Форум Рідного Міста

Татусько - письменник!?!

Юрій Сєров - 9-7-2003 у 01:42

Прочитав на Правді статтю. Татусько зібрався писати книжку "Україна - не Росія".
http://www2.pravda.com.ua/archive/2003/july/3/1.shtml

Побачимо що з того вийде.

Наталка - 9-7-2003 у 09:44

Ох, Господи і всі святі його, та що з того може вийти?!! Це як табличка на дверях туалету: "Нічого хорошого з тебе не вийде!". :(

Odarka - 9-7-2003 у 10:30

Я зрадістю почитаю цю "книгу", але якщо мені її подарують. Це знову ше одна брехня та "лапша" на наші вуха, очі та мізги.

Користувач Олесь - 9-7-2003 у 11:00

Важливо - остерігайтесь підробок! :D

Наталка - 9-7-2003 у 11:33

"Україна - не Росія".

Асоціятивний ряд можна продовжити:
Кит - не риба, риба - не м’ясо, старість - не радість, маразм - не оргазм, Кучма - не письменник :( Пам’ятається мені, як в кошлатому тумані, щось таке перед минулими президентськими виборами він вже, даруйте на слові, наваяв! Назви не пригадаю, пригадується тільки, як він все бідкався, сердешний, що вчасно не розгледів, який айяйяй - нехороша редиска Лазаренко, і не знав, що казати онукові, якщо той раптом діда спитає, яку бяку ти в житті своєму вважаєш найбільшою! Кучма вирішив, що то - призначення Павла Ванича на премьєра, а ми всім офісом вирішили, що найбільша бідося наша і Кучми - то він сам! В газеті "смажені факти" подавалися уривки з тої книги, і бухгалтерія на чолі зі мною проводила "літвечори". Добре потішились, а що мали робити? Хоч і був той сміх крізь сльози... Я ось тепер думаю, до якої знакової події ця книженція приурочена? До наступних през. виборів? Я залюбки почитаю і цей опус теж... Дідько з ним, навіть гроші на нього витрачу! Цікаво ще, кіко Татуськові гонорару дадуть, і хто направду буде то писати? Таке пожвалення станеться в літературному житті України - не дай Боже! Справжня метушня!:D

rost - 9-7-2003 у 19:21

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
"Україна - не Росія".
Асоціятивний ряд можна продовжити:
Кит - не риба, риба - не м’ясо, старість - не радість, маразм - не оргазм, Кучма - не письменник


Супер. Браво, Наталка.

Sophijka - 10-7-2003 у 15:40

Думаю, книжка буде популярною.. З чергами і тд. :sing: А чом би й ні? Раніш всі публікації мали назву "Україна та Росія", час застосовувати протиставлення :) Мимоволі пригадалася зустріч зі студентами напередодні останніх виборів і слова, мовляв, "як я добре володію українською", позаяк студенти-математики, що сиділи поруч, плакали зо сміху і здійснювали синхронний переклад 'укр-укр'... Тому читати здалося би. Судячи з останніх перетурбацій з підручниками з історії двох держав цікаво, послугами яких істориків (то зазначено у статті) скористається автор.. А втім, я б не читала, а радше слухала виступ про книжку (бо то би було без редагування). Але то таке... Є Поплавський - співак :)

Олексій Мачехін - 5-8-2004 у 22:37

Сьогодні на радіво Ера пан Гофман розповів що книжка татуся наштовхнула його на зйомки док. фільму Україна. Фільм складатиметься з трьох частин: Хрещення-Хмель (утремо носа росіянам із історією Руси), Хмель-директорія, совок.....

Про книжку негативних відгуків не давав. Навіть навпаки ніби.

Наталка - 5-8-2004 у 23:24

Мені сподобалися слова Єжи Гофмана (з інтерв’ю у газеті), що спершу назва книги його здивувала. Мовляв, у Польщі ніхто й не сумнівається, що Україна - не Росія. :)

Олексій Мачехін - 6-8-2004 у 22:12

А по радіво він сказав що то є велика проблема, коли для переважної більшості населення планети що поляк, що українець - рашн.

Наталка - 7-8-2004 у 02:27

Згідна, проблема. Єден мій знайомець, що вчився у Хорватії, довго і марно пояснював, що рашн енд юкрейн - різні речі. Його не розуміли, аж доки він у Хорватії не мовив "які ви, серби, нетямущі". Питання відпало саме собою. :)