Форум Рідного Міста

Льв'яни не купують компактів з українською музикою...

Odarka - 1-8-2003 у 14:28

З Києва до нас на Дзигу прийшла писулька в якій вказується, що у Львові українські компакти не продаються, тому тут не вигідно робити рекламу нових українських компактів. Що ви про це думаєте?

Користувач Олесь - 1-8-2003 у 14:38

Не хотілося би малювати чорта на стіні, але я думаю, що це лише маленька частина добре проробленого проекту. Тому те, що "це не вигідно", тим, кому треба, якраз вигідно.
От згадати хоча б дискусію щодо радіо Ніко, яка тут точилася десь півроку тому... Там також подібне було - ніби львів'яни (і не тільки львів'яни) не слухають українську музику.

Наталка - 1-8-2003 у 23:07

Думаю, що писульку слід використати за призначенням :) Буває, що інколи папір туалетний закінчується...
Навіть якби таке про Київ написали, і то це було б облудою і видаванням бажане за дійсне. Невигідно робити рекламу нових компактів? А потім що? Невигідно співати на українській. Невигідно писати на українській - он якимсь журналістам, без обмежень по громадянству, 10 000 у.о. заплатять за найкращу статтю про Расєю, інший конкурс, теж "общепонятний" - 30 000, щоправда, гривень, перша премія. Скрізь сама невигода. Бути собою не вигідно. А пам’ятати, що ти українець - це вже зовсім невигідно. Тим, що сидить на горі. :( Я згодна з Олесем - це все прораховані речі. Починається підготовка до великої гри. До слова, не знаю, де Injust бачив шалену рекламу "Нашого Івасюка", може (і дай Бог) у Львові, бо в Києві два-три періодичних видання (на 2,5 млн. мегаполіс!!!) про це згадали, потім була презентація, здається, і в розсилці музичних новин ФДР радіоцентр я прочитала про вихід цього альбому. Все! І нічого - продається, просунуті підлітки (як моя колєжанка Марічка) над "Червоною Рутою" і "Нестримною течією" плачуть, люди напідпитку ту ж "Червону Руту" співають :) А якби дійсно була підтримка, належна реклама, уявляєте?!
Щоправда, одий знайомий казав, що буває, один купує СD, а десять його переписує, але все ж купують! І у Львові, і в Києві, і навіть у Харькові! :)

Гриця - 2-8-2003 у 21:06

Якщо у Львові не вигідно, то де ж тоді вигідно??може в Одесссі? Львів - чи не єдина Україна на цілий світ. (Пробач Наталко.) Чого їм від нас треба??

Василь - 4-8-2003 у 08:09

Та вони що здуріли; після зміни Ніко, тільки те й роблю що купую компакти з укр. музикою

Nazar - 4-8-2003 у 09:10

Пропоную якось допомогти цій шляхетній справі форумом.
Тобто форумці роблять огляд українських СД різних крамничок, дописуючи доповнення.

От скажімо Дзигівчани могли б подати список своїх компактів, можливо не всі знають, що те що вони шукають вільно продається.

fish - 4-8-2003 у 10:17

ок.
Дві речі, які я планую придбати найближчим часом - казки Власюка (лірника гурту Вій, хто чув, той зрозуміє) і касетку, яку видали за рез-тами минулорічного фесту Тарас Бульба. Обидві можна замовити через їх сайти.

Nazar - 4-8-2003 у 10:46

І ще скоро десь мала би бути медіа Тарас Лялька, хоча там є лише вже раніше писані демки (дуже мало), і дуже погано записані цікаві МП, але багато інтерв"ю та фрагментів концертів.

Odarka - 4-8-2003 у 12:50

Спробую підготувати список українських компактів, які продаються на "Дзизі".

Injust - 4-8-2003 у 20:31

Одарко,а чому цiни на українськi диски в "Дзизi" настiльки високi?Останнього разу коли заходив деякi продавалися по 80 грв,тодi як в Києвi тi ж самi лiцензiйнi диски можна було вiльно дiстати за 20 - 30

Наталка - 4-8-2003 у 22:58

Цитата:
Першим відправив користувач Гриця
Якщо у Львові не вигідно, то де ж тоді вигідно??може в Одесссі? Львів - чи не єдина Україна на цілий світ. (Пробач Наталко.) Чого їм від нас треба??


:D:D:D
"І не кажи, що Україна тіко в Галичині, бо там, за Збручем, теж... люди!" :D (З кодексу честі львів’янина, Львівське товариство в Києві :cool: )

fish - 5-8-2003 у 08:16

а отой - "Але час як ріка" скільки коштує?

Nazar - 5-8-2003 у 09:36

І СД і медіа по 20 грн.
"Музика в Ляльці 2002" - 25грн.

fish - 5-8-2003 у 10:28

а, добре. На ці вихідні я його вже матиму. Готую двадцятку...

Odarka - 5-8-2003 у 12:31

Цитата:
Першим відправив користувач Injust
Одарко,а чому цiни на українськi диски в "Дзизi" настiльки високi?Останнього разу коли заходив деякi продавалися по 80 грв,тодi як в Києвi тi ж самi лiцензiйнi диски можна було вiльно дiстати за 20 - 30


Ціну ставимо не ми. Нам їх приносить один дядько вже з ціною, ми навіть накрутки не робимо - ну одні, дві грн. і все.:(
Це від нас не залежить. Вибачте, але спробую попитати більше у директора магазину, можливо він пояснить цю прикру ситуацію:)

Гриця - 5-8-2003 у 16:05

2 Наталка. Є таке товариство? позор яка я аборигенка необізнана... Люди люди, нічо не маю проти.)))))))) але як киянка яка була у Львові сама маєш порівняння........))))))))))
пропоную щоб ту писульку про яку на самому початку казала Одарка більше не присилали і за ту перепросили - масово закупити у Львові укрмузику. всю причім)))))))))))))))))

Гриця - 5-8-2003 у 16:07

а того дядька шо носить у Дзигу такі дорогі диски десь перестріти і розповісти що ми про його ціни думаємо))))))))))))

fish - 5-8-2003 у 16:10

слухайте, кайфова реклама вийшла! Досить цю "писульку" поширити в ЗМІ, розвісити в крамничках ще можна, як усі свідомі львівяни кинуться купувати українську музику :) По-моєму, ми це наочно показали :)

Олексій Мачехін - 5-8-2003 у 16:13

А показав хто - запоріжанка, киянка та кілька львів"ян!!! :)

fish - 5-8-2003 у 16:31

ну... якби про моє Запоріжжя написали, що тут не купують українського... то було б смішно - півроку тому українського у нас навіть не продавали. Тільки у травні перші диски Плачів та Гайдамаків побачила!

fish - 5-8-2003 у 16:33

та... і взагалі, темі пару днів, всього десяток відгуків, а тенденція вже помітна. Так що я не забираю свої слів.

fish - 5-8-2003 у 16:35

ура! надійшла відповідь з фесту Тарас Бульба. Скоро пришлють касету!

Nazar - 5-8-2003 у 18:23

Рибко, а можна якось дізнатись, хто на тій касеті є і з якими композиціями?

А на рахунок того, що у Вас небуло українсткої музики, то її здається всюди не продавали. були традиційники та популярні(цікаво серед кого?), а чогось доброго, то дуже рідко(майже ніколи) можна було зустріти Мертвий півень та Плач Єремії дорогі компакти на відміну від дешевої московії.

Користувач Олесь - 5-8-2003 у 18:54

А де можна взяти альбом Плачу Єремії з повстанськими піснями? Я не памятаю, як він називається, колись в колєги слухав. Може десь є в mp3? Бо воно мені потрібно не тільки для задоволення власних потреб, але і для популяризації української музики (до речі, жарти жартами, але є тут і правда - люди, послухавши, кажуть, що вийняткові речі - от Піккардійську Терцію наприклад, на роботі пускав, тріо Мареничів або Квітку). Ми самі повинні робити так, щоб наше оточення слухало українську музику. Якщо українську музику не купують в Україні, то треба, щоб її купували за кордоном.

Nazar - 5-8-2003 у 19:20

Наші партизани.
Наші партизани

Після прослуховування стерти та шукати компакт в муз.крамницях.

Чарівник з міста Гамельн - 5-8-2003 у 19:41

Подивився, за порадою Назара, те, що викладено на ftp://ftp.uar.net/pub/music/Ukrainian/ і дещо здивувався, побачивши там таку річ, як Троїсті Музики.

По-перше, дуже всім рекомендую - 100% автентичний український фольк, а по-друге, можливо, серед численної кількості викладених на сервері виконавців, чиї назви мені ні про що не говорять, теж ховається щось подібне (на Троїсті Музики)? Може мені хтось що-небудь з цього порекомендує?



Novy Svet

Nazar - 5-8-2003 у 19:50

Ну зі скромності напевно точно не помру, але можу запропонувати то все на компактах в МП-3. Немаю лише російськомовних...
Зроблю не раніше суботи.

Наталка - 5-8-2003 у 21:04

У мене з "Нашими партизанами" минулого року кумедна історія сталася – власне, з тим, як я їх купувала. :) Сиділа я тоді без роботи і без грошей. Ну тобто зовсім. Настільки, що до Петрівки (а там, на "книжці", є невеличка ятка, де торгують українською музикою) пішки йшла - 40 хвилин. Бо грошей на тролейбусний квиток не було. Дійшла. Тут бачу - "Наші партизани". 45 гривень. Я давно про цей компакт мріяла. Грошей нема, а дууууже хочеться. Є ще касета, але, по-перше, хочеться CD, а по-друге, на касету грошей теж нема. А характер маю такий, що або зараз, або ніколи. Крутилася я біля того компакту, як кіт навколо сала, і, врешті, придумала, де грошей дістати. Якби моя мама взнала, що я заради компакт-диску золото в ломбард занесла, вона б зробила б отак :mad: і мене прибила б. Але нічого - купила, несу додому, така щаслива, і тішуся, як немовля брязкальцем. Коли до мене якийсь дядечко, вже літній доволі, як присікається “Ой, а де придбали, а скільки коштує?”. Почув ціну – засмутився. Теж, виявляється, давно мріяв. Коротше кажучи, віддала я той компакт абсолютно незнайомій людині, щоби на касету записав, з умовою, що поверне через три дні. І повернув – щоб ви не сумнівались. Перше заставу пропонував, але зійшлися на довірі. Так що, Львів чи Київ, Запоріжжя чи Січеслав (я навіть кількох росіян знаю, які від “Плачу Єремії” у захваті – як сказав один з них, слова не мої, фани Славка, не бийтеся - “Це ж вам не гурт “Калюжа Тузіка”, це – мистецтво!”), а українські компакти купуються, в буквальному сенсі цих слів, попри все. :) Привіт столичним писулькам!!! І писакам!!!:baddevil:

pit - 6-8-2003 у 09:52

Відбувається потужна русифікація Західної України та дуже непомітна, але українізація Сходу та Півдня. Така тенденція. Через десять років усе зрвняється! Ми станено повноцінно. Напівукраїною!

fish - 6-8-2003 у 10:03

про яку русифікацію ЗУ мова? Порівняно з ЧИМ?

Василь Яворський - 6-8-2003 у 10:04

У Львові не купують українські компакти по простій причині - дорого. 25-30 грн мінімальна ціна компакту з українською музикою аж ніяк не рівняється з 15 грн середньою ціною російської.
Боротьба з піратством у Львові - це добре. Але чому у Києві на славнозвісній Петрівці можна придбати хоч дітька лисого і максимум 15 грн?

pit - 6-8-2003 у 10:32

Цитата:
Першим відправив користувач fish
про яку русифікацію ЗУ мова? Порівняно з ЧИМ?


Порявняно з самою ЗУ кілька років тому

fish - 6-8-2003 у 10:53

Перепрошую за відхід від теми, але це треба добити.
Скільки років тому? Представ хоч приблизну статистику у порівнянні: за совітів 70-х, 80-х, поч. 90-х, кінець 90-х, поч 2000.

Олексій Мачехін - 6-8-2003 у 11:19

Я кажу - ситуація на ЗУ якщо змінюється, то на гірше (у мовному питанні). І це прикро. Дуже прикро.

А про Київ не треба - не все тут можна за 15 гривень придбати. Наталка взяла партизанів за 45 гривень. Я брав ЯЯЯ за 25, бандурні компакти дешевше за 45-60 гривень не знайдеш... а хочеться.
Проблема в тім, що у нас борються з НАШИМИ піратами, а не з російськими. Тому попси дешевої - хоч ... їж, а нашої музики задешево нема.

fish - 6-8-2003 у 11:42

Я, мабуть, таки щось пропустила. Для мене компакт дорожчий за 20 гривень - це щось дивне, а за 45 і тим паче. Скрізь, де мені доводилося купувати музику, диски коштували близько 20, касети - 8-10. Нормальні, ліцензійні, не катанка. Якщо у Львові вони аж настільки дорогі, я б теж там не купувала, ніякий патріотизм би не врятував.

Odarka - 6-8-2003 у 12:51

Цитата:
Першим відправив користувач Користувач Олесь
А де можна взяти альбом Плачу Єремії з повстанськими піснями? Я не памятаю, як він називається, колись в колєги слухав. Може десь є в mp3?
Ти хочеш в Mp-3 "Наші партизани" на халяву, чи ти питаєш, чи компакт виходив Mp-3 форматі? Якщо ні тоді ти типовий приклад українця, який не купує українських компактів :rolleyes::saint::(

Odarka - 6-8-2003 у 13:01

Компакти українські дорогі - це правда, але ніц з тим не зробиш поки не буде на них внликого попиту і поки не видадуть законів, а якщо видадуть хай їх дотримають про авторські права. якщо продавати компакти дещшевше, тоді виконавець взагалі нічого не отримує, а це не правильно. Чи ви вважаєте інакше? Поліграфіє баато кошутує, якщо Наш Івасюк у магазині з обкладинкою коштує 30 то без неї коштує 20. Розумієте, адоплюсуйте роботу музикантів + студія + голі компакти...Не дивуйтеся...Тому і наша рок - музика бідна, що запис тта видання компакту групі влітає у величеньку копієчку, а це потім їм не повертається матеріально....можливо хтось з вас скаже, хай дякую, що взагалі їх слухають та купують піратські версії...а скажу ганьба...
ви купуєте творчість, ви купуєте частинку української душі, яка робить це для вас...

fish - 6-8-2003 у 13:21

але чому ж у Києві я купувала Наших Партизан за тою ж самою ціною, що й будь-який інший диск? Ні про які 45 і мова не йшла! Марка була на місці, це точно. Піратський це був альбом все-таки чи ліцензійний?

В тему ще одна думка. Нещодавно я серйозно розсварилася з Музонівцями з приводу авторських прав (ми на сайті виклали дві пісні Нечитайла на 2 тижні, про що з ним було домовлено, а ті скачали і поклали у себе, ще й вимагають по кілька центів за кожне скачування). Тоді тамтешній адмін-канадієць казав, що і Кузьма і Чубай йому свої треки просто в руки віддали, щоб він розмістив на сайті. Читавши усякі інтерв"ю і зрозумівши їх позицію щодо скачування музики з мережі на дурняк, аж якось не віриться.

Наталка - 6-8-2003 у 13:28

Ну, що стосується цін (це для fish), то тих же "Піккардійців" у Києві дешевше 10$ я не бачила. І я ліпше буду економити на обідах, та куплю нехай за 60 грн. але - нормальний СD.
А що до піратських дисків - для музикантів то може бути лиш моральною втіхою - от, який я популярний. Але моральною втіхою сім’ю не нагодуєш. І не проживеш на неї... Це я дуже добре розумію. У мене так було, коли одне видавництво надрукувало мій вірш без мого дозволу, переклало його (теж без дозволу), а потім сказали мені: "Тю, а ви що, не раді, що вас взагалі друкують?!! Яка балувана!" :(
Будь ласка, дорогі музиканти, продовжуйте радувати нас новими (і улюбленими) творами, зі свого боку обіцяю купувати їх - буду вдячним споживачем :)

Odarka - 6-8-2003 у 13:30

Хто такі музонівці?

Олексій Мачехін - 6-8-2003 у 13:30

Одасю, хто каже що ТРЕБА купувати піратське?
Просто в багатьох у нас немає іншого виходу. Я зняв з інету кілька гігабайт музики. Української лише 1,5 Гб. Я даю собі раду скільки грошей зекономив. Хоч, звісно, трохи соромно перед людьми, що роблять цю музику, створюють її, живуть нею.
Якщо б у мене були гроші (всі так кажуть, розумію), то купував би ліцензійне (блін, купив якось терцію ліцензійну на майдані - касета тягне настільки, що слухати неможна). Великі гроші були б - допомагав би видаватись таким як ви. Але НЕМА! Так само як в тебе нема. Практика взаємозакупівлі "ти береш моє - я твоє" не вихід, без грошей на рекламу її перервати важко. Тому залишається обмінюватись одне з одним записами, зтягувати мп3 з мережі, просити друзів аби виклали що-небудь.

На мій (може й хибний) погляд, саме мережеве піратство могло б стати кращою рекламою. Ти зараз в мережі ніде не знайдеш Дикі Танці - бо лежать старі записи Руслани і ведеться реклама нових. В такому випадку жорсткий контроль нерозповсюдження має сенс. А якщо взяти... гурт Далі ;)
Я його не чув. Може на львівщині він відомий, але лише там! Якщо з"явиться ваш СД, його в Києві куплять аж 1-2 рази - або ми з Наталкою одночасно, або хтось один і поділиться. Проте якщо ця музика буде якісною і розійдеться по "вухах", то вже наступний альбом куплять не двоє, це точно. Та ти, мабуть і сама розумієш.

Олексій Мачехін - 6-8-2003 у 13:33

Щодо музону - там було безкоштовне скачування аж поки не стали проблеми з трафіком. Беруть вони гроші за інтернет, принаймні так кажуть.

Odarka - 6-8-2003 у 13:39

Щодо груп рокових - вони гне Руслана, вони не Лорак...не крутяться в них такі великі гроші, і в мою групу також ніхто не вкладе великих грошей, бо я не вмію співати "Мрій про мені мрій та Гей-гей" - та крутити попою, але яцього є свідома, що моя група, можливо, не буде розкуповуватися, так як Океани, бо вона не є комерційною.
Але Олексій, я думаю, що ти почуєш нашу групу...і то вже скоро, бо поки що в нас все впирається у гроші.

Олексій Мачехін - 6-8-2003 у 13:46

Я дуже на те сподіваюся, чесно.

fish - 6-8-2003 у 13:49

та мені то не важить, там і платити якісь копійки. Я собі завантажила Ексампей і то совість трохи мучила, лишень тільки знала, що дівчата мені того не надішлють, а у продажу нема. Річ у тім, де вони ту музику беруть! Це у них вже не вперше, взяти статтю і не проставити посилання, звідки взято, позавантажувати музику з сайтів тих же гуртів, не питаючись навіть. Якщо вже використовуєш чужу роботу, принаймні шануйся.

Odarka - 6-8-2003 у 14:00

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Я дуже на те сподіваюся, чесно.


Якщо хочеш послухати попередню групу в якій я співала 2без цукру2 звернися до Назара він має всі наші записи:D

Олексій Мачехін - 6-8-2003 у 14:11

Де Назар? Дайте його сюди!!!!!

Nazar - 6-8-2003 у 15:32

Офіційний володар "Всього без цукру" біля Ваших ніг!

На вищезгаданому ФТП є Без цукру, тягніть не перетягніть. Нігде не продається, тому рекомендувати стерти по прослуховуванні і шукати в крамницях буде не зовсім тактовно. Але вашу вдячність у вигдяді грошових внесків можете виражати вже після того, як видадуть нарешті зарплату, чого і бажаю в найближчому часі.

Олексій Мачехін - 6-8-2003 у 15:36

В мене на роботі хитрий фтр - можу лише через вінкомандер зайти. А той вимагає пароля для анонімуса. Поможіть!

Користувач Олесь - 6-8-2003 у 17:24

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Ти хочеш в Mp-3 "Наші партизани" на халяву, чи ти питаєш, чи компакт виходив Mp-3 форматі? Якщо ні тоді ти типовий приклад українця, який не купує українських компактів :rolleyes::saint::(


Якби українські компакти чи касети продавалися за межами України, зокрема тут де я є, я би їх купував.
А взагалі я звик купувати компакти і книжки на Амазоні. Спробуйте пустити там пошук української музики: за вийнятком 1-2 старих компактів канадських українських ансамблів, решта там будуть такі збірки, з яких пересічний обиватель тільки черговий раз матиме нагоду ствердитися в своїх припущеннях, що Україна=Росія. Сумно.

Якщо є Інтернет-магазин, де я можу купити українські CD з тим же Плачем Єремії, то прошу кинути сюди URL.

Користувач Олесь - 6-8-2003 у 17:37

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
В мене на роботі хитрий фтр - можу лише через вінкомандер зайти. А той вимагає пароля для анонімуса. Поможіть!


А мені пише наступне повідомлення:
Windows cannot access this folder... Details: The operation timed out. :(

2 Olexiy:
WinCommander: в конфігурації ftp-підключення натисни кнопку "Анонімне підключення", і у віконечку напиши е-мейлову адресу. Але мені не йде ані через WinCommander. Повідомляє, що з'єднання неуспішне.
Інші ftp мені відкриває без проблем. Спробуй, чи дійсно справа в налаштуваннях зв'язку на роботі - зайди наприклад на ftp://ftp.microsoft.com

Гриця - 6-8-2003 у 22:32

Користувч Олесь: спробуй umka.com.ua, там продають.

Наталка - 6-8-2003 у 22:57

А "Без Цукру" навіть на Умці не продають :( А в мене фтр теж не вантажиться :(

Kalinowicz - 7-8-2003 у 02:20

З цього форуму я дізнався про існування багатьох виконавців, яких я ніколи не чув на наших-ненаших радіостанціях, це тішить, але деж взяти їх записи? Я пробував, за порадою, закачати з інтернету, у мене на копіювання однієї композиції пішло більше 20 хвилин!!! Якщо врахувати плату повайдеру та телефонній станції, то виходить невесело. Поясніть будьласка, як то ви робите?
Я не шукаю „халяви”, місто Рівне – чудове місто, але, якщо тут навіть Плач Єремії днем з вогнем не знайдеш, то про інших нема, що казати. А у Львові, (я не настільки фанат, але бачу, що все до того йде), якщо приїхати, де можна знайти українську музику?
Бачте, я уявляю цю поїздку, як подорож до землі обетованної, куди дібравшись зможу зайти у якусь печеру-склеп і вибрати все що душа побажає, але ж такого немає, правда?

Користувач Олесь - 7-8-2003 у 07:00

Цитата:
Першим відправив користувач Гриця
Користувч Олесь: спробуй umka.com.ua, там продають.

Дуже дякую, Грицю! Це просто знахідка! :sing::sing::sing:

Гриця - 7-8-2003 у 08:15

а де взагалі продають "Без Цукру"??

Гриця - 7-8-2003 у 08:19

Kalinowicz: у Львові багато таких склепів, он візьми хоча б Дзигу. А ще Мелодія та Стереофонік, та і взагалі в нас у підземному переході української музики повно. Звісно не якоїсь рідкісної, але багато що можна знайти. я отак час від час завалюю в Дзигу і скуповую що гаманець дозволить...

Василь Яворський - 7-8-2003 у 09:00

Те що у Львові не купують українські компакти пов"язане в першу чергу із їхньою вартістю, навіть у порівнянні з Києвом, де будь-який аудіодиск можна придбати за 7-15 грн., спробуйте знайти такі ціни у Львові, а знайдете - дайте мені знати, теж хочу так купувати. І це при тому, що рівень життя у Києві вищий, працювати за 150-200 грн там ніхто не буде, а у Львові це найпоширеніший спектр заробітніх плат.

Олексій Мачехін - 7-8-2003 у 10:18

НАЗАРЕ!!!! ТАМ ЖОДНОЇ ПІСНІ НЕМА У "БЕЗ ЦУКРУ"!!!!!!

Олексій Мачехін - 7-8-2003 у 12:03

Цитата:
Першим відправив користувач Kalinowicz
Я пробував, за порадою, закачати з інтернету, у мене на копіювання однієї композиції пішло більше 20 хвилин!!! Якщо врахувати плату повайдеру та телефонній станції, то виходить невесело. Поясніть будьласка, як то ви робите?


О... або купую картку на інет 1 уо за добу і йду до бабці - вона в мене ветеран зв"язку, то ж телефон в неї безкоштовний - тільки ПДВ сплачує, останнім часом - на роботі по виділенці. Швидше і взагалі безкоштовно. :saint:

Наталка - 7-8-2003 у 12:19

Цитата:
Першим відправив користувач Гадяч
Те що у Львові не купують українські компакти пов"язане в першу чергу із їхньою вартістю, навіть у порівнянні з Києвом, де будь-який аудіодиск можна придбати за 7-15 грн.


Покажіть мені в Києві таке місце, де БУДЬ-ЯКИЙ СД коштує 15 грн, і я там буду жити :D

fish - 7-8-2003 у 12:48

може, мався на увазі не диск, а тасьми?

Odarka - 7-8-2003 у 13:03

Цитата:
Першим відправив користувач Гриця
а де взагалі продають "Без Цукру"??


Без цукру ніде не продають. Його можна взяти у мене або попросити в Назара:D

Kalinowicz - 7-8-2003 у 23:04

Гриця: Будьласка, я ж немісцевий, мені потрібні докладні адреси. Ну хоча б Дзига? Я знайшов у журналі „Червер” таку: вул. Вірменська, 35 – чи це вірно?

fish - 8-8-2003 у 07:42

вірно

Nazar - 8-8-2003 у 08:21

І дійсно нема жодної пісні, а були...
Детальніше по у2у.

fish - 8-8-2003 у 11:16

за 40 хвилин на http://www.m1stereo.tv/brief/index.php здибанка з Мандрівським Фомою... Це так, не до теми.

Odarka - 8-8-2003 у 12:32

Цитата:
Першим відправив користувач Kalinowicz
Гриця: Будьласка, я ж немісцевий, мені потрібні докладні адреси. Ну хоча б Дзига? Я знайшов у журналі „Червер” таку: вул. Вірменська, 35 – чи це вірно?


вул. Вірменська, 35
тел 76-74-20, 75-21-01
:D

Наталка - 8-8-2003 у 21:58

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Без цукру ніде не продають. Його можна взяти у мене або попросити в Назара:D


Мої любі Назаре і Одарко!!! (Це я так підлизуюсь) :D :lol:
Скажіть мені (і Олексію, і Гриці, і всім-всім тим, хто любить справжню музику), як все-таки дістати записи "Без Цукру"? Що для цього треба зробити? Я знаю, що вони є у Назара, і в Одарки, але як мені прожити ще два-три місяці в очікуванні? (Доки я потраплю у Львів). Може, сотворити якесь диво? Я, звісно, не золота рибка, і навіть не біла гарячка :), але дійшла до тієї межі, за якій людині починає здаватися, що вона все може :rolleyes: БЛАГАЮ!!! (Це крик душі, змученої "братньою" попсою ;) HEEEELP!!! (I need somebody... і далі за текстом).
2 Гриця: ти львів’янка, тобі легше. І ближче :saint: Доведеться мені, мабуть, серйозно подумати про навчання у Львові :sing:

Юрій Сєров - 9-8-2003 у 02:47

Особисто я маю:
"Знову ти" - 3638 КБ
"Коли над цим містом" - 3214 КБ
"Мамо"- 3424 КБ
"Тікаєш від думок" - 3284 КБ

Якщо твій мейл витримає таку наругу - то можеш його вказати - я вишлю
Сподіваюся Одарка нас не приб'є за порушення аворських прав і поширення піратської продукції :)
І ще одне питання до всіх. Тут недавно обговорювалася тема піратства. Так от що краще - слухати піратське (через неможливість придбати ліцензійне) чи не слухати взагалі? Як на мене перше - краще, в тому числі для виконавців.
Спробую ще викласти на фтп.

Олексій Мачехін - 9-8-2003 у 07:36

Якщо можна - на нттр - мені легше зняти буде. Просто посилання дай і я Наталці передам (і собі візьму ;))

Юрій Сєров - 9-8-2003 у 20:20

Та ні, я найшов фтп з укр музикою, і там можна викладати свою.
ftp://pyramid.ftphost.net
Але нажаль мені поки не вдайється... :(

Всім! Всім! Всім!

Юрій Сєров - 9-8-2003 у 22:09

ftp://pyramid.ftphost.net
Папка upload - 4 пісні Без цукру

Наталка - 11-8-2003 у 00:24

Цитата:
Першим відправив користувач Юра
Сподіваюся Одарка нас не приб'є за порушення авторських прав і поширення піратської продукції :)


Я теж сподіваюсь, що не приб’є. Бо - пізно. Я вже теє... скачала... :rolleyes: Пів на другу ночі, а я слухаю і наслухатись не можу :) Мабуть, всю ніч не спатиму... Та біс із ним, скільки тієї ночі! :saint:

Як пом’якшувальну обставину, прошу врахувати, що за диск "Далі", як тільки він вийде, я готова платити скільки треба, без усякого піратства. Аби лиш вийшов... і якомога хутшіш!!! Тільки не подумайте, що я людей підганяю, просто душа просить... ;) (Гм, а ще мені дайте пігулок від жадібності... і побільше, побільше.... :D

Юрій Сєров - 11-8-2003 у 00:39

Добре, що скачала!
Я трохи переживав за живучість того фтп.
Як вийде диск, то і я обов'язково куплю!

Василь - 11-8-2003 у 07:35

Юрко, а Одарка (Соломійка) тобі дозволила?

Юрій Сєров - 11-8-2003 у 07:41

Ну взагалі то кажучи, то першим почав це поширювати не я, а не буду показувати пальцем хто. :)
Сподіваюся вона буде не проти... :saint:
А взагалі-то кажучи, це ж не є піратська версія диску... Та і якість не найкраща.
Як на мене, в цій ситуації ліпше слухати те що є, щоб потім придбати повний диск. До речі багато гуртів виставляють мп-3 версії своїх пісень в інтернеті. Я недавно Мед-хедс скачав.

А з того ж фтп скачав ОЕ "Суперсиметрія" - "Майже весна" і "Дівчина з іншого життя" це просто супер!!!

dr.Trollin - 11-8-2003 у 08:00

Юра 9-8-2003 в 02:47
<що краще - слухати піратське (через неможливість придбати ліцензійне) чи не слухати взагалі? Як на мене перше - краще, в тому числі для виконавців>
Ну і не тільки. Не слід також забувати про пропаганду мистецтва та культури _за кордоном_! Це теж неменш важливе.
Викладення мистецьких творів (музики головне, але ж і текстів теж -- не все ж до Мошкова лізти) є важливою складовою.
Як приклад - дозволб собі навести проведену пропагандистську роботу з впровадженням слузання народом Люкс-ФМ (інтернетного варіанту) у політехніці Ряшева.
А також знаяне зацікавлення молоді тамошньої коли я "абсолютно випадково" увімкнув записи укр. музики.
Таки ж на місці були випрошені і зкопійовані 2-ма особами з чистопольської молоді.
(то я відносно "купити" -- там то Напевне ніц не дістанеш)
Цікавим є те - що той самий варіант був коли я (так само "абсолютно випадково" прихопив компакт у Харків)

Олексій Мачехін - 11-8-2003 у 09:19

Як на те пішло, то позначу своє ставлення до розповсюдження укр. музики в аккордах.
Як на мене, конче важлива наявність текстів і аккордів виконавців на легкодоступних серверах. Багато разів шкодував що не маю аккордів тої чи іншої пісні (Гадів, Чубая, багато кого ще) а підбирати не було часу. Проте впевнений - якщо б наші пісні співали, то їх би і купували.

Олексій Мачехін - 11-8-2003 у 09:22

Не можу завантажити - файли бачу а зняти не можу :(

Наталка - 11-8-2003 у 09:48

Цитата:
Першим відправив користувач Василь
Юрко, а Одарка (Соломійка) тобі дозволила?


Та ніби-то, наскільки я зрозуміла з попередніх повідомлень, вона була не проти. :saint: Ми ж вистраждали право слухати ці прекрасні пісні, чи не так? ;) І, головне - записи ці ніде не продаються. Якби були в продажу, я купила б, тут навіть нема про що говорити. :rolleyes:

Наталка - 11-8-2003 у 12:36

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Не можу завантажити - файли бачу а зняти не можу :(


Олексію, а може, у тебе таке, як і в мене було? Просто скопіювати ці файли не вдалося, але вийшло через "копіювати в папку" зі вказанням папки на своєму компі. Спробуй... Чи вже вдалося? :)

Олексій Мачехін - 11-8-2003 у 12:46

Я користуюся фтп клієнтом - там нема таких команд. По іншому не можу - треба щось думати з ФТП.

Odarka - 11-8-2003 у 13:49

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
Цитата:
Першим відправив користувач Василь
Юрко, а Одарка (Соломійка) тобі дозволила?


Модете скачувати "Без цукру" скільки хочете, цієї групи вже не існує, люди розбіглися. Але для тих хто буде слухати "Без цукру" не порійвнюйте її з групою "Далі...", бо це зовсім інша музика, вірші та музиканти, ну крім влкалістки :saint::D
Дякую вам за поит на ще не виданий компакт ;)

Тарас Сокальський - 24-8-2003 у 22:52

Цитата:
Першим відправив користувач Користувач Олесь

Якщо є Інтернет-магазин, де я можу купити українські CD з тим же Плачем Єремії, то прошу кинути сюди URL.

http://www.umka.com.ua , http://www.ukrmusic.com.ua

Captivitas - 15-9-2003 у 15:28

Цитата:
Першим відправив користувач Користувач Олесь
А де можна взяти альбом Плачу Єремії з повстанськими піснями? Я не памятаю, як він називається, колись в колєги слухав.


На umka.com.ua можна замовити. Це проект "Наші Партизани". Але він коштує близько 10 $

Odarka - 15-9-2003 у 17:13

На цій умці написано "Скрябін" - "Наші партизани" так ніби Тарас Чубай і "Плач Єремії до цього стосунку не мають, що то за сайт? І ще там преша обладинка до всіх компактів є, а чомусь до "парттизан та Різдва" нема. Чому?

fish - 15-9-2003 у 17:51

чи то є проблема? зв"яжіться та виправте. І картинки надішліть.

Odarka - 16-9-2003 у 15:16

А як з ними звязатися, я спробувала написати, але щось нема відповді :(

Василь Яворський - 16-9-2003 у 15:29

То є просто такий бізнесовий підхід типового підприємця-східняка. Скрябіна на сході трохи слухають, а от Чубая не дуже. То ж упорядник і вирішив не відганяти потенційних покупців. Так вже є, що схід є люднішим, а тому і цікавішим для бізнесу.
Можливо це і відповідь на питання теми: львівяни не купують компактів, бо здебільшого пропозиція нашого ринку є розрахована не на захід, а на схід. А як не крути, уподобання таки різні.

Odarka - 16-9-2003 у 15:33

Вони ж могли написати "Скрябін" + Тарас Чубай, я не думаю, що Тараса там менше слухають...судячи з аншлагу в Палаці Україна на концерті "Світло і сповідь" - схід ще й як слухає Чубая.
Але...Дякую за пояснення :)))

Василь Яворський - 16-9-2003 у 15:35

Такі правки варто би було внести зараз, а на момент упорядкування сайту була, скоріш за все саме така ситуація... Немає за що.

fish - 16-9-2003 у 16:00

вони може за кілька днів відкажуть. Я їм з якогось приводу писала - за три дні відгукнулися

Odarka - 16-9-2003 у 16:08

Цитата:
Першим відправив користувач fish
вони може за кілька днів відкажуть. Я їм з якогось приводу писала - за три дні відгукнулися

Буду чекати. Дякую!:D

Наталка - 16-9-2003 у 19:24

У того хлопчика на "Умці", здається, ще й аська є - принаймні, була, коли я з ним спілкувалась. Нині я аськи не маю, хто має - постукайтесь до нього! :D

vps - 26-3-2004 у 15:34

fish, рідненька, я вже цілий рік шукаю того "Ексампею"!
Напиши, будь ласка, де ти його взяла.
Дуже прошу!!!!!!!
З мене могорич!!!!
Пиши на vps@rambler.ru