Існують люди, що заходять сюди ввечері з дому або ж затримуючись на роботі...
Доброго Вам вечора, шановні, радий вас вітати.
Хай ця тема буде для спілкування тих, для кого форум - частина вечірнього затишку.
І на все добре, панове - дякую за приємний вечірній настрій.
Дякую, Олексію - аж на серці тепліше стало. Я якраз саме з тих, що з дому... бо на роботі злий директор
ножицями чирк - і все. Зате вечірній затишок гарантовано - гарна музика, приємне товариство... 
Відношусь до тих, хто з насолодою перечитує форум на роботі!
Доброго вечора, добродії!
І доброї ночі! Чарівної львівської (київської, одеської, запорізської і т.д.) ночі, повної магічних принад літа, чорної оксамитової таємничості і,
звичайно, любові. 
Здрастуйте, панове.
Ти, Олексію, хотів тут щось на зразок чату влаштувати? Хоча приємно отак привітатися з усіма одночасно.
От саме це і хотів - балачка для вечірників.
доброго вечора
. і доброї ночі.
щодо мене, то з усією відповідальністю стверджую, що вечір (і ніч) то є найкраща пора доби 

Ніч мені також люба. Якось стає зовсім нешкода часу, що минає, життя мов би спиняється, є можливість оглянутись довкола.
Знову вітаюсь з усіма вечірнімі відвідувачами. Сподіваюсь, сьогоднішній день минув добре- а завтрашній буде ще кращим...

Даремно такі чорні жартики. Наше життя-це те, що ми про нього думаємо! 
Завтра понеділок а сьогодні ще неділя.
Нажаль завтра буде гірше за сьогодні.
Людоньки!!!
Ну чого ви? Життя прекрасне! Ви щасливі!
Даю таку установку...

Я щасливий тим, що є десь далеко щаслива студентка на канікулах і зичить мені щастя. Дякую.
А вже понеділок
А я все одно щаслива... Доброї всім ночі!
Пане Юрію, не засмучуйтесь! Життя триває. Треба вірити у краще, радіти перемогам і філософськи сприймати поразки. Прикро, звісно, що
"Карпати" програли, але все ще буде добре!!! 
Добраніч, шановні. Сподіваюсь, до завтра.
Дякую! Я особливо не переймаюся. Але якби кожен вболівальник сприймав поразки Карпат по-фільософськи, то пів-Львова вже були б філософи 
Доброї, пізньої ночі. А мо то вже ранок?
Трошки не по темі, та все таки цікаво, чому час коли я відправляю повідомлення не зівпадає з тим, що вказує форум? До прикладу, зараз я натисну
"Відправити" і на моєму годинникові показує 5:38.
Мабуть в тебе часовий пояс невірно виставлений. Подивися настройки.
Надобраніч
Доброго вечора всім, хто тут є, і всім, хто ще завітає сюди нічної години
Ну й
погода в Києві - "вмовляє тихо, позич та випий".
Дощ, холодно,
волого, але на душі у мене тепло і затишно... Світло... Мабуть, то чарівний голос Соломії Чубай так на мене подіяв... Він здатен перемогти будь-яку
негоду. Немає слів - це треба чути.
Доброї ночі.
Добраніч, Наталко, - я на хвильку лише.
В мене зара грає Різдво - Чубай виводить "Бог ся рождає".
Надзвичайний вечір. Щастя всім.
Доброго вечора, Зіронько.
І Ви, пане Юрію, здрастуйте.
Доброго вечора всім.
Як тихо за вікнами - тихо і волого. А в мене грає
"Спи, Ісусе, спи". Моя улюблена пісня з "Нашого Різдва". До Різдва, щоправда, далеко, навіть по григоріанському календарю ;, але ж
як швидко летить час... Доброї ночі, мої любі совички і жайвороночки
Чарівних
вам снів та мрій!
Дякую. Добраніч.
Доброго вечора. Я ненадовго - щось я втомилась трохи. Багато роботи... Але це нічого - завтра буде новий день. Ще й свято Маковія
Бажаю всім дійсно доброї ночі.
Всім всім всім
Щасливої, тихої, ніжної, доброї ночі.
Доброго вечора! Ось я і відпочила - просто не пішла на роботу
Погода
виправилась, і поводить себе, як мила панянка, котра страшенно хоче всім подобатись
На плейлисті у мене - о, заздріть, люде - "Плач Єремії". Весь!!! Включно із серією "Наше...". Зараз грає "Не плачте, не
журіться". Хороша... г-м.. пісенька...
І комісія теж, мабуть, хороша була.
Компетентна
В домі - нікого, а це так рідко буває, що я насолоджуюсь цими
хвилинами наодинці із собою. Світлої вам ночі!
Щось у Вас сьогодні рано вечір почався 
Ну в декого, ще і ранок не закінчився.
І знову вечір... вже майже ніч. Настрій у мене сутінковий. Але й сьогодні, як і завжди, я бажаю всім тільки доброї ночі, тільки солодких снів, тільки
прекрасних мрій. 
Усім доброго вечора... Або доброго ранку! 
Доброї ночі всім. Сьогодні вона у мене почалась якраз вчасно - друга година ночі.
Чарівних снів і гарних вихідних (власне, вже одного вихідного) 
Всім доброго вечора!
Чи вже ночі? Ну, в будь-якому випадку, бажаю чарівних
сутінків, яскравих зірок на чорному небі, місяця, повного, як щаслива доля, і здійснення мрій! 
Доброго вечора! Вітаю усіх з яблучним Спасом. "Прийшов Спас - готуй рукавиці про запас" - завжди казали моя бабуся. Але як не хочеться, щоби
літо минало... І віриться, що попереду ще багато кришталево чистих, свіжих і водночас теплих днів, і звабливих ночей...
А прокинулась я сьогодні не від дзвінка осоружного будильника, а від церковних
дзвонів - їхня божественна пісня влетіла у відчинене вікно, і перша проспівала мені "Доброго ранку". День почався чарівно - сподіваюсь, так
само він і закінчиться. Доброї усім ночі! 
Доброго вечора, Олексію.
І всім, хто ще зайде сюди сьогодні - доброго вечора. І ночі.
Ех, якби ви знали, люде, як мені бракує Форуму на роботі!
Доброго вечора, Наталочко. Я не знаю як сьогодні заснути - завтра побіжу до палацу Україна квитки брати.
Здрастуйте, люди добрі! Тихо у вас, спокійно і затишно...
Привітики. Давно тебе не було видно. Особливо вдень. Тихої тобі ночі 
Думаєш, я не скучила? 
Просто життя. Канікули закінчуються, треба багато встигнути. Ах, як шкода літечка...
Шкода, але за два тижні ти знову з'явишся на форумі - бо почнеш вчитись. А ми чекатимемо.
Добраніч тобі, Зіронько.
З.І. Інтернет - надзвичайна річ. Ось так побажати тихої ночі дівчині що за кількасот кілометрів від тебе....
Доброї ночі, Льошику.
P.S. Даруй за суперфамільярність, але чомусь вона мені "дозволилася". Більш не буду. 
Можеш, нічого страшного.
Я хвилин 5 сидів і чекав аби ти моє повідомлення прочитала а ти тим часом вивчала моє досьє. 
Вітаю, Зіронько. Скучила вже за тобою. У мене на роботі нет глючить, як отримаєш академіка, можу не встигнути з привітанням, але зірочка для Зіроньки
- то буде чарівно 
Зараз вона нам відповість і стане академіком. Символічно навіть - при присвяченні в лицарі необхідна присутність двох поручителів.
Ну, Зіронько, вперед 
Стаю АКАДЕМІКОМ. У віці 18 років!!! Приймаю привітання!!!
Дякую, мої хороші!
Вітаю і, нарешті, надобраніч.
Тепер я з чистою совістю і спокійним серцем піду спати.

Саме так і я вчиню - половина Зіронькиних поручителів вже позіхає в увесь рот. Але перше зазирну у той розділ, де вітають Академіків 
Доброго вечора, Наталочко!
Подивись Світло і сповідь - там тобі повідомлення.
Доброго вечора, Олесю. Вже бачила - дуже соромно мені. Отак, застидавшись, і спати піду - зі сльозами на очах.
Всім доброї ночі.
Наталочко, припини - не бери до серця, бо то пусте. Я от коли друга гуляв Києвом морознув "проспект побЕди", так то був сором. Виправ і все - то не варто навіть зайвого слова.
Не-а. Не буду виправляти. Як помилилась, то помилилась, і мені має бути встидно. Письменниця, називається
Далеко не всі помилки в житті виправляються натискуванням чарівної кнопки "правка", на жаль... Слід бути
уважнішою.
О! Образилась... через що? Все одно модератора підмовлю, так що давай сама.
Образилась? Ні, ну що ти...
Олесю, диви, зараз і цю тему офтопами заб’ємо, гаплик тоді нам, дістанемо від модераторів
А ображаюсь я тільки на себе!
Я завів цю тему для вечірнього спілкування. На балачці немає модераторів. Так що ВИПРАВЛЯЙ!!!!
Добривечір, друзі.
Добрий вечір всім! Тобто... ой, вже ніч. Глибока!
То ж доброї, милої, ніжної
ночі!
Після довгої та виснажливої боротьби моє підключення до інтернету здалося в полон. І ось я знову тут.
Всім - доброї ночі. 
Дивно, Наталю, але моє підключеня теж мене сюди не пускало. Доброї ночі, приємного всім перебування на Форумі...
Вчора увечері пару годин сайт не функціонував. Хостер щось там зі сервером робили
Ну от і зясовано! Добраніч.
Доброго вечора! У мого чоловіка сьогодні день народження, тому святкуємо. Він десь гостей проводжати побіг, а я тим часом...
Одним словом, як будуть помилки в сьогоднішніх повідомленнях - поставтесь з
розумінням
Доброї всім ночі!
Вітаю з сімейним святом. Шахтар тільки-но програв 1-3 і не вийшов до ЛЧ. Шкода. Чекаємо на гру ДК.
Олесю, щиро дякуємо за привітання! 
Прикро, що Шахтар програв, та вже маєш змогу розбити намета перед касами "України" в очікуванні квитків 
Порозходились всі... ТИша якась моторошна, кажани літають...
- ага, справді.
а ще холоднувато і небо чомусь дуже темне ...
Доброго вечора всім, хто покидає свої робочі місця і йде відпочити від роботи і інтернету 
Влучно сказано - про відпочинок від інтернету, та Форум для мене - це навіть не куточок в мережі, це дім. А я люблю повертатись додому.
Доброго всім вечора.
Доброго вісм вечора. Ура, хоть Динамо виграло.Попало в групу разом з Локомотивом, котрий обіграв Шахтаря. Тепер Локо потрібно "взути", і то в обидвох матчах.
Доброго вечора всім! Чарівного, як та музика, що лине зараз з динаміків на компі. "Нехай" Марічки Бурмаки - просто диво. Бажаю всім
справжньої любові. І, звісно, доброї ночі. 
І насолоджуймося--літо збігає...
Календарне - так, на жаль. Тому зберігаймо в серці його щедре, життєдайне тепло (але не спеку!) і п’янкий, запаморочливий аромат - степових трав і достиглих яблук, розкішних жоржин і свіжих вечорів. Доброї всім ночі!
Доброї тобі ночі, Зіронько. І добраніч.
От так завжди. Всі попрощалися, а йно прийшов 
Не всі! ДОброго вечора, кого не бачила. І добраніч тим, хто вже солодко спить...
Ну от!
Тепер і я у вечірній час заблукав (хвапливо розглядаючись) досюди, а навіть і привітав з оним добрийвечером
І звісно - всім доброго вечора. Ніжної, примхливої, зоряної насмішниці-ночі.
А я вже маю квитки на "Світло і Сповідь"!!! 
Щаслива...
Добривечір!
Привіт всім - я ненадовго, але доброго вечора 
А тобі--персональні вітання! 
Як ся маєш? Скоро на навчання?
В понеділок. Але заняття (фе, яке слово!) з середи
...
Все. Біжать останні хвилинки цього літа.
Добривечір, люди...
"Тихо сам с собооооюю я веду бесеедууууууууу"....

Та ні, не зовсім. Доброго вечора, Зіронько! До першого вересня - лічені хвилини
І всім, хто тут є - доброї ночі. 
Доброго вечора всім. І тобі, Наталочко.
Доброго вечора, Олесю. І всім, хто сюди зазирне, теж.
Холодно надворі, холодно і
якось сутінково на душі, ой, а що це... "Ой, хмариться, туманиться". Ну, ось і довгоочікувана усмішка, що проганяє тінь самотності.
Люблю я цю пісню.
Сподіваюсь, нас ще зігріє бабине літо - тепле, ясне, чисте і прозоре, як справжня любов. І ще сподіваюсь, що завтра буде тепліше.
Всім доброї ночі!
Вчора святкували день народження дядька. Співали за Пісневиром (доречі перевидався - в Києві є). О!!!! Як я наспівався!!! Добре що зранку хоч говорити почав. Було там і ой хмариться, і червона калина і старенький трамвай і вийди, змучена людьми і багато ще чого було. Хоч як я не люблю молодіжні напіввійськові угруповання, але за цю збірку я пласт готовий перецілувати кожного персонально.
В мене майже всі пісні є "Пісневиру". Зараз підспівую (добре, що вони цього не чують
) "піккардійцям" - "Старенький трамвай". "А відпустка у жовтні, а там і зима" - ну просто як про мене!
А далі буде "Талісман" - тобі за нього, Олесю, персональне і величезне
спасибі. Завдяки тобі тепер маю його на мп-3, і тішусь, як мала дитина. Як же містко сказано (і проспівано) що таке любов! 
Доброго вечора всім!
А на роботі в мене остаточно "глюкнувся" Форум, я тепер ніц не бачу, заходжу пізно увечері, з дому, а все найцікавіше, найгарячіше
обговорено без мене
Та все одно - я люблю тут бувати. Хоч мені і тяжко зараз, та
так, що хоч вовком вий, а ось зайшла на Форум - і полегшало.
Доброї всім ночі! 
Привіт, Наталочко. Я, здається, сьогодні буду разів 2-3 виходити.
Ти не маєш казочок почитати? Як маєш, давай їх в надобраніч 
І всім теж доброго вечора.
доброго вечора!
приймете до свого кола?
Можна, звісна річ. На Форумі завжди раді гостям - мене просто, як рідну, зустріли
Доброго вечора! Цього року осінь прийшла точно за календарем - і така холодна! Та в моєму горнятку гарячий карпатський чай, а ще мене зігріває тепло
людських сердець.
Доброї ночі, мої любі форумівці! 
Всім привіт - новим та старим знайомцям!!!!
Вітаю Наталочко 
Як настрій?
Вітаю, Олесю 
Полегшало нашій матері - то стогнала, а тепер криком кричить!
А якщо серйозно - викладаю на папері те, про що ми говорили. Одного дня (чи пак вечора) мало виявляється - ще завтра продовжу. Але трохи пустило 
Ну і славо богу.
Доброго, ПРЕКРАСНОГО вечора! для мене він чи не найкращий, бо перший за 3,5 тижні, шо я не могла писати((((
Ей, народ, привіт!
Шо як в рот води понабирали!!
Привіт, Яндрух. Та й всім доброго вечора
(роздумливо) ну чого ж саме Води??
хто води набрав, хто пива,
а я от бергамотового Ліптонівського чаю з молоком...
Доброго вечора всім! Нехай у ці холодні дні вас зігріває вогонь любові
І
затишної ночі!
Спокійної ночі, кажеться в цьому випадкови!...
Ну, спокійної чи ні, то вже кому як пощастить
Але доброї ночі всім - і в усіх
значеннях слова "добра"! 
Доброї ночі. Можливо потрібно було започаткувати нову тему „Цитати з приводу і без приводу”.Спірним є питання, чи можна з книг набратись розуму, а от
підтвердження власних думок, власного життевого досвіду то це так.
„Марудний день позаду. Попереду – світла місячна ніч, легенький туман, і тиша, і „супокій самітної кімнати”. Попереду – неквапливе ,
старанне письмо, коли забуваєш про пізню годину і про людей. У ночі ти одриваєшся од спільного несвідомого – бо ж майже всі поринули в нього,
вимкнувши власні „передатчики”, настроївшись на „прийом”; уночі тобі не перешкоджає галасливе тло свідомостей, які працюють, і ти вільніше можеш
молитися, мислити, бути.”
„ Але найголовніше – непотрапляти у перевернутий догори ногами режим. Ніч – мертва для праці, перші думки заявляються о п*ятій ранку. Або не
з*являються”.
К о с т я н т и н * М о с к а л е ц ь „ Келія Чайної Троянди”
Та таки ж й доброї
(чи Ночі, чи Днини, чи й
так собі Часини, що Хвилиною лине кудись)
Але от як потрапивши у той збочений ритм Нічної праці
таки ж раптом і запрагнеш вихлюпнути на папір
(абож/амож і на світну пляму екрану)
яку заблукалу думку
(що рве на волю, заплющивши з натуги свої очі
і не дивлячись чи ж то є день, чи сутінки оповиваючі
аж чи, мо, і ніч-матінка вже вмостилась,
солодко простягуючись, та
примружено приморгуючи своїм Зіронькам,
котрим на небі, а котрим і де біля монітору світлосяйного)
то згадай -- що хоч малим є тіло,
що містить у собі ту Думку,
(що звивно мчить на волю)
але великою є планета і десь таки є ота
Костянтинцева <п*ята ранку>,
звідки оті капосні думки
(що нАніц мають мізерні обмеження вутлого тільця,
з котрого вони часами собі вихлюпуються ув світ)
приПливнуть,
(мрійно похистуючись на барвистих хвильцях Ймовірного),
або й
приМчать,
(у гуркоті проламування скелястих брил Реального можливого)
і висшмигнуть себе таки,
засяявши ясним зблиском, або й
дмухнувши літнім леготом, або ж
ляснувши каменем у багно
(то вже як то котрій піде)
але таки прийдуть,
проламавши шкаралупу зокремленності особи.
дОбра-Ніч-добрА
>>" проламавши шкаралупу зокремленності особи"
...хм. Думаю радше навпаки. Зміцнивши.
2 тихий вечір
ну чому ж зміцнивши?
все ж разом з тою ідеєю вилуниться на зовні і луно-образ ества тої шкаралупки людського тіла, що їй на волю дала випорскнути?
Мехпністично - шкаралупа (може) і зміцніє, а от інформаційно - ні.
Всім доброго вечора!!!
Тут такі справи робляться... Приходить тільки-но моя дружина, пригортається до мене і вітає зі... святом. Я - !? Вона - вчора було. І тут я згадав!!!!
Не вчора а сьогодні!!!!!!
Словом, в мене друга річниця весілля (моя кохана
б'є всі рекорди шановливого терпіння такого ... мене тобто). На кухні перегоріла жарівка, отже романтичну вечерю при свічах мені гарантовано.
Доречі - сьогодні, кажуть, Наталі. Отже вітаю всіх тутешніх Наталок і Очкур особливо 
є з чим привітати сестричку, дякую за нагадування... 
доброго! хоч який він добрий, якщо ще на роботі... 
добраніч! 
Твоє побажання викликало усмішку на моїх вустах після такого
важкого і напруженого дня, що я вже й не сподівалась усміхнутись. Дійсно, 8 вересня - день Наталі та Адріяна
Вітаю всіх - і доброї, милої ночі вам, мої дорогі форумівці
Доброго вечора.
Я перепрошую за початок допису в цій темі в таку ранню пору, але мені дуже хочеться збити цифру на лічільнику - тепер там 667
підемо проти забобон - най буде 13 
Доброго вечора всім! Пишу з роботи, щаслива, що відновився доступ до Форуму!
Хай
всім щастить! 
Здоровенькі були, людоньки!!
Привіт, привіт - перший кандидат на вечерю 
прочиніть вікна, заваріть міцного чаю і поєднайте прохолодний київський вечір з гарячим чаєм... і запашним тютюном, за смаком...
доброї ночі мабуть...
Доброї всім ночі!
доброго вечора тим хто не на концерті або не блукає зараз львовом... тим також, але їм добре і без нас
... заздрю я їм...
Доброго вечора. Як гарно вдома... І на Форумі домашньому гарно і тепло, наперекір відсутності хоч приміивного бабиного літа....
Доброї ночі!
Всім привітики!!!
Здрастуйте, любі друзі.
Привітики всім і добраніч - мушу виідімкнутись, бо до ранку тре переставити систему на машині (обридли глюки)
Всім доброго вечора! Прекрасний вересневий вечір, пахне гіркуватим димом - у нас під вікнами палять листя, трохи - яблуками і виноградом, і ще чимось
хвилюючим... Передчуття хорошого для мене завжди пахне свіжістю, а теплі спогади - чомусь ваніллю та корицею, як мамин яблучний пиріг
М’якої, оксамитової вам ночі, мої любі! 
Всім доброго вечора
>> Прекрасний вересневий вечір, пахне гіркуватим димом - у нас під вікнами палять листя, трохи - яблуками і виноградом, і ще чимось хвилюючим...
а-а-а-тримайте-мене бо втечу до Києва... -- це ж той самий тихий вечір! І він справді срашенно добрий, хоч і рідко трапляється... 
Добрий вечір усім, мої любі! Дуже мені вас бракує! Олесю, а тобі - персональне вітання. Не сумуй! Життя важке, але прекрасне! Мене тут на роботі так
дістали, що хочу нову тему завести - в "Балачці", певне! Може, хтось щось порадить...
Привітного всім вечора і доброї, трохи лукавої, зоряної ночі... 
Хай, братове й сестрове!!
Чого спати не йдете?!!
і вам доброго вечора куме...
працюємо... 
Доброго, то доброго, але мені щось не віршується привітання до Наталки на завтра. Добре, що Олексій знає як користуватись форумним календарем.
От Наталчин чоловік напевно цілий день десь ходить-шукає плеєр МП-3...
Непозаздриш...
риму шукаєте, чи задуму немає ще?
Нема такої, щоби була гідною Наталки.
А давайте, кожен по рядку придумає?
прямо тут? 
оду чи щось ліричне?
Щось цікаве та приємне.
Дарую Тобі запах кави в неті...
Продовжуйте та міняйте, якщо не виходитиме.
[прибрано на непевний час]
е... як? (сором'язливо потупивши очі) 
Схаменіться! Неможна вітати заздалегідь, а Наталка тут сьогодні буде - позтирайте негайно вітання - то на зле!
to Olexiy:
наприклад завтрашній день у петропавловськ камчатському вже настав... але якщо пан так каже то...
Добре що встиг! Бо Наталка вже тут. Привіт всім! І тобі, Наталочко!
таку ідею вбито... ех...
всім щасливо залишатися! до завтра!
Що ж, я вдома, хтось на роботі, проте всі ми на форумі 
Доброго вечора 
Олексію, я ще на форумі і на роботі, через податківців 
Доброго вечора
))
доброго, сподіваюсь...
Знову процитую тестя: Нічого, рідненькі, - прийдемо до влади - всіх пересаджаємо 
всіх не пересадите! 
Це не те що погані. Хочете прикіл, вони зараз після клнцерту хочуть ліквідовувати всю "ляльківську" апаратуру. Отже концертів не бцууде. Ми тут, напевно, ночувати будемо (і не один день).
Ці "люди в чорних халатах", як я їх називаю, мають намір провести інтерв'ю зі всіма виконавцями, які хоч коли-небудь грали в Ляльці, на предмет гонорарів, тощо. Це все скидається на таку собі своєрідну атаку по всіх фронтах. Тільки щоб ми вистояли... Цікаво, чи ці люди, дивлячись на себе в дзеркало, усвідомлюють, ЯКІ ВОНИ МУДАКИ!!!
Ага, цензура профільтрувала останнє слово.. Ну, в даному випадку з рівнозначним успіхом можна вжити слово "ІДІОТИ".
Податківці - то кровопивці!!! Написала б "доброго вечора", та щось бачу, що він не дуже добрий
(( Мені сьогодні зателефонувала бухгалтер з фірми, якій ми продали товар, і в номенклатурі невірно одну літеру
надрукували... Довели дівчину до серцевого нападу - мовляв, отримували одне, а торгували іншим!!!
Які ж вони негідники! Мало того, що нам робота зайва, так дівчина та в істериці б’ється. А за "Ляльку"...
я просто шокована. Чи це колись припиниться?!!
І все-таки... сподіваюсь на добру ніч. І вам, мої любі, доброї ночі!
доброго вечора та ночі усім!
добраніч і до завтрашнього ранку!
Доброго вечора, хороші мої! Любові і мереживних снів - тонких, легких, світлих і прозорих. Ажурних. І всього найкращого!
Доброї ночі 
Всім доброго вечора! І тільки добрих новин!
Доброго здоровля, усім!!
доброго вечора усім живим... 
Доброго вечора всім присутнім! Тепло... ніжне бабине літо... Отже, згідно анекдоту, хороші жінки (як сама себе не похвалиш
)
І чарівної ночі!
добраніч і приємних снів... 
Доброго вечора
і передаю усім вітання від Тролліна, який приїхав до Запоріжжя у наукових справах і оце зараз до мене зайшов 
гарного вечора... 
Ніжного, як мамин поцілунок, і лагідного вечора всім... 
і доброї тихої ночі - всім людям... 
добраніч!
Доброго вечора,
Щойно закинув до "Інтелектуальної забавки" один (сподіваюсь, більш-менш суразний) варіантик рішення задачі, яку задала десь місяць тому
Наталка. #) Хотілось би, щоб тема воскресла.
Доброго вечора всім, мої любі!
З легкої руки (пера
) Круціфукса тема "Інтелектуальна забавка"
воскресла! Нехай же воскресне і наше прагнення до свободи!
ДОброї всім ночі! 
Доброї ночі! Львів’яни, ви просто найкращі - я бачила в новинах мітинг, хоч інтєр і брякнув, що було 500 чоловік, та я ж не сліпа!!! А з інших джерел
я чула - більше 6 000!!!
Вільної вам ночі! Хай збуваються всі ваші мрії! 
доброго вечора вашім оселям, вам та вашим близьким...
і добраніч...
тихого та лагідного осіннього вечора...
Привіт! Ну, мушу сказати, що баба нам цього року попалася фантастична (це я про бабине літо). Завтра має бути ще тепліше, а нині було +22! Іду
перевітрити мізки - пройтися Погулянкою. Надобраніч пізнім відвідувачам 
Доброго вечора всім!!!
і добраніч... 
почнемо дослідження київської погоди... 
Доброго вечора, хороші мої! Хай до вас привітно сяє зірками чисте, незахмарене нічне небо! 
Доброго вечора, Форумівці! І доброї усім ночі! 
вечір добрий...
Привіт! Всім форумцям, як життя молоде?
Життя суперове!
Мені сьогодні дуже сподобавася вогник у твоїх очах, коли ти розказувала про концерт і коли згадувала гени, я їх тоді і побачив. І про то думав аж поки
Ромко не відволік мене.
Всім доброго вечора, а мені доброї дороги.
ну як-як.
Мрійливо призаплющивши оченята прискіпливо вглядуємося ми
у той осяйно-привабливий світ -- а мо де щастя є?
сподіваюсь, вечір у вас буде добрим...
і по-домашньому затишним...
Я теж люблю вогники в очах - це світло найзаповітніших мрій, це сяйво бажань, які неодмінно здійсняться!
Одарочко, ти молодець! Доброго вечора тобі, і всім вам, мої хороші 
Привіт всім! В мене зараз в гостях Сашко Каменецький, екс-барабанщик Плачів. Отак! Більше нема чим особливо похвалитися
А як ви там?
Погано. Наші програли, на останній хвилині пропустили гола
Прикро... А я і не знала, що була гра.
Ну то що ж, вітання Каменецькому. Най би теж зайшов до нас, містян.
Урбанізація йде повним ходом - всіх на місто!!!
Не треба на місто!!! Треба у нічний садок до листя з дерев опадає і чути, як воно помирає, щоб весною знову народитися ще сильнішим, красивішим, пахучішим...Доброго вечора всім!!!
Всім найдобрішого вечора з усіх можливих! 
Всі здрастуйте 
Доброго вечора, мої любі! Мені щось холодно стало удома - грію руки об горнятко теплого чаю з молоком, і ще танцюю з мітлою, як Попелюшка (пані мітлу
загорнути чи так полетить?)
Наводжу лад - в хаті, в думках, у серці... З хатою
виходить найкраще
Бажаю вам завжди бути в згоді із своїм серцем. Доброї ночі!
Доброї ночі
(що зі скрадливою успмішкою вхлюпне хвилю прохолодного подиху з ароматом свіжопалого листя на зморене в Попелюшному тані чоло)
Доброго вечора. Мені трохи сумно - я сама-самісінька удома
Терміново включаю
музику - в мене "шафл", як у ворожки карти...
А ну ж бо, що випаде?
"Під облачком". Супер!!!
Доброї всім ночі! 
Подумки я з вами!
Та й сьогодні навряд чи вийде до когось приєднатися - мушу
дочекатись чоловіка, який пішов кудись світ за очі, як у суперовому віршику Круціфукса... 
вечора доброго всім людям... 
вітаннячко. По чайку? 
а у вас який? 
у нас суперовий! Зимова вишня називається і пахне гірким мигдалем...
Чай по форуму... 
я беру в руки великий зелений чайник і заливаю духмяні чорні листочки. Хмаринка пари оповиває горнєтко... Ти відчуваєш цей аромат?
покліпав очима... опа!
перший раз чую... [знизав плечима]
але зі свого боку [пожвавившись] можу запропонувати молочний чай - за смаком - чай, за запахом - парне молоко... без жодного молока... 
зачекай...
о, відчуваю... най навіть бачу 
тільки не чайник зелений, а чашка... 
печива бажаєш?
Добрий вечір всім, мої хороші! І приємного чаювання! 
В мене курага є.
Хтось бажає?
А я до вас зі своїм, з зеленим...
Приємний таки вечір, а страхали - дощі, дощі...
Чарівний вечір. Завтра збираюся на Пташиний ринок, купити собі кілька рибок. Погуляю по місту, придбаю якусь дрібничку, щоб дивитися на неї і
тішитись, і просто споглядатиму на золотий листопад, роздумуючи над своїм вибором... Я люблю осінь.
А курага - то супер! 
Ще пригощайся, є ж багато.
В мене перед носом стоїть чудо - комп"ютер без колонок, і нашо він їм такий здався?
На чому я Дячишина буду слухати?
Долити чаю?
Так, будь ласка.
Комп’ютер без колонок - це як Пегас без крил. Якісь збоченці... 
Легенькі, мов ніжні слова, капельки дощу змили останні сумніви - і тепер я остаточно знаю те, що це дійсно я.
Незнаю навіть кому дякувати, чи відблиску світла ліхтарів на мокрій бруківці, чи відчуттю присутності в місті, що є не просто скупченням люду, а яке є
живим містом, містом живих думок та ідей, містом (неповірите) живих людей! Містом, яке маршрутками складе тебе в четверо, водій люб"язно ввімкне
тобі мелодію чи наше, оточуючі проведуть дискусію про наявність всіляких проїздних посвідчень. І ось нарешті воно - воля! Аж не віриться в таке щастя
так швидко просто спехатись того шляхом вилазу з транспорту, і тобі раз - місто з його життям, з його захоплюючою аурою. Вона приємно та люб"язно
тебе обіймає та заспокоює простими словами - я тебе зігрію, адже ти мій....
І ти моє.
Всім доброго вечора.
З поверненням додому, Назаре!
Я теж хочу додому - але мій дім так далеко... Я йду до нього щодня, інколи мені здається, що я ніколи його не побачу, що ті стіни, в яких я замикаюсь
на ніч, ніколи не стануть Домом, але насправді це лише здається. Я скоро буду вдома. Я скоро буду там, де навіть в чужих очах бачиш те, від чого вони
здаються рідними. Вже дуже скоро... Мій дім там, де моє серце.
Всім доброго вечора! 
Наталю, якась частинка твого серця з нами, і тому ти також живеш тут, в твоїх словах я бачу твій політ, твоє бажання сонця та дощу. Ти з нами, отже ти
дома.
Також з поверненням!

Дякую! 
О, так, ladies first!
Ти уявляєш, Назаре, наскільки повдомлень доведеться
замовкнути Олесю, якщо він надумає наслідувати твій гречний приклад? 
Дайте йому ще тридцять раз щось сказати. А то я ніяк Першого Президента не дочекаюся
Так, я з нетерпінням чекаю, коли Олесь стане президентом.
Так що, Назаре, не
утримуйся від повідомлень!
Побачимо, який стиль правління буде у нашого Олеся

Добривечір! Скучила за цим затишним куточком нетрів страшенно...
Наталочко, хіба ж можна так непевно до Олексія ставитись? 
Ой, погляньте, хто нарешті засяяв на нашому небосхилі!
Зіронько, вітаю, ми теж за тобою страшенно скучили! 
А до Олексія я дуже певно ставлюся
Він знає. У нас буде ліберально-демократична
диктатура! 
Ой, ну зовсім мене засоромили. Приємно.
Але диктатура.... Ні. Ось прийде--сам ситуацію прояснить. 
Ага.
Добре, що в цій темі офтопів не буває! 
Доброго вечора 
Вітаю тебе, Зіронько, з поверненням і сподіваюся на скору зустріч 
А президентом я не буду - не дочекаєтесь. То має бути виборна посада. 
Олексію, ти ввечері на мило зазирав?
Вже зазирав 
Чи ти,
не дай Боже, після 999 повідомлення (щасливе число у китайців
) кудись подінешся?
Ні, любий друже, за свою активність відповідати треба!
Е ні. В мене ще один нік є - "Олексій" називається
Хитрюго! Я так і думала!
І ще один, як я пам’ятаю... Отак і лишимось ми без
президента! 
Ми - парламентське місто!!!!
Що ж, твоє прагнення до демократії та законності заслуговує на повагу. 
Nazar *ж не віриться в таке щастя так швидко просто спехатись того шляхом вилазу з транспорту*
В транспорте у меня бывают приступы ТТБ - Трамвайно-Троллейбусного Бешенства, когда хочется бить всех портфелем по головам и прорываться наружу (с)
Жванетский
Доброго здоровля всім!
Я во'тут троха був відсутній, але, бач'те, знов завітав на Форум: я завше люблю бувати тутка.
Я не з пустими руками прийшов (хе-хе...) - троха-си ми вдало нашкробати ріжної там дурні: можете собі там прочитати (у розділі Усяка дурня) пару
анихдотів. А згодом допишу нові "винаходи" (хе-хе...)
Салют!
доброго вечора доброму товариству...
мої вітання!
Доброго вечора всім! 
Добривечір! З новим вечором будьте здорові...
Нам "патрібна", щоби при владі були свої люди. Та й тоді легше (щонайменше з моральної сторони) виказуватись проти опозиції
Якщо навіть не заради себе, то хоч для мене. Знаєш з якою гордістю я буду розказувати сину, що пив пиво на мості над Дніпром з Першим Президентом
А якщо не хочеш, то ми проведемо референдум всенародного волевиявлення. Маючи такий величезний досвід як в нашого народу, маючи потужний адмін та
акдемресурс гадаю слід скористатись перевагами.
Лежить п'яниця під тином. Підходить до нього собака і починає лизати губи. П'яниця:
- І не просіть і не цілуйте - за стіл більше не сяду.
Так от. І не просіть і не цілуйте - чекатиму на вас з Наталкою і буду розповідати дітям що пив пиво на мості над Дніпром з колегою-президентом 
гарного осіннього вечора!
та кави з коньяком! 
Теплого вечора всім! І смачного, пекуче солодкого, як гарячий шоколад! 
Доброго вечора, Зіронько, і надобраніч. Давай мершій до ліжка і одужуй швиденько.
Та я ж до Інтернету допалась, як Мартин до мила.
Добраніч і добрий вечір....
Доброго вечора, дорогенькі! Нас, на жаль, вже розділяють часові пояси, але вони не в змозі припинити моїх шкробань на форумі
Сподіваюся, що всі здоровенькі і займаються корисними справами.
Сидіння на Форумі - уже корисна справа
Доброго вечора, шановне панство-товариство-інтелігенція...
І навіть ті, хто останнє слово лайкою вважає! 
Привіт, Зіронько, і всі решта розумні люде 
Є, Наталочко, є... Не будемо тикати пальцями, але!
Ну, тоді вони швиденько застидаються, і вечір з доброго стане пухнастим, теплим і чарівним!
Доброго вечора всім! 
Чого б це тут стидатись? Пішов я краще повечеряю 
Прийду за кілька хвилин з чаєм та згущеним молоком 
Смачного! 
Кому згухи чи халви? Я вже тут!
Я хочу халви! Дуже її люблю!
І ще... можна мені подвійну порцію? Я з чоловіком поділюся - він просто обожнює халву. І лежав би, їв би, і спав би, їв би... 
Ну при нагоді знатиму чим пригощати 
Доброго вечора, Ярині-Дзвінці. В нас вже ранок, а там за океанами мабуть вечір.
"А за морем першим гамерика з плюшу,
а за морем другим гамерика з терну
і т.д. за Андруховичем
І справді - доброго вечора, Ярочко.
Доброго вечора! Останнього робочого вечора! Попереду приємний уікенд (вихідні українською)! І з того дуже ся тішу!
Доброго вечора всім
))
О, ВікЕкд, барбекю ....! Тьху!
Доброго вечора, гарних вихідних, троха погоди та тепла.
Доброго всім вечора, мої любі, і тепла - найголовніше в серцях! Ну, і надворі теж...
Золотої осені хочеться! 
Привіт, хто ще не спить! Я просто не можу не похвалитися погодою - в нас вже тиждень +24, сухо і сонячно, а на ці вихідні обіцяють ще вищу
температуру. А як у Львові? Я, здається вчора, краєм вуха чула, що температура в місті Лева +5.
Всім-всім цікавих вихідних, незалежно від політики і погоди (тим більше від погоди в політиці).
За місто Лева не скажу, а в місті Кия зараз +7, страшенно волого, аж до кісток пробирає! Але все одно - гарних вихідних! 
Ще не спимо, бо ще нема 20-ї. В нас (у Львові) сильний вітер, до обіду були хмари; зараз ніби випогодилось. Вдень було близько +10.
Політична погода скоріше відбувалась в Америці, де Янукович чуть не висунув себе єдином кандидатом в президенти від так званих кучмівських сил. Ось
таку він "свиню підсунув" Тигипко, Пустовойтенко, не говорячи вже про Медведчука.
доброго осіннього вечора...
знаєте як файно, коли вечір такий, що співає в унісон зі струнами твоєї душі?
як зараз... просто люблю таку погоду...
То насолоджуймось!
Доброї ночі...
доброго вечора у ваші оселі...
мабуть, не треба було відмовлятись від коминного опалення на користь парового?
Доброго вечора! Я сьогодні трохи засмучена була - робити вибір таки нелегко, навіть ящо впевнена, що твоє рішення правильне. Але сум минув
Бажаю вам, щоби всі ваши негаразди минали швидко і безболісно!
Доброго вечора! Щедрої осені і ніжних усмішок! 
То Ви роботу поміняли?
Насправді всім також суперового вечора, як ото зараз у Львові!
То що не дощить...
Щойно водив делегацію Під синю фляжку. Приємний запал на наступні години!
Всім аналогічних приємних вражень та хвилин!
Директор вчепився в мене, як краб у вуха п’яного матроса.
Не хоче відпускати. Проте доведеться, доведеться...
Хоча наступні три тижні в моєму житті будуть дорівнювати вирваним рокам... Але
прийняте рішення слід захищати!
Наталочко, ми з тобою!
А вам білінг не треба? Давай я йому нашу програму встановлю і налагоджу так, що поки він тебе не відпустить, та не буде працювати? 
Дякую за підтримку!
Я її відчуваю, справді, бо для дружби не існує відстані!

Ну раз все так добре, то може чаю?
Мені тут кияни привезли якийсь страшенно дорогий зелений, можу пригостити.
Обожнюю зелений чай.
І каву - справжню! Після того, як повернулась зі Львова,
жодного разу не пила розчинної. Але на ніч краще чаю! 
Зелений тонізує краще за каву 
Смачного.
Я не злопам’ятна, я просто зла. І в мене
хороша пам’ять!
Ні, над цим точно слід подумати!
Давайте поки я ще не надумав змінювати підпис будемо спромагатись зробити виключно щось добре та корисне для людей, а такі ходи залишимо на відхід в опозицію!
Насправді, звісно, нічого такого я директору і в опозиції не зроблю.
Все одно,
хоч так, хоч інак, а він мене відпустить. Я ж не в армії, хоча він хотів би думати, що я - службовець у значенні "солдат". 
Люди, дайте попрацювати, а то ви все пишете та пишете!
І ще я голодний, може в кого що знайдеться перекусити?
У мене тільки десерт - помаранчеве варення. Одарка обіцяла зварити (це по рецепту моєї мами
. Хочеш?
А в мене все таж згуха. І халви трішечки.
Нє! Є ще оселедці! Заходь - поїмо 
Ай, аж шщкодую, що про то написав.
Тільки подумайте - Оселедці!
І варення....
Ах, що ж воно робити?
до речі, щоби перевести тему, в кого що зара грає?
В мене Арахнофобія - "Яка чудова мить".
У мене "Піккардійська терція" - "Туман яром". 
В мене тиша. Теж іноді приємно.
Все! Всім добраніч! Дякую за плідну дискусію в питаннях копирайту та рангів. Продовжуйте без мене..
Ну що ж, добраніч!
Солодких Вам, пане Андрію біло-синьо-сірих снів з маленькими чорними літерками
Ага, і смайликами!
Так незручно втручатися...
А не привітавшись сидіти теж якось негарно.
То обрала тихеньке вітаннячко з наступним зникненням. Як наші знавці етикету то сприймають?
Доброї ночі...
Та бачу, що окрім мене нікого немає, тому візьму на себе сміливість сказати, що взагалі-то не дуже.
Хоча добре, що є чемні люди, які вітаються
Неділя... Тиша... На разі тут ще тільки двоє, крім мене... Шкода, що немає змоги нам трьом сісти, та й випити плящину-другу молочка з пісочним
печивом.
Надобраніч решті 598-ми користувачам
Усім форумівцям доброго вечора й побажання приємно провести цей осінній вечір 
Доброго всім вечора! 
А завтра - понеділок!
Напитись з горя кави і не спати цілу ніч? 
...понеділок вже сьогодні. І незлий такий понеділок (Наталко, не сумуй, з кожним понеділком наближається твоя СВОБОДА).
Кави немає... чаю теж... Так що сьогодні віртуального чаювання не вийде. Правда, є кусень яблучного пляцка - на Ведмедя чекає. Якщо прийде не дуже
голодний, він з вами теж поділиться 
Ну, чому ж не вийде. У мене є розкішний чай, але, правда, на любителя, з бергамотом
І каву маю - арабіку, в зернах.
Якщо хтось хоче, кажіть - піду трохи намолоти.
Пахощі щойно змеленої кави - один з моїх найулюбленіших ароматів 
Доброго вечора, мої хороші!
Чекаю Ведмідя з яблучним пляцком 
хм. Кава. хм. Заманливо.
А віарити у чім -- джезве стандартне чи що з новогидкого?
(а мо і новопросунутого...)
Джезва. Кавоварку подарували на день народження років зо два тому - віддала мамі
В певних речах я дуже традиційна 
джезва - то рурка?
Мій брат стверджує, що то різні речі, і що він відрізнить на смак каву зварену в туринці (турці) від кави звареної в джезві.
Конструктивно, з його слів, вони мають різницю в діаметрах шийки - турки вужчі. На що то впливає? Коли каву заливаємо холодною водою, вона як правило
піднімається догори. відповідно в турці її товщина буде більшою, і коли ті зернятка що нижчі вже запарюються, то верхнім ще доводиться чекати. З цього
або треба довше чекати, щоби запарився весь прошарок і тим самим ті що запарились раніше вже перекиплять і втратять весь сенс.
Формулу та точні розрахунки по визначенню діаметра шийки до кількості кави наводити не буду, бо не пам"ятаю.
Головне кинути 2-3 кристалики солі, бажано йодованої. Всі решта спеції-досипки за смаком.
Ну та що, всіх зі святом, і доброго вечора!
і вас зі святом, і доброго вечора вам... 
Усіх, мої хороші, зі святом Пресвятої Покрови, а також з 61 річницею створення УПА, та з днем українського козацтва! (Так, усі свята забула?
Нічого не згадала?
)
І доброго вечора. Доброї ночі 
Забула, Наталю 
Ще був день метролога 
Оу!!!
Хоч вже і не вечір, та й не 14 жовтня, але все одно - всіх метрологів - зі
святом!!! 
А у мене була сумна дата - перша річниця після смерті мого Батька, професора Яреми Якуб'яка. До речі, якщо серед форумців є музиканти, або ті, що
цікавляться музикою, завтра, 16 жовтня, виходить в світ Татова монографія, яку йому вдалося закінчити перед смертю. Моя Мама вже отримала перший
примірник, і казала, що книжка вийшла надзвичайно віртуозною, легко читається, і передбачає блискучі рецензії з боку музичної критики.
А крім того свої уродини святкувала моя супер-товаришка ще зі шкільних часів, Рома Гаврилюк, з чим я її і поздоровила по телефону
Дуже цікаво.
А вона тут виходить?
А всім решта доброго вечора в теплі та затишку.
доброго вечора!
А про книжку - дійсно цікаво, бо тут, на Форумі, всі цікавляться музикою (а як хто і не цікавиться, то, мабуть, постидається зізнатися
) Чи вийде вона в Україні?
І - головне - усім доброго, затишного, чарівного вечора
Хай він буде на смак
гіркувато-солодким, запашним і пекучим -таким, як той лікер "Старий Ринок", що ним мене у Львові пригостили (сподобалось
)
Вона саме в Україні і виходить. Публікує її вид-во Критика. Це монографія про Барвінського. Презентація відбудеться завтра у Львові, здається, що в консі. Зараз дзенькну до Мами до Львова і довідаюся точніше - може когось це зацікавить.
Зацікавить неодмінно, тільки... маму не розбудиш? 
Довідалася більше: презентація відбудеться завтра, 16 жовтня о 18:00 у Великому Залі Львівської Музичної Академії (колишня консерваторія) після якої буде концерт. А сама монографія називається "Від Лисенка до Людкевича". Про Барвінського там, очевидно, теж згадується.
Зацікавить неодмінно, тільки... маму не розбудиш?
Та ні, Наталю. Вона в мене раніше півночі не лягає. А якщо і лягає, то не спить, а читає
Ти не уявляєш, скільки ця жінка вже перечитала! І продовжує
От біда, не вмію по-людськи копіювати цитати!
От тепер - надобраніч вам вс