Класний форум, але занадто вже орієнтований на Львів суто, чи хточь знає такий самий форум всеукраїнського призначення?
Інших таких форумів просто не існує 
Точно. Цей Форум - єдиний і неповторний.
Судячи по аудиторії мені язик не повертається назвати його суто львівським.
Всеукраїнського такого нема.
та і Львівського доброго довгенько не було. а Є!
Тоді чому б не називати речі своїми іменами?
на Майдані є незлий форум.
Але я віддаю перевагу львівським.

)
Файний форум. Притензій нема.
Цей форум не планувався як загальнотематичний форум всеукраїнського призначення. Сподіваюсь, що робота форума покращіть життя хоч львів'янам
А там побачимо 
Не регіональними можуть стати тематичні підфоруми - Культура, Інформаційні технології ...
Побачимо
.
Знаєте, я чим частіше тут буваю, тим частіше ловлю себе на відчутті певної інтелектуальної неповноцінності-корисно, між іншим, а іноді аж навіть
приємно...
Аудиторія унікальна. Правда-правда, без реверансів. Може, то в мене просто настрій такий: "На світі хороших людей більше, ніж поганих, але
останні нам зустрічаються частіше"...
Наталочка зі своїм Талантом Відчувати. Пан Яндрух, який у певний момент перевернув усе моє світосприйняття. Олексій з суто чоловічою логічністю і
аргументованістю думки. Надзвичайно тонкий і делікатний Назар (надзвичайно!). Дотепний Круціфукс, іронічний (зовсім, мені здалося необразливо)
Чарівник, послідовно-вишуканий dr. Trollin...
Хіба ж перелічиш усих?!
Перефразую Толстого: всі нецікаві люди нудні однаково, кожна цікава людина-цікава по-своєму.
Хоча, тут же собі заперечу-нема нецікавих, є ті, хто не вміє бути цікавим.
Дякую Вам, ЛЮДИ!
Ну от!!! Суто чоловіча логіка... Принаймні хоч чимось відрізнили (я не образився - просто кумедно).
А форум і дійсно давно вилився за межі Львова, бо спільноту (а форум є спільнотою) визначають її особистості (або ж активні члени).
Абсолютно неважливо що написано на горі сторінки - зайдіть на домівку і почитайте що то є домівка для всіх "свідомих". Але чомусь
спілкуватися там не хочеться - агресія, гонор, дикуватість. Кожна людина, що заходить на дошку, насамперед для себе визначає чи цікаво їй там. І лише
по-друге чи може вона бути цікавою тут. Повірте - чимало пасивних учасників просто читають повідомлення і, читаючи, відпочивають у такий спосіб. Бо
спостерігати дискусію - часто теж задоволення. Так само останнім часом (десь тиждень) робив я, поки повертався до "нормального" життя. Дух
форуму для мене - те, до чого хочеться прагнути. Це мета, якщо хочете, мрія - створити в собі частинку тої атмосфери що панує тут - спокій, гречність,
чемність, взаємоповага.
А що там на горі? Та хіба то важливо? Головне - спілкування. Я люблю цей форум. Він для мене - Рідне Місто. І я дякую всім мешканцям цього Міста за
те, що вони обдаровують мене радістю спілкування з ними.
Ось!
Носій суто чоловічої логічності.
Згодна з усіма дописувачами і ще раз повторюся - рівного цьому Форумові, за інтелігентністю, інтелектом, вихованістю та оригінальністю, просто немає
(а я багато шукала). І вірно підмічено - спільноту визначають особистості, а практично кожен дописувач тут - особистість. Яскрава, талановита, ні на
кого не схожа індивідуальність, зі своїм баченням світу, зі здатністю відстоювати і захищати це бачення, і водночас - з толерантністю та щирою,
непідробною цікавістю до інших людей, до їхніх думок, переконань, до їхнього бачення світу.
Я люблю Львів. Я любила його завжди (певно, це відгук генетичної пам’яті - зі Львова мій дідусь
І - підтримаю Olexiy - я люблю цей Форум, бо він - Рідне Місто. Коло Однодумців, навіть не стільки однодумців, скільки
людей, що налаштовані зі мною на одну хвилю.
Я хворію, якщо хоча б раз в день не
заходжу сюди.
Спасибі всім, хто своєю працею і своєю присутністю створює цей Форум. 
Урочисто оголошую цей Форум ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКИМ!
Хоча він такий уже давно. А розділи, що присвячені містовпорядкуванню можуть служити не тільки для проблем Львова, а й для обміну досвіду між
містами.
А логотип - ну вважайте його данню традиції та визнанням факту, що Львів (як я сподіваюсь) є столицею україномовного Інтернету.
яка різниця... нам і так тут непогано.
Цікаво, і яке місце по кількості відвідувань займає форум у всеукраїнському рейтингу?
Далеко не останнє 
Повісимо лічильник - побачите 
"Далеко не останнє" - це все одно, що : "Івано-Франківський "Спартак" - далеко не остання футбольна команда в Україні"?
щодо Львова аки бази/грунту УкрНету.
пропоную ввести лозунг
*DeepLviv - ForEver*
(задумливо) а може ото
-1- вивісити се гасло як англомовний логотип проекту?
-2- забити за просунутомодераторним складом Рідномістівців
слоган DeepLviv (про запас).
Би м і придався б.
і додаткове RE щодо лічильників і іншого -- сугубим імхом/побажанням є - аби не переобтяжити сторінки...
Я тут трохи "полазив" по форуму і зрозумів:
1. Найулюленіша газета - "Поступ"
2. Найпопулярніший телеканал - "НБМ"
3. Найкращий університет - Львівська політехніка.
Спробуємо не переобтяжити.
Ще є Домівка.нет - але то більше молодіжний форум. Досить цікаво.
Дуже і дуже хочу підтримати Андрія!!!
Масовість - це часто смерть. Я вже спостерігав перетворення хороших форумів на справжні гадючники, коли адміністрація починала ганятись за рейтингами
і кількістю відвідувачів.
Якщо вдасться втриматись на даному рівні цноти, так би мовити, тобто, пробалансувати між безкультур`ям і снобізмом (тобто, не перетворити форум в
гадючник і не закритись у "своєму вишуканому колі"
, то буде все - і
популярність, і користь.
Дуже бажаю, щоб так і сталося!

)
Доречі, а чом і справді не модифікувати картинку на корі?
Залишити на першому плані львів, трохи далі Київ, там Запоріжжя, Одеса... тощо. А назва так і лишиться Форум рідного міста 
(львовоцентрично) 2Olexiy "першому плані львів, "
а от далі за кому не треба 
(якщо серйозно) або таки DeepMisto залишити.
Якщо по функціоналу, то є такі побажання:
Реалузувати можливість рейтингового дописування та перегляду (форуми, які можуть переглядати всі але дописувати тільки дійсні члени і вище або
академіки і вище, форуми які можуть проглядати і дописувати дійсні члени і вищеабо академіки і вище). Це дозволить обговорювати досить слизьки теми -
такі, як тероризм, наприклад.
Реалізувати звіт про цензурове видалення/виправлення повідомлення. Так, аби було зрозуміло яке ким і чому було виправлено/видалено.
Якщо можливо, повідомлення про надходження у2у винести на гору (0u2u, 1u2u) або/і вниз сторінок. Трапляєть - побачив людину - написав у2у а вона
проглянула сторінки, дописала кілька але на головну не вийшла та пішла 
При додаванні нових повідомлень меньше ніж через 90 секунд після додавання попереднього на сторінку з попередженням вивести і текст допису. Бо
трапляється написав кілька повідомлень вийшов діалапом натиснув кілька разів відправити - одне пройшло інші втрачені 
В ідеалі було б поставити їх в чергу і хай би самі додавались через 90 секунд (механізм перегляду за датою та часом - не висвітлюються повідомлення з
майбутнього - таким чином при додаванні присвоюється датачас останнього повідомлення користувача(тре таке поле ввести) + 90 секунд (якщо останнє
повідомлення ще "свіже"
)
Так ніби все.
Дякую за цікаві ідеї, обов'язково будемо реалізовувати. Але на все потрібен час..
Але зауважу, що дане повідомлення виглядає офтопом в темі про місце Форуму в УАнеті.
До речі, у2у усе життя виводилися і виводяться на горі кожної сторінки Форуму. Невже Ви не помітили?
Список користувачів | Пошук | FAQ | Сьогоднішні повідомлення | Статистика | Правила | Calendar Повернутись на: Форум Рідного Міста - Портал
Це все, що я бачу 
Олесю, зараз я напишу тобі щось на у2у, а ти поглянь - я завжди бачу це, коли є повідомлення.
І справді!!!! Тоді побажання виділяти жирним 
І синім - в стиль щоб було 
Ще одне побажання:
давно пора створити субдомен для впорядкування творчості та статей які створюються на цьому порталі.
пропонується реалізувати за принципами побудови міста:
райони творчості, політики, мистецтва, тощо. Вулиці лирики та концертів, бульвари поезії, майдани політичних аналітиків. Подумайте над цим. Тут за
талановитого дизайну можна було б дуже цікаві речі зробити.
Ця ідея вже давно в нас в голові крутиться. Одна "інтелектуальна забавка" чого варта
Але виникає одне специфічне питання, яке ми зараз готуємо на суд громади.
А як можна відіслати персональне повідомлення учаснику форуму?
На панелі з повідомленням потрібного користувача є кнопка u2u Туди треба щуриком тицьнути.
Або зайти в свої повідомлення і натиснути "Відправити повідомлення". В полі "Кому" вписати нік адресата.
У мене тут ще ідея народилась - не знаю, що скажете... Оскільки частенько забуваю зазирнути в календар, то чи не можна було б зробити щось таке, на
кшталт оголошення, де висвічувалися б дні народження наших Форумівців, вказані в досьє? Заходиш, приміром, на Форум, і бачиш: "Сьогодні
народилися...". Я розумію, треба не лінуватися зазирати в календар, але просто забувається інколи...