Посміхніться :-)
Novy Svet
Особисто я проголосував за fish - її ім'я звучить найбільш апетитно :-)
Novy Svet
Чесно, тут важко зробити вибір... #)
не хочу нікого їсти ,я хіпі, я всіх люблю, хай краще їдять мене..
пропоную почати з найгрубшого, поки не схуд....
Гей, хто тут найбільший і насмачніший??? Відізвися!!!
ЗІ: Я сам такий десь середненький 
Марко, ми ще не на острові, а ти вже починаєш... почнем з мене, бо я добровільно, а там вже побачимо :-)
Я за старою традицією почав би з модераторів 
Цікаво, а за яким критерієм обирали кандидатів?
Так, детальніше про критерій, прошу, бо на те виглядає, що я несмачна
І взагалі, як що до того, щоби когось зловити у морі - рибу якусь (тільки не нашу fish!). Хіба ми людожери? 
А може тебе прирівняно до модераторів?
Принаймні себе ти запропонувати завжди зможеш
сама
Добре.
Так, дайте подумати. Назара? Ні, він надто милий моєму серцю, ти, Олесю,
теж, Юрій Карашівський має бути на смак оцетно-гірчичний, ще й перчений добряче... fish? А хто нам казочки на ніч біля багаття складатиме, щоби ми на
безлюдному острові остаточно не здичавіли? Гриця молода ще, її не можна, жити і жити... А чому kristi разом з Отцем Прокопієм? Що за подвійна
свіжість?
Про решту... ні, не можу!
Все в мені бунтує... Отже - мене? Чи модераторів за жеребом?
Ех, життя прекрасне!
Модераторів прошу не чіпати! Вони займаються корисною справою 
А взагалі-то це не особливо корректне опитування.
Зхарчити когось
-з голодухи чи
-задля апетиту?
Мабуть, "меню" має саме такий склад тому, що в голосуванні максимум - 10 пунктів. Тому не варто ображатись, що когось наш Чарівник не включив до списку. #)))
ого! а раптом я велика риба - отака, приміром, яка проковтнула Йону? Тоді мені одного мало! Я би ковтнула усіх разом із островом і добряче подражнивши і полякавши, потім би десь випустила.
Певно ми би зіли того, шо найбільше би балакав 
Правильно. Мене себто 
Тим більше на те виходить якщо зважити що я м*яса не їм, отже й їсти нікого б не став.
Таким чином мене варто було б зжерти першим - поки зовсім не захляв - на мої 190 маю 80 кг. Тобто трішки кістлявий 
Правильно - вегетаріанців до переду
Наливайте, бо їдять!!! 
Смачна тема.
Важу 84 кіля, то десь 40-50 кіля чистої ваги, і на шашлик буде.
Думаю, що справедливо було б з'їсти того, чия ідея
Нуууу.... вже й пожартувати не можна.... 
Погоджуюсь із Чарівником з міста Гамельн

НУнуну! Обід! Всі їсти!!!!!!
А що робити з Андрієм Пелещишиним 
А давайте в нього спитаєм 
Ну якщо би мене не зїли першим, то я би недопустив, щоби зїли Фіш, занадто хороша до компанії...
А скажіть мені панове, чому, якщо купка людей опиняється на безлюдному острові, одразу виникає ідея когось з`їсти?
бо на свіжому повітрі завше прокидається здоровий апетит
2 Гадяч: Угу... А людей, значить, не шкода... угу...
2 fish: Чи означає це, що їсти людей - це здорОво, а рибок, пташок і звіряток - ні?
2 NetGuy
Природу треба берегти!
з погляду риби - чому ні? 
2 Гадяч: А людей?
2 fish: а як ти тоді текст набираєш? Чи, як казав один герой відомого фільму: "Простите, вам хвост на берегу не мешает?" 
а може у мене на голос працює 
...страшенно цікаво, хто ото другий мене із"їв?
Люди тілько все псують (і я у їх числі
)
Модераторів їсти не можна. Вони мають контролювати процес поїдання інших 

Отця Прокопія і так частково з'їли... в кожному разі цей його неповторний нік схрумали... А Крісті здається давно не було на форумі.
... так не за себе.
А за те, що процес поїдання учасників форуму перетворитсья у безконтрольну кроваву вакханалію 
от психологія модератора.
Та-а-ак, настійливо раджу прочитати "Володара мух" Вільяма Голдінга: там сталась аналогічна ситуація, правда, з 8-10-річними хлопчаками.
Отже, на перше у нас борщ із Яндруха і Карашівського, на друге - печеня з нас із Грицею, а на десерт - хтось із модераторів
))))
а як ми з ним? Він лідер по з"їждженню... цікаво, чому, невже такий вредний?
2fish: доречі ти теж від лідерів не відстаєш... і не скажеш що вредна 
Незнаю, але є тут такий собі Яндрух, шо пописував-там собі про якихось людожерів... Я б тримався подалі від нього на тому острові: хтозна, шо там в
чувака в голові... (хе-хе...)
А якщо серйозно (хе-хе), то першого засмажити й згамати, я вважаю, треба того, в кого найбільший рейтинг на Форумі: хай чувак сі не вимахує ним всюди
й так довго! (хе-хе...)
Отож, першим на черзі маємо Андрія Пелещишина...
Проте, так як пан Пелещишин вже прожив якесь життя, - став доцентом, тобто ночей не досипав, так гриз „граніт науки”, – то, напевно, він не годиться
для приготування з нього такої нагальної поживи для усіх, закинутих злою доленькою на безлюдний острів, учасників Форуму ...
Ну, шо, пане Андрію, терміново злазьте з подіуму (візьміть собі два-три дни відгулів) й пропустіть Olexiy’а: він ше, напевно, ого-го який соковитий:
не доведеться його, як того монаха, аби був м’яким, „обсмалювати, засмажувати, затушковувати, робити з нього барбек'ю-ю-ю і перепробувати
силу-силенну способів його маринувати”. (хе-хе-хе)
(Цікаво, з якою метою був вигаданий отсей топик?...)
о, мене ще хтось з"їв... приємно бути у лідерах...
Нарід, а коли до справи перейдемо?
крім того що я б сама себе спершу з*їла, то вже матиму компанію. хтось і до мене охочий знайшовсь. хоча я несмачна - кістлява. До речі непогані назви - лапка модератора у власному соку чи там квашені пальчики Юрія Карашівського...
Хтось нарешті вирішив поласувати kristi з Отцем Прокопієм! Аплодисменти за вишуканий смак. Z)
Я бачу, на Форумі сьогодні тотально побував "Mystisch Traumer". Невже йому завдячую такою честю? (Це питання до того, хто сам знає хто $)
Такого би не сталось з декількох причин, ну по перше ми б не дали, а по друге Крісті сама за себе добряче постоїть.
Та й отців неможна їсти навіть не в піст.
Доречі, Назаре, ми з тобою популярність не здобули... Як і Др.Троллін. Може ми не смачні???????
В будь-якому випадку, судячи з поточних результатів, Яндрух нас захищати вже точно не буде... Q(
а я ще й досі нікого не з"їла... думаю, вибираю
Ну двох за раз я точно не
з"їм. Карашівський, напевно, має надто жилаве м"ясо... Олексія й Назара просто шкода їсти, надто славні хлопці... dr.Trollinа піди ще,
з"їж! знаємо ми цих гравців. Грицю? А як же жіноча солідарність. Лишається Яндрух і модератори. За жеребом якось не хочеться... мало що
попадеться...
Яндруше, скажи чесно, в тебе м"ясо ніжне, смачне?
А хто то є - Отець Прокопій? Я його ні разу не бачила, і сюди щось не заглядає...
То був славетний дописувач...
З дуже хорошим почуттям гумору, цікавими ідеями та поглядами...
А які фотки ставив...
Які сценарії придумував в розділі про кіно...
Одним словом хороший був.
Але зараз він облишив свяченичий сан і став простолюдином. Напевно через захоплення алхемією, не знаю, не мені про то знати.
Деколи його почуття гумору астрально втілюється в не менш загадкового дописувача Круціфукса і тішить всіх тут присутніх.
Чому разом з Крісті? Чит розділ. "Де ми є?...Хто ми є?".,
можливо там
лежить філкам. (каламбур)
Ага, і ще - виглядав десь приблизно так
{:-{D>>>
або так >:-]>>>, то по настрою.
fish 6-9-2003 в 09:07
<dr.Trollinа піди ще, з"їж! знаємо ми цих гравців>
(гнівливо) "с возмущением мы решительно отбрасываем уничижительные измышления" (с)
_Щодо харчових особливостей dr.Trollin_
Мясо жилаве, малопроперчене
(але перець кайєнський і розподілений нерівномірно, а навіть і стисловипадково з повищенною місцевою концентрацією),
з помітним присмаком витриманого шампаню та живиці.
Подавати добре вивареним, смакувати з почуттям вдячності.
PS. Увага! то є _НЗ_ -використовувати тільки при крайній потребі!
PPS. але при крайній - не вагаючись, бо ж таки не отруйне (хоч і таки не лЮдське - тролль же ж)
Назаре,
Дякую за довідку;
Алхімія на сьогоднішній день повністю дискредитована, як з літературної, так і з практичної точки зору;
#);
трам-тарарам.
Не знаю, не знаю. Десь читав про Григорія Лиськевича, може то через туристичний бум, може просто так, щоб читали, але там були сучасні дослідження
його роботи з таким глибоким (маю на увазі багато написано
) заходом в
окультизм з погляду сучасності на чорнокнижників, якось називалось чи то "Чорнокомпутерники", чи щось схоже - знайду - скину лінк.
Та й я розумію, що золото з свинцю то для вас вчорашнє та давно пройдене, тому й написав, що невідомі мені причини вашого виходу в світ...
Я проти канібалізму!
Не забувайте, що ми зараз на безлюдному острові. Цивілізовані ідеї, світогляди, ідеали протримаються протягом пари-трійки днів; потім залишаться лише
вогонь, м'ясо, щелепи і страх темряви.
Крім того, я підозрюю, що саме Ви таємно підсмажили і скуштували печеню з Яндруха, яку я залишив на "чорний день", вдовольнившись лише жиром
та жареними ногами.
До речі, корови - вегетаріанці, тому запах їхніх кізяків є цілком нейтральним і не відштовхуючим.
Пісок їсти, думаю, ніхто не схоче. Клац-клац.
а як щодо червячків і корінців? чи просто таки одразу до людей? можна попірнати за мідіями та вполювати пару диких дельфінів, або залізти на пальму і струсити звідти хлібу, бананів, кокосів і кілька мавп.
(конструкційне, в'їдливе) мавпи вчепливі.
(природозахистне, обурене)А щодо дельфінів -- то краще вже людей (при їхній згоді, звісно).
Якщо відійти від треду а серйозно, то --
(щодо "дикий дельфін " )
то на моє приватне імхо -- це означення таке ж к раніш було "дикий індіанець" 
Принаймні поки не буде доведено (!переконливо!) що вони _не є_ сапіенси (правда це і не щодо кожної людини доведено).
Я б казав з'їсти одного з модераторів за жеребом. Їх ітак багато. Тим більше, що лідирують в рейтингу.
dr. Trollin правий, мавпи вчепливі і прудкі. Струшувати мавп з дерев - те ж саме, що струшувати бізнесменів з офісних вікон у хмарочосах. (І - ррраз!)
А скільки саме у нас модераторів? О, незле в такого складу компанії - уявіть, 10 чоловік і n модераторів...
Проголосував за Юрка Карашівського, давно на нього "тримаю зуб". А модераторів не так вже й багато: їх всього 6 + 3 адміністратори.
І що, чотири рази одного Яндруха?
Я не хтів з"їсти Карашівського, я би краще НБМ-Редактором поласував, Юрко як не як краще виглядає зараз. Зміна роботи пішла однозначно на
користь.
З моєї точки зору...
І як я розумію, що питання кого з"їсти постало після смакування останнім хробаком, мавпою, медузою, корінцем...
І ще. Колись думав, що лише одні релігійні теми можуть так... а нє, виявляється є ще альтернатива.
2 Nazar 8-9-2003 в 08:23
< як я розумію, що питання кого з"їсти постало після смакування останнім хробаком, мавпою, медузою, корінцем... >
саме так (імхо).
PS. Я, доречі, вибрав останній пункт. З переконання, доречі.
надто вже переконливо ця ситуація у "свй серед чужих" прописана.
Тут десь хтось питав мене, який я: ну, там, чи м’який (здуріли люди чи шо?...), чи якийсь там ше інший?...
(Може це шановна fish має якийсь інтерес до моєї скромної персони: так здалечку підходить, вивідує...)
Добра, тож повідомляю, жи я, пропри те, що поїдаю шоколад (причому у неймовірній кількості), не є таким гладким, тобто – таким поживним та їстівним
(хе-хе...), аніж, скажімо, Nazar, якого годує кохана дружинонька (причому, „на відбій”, хе-хе...). Так що, майте це на увазі: можете зняти „галочку”
навпроти мого імени... А як будемо на тому острові, то, зрештою, можете самі (на власні очі!) переконаться, що я собою являю...
Незнаю, чому я не поправляюся від тих чеколяд, але мама моя говоре, жи, мовляв, ось як сі вженеш, то миттю „надолужеш втрачене”, хе-хе...
От так!
Та нє, таких як я потрібно на кінець залишати, бо на власних запасах протягну довше, а от ребристі псуються швидко, тому потрібно поспішати
Еге. То треба всіх неодружених хлопців переженити, аби погладшали, а тоді вже можна й на острів.
Пана Яндруха прошу не лякатися, інтерес на даний момент я виявляла виключно гастрономічний.