Форум Рідного Міста

Sticky-теми

Круціфукс. - 13-8-2003 у 09:12

В багатьох розділах є теми, які постійно висять над всіма іншими, навіть якщо туди ніхто не писав вже 5 місяців - ті, що позначені зеленою стрілкою, направленою догори. В принципі, багато з цих тем не є більш важливими за всі інші, тому може варто провести "зрівнялівку" в правах і забрати в них цю пріоритетність, дати їм впасти на свої природні позиції? Так буде легше слідкувати за новими постінгами.

Мені здається, розділ "Культура" точно потребує такої чистки.

Андрій Пелещишин - 13-8-2003 у 09:40

Кажіть які зайві, будемо дивитися.

Деколи на горі висять опитування, в які ніхто не пише, але голосують нові учасники Форуму

Круціфукс. - 13-8-2003 у 09:49

В розділі "Культура"

Українські письменники
Яку львівську газету Ви чайчастіше читаєте?
Найулюбленіший сучасний український поет

В розділі "Музика"

Жіночий вокал
Рок-група


Всі ці теми не є актуальнішими чи пріоритетнішими, ніж інші теми в розділі. Чому, наприклад, голосування "Жіночий вокал" є пріоритетним, а таке ж голосування "Чоловічий вокал" - ні?

Олексій Мачехін - 13-8-2003 у 09:52

Ну бо ми ж джентльмени - ми поступаємося місцем... хіба незрозуміло? :D

Круціфукс. - 13-8-2003 у 09:54

Так навпаки - ми маємо поступитись місцем жінкам, які будуть обговорювати "чоловічий вокал"! Тому саме "чоловічий вокал" треба нагору! O)

Олексій Мачехін - 13-8-2003 у 09:58

Ми, джентльмени, поки що домінуємо у сучасному суспільстві і, отже, ми більш активні - в т.ч. і в обговореннях. А, оскільки ми джентльмени, то що нам обговорювати як не чарівливих, гарних, тендітних нашіх жінок, як не їх ласкаві, добрі, глибокі, лагідні голоси?

То ж не присікайтесь, пане - хай висить тема.

Круціфукс. - 13-8-2003 у 10:13

Аргумент не зовсім однозначний - за такою логікою ми, як домінуючі джентльмени, будемо також займати всі сидячі місця в міському транспорті, так щоб НАМ комфортніше було обговорювати чарівливих, гарних, тендітних наших жінок (які тим часом стоятимуть в проходах, тримаючись за поручні). #)

А якщо серйозно, то велика кількість sticky-тем (враховуючи ще такі ж теми, пересунуті в інші розділи, але все одно присутні у старому списку) просто засмічує екран і через це можна не помітити якусь нову цікаву тему.