Форум Рідного Міста

Народні артисти

Олексій Мачехін - 4-9-2003 у 22:13

Сиджу ось, дивлюсь 1+1... Я так думаю на тему шоу-бізу (знав би телефон Одарки - звякнув би). І тут людина з мінкультури людською (чи не єдина крім ведучої) мовою каже... ні, в мене клавіатура западає таке набрати... Словом

Документи подані в лютому - невдовзі Вакарчук стане заслуженим артистом України.

Наталка - 4-9-2003 у 23:05

Буває... :( Мабуть, заслужив... :mad:
А куди співчуття відсилати?

Що ті звання? Я на те зважати перестала, коли дізналась, що Астраї якійсь чи то народної, чи то заслуженої, не побоюсь цього слова, припаяли... Нівельовані ті звання :o Єдине, що цікаво - от, наприклад, Паваротті - народний артист Італії? І в яких документах це написано? Чи ніде не написано, а просто виходить людина, співає, і всім зрозуміло, хто який артист і хто на що заслуговує :)

Г-м, уявляю афіші "Гурт "Океан Ельзи" і заслужений артист України Вакарчук". Isn’t it charming? :rolleyes:

Андрій Пелещишин - 4-9-2003 у 23:30

Цікаву тему підняли...

Я того року був в Моршині, так там практично щодня виступали як не народні то заслужені.. Я звісно не фахівець, але нікого з них до того не чув (крім Павліка). А на то ж вони народні, що весь народ (і навіть такі відсталі як я) знали.

До речі, на їх фоні (на мою думку) Вакарчук такого звання достойний абсолютно.

Василь - 5-9-2003 у 07:35

Впевнений що в останній рік свого президенства Кучма пороздає немало титулів наліво і направо, щоб "попасти в історію" - як він сам висловлювався на 24 серпня.

Олексій Мачехін - 5-9-2003 у 09:02

"Народний артист Кучма роздає звання"
А щодо "народності" артистів, то Тарас Петриненко наприклад народний артист.... ніхто не пам'ятає, здається і Кобзону щось таке давали?

Василь Яворський - 5-9-2003 у 10:40

Людоньки, "народний", "заслужений" артист то не більше як титул. Котрий, доречі, існував тільки в СРСР, ну і зараз в країнах, в котрих нічого не змінилося. Я, особисто, просто намагаюся не злухати всього того що ставлять перед іменем артиста, та й взагалі самого імені. Я просто слухаю музику.

Odarka - 5-9-2003 у 11:44

Хтось вчора дивився 1+1? З Безулик? (крім Олексія) Там Могилевська жалілася із Зібровим, що їм важко, що їх по телевізору не показують, а продюсери? Це ж просто фантастика сказали, що краще Вєркі Сердючки нема.
Наша країна - це країна абсурду!!! Невже ви цього не розумієте? Тому народними стають бездари, росіяни, російськомовні артисти і з тим ніц не зробиш. Але деколи влада дає дійсно людям, які на це заслужили, але дуже, дуже рідко :(

fish - 5-9-2003 у 11:56

була нещодавно на сайті Зіброва (треба було каталог поп-музики допрацювати для сайту)... В коментарях до лінку лишила позначку "дітям до 16".

Василь Яворський - 5-9-2003 у 12:50

правильно дітям з іще не встановленими музичними смаками нема чого всілякими відходами вуха заливати :)

Олексій Мачехін - 5-9-2003 у 12:56

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Це ж просто фантастика сказали, що краще Вєркі Сердючки нема.
Наша країна - це країна абсурду!!! Невже ви цього не розумієте? Тому народними стають бездари, росіяни, російськомовні артисти і з тим ніц не зробиш.


Тут я не згоден. Сердючку (як, дореі і поплавського) там поставили як приклад заробляння грошей на антихарихмі. Її згадували майже виключно в негативних прикладах (принаймні в тій половині передачі, що я дивився).

Більш того - продюсер М1 висловив позицію каналу: вони принципово не крутять артистів що декредитують Україну на російському ринку. Себто Сердючку, Поправського, ВВ.:baddevil:
І хоч казав він це російською - я абсолютно згоден.

Odarka - 5-9-2003 у 13:15

А в тій половині, що я дивилися, там чувак з Ери казав, що Сердючка - це найбільш "продаваємая" (цитую) артистка у СНД.
Я також з тобою погоджуюся.
Олексію вишли свій мейл, бо ядесь його посіяла, треба побалакати, бо на твоє u2u чомусь ніц не посилається :(

Василь Яворський - 5-9-2003 у 13:19

Я не дивився тої передачі. Окрім новин і футболу взагалі нічого не дивлюся. Але вважаю, що Сердючку з Поплавським і ВВ в один ряд ставити не варта. Що не кажіть одне - це знущання над нашими вухами, а інше це вже ознака певної особливості нашої музики

Олексій Мачехін - 5-9-2003 у 13:25

Тут малася на увазі постава національної гідності в сусідній державі - вони виставляються блазнями.
То Одарка - продаваємая не значить краща. Про це було теж сказано в контексті - ви подивіться що робиться.

Odarka - 5-9-2003 у 14:12

O.K. можливо я дійсно щоь не тезрозуміла. Сорі :)))))

Наталка - 5-9-2003 у 21:50

Я тут сьогодні в одній статті, на Укропі, здається, жах такий вичитала :o Далі - цитую: "Україна не втримує своїх зірок та поп-символів. “Віа Гра”, Андрій Данилко, “ВВ”, “Океан Ельзи”, Софія Ротару – уже дедалі більше гастролюють поза Україною, ніж в її межах. Ірина Білик написала альбом польською, новий пише російською, Олександр Пономарьов і Ані Лорак – англійською. Анжеліка Рудницька вибрала для себе Францію".
Гаплик нам, люди, весь квіт по світах розлетівся... Піду-но я на радощах, на концерт "Плачу Єремії" :D