став успішний комерційний проект.
Моє ставлення:
Так, проект суто комерційний; так, неостання роль тут зіграна фольковими елементами. Проте це аж ніяк не заперечує твердження про якість продукту.
Наведу кілька подібних прикладів:
River Danse - абсолютно комерцыйний проект на засадах ірландського фольку - танців та музики. Із справжнім народним мистецтвом не має майже нічого
спільного окрім характерних інструментів та танцювальних елементів. ВСЕ!!!!
Проте це найякісніша вистава з тих, що я бачив, хоча навіть спілкуються артисти під час вистави англійською (для ірланців - що для нас російська).
Beatles піднімались на хвилі "фольку", насправді із фольком майже нічого спільного не мали, але....
Тому:
-хто заборонить артисту у творчості використовувати народні інструменти та мотиви?
-хто має право наклеювати ярлики людині, що створює свій продукт за зразками західних комерційних проектів?
-хто сказав що подібне "паразитування" ганебне?
Мабуть лише той, хто сам у свойому житті і не намагався створити щось на люди - аби всіх зацікавило і було справді якісне (а не скандальне, як ті ж
тату).
Сам не люблю попсу, але якісний поп (то різні речі) мені подобається як все якісне.
Приберімо емоції те не переходьмо на особистості - Руслана взяла платину і це добре, бо це свідчить про те, що україномовний продукт може
користуватися попитом. Якщо б платину взяв Данилко - варто б було піднімати ґвалт. Нехай це не ваше музика і вам не подобається, проте майте
сміливість визнати її успішність - що вам зробила Руслана?
Люди, я Вас дуже поважаю і тому по людськи прошу - поважайте мене
і одне одного.
В порошку "Тайд" також немає абсолютно нічого ганебного!
Щодо "всіх зацікавило" - не всіх цікавить музика. Включають щось, бо звикли. Скоро фон набридає, і його міняють на інший, як десктоп на
віндозі. Зараз вона успішна - фактор екзотичності для тих, хто використовував до того звичайний "Тайд" - але через рік-два-три на заміну
прийде "Аріель з натуральним екстрактом апельсину", і про "лимон" всі забудуть.
Життєвий цикл домашніх мух.
Це дуже депресивна розмова. Піду слухати блюз. #(
P.S. До людини, яку не цікавить музика, і в якої є сила та свідомість, щоб це признати і нормально проводити час у тишині без використання
попс-замінників, у мене буде найвища повага.
2Круціфукс
2Чарівник
Ні, ну поясніть мені ЩО Є ПОГАНОГО В УСПІШНОСТІ ПРОЕКТІВ РУСЛАНИ?
Вам вона не подобається, нехай.
Так, заробляє творчістю гроші, нехай.
Ну не поважаєте ви її, теж нехай.
Навіщо (даруйте, але дістало) cpaти на голову тим, кому подобається і їй особисто?
Найбільш коректно тут висловиласт Соломія - вона її за творчу особистість не вважає, нехай, проте до чого тут NetGuy що йому ця музика сподобалась?
Не всім же бути такими "альтернативними" і "блюзовими" як Ви?
Блюз теж, доречи, є виключно комерційний і геть не від душі часто-густо.
Розслабтесь, люди, бо інакше тут скоро вітруально мармизи милитимуть за погляди.
Нічого
))
Просто вона своїм не жіночими рухами та хіпховими замашками дратує...цікаво гуцулки такі були?
А де вона зазіхалась на повну автентичність?
Я до сліз сміявся коли в кліпі побачив спочатку бабів у недільних вишиванках за пранням а потім тих самих бабів на гулянці у абсолютно однакових
хустках.
Я ж кажу - спочатку рівер денс спробуйте засудити. Через цю виставу весь світ знає Ірландію, хоч і дещо з кривуватого ракурсу.
Олесю!
Ну до чого тут творчість?
Я за те, щоби люди заробляли ЧЕСНО гроші, ЩИРО і нікого при цьому б не обманювали.
А Руслані "дякую" можу сказати багато за що, от скажімо суперкомерційний проект (який заробляє гроші творчістю) як "Наше ФМ".
Хороше радіо, наше головне, розкручує зірок, скоро буде платиновим.
Дивись сабж
А щодо творчості - ну співає ж вона? Співає...
Мені її лірика до вподоби, ніде правди діти. Але я не нав'язую нікому своїх поглядів - не подобається - не слухайте. Проте якщо людина спочатку
пише що принципово не слухеє альбом а потім категорично висловлюється щодо його змісту, то тут брехнею тхне а не висловленням ставлення.
Подивився.... І що?
Взагалі не люблю таких дискусій, тому в подальшому (до гострих моментів) спробую не влазити.
Це до Наше ФМ.
Це вже не дискусія - напівлайка.
Насправді до цьго треду сам не знав, як я відношусь до проекту Р.
Тепер є за що подякувати всім тут присутнім за хоч якийсь початок аналізу свого відношення.
Все змінюється!
Гадаю, що ніхто зі всіх, хто тут виказав щось, робив це не для нав"язування свої "правильної" думки, а виказував дійсно те, що думає.
Тому давайте якось обійдемось без слів "неправда" та ін.
Гей - ю - Гей!!!
Окей, це трохи не та тема, де можливе продовження дискусії за межі перепалок "подобається - не подобається". Мабуть, мені не треба було
сюди писати взагалі. Якщо когось образив - вибачте.
Назар в останньому повідомленні дав найкращий підсумок сьогоднішнім подіям.
:)
гей гей
Тоді є пропозиція якщо хтось хоче висловитись щодо діяльності певної особи завести окремий тред. Проте прохання - там висловлювати аргументовані
думки, наводити факти і якнайменьше емоцій.
В такому ключі залюбки оговорив би.
Ну ви і розійшлись...
NetGuy
Я не знаю, який асоціативний ряд виник у тебе на основі слова "глюк", але "нічого такого" я на увазі не мав - тільки те, що
"рівня освітленості" музики за межами твоєї свідомості насправді не існує, тому подібні аргументи є, м'яко кажучи, недоречними (якщо
ти, звичайно, не зі своїм другим "Я" сперечаєшся).
Я не кажу, що моє сприйняття апріорі більш об'єктивне, ніж твоє, але я прийнамні намагаюсь обгрунтувати своє відношення до тої чи іншої музики
базуючись на якихось реальних речах, а не на... а не на "глюках" :-)
> Ну а Чарівник виказується так, ніби він Руслану чув не лише на рекламних роликах
> якщо людина спочатку пише що принципово не слухеє альбом а потім категорично висловлюється щодо його змісту
Я вибачаюсь, але хтось із вас чув повністю який-небудь альбом Руки Вверх? Або хоча б одну їхню пісню повністю від початку і до кінця? Сумніваюсь. Хіба
що хтось у маршрутці їхав :-) Це вам заважає "категорично висловлюватись" стосовно їх творчості?
Я подивився рекламний ролик - мені, чесне слово, вистачило.
...А взагалі, "давайте жити дружно!" :-)
Ех, якесь полювання на відьом тут влаштували, чи шо?...
Таку прострукцію вчинили, що хоч бери і на очі не показуйся вже...
А чи не рекламою ви тут займаєтесь...
А що, от на таких "шкандалях" і зростає їхня т.зв. популярність.
Перечитала всі оці дописи, і подумала, що якби людині дійсно гикалось, коли її згадують, гм... загибель Руслани цілком і повністю була б на совісті
Форумівців. 
Що до альбому - звісно, я за неї рада. За Руслану, що взяла платину. Не знаю, щиро кажучи, в цьому альбомі щось мене бентежить... не можу пояснити (та
все, здається, вже пояснили
) Якась несправжність, якась фальшива нота...
Причому не та фальшива нота, яка, як кажуть, повинна бути присутня в блюзі для того, щоб це був справжній блюз, а просто - фальш. Але знаєте, що я
хочу сказати? Хай би краще в тій колибі біля Тереблі грали "Дикі танці", які вони не є, а не представник братнього сусіда, який верещав
"Памагітє мнє застрєліться!" так пронизливо, що, їй-богу, хотілось помогти. Аж руки чухались.
То не попса навіть була, те верещання з музикою і поруч не стояло. Якщо у нас не буде своєї якісної поп-музики, її
місце займе... ну, ви знаєте, чия. І навряд чи якісна. Бо святе місце пустим не буває... 
Наталочко, ти написала те, що я хотів дописати зранку.
Дякую.
Дійсно у альбомі багато фальші, Наталко. ти дуже добре це зауважила.
Я Руслану знаю з трішечки іншого боку ніж ви всі...я знаю, як в неї зароджуються проекти, яких вона людей для цього використовує, як потім з ними
поводиться і як ходить по трупах, але в шоу-бізнесі, НАПЕВНО, так не можливо...хоча...
Дійсно бракує щирості, щирості Диких танців...
> Я Руслану знаю з трішечки іншого боку ніж ви всі...я знаю, як в неї зароджуються проекти, яких вона людей для цього використовує, як потім з ними
поводиться і як ходить по трупах
Якщо це справді так, то взагалі не розумію, чому хтось за неї повинен радіти...

Я там був і всім рекомендую.
Вчора відбувся концерт Руслани в Івано-Франківську в рамках туру "Дикі танці". Враження виключно позитивні. Найбільший зал Івано-Франківська
- облмуздрамтеатр був вщент заповнений шанувальниками (за 2 дні до концерту квитків в касах уже не було).
Після того, як Руслана проспівала останню пісню зал ще майже годину!!! не відпускав співачку.
А ще запамяталося, як Руслана під час виконання пісні дала мікрофон дівчинці віком десь біля 4 років з залу і та сама правильно проспівала декілька
куплетів пісні.
>в цьому альбомі щось мене бентежить... не можу пояснити (та все, здається, вже пояснили ) Якась несправжність, якась фальшива нота
Можливо так проявляє себе робота звукорежисера запису, бо Пітер Гебріел - це одне, а Руслана трошки інше.
І як каже один мій знайомий поціновувач музики, якби не багато повтрів "гей-гей-гей" був би дуже цікавий продукт. А так все ніби на місці,
все якісно, але нема все ж таки якоїсь родзинки.
А 13 грудня Р. буде у нас. Чекаємо.
Концерт во Львове 26.11 был отстойный до невозможности! Широко разрекламированный "живой звук" был весьма относительным. Собственно, вживую
были сыграны только пара старых песен и пара песен с "диких танців". Всё остальное время музыканты отсутствовали и играла довольно паршиво
звучащая фанера - альбомные версии песен, которые мы и так слышали. Причём на 2 или 3 песнях плюсовая - с голосом, то исть, ибо разницу было слышно
хорошо из-за плохо отрегулированного звука. Во время "Коломийки" вобще комедия - две переделки песни сыграли музыканты, а основной вариант
пошёл опять в записи, бедные лабухи делали вид, что играют.
Танцы - это вобще шото с чемто, "кто во что горазд". Хотя, может так было задумано, на то они и "дикі", в конце концов. Ну да бог
с ними, с танцами, мне звука хватило выше крыши.
В общем - я плакаль.
2 Калбаса: Знову, знову і знову...
Люде, ви коли реєструєтесь, читайте правила, а,
якщо не згодні з ними, то й не реєструйтеся!!! 
ну вибач, просто хотілось висловитись, хай навіть я не вмію користуватись форумом
Здається, ви вже навчилися 
наталка мала на увазі: тут єдиною мовою спілкування є українська
ні чо страшного ковбаса тепер будеш знати що тут одні ...
А про концерт у Львові ти правільно написав хоча і на російські мові. Та хіба ж можна українською про такий концерт писати!
Звісно неможна, бо ж мова наша солов'їна пристосована лише для описування
пристойних речей і якісних речей. Якщо щось несподобалось або ж відверто гидотне, то тут людство пропонує користуватись матом?
Класно сказав!

Та чого, можна і помудрувати...
Офтоп в квадраті:
Хоча тут зі мною зара переписується одна людина, що має наступний підпис:"- На самом деле самого дела нет. В самой деятельности заключена
самость
дела - и наоборот.
Наоборот получим оборот на, и таким образом перевернем образ. Я уже не
говорю о природе говора в роде при уже. Ужи и узы - вы меня понимаете,
мистер Андерсон?"
Останнє мало би підкреслювати тупість Матриці, але мені чомусь прямо асоціюється з проектом Р.
13 грудня - м. Запоріжжя Руслана квитки 20грн.
Але паралельно 12-13 грудня відкривається фестиваль "Musica humanita" (здається так буде латинською) і в ці перші два дні виступають
голандські ксилофоністи (найбільш цікавий номер тижневої програми).
Тому деякі слухачо-глядачі скажуть Руслані "цьом-па-па"
все одно напиши, де концерт, я в афішу закину
Останні новини від руслани. Вона відмовилася від живої рок-групи, бо сказала, що цей їй задорого і не окуповується, бо у Івано-Франківську було пів
залу, майже ніхто не купив квитки.
Тому концепція туру трішечки зміниться.
У качки ростуть ноги з дупи, якщо на це пішло.
Мені музиканти, як ізнають про це розказували, доречі їх четверо було і вони тверезі були.
може це був якийсь і н ш и й Івано-Франківськ?
Або інша Руслана?
Оно скільки смердючок по Україні їздить... Мо й з Русланою
так?
Точно! На іншу Руслану-"смердючку" в "іншому" Франківську прийшло 120% залу, а на справжню у Франківську справжньому - лише 50%.

а взагалі гон на Руслану мене в цій темі дуже не тішить. Якось... паскуднінько...
> а взагалі гон на Руслану мене в цій темі дуже не тішить. Якось... паскуднінько...
Як не дивно, повністю погоджуюсь.
Руслану (ну і всіх інших... сердючок і далі по контексту), треба ставити в тотальний ігнор і мати з цього абсолютний спокій.
А отак... Ексгумувати чиєсь тіло, полупцювати його і знову закопати... А потім знов ексгумувати і т.д.... Жжжах...
:-)
Вже й пожартувати неможна?
Якщо перечитати тему, то не так вже й багато тут "гону". 
Можна детальніше - які саме звичаї з тих, що мені не поталанило побачити, Руслана виводить у маси?
Поміж іншого, я була в Ужгороді, Міжгір’ї, Рахові, Яремчі та Коломиї (звісно, не за один раз
)

Вибачте, що воскрешаю те, що повинно бути забутим... але мене просто ковбасить від цієї рецензії: http://www.uamusic.org.ua/ua/p-article.php?item=158
Це, я так зрозумів, пан Ведмідь постарався?
Послухав новий альбом Руслани "Амазонка". Зовсім не сподобалося. 
"Дикі танці" був значно кращим, там була фолькова електроніка. А "Амазонка" - просто електроніка. Одноманітна.