Стартував 2 кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів (Україну представляють Шахтар та Динамо).
Динамо починає з третього кваліфай раунду.
А Шахтар вже почав з другого.
Не можу сказати, що вдало. Але і не можна сказати, що невдало
Перший матч з їхнім суперником тираспольським "Шерифом" на виїзді зіграли унічию 0:0. Швидше за все пройдуть вони той Шериф, а там їх вже
чекає московский "Локомотив", а пройти Паравоз, як на мене буде дуже складно.
Суперником Динамо Київ стане переможець пари Марибор (Словенія) - Динамо (Загреб, Хорватія).
Перший матч (у Словенії) закінився з рахунком 1:1.
Шахтар - Шериф 2:0
Шахтар пройшов і тепер гратиме з Паравозом.
Динамо зіграє з Загребським Динамо.
Сенсацією став виліт ЦСКА від македонського Вардара. Туди їм і дорога 
Динамо (Київ) - Динамо (Загреб) - 3:1 В ДК непогані шанси пройти далі
Шахтар (Донецьк) - Локомотив (Москва) 1:0. Треба ще буде попотіти "кротам", щоб пройти далі.
Ліґа Чемпіонів
ДЗ-ДК 0-2 Київ йде далі
ЛМ-ШД 3-1 Шахта боротиметься за КУЕФА
КУЕФА
Дніпро-Вадуц 1-0. Вимучили...
Жеребкування
ЛЧ
Динамо в групі Б
1.Арсенал
2.Інтер
3.Динамо
4.Локомотив
За вихід з групи можна поборотися...
КУЕФА
Динамо(Бухарест)-Шахтар
Ґамбурґ-Дніпро
Металурґ-Парма
Шанси пройти лише у Шахтаря...
Схоже відносно Шахтаря я поспішив... 
Результати перших матчів
Динамо (Бухарест) - Шахтар 2:0
Металурґ-Парма 1:1
Ґамбурґ-Дніпро - грають нині.
В мене скоро словосполучення Шахтар в Єврокубках буде викликати істеричний сміх. Як команда, яка виграє вдома 9 матчів з дев'яти може так
позоритися?
Ганьба одним словом. Амбіцій і грошей купа, а результатів повний нуль.
Ну бо в команди великі амбіції і через те великі комплекси.
Мене трафило коли на Д/Н Ахметова сказали же він створив гранда європейського футболу!!!
Який жах.
то є стабільна хвороба нашого футболу
Мені це чомусь нагадує звичну совдепівську показуху.
Е нє! Совдепівська показуха - то з лайна куля.
Тут же величезні гроші вкладаються, а виходить мов совітська показуха 
Нє, то є наша власна рідна дорога і ненаглядна (бодайби) УКРАЇНСЬКА показуха
Програв і Дніпро... 2:1
Причому виглядав непогано. Але це не тому, що добре грали, а тому, що Ґамбурґ ніякий. І треба було його взувати!
Проте шанси залишаються...
Як відомо Надія вмирає останньою...
Спочатку Віра і Любов 
Якы думки з приводу Динамо проти Інтера ?
Наші завжди грали з італійцями важко, але зараз чомусь думаю, що наші не програють з різницею більше чим в один м'яч 
Доречі контори вже виклали лінію на Лігу.
На Інтер з форою -1 дають 1.88 . Реально як на мене.
Крім того в день матчу коефіцієнти поміняються. Можна і на вилку натрапити.
Ну Надія взагалі-то завжди вмирає передостанньою. Останній - апетит.
А ДК і справді має шанси взути троха розслаблений після Арсу Інтер бодай на нічию.
Сподіваюся на нічию, хоча розумію, що напевно програють...
Сподіваюся на нічию, розумію, що буде дуууууууже важко.
ДК тягнуло не тільки на нічию, але й на виграш. Як на мене, то рефері подарував перемогу Інтеру. Перший гол - таки Адані зіграв рукою, другий гол -
штрафний з нічого(три штрафних майже підряд з однієї точки за ніщо). Але при стандартних ситуаціях ДК "в ауті", це їхня хронічна
проблема.
Думаю, що Аренал вони повинні взути, якщо будуть наполегливо грати.
Нині в УЕФА відповіді. треба йти додому повболівати за наших
Попробую за одну годину до початку матчів дати прогноз:
- з трьох українських команд в кубку УЕФА залишиться тільки одна - донецький "Шахтар".
І навіть це буду вважати гарним результатом. Подивимся..
Шахтар ще ніколи з таких ситуацій в єврокубках не виплутувався. Не виплутався і цього разу.
А Дніпро - молодці. Венглинський - красавєц ! Який гол забив!
От хороший приклад команди без тих легіонерів. І тренер наш. А Шахтар ? Нездари. За такі гроші і при таких гравцях не пройти не сильну команду, і тим
більше у матчах з нею не взяти ЖОДНОГО очка в таблицю коефіцієнтів. Ганьба.
Мій прогноз на матч Динамо з Арсеналом. Наші не програють.
Трохи оптимістично, враховуючи поганий старт Арсенала, але все ж таки. Гра в наших наразі є.
А Шахтар знову проявив свою лузерську ментальність у всій красі...
Не пройшли то одне, але могли хоча б виграти, навіть 3:2.
В таблицю коефіцієнтів вони взяли 2,5 очка, Дніпро - 4., Динамо вже по-моєму -5.
Як вам жереб для "Дніпра"? - ("Динамо" Загреб). Так, те саме "Динамо", яке зустрічалось з нашим "Динамо" в кваліфікації ЛЧ. Хоч наші пройшли їх відносно легко, то, як на мою думку, "Дніпру" буде важче ніж з "Гамбургом" і ніж нашим динамівцям з хорватами. Головне, щоб не недооцінили команду.
Думаю буде дуже важко, оскільки ДК набагато потужніше за Дніпро. Але Загреб краще ніж наприклад там Барселона чи Ліверпуль. Можна хоч очки залікові взяти...
Я недооцінив Дніпро. І дуже з цього радий. Дніпряни видали фантастичну гру як за результатом, так і за нереалізацією моментів
. Але все одно молодці! Україна вже 14 в рейтингу!
Цікаво Дніпро на якому місці в рейтингу - чи вище Шахтаря?
Точно не пам'ятаю, але нижче - 100% . Це пов'язано з тим, що Дніпро давно не брав участі в Єврокубках.
Ні, позаторік, коли Шахтар знову "пропускав" Дніпро був у 3-му раунді КУЄФА а ЦСКА у 2-му.
А раніше? Наскільки я пригадую він перед тим давно не грав
Вже й не пригадаю.
А у Шахтаря окрім 1-ї групи в ЛЧ хоч щось було?
Ні. Найбільший успіх група Ліги, з якої вони вилетіли в УЕФА, а потім програли здається Сельті. Але то ще було при Прокопенкові. Все таки за новітню історію Шахтаря Прокопенко найкращий тренер.
Ну а Дніпро вже вдруге фактично виходить до 3-го етапу кубку а це не мало по іграм - не меньше 6-ти перемог. Чому ж він нижче Шахтаря?
Минулого року в УЕФА грали Металург З і Металург Д. Позаминулого якщо не помиляюся - ЦСКА.
). Потім, здаєься, їм було не до міжнароду, а як не вилитіти, аж до Кучереваського (а рахується за 5 останніх років). Тому на порядний коефіцієнт ще
працювати й працювати.
.
Подивимось матчі останніх 5 років за участю Дніпра:
Отже крім цього сезону, який ще в рейтинг не пішов, дніпряни грали в сезонах 97/98 і 2001-02.
97/98:
КУЕФА Кваліфікація:
Дніпро-Єреван 6:1
Єреван-Дніпро 0:2
Рейтингові очки діляться навпіл.
Аланія-Дніпро 2:1
Дніпро-Аланія 1:4
Тут взагалі очків немає
2001/2002
Дніпро грало лише з Фіорентіною (і де вона тепер
)
Дніпро-Фіорентіна 0:0
Фіорентіна-Дніпро 2:1
В результаті за 5 років 3 очки - шось не дуже...
А відносно Шахтаря - його кращі часи - при Прокопові. І чемпіонство заслужив більше він ніж Скала...
Я як зара пам'ятаю поза той рік коли ЦСКА з Црвєною звєздою в Києві на Динамо грало, Дніпро з кимось на виїзді катав... І раунд там був не перший
ніби....
Невже вже такий забудькуватий став? Кепсько
(насамперед за себе)
Якщо цікавить історія виступів наших команд в Єврокубках, то варто подивитися на history.ukrainiansoccer.net. Навіть не знаю чи можна ще десь знайти якусь інфу. А рейтинг команд десь проскакував десь місяць тому на якомусь з спортивних сайтів, але лінк знайти не зміг.
Марсель (Франція) - Дніпро (Дніпропетровськ)
Перший матч - 26 лютого
Другий матч - 3 березня
Шанси пройти досить малі, але зважаючи на рейтинг України, треба проходити.
Я думаю Дніпро майже певно не пройде, але металургом вже не стане.
Я також думаю, що не пройде, але хоча б одну нічию візьме.
Дуже мені імпонує, що "Дніпро" - чи не єдина достойна українська команда, що покладається не на легіонерів, а на місцевих хлопців. Те що
Венглинський - кращий цього сезону - дуже показово (як показово й те, що він не надто затребуваний у суркісівському пасьянсі збірної).
На мою думку "Дніпро" не пройде у наступне коло. Але вдома французів обіграє, навіть незважаючи на вкрай препаскудні терміни матчів.
Рейтинг клубних команд є отут: http://uefa.h1.ru/trank04.html
Дніпро програв. АЛЕ,
1. Продемонстував непогану гру;
2. Мав шанси;
3. Пропустив з пенальті, який був досить лівим.
Отже: шанси є і ними треба скористатися 3 березня. Рахунок правда паршивий. Не можна пропускати...
ВАЙ!!! забув подивитися 
<B>СПАРТАК Москва- МАЛЬОРКА 0:3 </B>
А я не плачу і не ридаю 
Погано радіти з чужого горя, але вони наші конкуренти в рейтингу.
Спдіваюсь, що Дніпро таки пройде в наступний раунд. Але рахунок дуже паршивий. Боюсь .щоб при рахунку 2:0 на користь Дніпра не пропустити банку. А найгірше боюсь . що може бути 1:1. Але будемо сподіватись на краще. Між іншим, Венглинський буде грати?
Він щойно повернувся з лікування у Німечинні.
Але шанси у Дніпра є і пройти у наступний раунд досить ймовірно.
.Побачили... 
Рома пройшла турків.
Турки пройшли Парму.
Що ще? А, Дніпро тренувався перед півфіналом із Динамо 
Таки не пройшли в 1/8, а могли. Хлопці старалися , але мабуть перегоріли ще перед початком гри. Тай звичайно початок сезону дався взнаки. Бо хоч гра і була цікава, але в першому таймі зовсім без моментів, перший удар по воротах( в сітку)Костишина на 44 хвилині. А в другому хоч і атакували, але реальних моментів майже не було. Ударів в ствір воріт не було. Так, що Бартез там був,чи не Бартез, в сьогоднішньому матчі це ролі не грало. Але ,переконаний, що Дніпро зможе про себе заявити, у наступному єврокубкувому сезоні. Якщо звичайно збереже склад, і не понабирає легіонерів.
Справді, хочеться лише подякувати Дніпру, зате що привіз нам футбол весною. Грали непогано, мали шанси забити. Трохи неповезло. Дуже бракувало
Венглинського.
Легіонерів не назбирають - це політика Кучеревського, а от чи збережуть склад - сказати важко. Втримати молодих, особливо Ротаня, буде важко. Але
треба визнати ми маємо ще одну сильну команду в чемпіонаті. Хочу, щоб Дніпро взяв кубок!
Справді маємо ще одну сильну команду в чемпіонаті. Я також бажаю Дніпру перемогу в Кубкцу України. А ще більше хотів би , щоб Дніпро став чемпіоном. Хоча розумію, що в цьому сезоні скласти конкуренцію Шахтарю і Динамо буде майже неможливо. Почекаємо до наступного сезону.
Не думаю ,що за два матчі Дніпро міг настільки форсувати форму, щоб бути ніяким в квітні -травні коли будуть відбуватись півфінали і фінал. Тому шанси у Дніпра звичайно є.
Завтра побачимо. Хочеться, щоб суддівство було об'єктивним.