Форум Рідного Міста

Бокс. Володимир Кличко буде битися з аргентинцем

Юрій Сєров - 22-7-2003 у 03:57

Визначився суперник екс-чемпіона світу за версією WBO українця Володимира Кличко у поєдинку 30 серпня. Кличко-молодший вийде на ринг німецького Мюнхена у бою проти 34-річного аргентинця Фабіо Молі, повідомляє boxing.de. Це буде перший двобій Володимира після сенсаційної поразки нокаутом у 2-м раунді від південно-африканця Коррі Сендерса 8-го березня.

За словами промоутера українця - Клауса- Пітера Коля, вибір пав на Молі через те, що "це дуже сильний боксер, який має великий досвід та володіє могутнім ударом". Також промоутер братів Кличків, немов, визнаючи слабкість аргентинця зазначив: "Володимиру потрібний такий супротивник, щоб повернути впевненість на ринзі".
Тренер Володимира Кличка Фріц Здунек, заздалегідь не говорить про перемогу Кличка над Молі, зазначаючи, що це сильний боксер який отримав 17-ть перемог нокаутом, однак підкреслює, що українцю потрібна впевнена перемога над аргентинцем, щоб реабілітуватися за поразку від Коррі Сандерса.
Зріст Молі 197 см. На професійному рингу Молі провів 33 поєдинки з яких у 29- святкував перемогу. Більшість своїх поєдинків Молі провів у Південній Америці, до того ж він володіє титулом чемпіона рідного для себе континенту за версією WBO. Свій попередній бій Молі провів - 13 червня вигравши у 10-ти раундовому поєдинку за очками у російського суперважковаговика Олександра Васильєва.

Фабіо Молі не входить навіть до першої двадцятки провідних рейтингів професіонального боксу за версіями WBC, WBA та IBF. Єдиний рейтинг де Молі посідає 14-те місце – це WBO. Чи не правда до болі схожа ситуація. Майже всі ті самі характеристики давали Сандерсу напередодні бою з Володимиром Кличком. Хоча обидва боксери не входять і приблизно до еліти світового боксу.

Матеріал сайту Champion.