Верховна Рада дозволила рекламу під час художніх фільмів (не частіше ніж раз на 40 хвилин)
Там не було, що особливо дозволяти. Фільм, як правило, переривали на анонси іншого фільму, а потім - Gala, Persil і решту.
То тепер цей жах буде на законній підставі?!
Обмеження в 40 хвилин допоможе хіба
що тим, хто дивиться серіали, де серії коротенькі, по 30 хвилин, та й годі! Найліпше в цьому сенсі (бо як тепер - не знаю) чинила студія
"1+1" - реклама на почтаку фільму, хоча і дуже довга, і - в кінці. І все. Це було тоді, коли там ще вечорами можна було подивитись якісний,
цікавий фільм, а не "брігаду-бурду", та тому подібне видиво. Зараз, здається, все так, як описав пан Олександр - спочатку анонси іншого
фільму, а потім - понеслось, як чорт на дикі свині - олвейзи ультра і неультра, холодильники, пиво, пепсі, зуби, пасти, жуйки...
"Ви дивитесь малохудожній фільм жахів "Спочиваж і його право вибору!"
Мені подобається, в принципі, реклама, але не нашому телебаченні...
Здається, на німецькому каналі PRO 7 навіть є передача, де показують високоякісні (читай - мистецької вартості) рекламні ролики! Та-а, там є на що
подивитись!! Раджу!
Реклама є , була , і буде!!!! "Правда жизни" - як кажуть росіяни... Але...Але...Але... Я зараз говоритиму не про кількість реклами, а про її якість... Гідної реклами мало... ЦІкавої - ще менше... А талановитої - окремі випадки... А української - що є - то і не цікаво, і нудно, і вторинно, і не цікаво... Де весела, з українським гомором, дотепна, самобутна, оригінальна українська реклама? Чому рекламні ролики транснаціональні компанії вже почали замовляти у Росії, що у нас режисерів талановитих нема ? Чи Україну як серйозний ринок збуту не сприймають? А чи вважають , що ми "СХАВАЄМО" любе?????? На останок - я переключаю канал , де йде одна й та сама реклама... Найгірше те, що перемкнувши один національний канал на інший, ти ризикуєш наштовхнутися на цей ж рекламний ролик ... Сумно , панове....
"А української - що є - то і не цікаво, і нудно, і вторинно, і не цікаво..."
Згодна на всі 100%. Останнє, що мене добило - це реклама "Гетьмана" з дівулею, яка, як тиць-гриць, заявляє "А звєздєть-то каждий
можєт!" Ууууу... Я впала в кому. То який продукт рекламують, український? А "ти кушай, кушай" в рекламі "Нашої Ряби"? Акценти
розставлені недвозначно - ледачий чоловік-бугай, що розмовляє українською, і вона - вся така витончена, працьовита, на "общєпонятном"
цвірінькає. Брррр...
У нас навіть реклама з комплексом... 
a vy pomityly sho teper vsi kanaly puskajut reklamu v odyn i toj samyj chas? tobto teper jaksho vyrishyv kudys perekluchyty na chas reklamy, popadajesh na tu zh taky reklamu.
)))) a vybir shyrokyj - vybir odyn! (ultratonki dyhajuchi ohlodzhujuchi z
vidbilujuchym efektom na osnovi trav - kruta fishka)
А як на мене, то нічого 
Можна, наприклад, на кухню за той час навідатись за черговою порцією попкорну і кока-коли. А наступну рекламну паузу заповнити відвідинами туалету.
Що, ви не споживаєте попкорн під час перегляду фільмів? А де ж ваш свідомий споживацький підхід???
А якщо без жартів, то що тут говорити? Телевізор треба менше дивитись!
І так
нічого хорошого не показують...
До речі, в мого товариша був такий собі телевізор, який теж ненавидів рекламу. Іде собі якась передача, чи фільм показують - все в порядку. Як тільки
реклама - все, розгортка тут же збивалась і на екрані одні смуги!
Чудес в цьому
нема, все очевидно, але факт кумедний 
Я погоджуюсь Наталкою наша реклама геть нікудишння!!!!
Так багатьох дратує реклама під час фільмів. Але чи задумувались ми для чого ця реклама, і чому телеканали її без перестанку крутять? Так ,реклама- це
основне джерело доходів теле-радіокомпаній. Завдяки коштам заробленим на рекламі телеканали мають змогу функціонувати та розвиватись. У світі
телебізнес є справою дуже дорогою, але однозначно прибутковою. В Україні телебізнес в основному не можна сказати, що збитковий , але і прибутковим
його назвати важко. В першу чергу це повязано з початками і розвитком рекламного ринку. Друге з політичними аспектами, думаю всі розуміють про що
йдеться.
Від того , що в нас довгий час не було реклами під час фільмів серьозно стримувався розвиток українського рекламного ринку і самого телебачення.
Адже рекламодавець , якого і так в Україні не вистачає хоче платити гроші за ЕФЕКТИВНУ рекламу. А ефективна реклама є якраз під час фільмів( ну і
спортивних матчів також) коли телеекрани збирають найбільшу аудиторію.
Зароблені гроші на рекламі телеканали зможуть вкласти у виробництво власних українських телепрограм, ток-шоу, фільмів і серіалів. Ми ж хочемо
дивитись якісне телебачення і українське? А не всяких "мєнтів", " Турєцкіх", Ногієвих і т.д.
Це не зовсім так. Є багато і нашої реклами на телебачені. А багато рекламних ролиликів . які рекламують імпортні товари, зняті , зрежисовані українськими рекламними агенціями та телекомпаніями.
Підтримую Святослава. Дійсно, без реклами немає не те, що якісного телебачення - без неї не буває навіть посереднього телебачення. Дійсно, багато
рекламного продукту робиться в Україні, або істотно виправляється. Зараз рекламні агенції стали обережнішими, минули ті часи, коли хтось намагався
втиснути українцям продукт під назвою "Blue water", який асоціювався не з кристально чистою водою, а, перепрошую, саме з блювотою. Тому
"жах на законній підставі", як це назвала почесий академік Наталка, ми змушені дивитись задяки своїм же - українцям.
І хочеться запитати Сусіда: "весела, з українським гомором, дотепна, самобутна, оригінальна українська реклама" - це яка? Чи підходить під
таку характеристику, наприклад, рекламний ролик, де Бенюк з Дяченком рекламують селітру? Може справа в тому, що реклама, як інформаційний продукт
з"явилась і розвивалась в Західній цивілізації, а ми в Союзі могли побачити тільки рекламу на кшталт "Летайте самолётами Аэрофлота"
(ніби були якісь інші!).
Якщо ми переймаємось частотою реклами, то даремно - такі ж закони в багатьох країнах світу. Якщо якістю - то чого ж ми лише патякаємо, а нічого не
робимо? Давайте прямо тут, на форумі проведемо конкурс: будемо присилати сценарії рекламних роликів, таких щоб з українським гумором, дотепних і
самобутніх. Спробуємо прорекламувати абсолютно нетрадиційний продукт - наш форум.
На форум дописують здебільшого розумні і творчі люди - це видно одразу, тож, мабуть, ідей буде багато. Може незабаром створимо свою рекламну агенцію,
яка випускатиме тільки якісну УКРАЇНСЬКУ рекламу.
О! Ця пропозиція мені подобається!!
Я взагалі не маю часу на перегляд телевізору. Як почала займатись своїм проектом, закинула ту кольорову коробку з привидами. І знаєте, ані трохи не жалкую... Але коли в рідкі хвилини клацаю по кнопках ТВ - реклама не те. що просто дратує.... уххх... Але я після такого нападу емоцій працюю ліпше.
Олександре підтримую Твою пропозицію! Давай будемо розкручувати Форум!!!
Ну то де тая розкрутка?

Скоро буде!
Ні, Святославе, не буде. Я то знав, коли давав пропозицію. Але таким чином я просто хотів довести Сусіду, що "весела, з українським гомором, дотепна, самобутна, оригінальна українська реклама" існує лише в його уяві. В Україні почала з"являтись непогана реклама, але вона не дуже відрізняється від німецької чи американської.