Гарна ідея виникла у Закарпатті
http://www.gazeta.lviv.ua/2003/08/27/NewspaperArticle.2003-08-26.4644
То може і ми тут таке голосування відкриємо, а потім щось таке вичудимо аби трохи посоромити наші медіа?
Це просто фест-ідея! Можна в двох номінаціях: регіональні (львівські, київські і т.д.) та загальноукраїнські. Медіа засоромляться чи нє, сказати
важко, але ми, принаймні, будемо знати, хто є who
А знання - то сила
P.S. Починаю роздумувати над номінантами 
Голосування пропоную давати окремими топіками, номінантів писати болдом.
Знаєте, не заглядував уцю тему з-за назви. Не зрозумів, і маючи досвід наших загальномасових медіа знаходити наймасовіші назви тем якось відразу став
в опозицію...
Але менше з тим - ідея суперова! Треба троха часу подумати над кандидатами.
Важко визначитись з таким у Львові - все ж таки не Закарпаття. Може краще пропонувати на рівні всієї держави, а не окремого регіону; тай дописувачів в нас багато не львівських.
Почитала я цю статтю і щось забагато у мене асоціацій з Львівським телебаченням...
Всі мас-медія продажні!
Краще хай знайдуть хоч одне не продажне я їм памятник поствлю 
Ну то давайте почнемо висуватьи номінантів:
То ж по Львову Одарка висунула Львівське телебачення (якщо я тебе правильно зрозумів Одарко)
по Україні я висуваю Інтер
Висування є надто суб"єктивним. Як правильно наголосила Одарка, продажними, або я б сказав проданими є практично всі ЗМІ. У нас уже не соціялізм, тож всі мас-медіа комусь належать. Владі чи опозиції. І висунення кандидатів на нагородження такою відзнакою зводиться до того, що прихильники опозиції висуватимуть провладні ЗМІ, а прихильники влади - опозиційні. У Закарпатті відбулася звичайнісінька піар-акція опозиції. Досить примітивна, хоча, безумовно, весела. А видання, що належать опозиції насправді так само контрольовані. Там так само не допускається писати погане про тих, ким контролюються. Тож свобода слова в Україні - наразі утопія.
Може тоді вже краще окремі програми. Якщо номінантами буде цілий канал, то це буде змагання між 10 каналами. Висуваю передачу "Про те" на каналі 1+1.
Підтримую Василя - номінант гідний 
Але мертвий. Ця програма, здається, вже не виходить.
Ні? Є Бог на небі! Та, на жаль, ще буде багато "достойних". Я вже останнім часом і ТБ не дивлюся - гнітко мені, квітко, гірко мені, зірко...
А мені здається, що ця програма зараз у відпустці. Почнеться новий сезон політикуму і вона знову появиться, і вестимуть її знову ці два коміки.
Ну хто тут говорив про передчасні похорони передачі "Про те". Хтілис би.
Що, вже?
Мені здається, що Епіцентру не може бути ніякої альтернативи. Проте примітивна і вульгарна, тому викликає у нормальної людини відразу. А Епіцентр має значний авторитет і вплив. А по суті своїй це те ж саме Проте
Піховчик має всі шанси виграти приз "Мадам за викликом". Згадайте як виглядав Епіцентр до минулих виборів. Чого чого, а політичної упередженості там було обмаль. Що ми бачемо зараз? Візьміть хоч вчорашній випуск. Виявляється 70% українців за ЄЕП... Цікаво, також, дізнатися і те, що Ющенко недалекоглядний і обмежений, Тимошенко кримінальний авторитет-рецидивіст, Симоненко близький до маразму, а Кучма, то є наш президент, якому важко протистояти оцим усім що намагаються як умога швидше все розтягнути.