Хто ви за статтю?
Я розумію, що здебільшого видно з імен, але потрібні числа - щоб було видно розподіл активних форумівців і за цією ознакою.
Як прийнято писати в подібних опитуваннях - тільки зі статистичною метою, не для організації переслідувань, утисків тощо.

А що будемо ту обговорювати?
Якщо буде потреба - можна обговорити стать з погляду статистики, демографії etc. А це опитування - звичайне дослідження.
Олесю, може й ти б проголосував? Чи тебе не рахуємо ? 
Варіантів "ще не визначилося", слава Богу, нема - можна голосувати 
і нема, слава Богу", варіантів "відредагована жінка" і "відредагований чоловік" 
статистика? з десяти чоловік?
Цікаво мені,жінок більше чи чоловіків?я перший раз тут,ще трохи блукаю
Ой,не додивилась.Звісно що чоловіків
Ну дуже мало варіантів !!!
...Приходжу якось в один наш маленький офіс, глюки на компах виловлювати. Менеждери десь порозбігались, сама бухгалтерка сидить. Телефоннний дзвінок,
вона бере трубку, але не знаючи відповіді на поставлене питання каже: " Зараз в нас НІКОГО З ХЛОПЦІВ немає, передзвоніть, будь-ласка, через
годину".
Отже пропоную 3-й пункт - щось типу "комп'ютерщик" 
довго думав, вирішив що чоловік... 
як ніяк - нещодавно відрізав хвостик, та й голюся майже щоранку... 
Дівчата активніше!
Ну ясно ,що хлопах та щей куди(от куди не знаю). Враховуючи розвиток суспільства на фоні сексуального збочення треба було ще створити підрозділи до "чоловік" і "жінка". а хто його знає може й таке бути(як несумно)
Жінка я і мабуть нею залишуся.
...я не жінка, я пані :-))))
Ну тоді я-панна.Отак!
А я хотіла б бути "пані". Не за віком, не за соціальним становищем, а пані в тому розумінні, в якому це слово виникло. Пані це як леді. Це поведінка, манери, виховання, освіта. До кожної так можна звернутися, але не кожна нею буде. Але це моя власна думка і я зовсім не провокую дискусію з цього питання.