Так троха інтригують ті банери та бігборди по всьому місту "скільки коштує хвилина?", "чи варто платити за вхідні?" і т.д.
Хтось знає про що йдеться?
Ага і в Києві так само. Скоріш за все то щось державний апарат хоче висловитись (мабуть реклама за рахунок держ бюджету). Ти мабуть у курсі, що закон відносно безкоштовних вхідних кілька разів поперемінно то приймався то скасовувався. Поки що такого закону не буде, от і пропагують знову підняття цього закону. І ще здешевити тарифи хочуть.
У Львові є два оператори, і один з бігбордів запитує, що вибираєш серед двох опеаторів - вибирай третього.
У Вас є такі борди?
UMC викуплено російським оператором MTC (розшифровуйте, як хочете
). MTC заявляв
про свої наміри перейменувати UMC, от вам і "третій оператор". Називатися тепер він може як завгодно - якийсь там "Супер Джинс" чи
інакше. Згідно неперевірених даних, рекламні борди оплатив UMC.
У статті
Таємничі “мобільні” біґ-борди стосовно
найімовірнішого третього оператора "грішать" на МТС: "Натомість найімовірнішою виглядає думка про те, що реально жодного третього
національного оператора мобільного зв’язку фізично принаймні наразі не буде, а “таємничі біґ-борди” та реклама є просто цікавим маркетинговим ходом
оператора мобільного зв’язку – СП “Український мобільний зв’язок” (UMC), якого буквально днями повністю викупила російська компанія “Мобільні
телесистеми”"
Поживемо, побачимо 
Дивіться на цю тему цікаву й плюралістичну дискусію тут:
http://smith.lviv.ua/article/6721
(це не реклама, так шо не поспішайте видаляти цілу тему, як ви то тут зазвичай робите :) )
Та ні схоже таки на ЮМС. Щойно повернувся з Криму - і там вони висять. До речі - на українській мові. А все таки добре буде з тими безкоштовними вхідними, тільки коли...
Знаю що коли Укртелеком "продавав" ЮМС, то мав на меті створити за одержані гроші значно дешевшу мережу але виключно у великих містах. Тобто
покриття менше, але й платити менше.
Гроші, як пам"ятаєте, забрала держава - свята справа, нащо кучмостару втрачати абонентів? Краще на щось "корисніше" підуть.
Можливо ті люди таки віднайшли гроші. Сподіваюся. Кольори принаймні не подібні до жодного з існуючих окрім Голдена.
Реламісти потирають руки від задоволення яка чудова ефективна реклама получилась.
про неї гуде уже кожен український дискусійний сайт
від ЛЖ до клубу-рекламістів.
Третій оператор це МТС (Мобільні телесистеми, а не Московські) з Джинсом.
Ось тарифи (ті що приємні)http://www.mm.com.ua/photo/jeans.html
Ось нові вебсайти де шукати більше інформації уже в пару наступних днів
domain: mts.net.ua
descr: IMENA.com.ua
descr: on behalf of its client, Ukranian Mobile Communica
admin-c: IMENA-UANIC
tech-c: IMENA-UANIC
nserver: ns.mirotel.net
nserver: ns2.mirotel.net
nserver: ns.silver.com.ua
changed: info@imena.com.ua 20030704
source: UANIC
domain: jeans.net.ua
descr: IMENA.com.ua
descr: on behalf of its client, Ukranian Mobile Communica
admin-c: IMENA-UANIC
tech-c: IMENA-UANIC
nserver: ns.mirotel.net
nserver: ns2.mirotel.net
nserver: ns.silver.com.ua
changed: info@imena.com.ua 20030704
source: UANIC
То ото все таки джинси будуть чи таки ті тарифи!!! Ну почекаємо кілька днів. А реклама таки справді добра вийшла, нічого не скажеш...
А нічого особливого в тій рекламі не було. Задали риторичне питання, відповідь на яке болить нарід уже тривалий час.
Такого за 5 хвилин 100 штук придумати можна:
"Чи не забагато платим за електрику"
"Хочете теплу воду мати?"
"Чисті вулиці чи брудні?"
Питання в правдивості сказаного. А тут виглядає усе дуже далеким від ідеалу - нічого принципово нового, і тарифи практично ті ж...
А так - УМС само себе паплюжить.
Згадується також "конкуренція" між порошками "Тайд" і "Аріель", кожен з яких - найкращий
От і є відповідь. Усе таки Росія - ДЖИНС
http://www.jeans.mts.ru/
Теж мені - національний. Піде в ... разом з російським ЮМС. Нема чого робити - ще їм гроші платити.
Здається то справді новий оператор з"явився... про якого я нічого не чув: http://www.jeans.net.ua - і покриття не мале, дуже цікаво... і реклама мабуть якраз його....
але багато всього дивного, звідки він раптом взявся з таким покриттям? і чому така загадкова в нього реклама?
Я попереджав шановних тут присутніх, що цей таємничий "третій оператор" - всього лиш "Джинс". І вхідні дзвінки безкоштовні тільки
з мобільних мереж. За дзвінки зі звичайних телефонів все одно беруть 2 гривні 50 копійок за хвилину: http://www.jeans.net.ua/tariffs.html
В Росії це бренд в рамці MTC, тих самих, що викупили UMC:
http://www.jeans.mts.ru
Покриття тому і велике, бо це покриття UMC.
Згодна за паном Андрієм - нічого загадкового. Такі "оригінальні" реклами час від часу з’являлися на нашому ТБ. А про "нашестя"
рос. операторів я вже давно чула - практично весь комунікаційний ринок (моб. зв’язок) фактично належить Росії. 
2.50 за вхідний дзвінок??!
За будь-яку розмову зі стаціонарним
Отже, панове, як казали наш перший післярадянський президент: "Маємо те що маємо". А ми маємо найбільшого національного оператора України,
що й так не бів зовсім українським (СП ТзОВ "УМЗ"
, продався московській
компанії. Як це вплине на якість послуг - невідомо. Хоча тут йдеться швидше не про сервіс. Мене більше цікавить чи тут відіграли роль реальні
інвестиції в наш ринок, чи чергова міждержавнаекономічна афера? І як такий продаж відіб"ється на решті абонентів, що вже користуються послугами
УМЗ?
Чесно кажучи цікавий якись пакет від ЮМС. в якому в середині власної мережі при дзвінку з джинсу на 7-7 абонент 7-7 платить більше, ніж абонент
джинсу. (1 гривна джинс і 2.50 7-7) разом - 3.5 гривні йде оператору за дзвінок всередині його власної мережі!!! ПІДСТАВА 
Шановне панство!
Тож є реальна маркетингова стратегія нашого УМЗ, спрямована проти Кучмостара!
Придивіться уважно на карту покриття того Джинсу - вона ідентична до карти покриття УМЗ ! Тобто, мабудь технічно можиливо щоб 2 оператори працювали на
одній мережі - і це добре! Таким чином, ніхто перейменує UMC в МТС - просто з"явиться так званий "третій" оператор - це реальна
альтернатива для студентів та населення з рівнем достатку "нижче середнього" - добре покриття за малі гроші - Київстар - відпочиває! :-))
Це омана - менші гроші. Так, тарифи менші, але є нимній поріг витрат на місць. Подивіться уважно - це замінює сім-сім своїми тарифами, проте в місяць
муситимеш платити все одно гривню на день і не меньше.
Як на мене - це політика МТС - перетягнути на джинс побільше людей, отримати гроші за розмови з джинсу на ЮМС, злити омераторів під нову назву - МТС,
про що вже давно мовиться.
Що до технічної спроможності, то навіть у ЮМС та Кучмостару є спільні точки - станції що працюють на двох операторів. Це нормальна практика у всьому
світі.
Бо він і є дешевшим за собівартістю.
То до чого ж МТСу працювати проти себе самого, перетягуючи користувачів з Сім-Сіму?
) Краще поширити базу користувачів за рахунок тих, хто розмовляє через ACE&BACE (ім то все одно дешевше, а МТС-ЮМС - мати додаткових
користувачів вигідно).
Користувач сім-сіму що перейде на джинс купить стартовий пакет за 100 гривень - чи не аргумент? А ще даякий час він буде телефонувати своїм знайомим на ЮМЗ і платити 1 гривню на хвилину, а ті - 2,50. Теж не аргумент?
Шановні львів"яни. Дійсно, "Джинс" - то не третій оператор мобільного зв"язку, а група економічних тарифів які було об"єднано
під спільною назвою "Джинс" оператором UMC.
Вперше цей бренд було впроваджено російським оператором МТС ( мобільні телесистеми) у Росії в минулому році. Оскількі, як вам відомо, частина акцій
UMC було продано МТС, то цей продукт і виходить на український ринок мобільного зв"язку від UMC.
Але є суттєва різниця між брендами "Джинс" в Україні і в Росії.
В Росії не існує терміну дії оплати, тобто як ви внесли на свій рахунок гроші - і не розмовляєте, то ті гроші так і залишаються на Вашому рахунку без
обмеження доки ви не зкористаєтесь телефоном. Це викликано дійсно існуючою конкуренцією між операторами, наприклад в московському регіоні крім МТС є
ще оператори: Бі-лайн, МСС, Сонет, Мегафон, до речі в останнього всі вхидні дзвінкі безкоштовні.
В Україні ще можна обмежувати час дії оплати. Щось подібне є в Ase&Bace від "Кіївстар" - там існує термін дії оплати. Український
варіант "Джинс", гадаю, буде таким самим.
Як вже повідомляв користувач Олесь вище, порівняти тарифи і сервіс, який безкоштовно входить до бренду "Джинс" в російському і українському
варіантах ви можете самостійно
http://www.jeans.net.ua/
http://www.jeans.mts.ru/
Бажаю успіхів у виборі оператора.
За прогнозами у 2006 г. 10% абонентів мобільного зв'язку в Україні будуть працювати з віртуальним оператором (яким і є "Джинс"
. Докладніше див.
http://www.itc.ua/
Для користувачів Кучмастару ("всі люди як люди, а я суперстар"
поява
нового оператора, навіть віртуального, на мою думку, з часом обернеться позитивно. Тобто Київстар щоб не втрачати абонентів буде змушений або знизити
вартість розмов, або придумає щось подібне.
Потрібно, щоб в Україну прийшов сильний західний оператор - хтось з цих Орінджів, Водафонів і т.п. Тоді би не було високих тарифів, мотивованих необхідністю розбудови мережі, плати за вхідні дзвінки тощо. Але напевно наявні оператори цього не допустять.
Насправді, цей "третій оператор" з'явився спеціально під нове законодавство. Сьогодні з'явилась новина: "Вхідні телефонні
дзвінки таки будуть в Україні безкоштовними. Президент наклав вето на Закон "Про телекомунікації", а це автоматично означає, що набирає сили
поправка про заборону оплати вхідних розмов, яка була прийнята на початку року і мала набрати сили у вересні. Tоді парламент прийняв низку поправок до
закону "Про зв’язок". Вони заборонили оплату вхідних дзвінків, встановивши, що споживач повинен оплачувати тільки повні інтервали часу (тим
самим стимулюючи операторів вводити мінімальні інтервали), а також дозволили абонентам використовувати лічильники обліку тривалості розмов." -
повідомляє радіослужба "Панорама".
От вам і відповідь. Я вже отримав повідомлення від оператора ЮМС, що "дзвінки на номер 8 050 7хх хх хх тарифікуються як дзвінки на номер
"чужого абонента". Тобто цей оператор теж має перші цифри 050. Зрештою, "Джинс" дещо спізнився з рекламною кампанією. Я думаю, що
він пролетить. Хоча з іншого боку - чим більше операторів мобільного зв'язку в країні - тим краще. Але ситуація все одно не справедлива. Я б з
радістю підімкнувся на DCC або Golden Telecom, але в них покриття слабеньке. Але умови кращі.
Два оператора ЮМЗ і МТС тепер "солодка парочка" яку правильніше називати "золота парочка". Передача сигналу двох операторів однією апаратурою абсолютно можлива. І навіть не двох. Не будемо заглиблюватися у нюанси стільникового звязку, скажімо тільки, що передається тільки код під номер - виділили номерне поле і окремий оператор готовий, а передаючоприймаюча апаратура може обробити стільки операторів, скільки ти в неї заложеш. Тобто - заробляння грошей за допомогою візуально низьких тарифів на розмови між цими операторами, хоча технологічно - це одна мережа.
У цій ситуації мене дивує позиція Укртелекому, який не робить спроб самостійно вийти на ринок мобільного зв'язку. Адже саме Укртелекоміська
інфраструктура в основному забезпечує внутрішню передачу даних компаній мобільного зв'язку. Фактично він забезпечує їхній (ультравигідний!)
бізнес, демонстративно усуваючись від цього бізнесу. І навпаки активно грає (можливо і демпінгує) на ринку Інтернет-послуг користувацького класу, який
далеко не є сильно прибутковим.
У мене складається враження, що Урктелекому дана вказівка керівництва держави "не суватися" туди, де є інтереси "сім'ї" чи
"стратегічного партнера", а, навпаки, тиснути там, де незалежні підприємства і які надають незручні для діючого режиму послуги.
Я вже тут писав - ОМЗ було представником телекому на ринку. Продали аби створити свій міський оператор - аби абоненти не платили за передавачі у великих завербенівках. Проте тут держава гроші і відібрала. Так що наразі у телекому немає фінансових потужностей. Може з часом.
Проблема Укртелекому у тому, що там на одного хлопа десять панів. Хто працює у цій системі розуміє про що я кажу.