Форум Рідного Міста

Спокій у місті

marco - 20-7-2003 у 12:50

Хто може порадити як ефективно вирішити таку ситуацію з мінімальною затратою часу і нервів?

Маю в сусідньому будинку технікум, при якому є студентська їдальня, яка з недавнього часу виокремилася в самостійний заклад громадського харчування.

Проблема в тому, що заробляє їдальня в основному весільними банкетами. Це маленька тихенька (колись) вуличка в центрі старого Львова. Практично кожної суботи і неділі до 3-4 ночі йде забава на декілька кварталів. Як, звичайно, літом, на весіллі дууууже горячо, і тому відкриті всі можливі вікна і двері. Фактично забава на вулиці. І спати під "Горіла сосна", "Ех, Адесса", чи "7-15" (залежно від публіки) ніяк не вдається.

Спроби вирішити проблему з керівництвом закладу, не досягли успіху, оскільки ходить о їхній заробіток, заради якого морально-етичні питання відходять на другий план. Нашій дорогій міліції, яка мала б контролювати такі речі, також це абсолютно не цікаво.

Знаю, що з цього приводу міськрадою були прийняті ухвали. Вдалося мені знайти Рішення від 04.09.2002 № 272 Про дотримання режимів роботи та звукового режиму підприємствами торгівлі та громадського харчування
Контроль за виконанням цього рішення покладено на начальника управління промисловості та підприємництва

Все чудово. Питання, як заставити це рішення працювати? До кого звертатися (ПІБ?) Що робити у випадку, якщо допустимо якась перевірка прийде і вони від неї відкупляться за кільканайцять $$ i пару пляшок коньяку? Що скоріше всього і буде....

Оскільки приміщення не пристосоване для таких забав, то мова може йти лише про банкети до 23-24 год. Жодне нормальне весілля в такі терміни не вкладається. Отже, для цього закладу харчування питання стоїть кардинально, про втрату прибутковості.

Ситуація безвихідна???

Василь Яворський - 6-8-2003 у 09:40

Я б порадив звернутися до благодійного фонду "Екоправо". Вони оргацізація виключно благоцинна і грошей за свою роботу не беруть, як і хабарів також (наскільки мені відомо). Їхня царина - екологічне право, а звукове забруднення також до нього відноситься. Адреса: вул. Крушельницької, 2 то є будиночок в центрі парку І.Франка (колишній ресторан "Літо)