Оскільки багато тем в розділі релігія торкаються філософських питань, я вважаю доцільним відкрити розділ філософія. тобто відокремити роздуми про
релігійне від роздумів про людську сутність і її місце в суспільстві ...
Оскількільки межа між релігією і філософією дуже велика (що стосується тіла можна віднести до філософії що стосується душі можна віднести до релігії)
я вважаю доцільним відокремити питання даних розділів ...
P.S. дякую за увагу ...
Чомусь мені здається, що не так вже й просто розділити філософію із теософією. До того ж мені дуже цікаво чи дійсно є зараз в Україні люди що створююь
власні філософські системи, а не тільки вивчають класичні?
Розділ філософія мусив би стати суто вузькопрофесійним форумом, в якому пересічному дописувачеві 80% повідомлень були геть незрозумілі.
А я постійно борюсь з бажанням запропонувати зменшити кількість дошок
Багато є
таких, що переплітаються.
Взагалі то всі галузі перетинаються одна з іншою ...
Я також за те щоб зменшити кількість дошок, але зменшити їх не в сенсі стирати те що неподобається, а в сенсі створити такі котрі будуть достатніми і
незалежними.
Прошу конкретні пропозиції.
Щодо розділу Філософія - мені здається буде практично пустим. Але може я помиляюся - підніміть декілька чисто філософських тем і ми сформуємо розділ
Ну, як казав колись бравий вояк Швейк, раз ми вже так гарно бавимось... 
Хтось там треди піднімав "Я Президент" і т.п. Отже, "Я Адміністратор форуму" 
Спершу я би прибив розділ "Проблеми міста", перетягнувши все звідти до "Життя міста"
Далі об`єднав би дошки "Вода, електрика...", "Порядок у місті", вліпивши в назву щось таке побутово-комунальне 
Далі. Є "Наука, освіта, культура" і є просто "Культура". Може краще зробити окремо "Наука, освіта", і
окремо"Культура", переіменувавши останню в ... ммм ... щось, пов`язане з мистецтвом, напевно. Адже це не про культуру поведінки йдеться, я
так розумію.
Оце так в першому наближенні.
До речі, це баг, чи фіча? Зчитую першу сторінку форуму. Є іконки, що позначають наявність нових тем в тих, чи інших дошках. Перечитую цю першу
сторінку ще раз - всі ці іконки міняються на звичайні "нових повідомлень немає", хоч в жодну дошку з новими повідомленнями я не заходив.
Незручно так. Хотілось би, щоб ці іконки мінялись тільки після відвідувань самих дошок. Якщо можна, звісно.
Отаке...