Форум Рідного Міста

Реклама під час фільмів

Андрій Пелещишин - 12-7-2003 у 17:34

Верховна Рада дозволила рекламу під час художніх фільмів (не частіше ніж раз на 40 хвилин)

Олександр Ганущин - 13-7-2003 у 14:26

Там не було, що особливо дозволяти. Фільм, як правило, переривали на анонси іншого фільму, а потім - Gala, Persil і решту.

Наталка - 13-7-2003 у 17:08

То тепер цей жах буде на законній підставі?! :( Обмеження в 40 хвилин допоможе хіба що тим, хто дивиться серіали, де серії коротенькі, по 30 хвилин, та й годі! Найліпше в цьому сенсі (бо як тепер - не знаю) чинила студія "1+1" - реклама на почтаку фільму, хоча і дуже довга, і - в кінці. І все. Це було тоді, коли там ще вечорами можна було подивитись якісний, цікавий фільм, а не "брігаду-бурду", та тому подібне видиво. Зараз, здається, все так, як описав пан Олександр - спочатку анонси іншого фільму, а потім - понеслось, як чорт на дикі свині - олвейзи ультра і неультра, холодильники, пиво, пепсі, зуби, пасти, жуйки... :( "Ви дивитесь малохудожній фільм жахів "Спочиваж і його право вибору!"

Яндрух - 13-7-2003 у 18:34

Мені подобається, в принципі, реклама, але не нашому телебаченні...
Здається, на німецькому каналі PRO 7 навіть є передача, де показують високоякісні (читай - мистецької вартості) рекламні ролики! Та-а, там є на що подивитись!! Раджу!

Сусід - 15-7-2003 у 10:08

Реклама є , була , і буде!!!! "Правда жизни" - як кажуть росіяни... Але...Але...Але... Я зараз говоритиму не про кількість реклами, а про її якість... Гідної реклами мало... ЦІкавої - ще менше... А талановитої - окремі випадки... А української - що є - то і не цікаво, і нудно, і вторинно, і не цікаво... Де весела, з українським гомором, дотепна, самобутна, оригінальна українська реклама? Чому рекламні ролики транснаціональні компанії вже почали замовляти у Росії, що у нас режисерів талановитих нема ? Чи Україну як серйозний ринок збуту не сприймають? А чи вважають , що ми "СХАВАЄМО" любе?????? На останок - я переключаю канал , де йде одна й та сама реклама... Найгірше те, що перемкнувши один національний канал на інший, ти ризикуєш наштовхнутися на цей ж рекламний ролик ... Сумно , панове....

Sophijka - 15-7-2003 у 12:07

Цитата:

Верховна Рада дозволила рекламу під час художніх фільмів (не частіше ніж раз на 40 хвилин)


Цікаво, скільки цей "раз" може тривати. Хоча б не 40 хв? :)

Наталка - 15-7-2003 у 12:55

"А української - що є - то і не цікаво, і нудно, і вторинно, і не цікаво..."

Згодна на всі 100%. Останнє, що мене добило - це реклама "Гетьмана" з дівулею, яка, як тиць-гриць, заявляє "А звєздєть-то каждий можєт!" Ууууу... Я впала в кому. То який продукт рекламують, український? А "ти кушай, кушай" в рекламі "Нашої Ряби"? Акценти розставлені недвозначно - ледачий чоловік-бугай, що розмовляє українською, і вона - вся така витончена, працьовита, на "общєпонятном" цвірінькає. Брррр... :mad: У нас навіть реклама з комплексом... :(

Svitovyda - 23-7-2003 у 15:53

a vy pomityly sho teper vsi kanaly puskajut reklamu v odyn i toj samyj chas? tobto teper jaksho vyrishyv kudys perekluchyty na chas reklamy, popadajesh na tu zh taky reklamu.

Svitovyda - 23-7-2003 у 15:59

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
"Ви дивитесь малохудожній фільм жахів "Спочиваж і його право вибору!"


:lol: )))) a vybir shyrokyj - vybir odyn! (ultratonki dyhajuchi ohlodzhujuchi z vidbilujuchym efektom na osnovi trav - kruta fishka) :lol:

Рост - 23-7-2003 у 16:12

А як на мене, то нічого ;)
Можна, наприклад, на кухню за той час навідатись за черговою порцією попкорну і кока-коли. А наступну рекламну паузу заповнити відвідинами туалету. Що, ви не споживаєте попкорн під час перегляду фільмів? А де ж ваш свідомий споживацький підхід???

А якщо без жартів, то що тут говорити? Телевізор треба менше дивитись! :D І так нічого хорошого не показують...
До речі, в мого товариша був такий собі телевізор, який теж ненавидів рекламу. Іде собі якась передача, чи фільм показують - все в порядку. Як тільки реклама - все, розгортка тут же збивалась і на екрані одні смуги! :) Чудес в цьому нема, все очевидно, але факт кумедний :)

Чирка Олег - 4-8-2003 у 13:15

Цитата:


Можна, наприклад, на кухню за той час навідатись за черговою порцією попкорну і кока-коли. А наступну рекламну паузу заповнити відвідинами туалету. Що, ви не споживаєте попкорн під час перегляду фільмів? А де ж ваш свідомий споживацький підхід???



З цім я згідний на всі 100. Але скільки можна їсти та ходити...
Шлунок всього цього не сприйме якщо під час кожної реклами, коли іде цікавий фільм або декілька підряд, бігати на кухню саме.
Це просто занадто багато реклами. Не пам'ятаю де я чув що від реклами в людей "їде дах". Просто люди божеволіють від цього всього.
Реклама потрібна, але в міру.

freak - 18-2-2004 у 20:35

Я погоджуюсь Наталкою наша реклама геть нікудишння!!!!

Святослав Шеремета - 22-2-2004 у 18:19

Так багатьох дратує реклама під час фільмів. Але чи задумувались ми для чого ця реклама, і чому телеканали її без перестанку крутять? Так ,реклама- це основне джерело доходів теле-радіокомпаній. Завдяки коштам заробленим на рекламі телеканали мають змогу функціонувати та розвиватись. У світі телебізнес є справою дуже дорогою, але однозначно прибутковою. В Україні телебізнес в основному не можна сказати, що збитковий , але і прибутковим його назвати важко. В першу чергу це повязано з початками і розвитком рекламного ринку. Друге з політичними аспектами, думаю всі розуміють про що йдеться.
Від того , що в нас довгий час не було реклами під час фільмів серьозно стримувався розвиток українського рекламного ринку і самого телебачення. Адже рекламодавець , якого і так в Україні не вистачає хоче платити гроші за ЕФЕКТИВНУ рекламу. А ефективна реклама є якраз під час фільмів( ну і спортивних матчів також) коли телеекрани збирають найбільшу аудиторію.
Зароблені гроші на рекламі телеканали зможуть вкласти у виробництво власних українських телепрограм, ток-шоу, фільмів і серіалів. Ми ж хочемо дивитись якісне телебачення і українське? А не всяких "мєнтів", " Турєцкіх", Ногієвих і т.д.

кецо - 23-2-2004 у 10:57

Цитата:
Першим відправив користувач freak
Я погоджуюсь Наталкою наша реклама геть нікудишння!!!!


Нашої реклами на телебаченні практично нема. Більшість реклами, яка "крутититься" на нашому телебаченні російська або західна (секондгенд).

Святослав Шеремета - 2-3-2004 у 20:59

Це не зовсім так. Є багато і нашої реклами на телебачені. А багато рекламних ролиликів . які рекламують імпортні товари, зняті , зрежисовані українськими рекламними агенціями та телекомпаніями.

Олександр Чорнобиль - 12-3-2004 у 14:41

Підтримую Святослава. Дійсно, без реклами немає не те, що якісного телебачення - без неї не буває навіть посереднього телебачення. Дійсно, багато рекламного продукту робиться в Україні, або істотно виправляється. Зараз рекламні агенції стали обережнішими, минули ті часи, коли хтось намагався втиснути українцям продукт під назвою "Blue water", який асоціювався не з кристально чистою водою, а, перепрошую, саме з блювотою. Тому "жах на законній підставі", як це назвала почесий академік Наталка, ми змушені дивитись задяки своїм же - українцям.
І хочеться запитати Сусіда: "весела, з українським гомором, дотепна, самобутна, оригінальна українська реклама" - це яка? Чи підходить під таку характеристику, наприклад, рекламний ролик, де Бенюк з Дяченком рекламують селітру? Може справа в тому, що реклама, як інформаційний продукт з"явилась і розвивалась в Західній цивілізації, а ми в Союзі могли побачити тільки рекламу на кшталт "Летайте самолётами Аэрофлота" (ніби були якісь інші!).
Якщо ми переймаємось частотою реклами, то даремно - такі ж закони в багатьох країнах світу. Якщо якістю - то чого ж ми лише патякаємо, а нічого не робимо? Давайте прямо тут, на форумі проведемо конкурс: будемо присилати сценарії рекламних роликів, таких щоб з українським гумором, дотепних і самобутніх. Спробуємо прорекламувати абсолютно нетрадиційний продукт - наш форум.
На форум дописують здебільшого розумні і творчі люди - це видно одразу, тож, мабуть, ідей буде багато. Може незабаром створимо свою рекламну агенцію, яка випускатиме тільки якісну УКРАЇНСЬКУ рекламу.

Андрій Пелещишин - 12-3-2004 у 17:16

О! Ця пропозиція мені подобається!!

Bullet - 12-3-2004 у 23:28

Я взагалі не маю часу на перегляд телевізору. Як почала займатись своїм проектом, закинула ту кольорову коробку з привидами. І знаєте, ані трохи не жалкую... Але коли в рідкі хвилини клацаю по кнопках ТВ - реклама не те. що просто дратує.... уххх... Але я після такого нападу емоцій працюю ліпше.

Святослав Шеремета - 13-3-2004 у 00:27

Олександре підтримую Твою пропозицію! Давай будемо розкручувати Форум!!!

Рідна - 19-3-2004 у 04:05

Ну то де тая розкрутка? :) :)

Святослав Шеремета - 20-3-2004 у 18:33

Скоро буде!

Олександр Чорнобиль - 30-4-2004 у 09:21

Ні, Святославе, не буде. Я то знав, коли давав пропозицію. Але таким чином я просто хотів довести Сусіду, що "весела, з українським гомором, дотепна, самобутна, оригінальна українська реклама" існує лише в його уяві. В Україні почала з"являтись непогана реклама, але вона не дуже відрізняється від німецької чи американської.