Знічев"я.
Якщо чесно, в аналогічній темі про жіночий вокал я навряд чи могла відповісти щось розумне, бо не дуже відчуваю різницю в жіночих голосах. Чоловічі -
інша справа. Як на мене, вони навіть цікавіші. Тому пропоную відновити справедливість і розпочати голосування за найприємніший чоловічий вокал.
Побажання поповнити список Поплавським, або Морозовим, або усіма піккардійцями разом узятими (а ви як думаєте, якби я їх включила в список, кілько б
місць лишилося?) приймається.
Я за Андрія Середу проголосував. Не за тембр чи стиль, а за те, що дійсно вміє Написати Пісню.
не приймається. Ми ж вокал оцінюємо. а не щось інше?
Ну, я довго думав, але потім вибрав собі за критерій "від чийого вокалу мене найбільше в житті пробирали дрижаки" і відразу проголосував за
Кузьму 
Андрій Середа.
І власне за вокал також.
Novy Svet
до речі, сама я ще вагаюся
Середа -це класно, але Тарас Чубай суперовіше
Було би надзвичайно цікаво почути їх в дуеті.
А Ви чули як Пономарьов співає "Ще не вмерла"? Тільки за це проголосував за нього!
Проголосував за Міська Барбару, недаремно на "Є" він 2 пісні співав.
2 Василь
Ви це називаєте "співав"?
То, може, Юрка Лавріна теж включіть у список? Теж золотий голос сучасності
І
недаремно на "Є" пісню співав.
Про Лавріна я свою думку написав в розділі Афіша про проект "Є". А Барбара мені подобається найбільше з усіх; і я це називаю співав.
Тарас Чубай - для мене тут і думати нічого
Не чула голосу, який би справив на
мене більше враження. Крім того, я вважаю, що Чубай практично в кожній пісні демонструє "інший" голос - а це ознака великої майстерності.
Найвища проба!
Брабара дійсно не співає, але він має свій стиль і його голос всі впізнають, але до співу - це не можна віднести.
А Середа з Чубаєм вже співали в дуеті, але тільки за святковим столом.
Середа. Дуже потужний голос, надзвичайний тембр.
Піккардійці ж просто поза конкурсом. Не варто їх додавати - то всі й без нас знають. 
Мені чогось
уявляється "Микита Швачка" або "Кленовий вогонь"
Моя
мрія - почути "Кленовий вогонь" у Тарасовому виконанні.
То насправді цікаво, тільки я за Пісню химерного краю зі вступом включно.
Також би багато віддав за то.
І меду, і згущеного молока, і можна без
хліба
Не буду ні з ким сперечатись на рахунок Барбари співає він чи ні, бо я не компетентний в цьому питанні; погоджусь з Одаркою, що він має свій стиль.
Наталко боюся, що Тарас не знає ткої пісні "Кленовий вогонь". Наспівай будь-ласка...
кленовий вогонь тутай
http://66.40.55.13/mp3/ukraine/KomuVnyz_Maple's_fire(remix1998).mp3
2 Odarka: Ну от, не встигла наспівати
Все вірно, цю річ виконує“Кому Вниz”, і
коли я була на їхньому концерті в “Докер-Пабі”, в Києві, там всі на вухах стояли, коли звучала ця пісня. Але для мене, як для невиправного романтика,
її обробка здалася важкою, надто “металевою”.
Звісно, то справа смаку...
Якщо я не помиляюсь, це пісня Івасюка – дуже красива. 
О ця пісня - знає, він навіть маленьким його з Івасюком наспівував (бабця розказувала)
Ще вчора Андрій Середа мав 5 голосів, а сьогодні лишень 2, що сталося????
справді, було п"ять! Ще зранку! Хто з"їв? Агов, адміни!
Мабуть забанили тих користувачів, які за нього проголосували.
по три користувачі на день банять, шо діється...
Забанили - нонсенс. На першій сторінці троє чоловік відкрито заявили, що проголосували за Середу (я, ЧзмГ і Олексій). З нас трьох начебто ще всі активні дописувачі.
Ага, а в Пономарьова десь взялись три голоси, і стоять вони поруч, може не вцілили?
А моя Зоряна на запитання чий глолос її найбільше пройняв не задумуючись випалила - Дивні!

Що? Я щось нічого не розумію...Що таке забанили? Який звіт? Я думала, що тут хоч чесне голосування відбувається? Хто тут хоче крутити голоси, кому це потрібно?
дійсно, кому це потрібно? Якби я навіть була шаленим фаном Пономарьова чи Середи, я би лишень спостерігала за рухом свого улюбленця - чи є якась втіха
дивитися, що він на першім місці, якщо знаєш, що сам же їх і накрутив?
Я думаю, то система у вас глюканула.
Тому і "система глюканула", точніше невірно виводить на екран результати голосування. Якщо не вдасться виправити ситуацію - перестворю
голосування.
У кого є пропозиції по доповненню списку для голосування ?
Все ніби працює. Якщо "зникло" 1-2 голоси, то так має бути
по
технічним причинам. Не хвилюйтеся за результати голосування - вони правильні та чесні. Принаймні настільки, наскільки це можливо у Інтернет. Два рази
нікому проголосувати не вдалось. І шановні Академіки нічого такого не робили.
Чи є якісь не помічені помилки? Можна писати на U2U (кнопка "ЗВІТ" ->^).
PS
У кого є пропозиції по доповненню списку для голосування ?
Просто з цікавості, Павло Зібров не вокал? 
Я особливо не слідкував за результатами голосування, але те що Пономарьову якщо й додали, то додали не більше 1 голосу можу стверджувати.
Але це швидше за все глюк.
Мушу покаятися, панове - через цей глюк я проголосував двічі - за Середу.
Сталося це так - після того, як у андрія забракло голосів система мені знов запропонувала проголосувати. Я вирішив що це буде справедливо.
Вибачте мені темному, але хто такі
Дмитро Добрийвечір
Андрій Підлужний
Любомир Футорський
Чому немає Сашка Положинського, Віктора Павліка і насамкінець Степана Ґіґи?
Десь недавно вичитав, що Ґіґа єдиний в Україні співак який має золотий диск і восени буде робити спільний проект з німцькою групою "В морду
товкінг" 
Дмитро Добрийвечір - лідер гурту Вій
Андрій підлужний - він же Нічлава, його могли чути в проекті Еутерпа і самого по собі.
Футорський - фактично засновник гурту Мертвий Півень, його чути, наприклад, в альбомі Ето. Чий вокал приємніший і цікавіший - Барбари чи Футорського -
окреме питання.
Про Положинського я думала. Але послухала його пісеньку і рішуче відмовилася, пісні у нього, звичайно, класні, але не через вокал, аж ніяк, думаю,
мало хто мені заперечить.
А взагалі, у темі було пропоновано додавати власні варіанти. Тому прошу.
Джон Уінстон Леннон курив марихуану і писав геніальні твори.
Курт Кобейн вживав важкі наркотики і створював епохальні речі.
2 Поплавський - ви б хоч клею понюхали?
ну... Поплавський-співак це ж така собі реклама його вузу, в розшифрованому вигляді звучить так: вчіться у нас, ми можемо розкрутити навіть абсолютне...
Дякуючи моєму особистому модератору
відкопав на "задвірках" Форуму це
щастя.
А оскільки у голосуванні лише 23 голоси, пропоную реанімувати цей тред.
Я за пікардійців, тому не голосую
На святах знову вразив Сашко Пономарьов.
Був по телевізії його годинний концерт з оперними на народними речами.
Цікаво, яким буде його англомовний альбом?
Згаданий концерт Пономарьова справив якнайкраще враження. Культура співу, сценічної поведінки - все безоганно. Вкотре себе питаю: що він робить на естраді?! Адже зовсім не має репертуару, щоб показати можливості свого голосу.
Проголосувала за Чубая, хоча це добре, що в списку немає Морозова, бо я б сильно завагалася.
Дуже здивована, чому так мало голосів за Скрипку – таку різноманітну роботу голосом в українській музиці ще пошукати. Та й діапазон нічогенький... Між
Скрипкою та Чубаєм я теж вагалася, але чуттєвість Тарасового тембру перемогла Олегову неповторну техніку.
)
Ага, ше до оформлення пунктів голосування...
Чому Барбара - Місько, а Футорський - цалкєм Любомир, а не Любко?
Чому Вакарчук - Славко, Пономарьов - Саня, Кузьма - упше просто Кузьма, і тіки Скрипка - Олег, Чубай - Тарас...
о, язвєнность в мене нині - ше та...
а голосувати все одно ні за кого не буду 
Як компроміс для мене це "Пес № 2" з 5-річки Півнів.
Бо там присутні голоси як Барбари, так й Чубая.
Ми активно обговорюємо вокал жіночий, а про чоловіків зовсім забули. Це схоже на дискримінацію за статевою ознакою.
Пропоную зробити нове опитування. Подавайте
кандидатури.
То нехай дєвачкі бавляться. Я до чоловічої краси чомусь байдужий. Навіть голосової. Та і мужуків нормальних мало, майже всі присутні. Я б до списку Фішки ще Юрія Поліщука додав навскидку і декого викинув, а так ...
Так я і сподіваюся насамперед на активність дівчат. Тим паче 8 березня на носі. Чому ж жінкам у свій день не зробити нашим співучим чоловікам такий
приємний подарунок?