Цікаво дізнатися, хто є ким з форумців.
"викладач" - посада аналогічна викладачу, тобто не управлінець і не робочий, системний адміністратор наприклад
"співак" - аналогія співака, тобто людина мистецтва
Яка ріжниця між службовцем і викладачем?
Гм... а якщо я працюю бухгалтером, а вважаю себе письменницею (чи то тіко я так вважаю?
) то як ся писати? Службовець, певно...
Нехай я проголосував як службовець, але насправді - інженер-програміст. 
Назвав себе "манагером", хоча скоріше це буде щось між першою та третьою колонкою, але не друга.
Наталю, ви однозначно письменник, письменник, який вміє рахувати. Нам такі потрібні.
Можна собі трохи покпити з цього опитування? Не гарно!? А я все ж хочу.
Отже, "робочий". Думаю, що в українській мові цей прикметник мав би бути в поєднанні з іменником, наприклад "робочий кінь". До
чого ж тут кінь, це певно "робочий директор" чи "робочий бухгалтер", якось не конкретно... О, я певно "управлінець нищої
ланки". От, знову русизм, та й не хочу бути "управлінцем жебрацької ланки". Ну й слово викопали, "управлінець" - не знаю чи
є таке слово, але "керівник" якось природніше. Все це не підходить, отже я - службовець (методом виключення
). Так і відповів.
А про студентів забули чи як?
Тут їх, між іншим, теж є.

бо працюю... 
за посадою - провідний конструктор...
А якщо я журналіст, я просторобочий?
А якщо прес-секретар?
Наталочко ти - письменниця. Це точно 

А якщо я студентка. То мені куди податися?
До того ж вона
(прес-секретар) ще й суперово співає! Що ж, яка "Дзига", такі і її працівники! Талановиті.
не буду голосувати, немає в мене вибору 
Чому забули про категорію віком 15-17років не забувайте нас
10%????Так ось ми є!!!!І ми вчимось!!!
Привіт студентам 
Я також студент, виходить "робочий студент". Прикольне слівце, треба запамятати, то сказану я (людям) таке слівце, а вони баньки на мене
витріщать.
Звідки воно взялось?
Мало варіантів, це точно. Автор явно полюбляє менеджмент. 
Перепис зупинився через недостатність варіантів. Хоча я себе знайшов і проголосував.
А якщо я правильно розумію задум автора - студенти, безробітні і малолітні прирівнюються до найнижчої з перерахованих касти - до робочих.
...а я не попадаю в жодну категорію... :-)) вільний художник я.
...ммм...а без п'яти хвилин паталогоанатом то також робочий?
Отже, форум на 50% складається з службовців.
Так от, що нас-вас обєднює! 
проголосував за директора.
наразі можу обрати будь-що бо сам студент