Форум Рідного Міста

Чому б не відкрити новий розділ "Філософія" ?

Death - 3-7-2003 у 15:59

Оскільки багато тем в розділі релігія торкаються філософських питань, я вважаю доцільним відкрити розділ філософія. тобто відокремити роздуми про релігійне від роздумів про людську сутність і її місце в суспільстві ...
Оскількільки межа між релігією і філософією дуже велика (що стосується тіла можна віднести до філософії що стосується душі можна віднести до релігії) я вважаю доцільним відокремити питання даних розділів ...

P.S. дякую за увагу ...

Олексій Мачехін - 3-7-2003 у 16:23

Чомусь мені здається, що не так вже й просто розділити філософію із теософією. До того ж мені дуже цікаво чи дійсно є зараз в Україні люди що створююь власні філософські системи, а не тільки вивчають класичні?

Розділ філософія мусив би стати суто вузькопрофесійним форумом, в якому пересічному дописувачеві 80% повідомлень були геть незрозумілі.

Круціфукс. - 3-7-2003 у 19:10

Цитата:
Першим відправив користувач Death
(що стосується тіла можна віднести до філософії що стосується душі можна віднести до релігії)

Дуууже спірне твердження, до речі.

Рост - 7-7-2003 у 15:57

А я постійно борюсь з бажанням запропонувати зменшити кількість дошок :) Багато є таких, що переплітаються.

Death - 8-7-2003 у 10:58

Взагалі то всі галузі перетинаються одна з іншою ...
Я також за те щоб зменшити кількість дошок, але зменшити їх не в сенсі стирати те що неподобається, а в сенсі створити такі котрі будуть достатніми і незалежними.

Андрій Пелещишин - 8-7-2003 у 12:26

Прошу конкретні пропозиції.
Щодо розділу Філософія - мені здається буде практично пустим. Але може я помиляюся - підніміть декілька чисто філософських тем і ми сформуємо розділ

Рост - 8-7-2003 у 13:33

Ну, як казав колись бравий вояк Швейк, раз ми вже так гарно бавимось... :)

Хтось там треди піднімав "Я Президент" і т.п. Отже, "Я Адміністратор форуму" :lol:

Спершу я би прибив розділ "Проблеми міста", перетягнувши все звідти до "Життя міста"
Далі об`єднав би дошки "Вода, електрика...", "Порядок у місті", вліпивши в назву щось таке побутово-комунальне :)

Далі. Є "Наука, освіта, культура" і є просто "Культура". Може краще зробити окремо "Наука, освіта", і окремо"Культура", переіменувавши останню в ... ммм ... щось, пов`язане з мистецтвом, напевно. Адже це не про культуру поведінки йдеться, я так розумію.

Оце так в першому наближенні.

До речі, це баг, чи фіча? Зчитую першу сторінку форуму. Є іконки, що позначають наявність нових тем в тих, чи інших дошках. Перечитую цю першу сторінку ще раз - всі ці іконки міняються на звичайні "нових повідомлень немає", хоч в жодну дошку з новими повідомленнями я не заходив. Незручно так. Хотілось би, щоб ці іконки мінялись тільки після відвідувань самих дошок. Якщо можна, звісно.

Отаке...