Форум Рідного Міста

0:0 чи Португальське питання

Василь Яворський - 8-9-2003 у 14:28

Отож маємо 0:0 у грі з Пн.Ірландією. Хоча тисли наші хлопці і з усіх сил але не дотиснули. Помилок море, але грати у футбол з трибуни чи біля екрану телевізора значно лекше ніж на полі (чомусь).
Все ж таки питання залишилося відкритим: чи почуємо ми гімн України на полях Португалії? Ну звичайно, якщо ми виграємо в Іспанії на іхньому полі (ех мрії-мрії), а Іспанія в свою чергу програє у Вірменії (самому смішно) то ми таки поїдемо на крайній захід Європи. А як ні, то що тоді? Знову міжгрупний лототрон? А там наймовірніші суперники Росія (ну це ще куди не йшло), Ізраїль (можна спробувати), Польша (вже спробували і нам це не сподобалось), Норвегія, Австрія, Шотландія, Словатчина, Фінляндія, Бельгія...

Олексій Мачехін - 8-9-2003 у 14:50

Нажаль тут все про..но. Але наступний тренер буде робити ставку на молодих хлопців і, сподіваюся, в наступному ЧЄ ми матимемо непогані результати.

Василь Яворський - 8-9-2003 у 14:54

Цікавим є той факт, що молодіжка переважно грає краще за основну збірну і результат показує і серед європейських команд непогано виглядає. То чому ж досі ми не маємо принаймні реальних надій божай на вихід до фінальної частини чемпіонатів, я вже не кажу, щоб вийти з групи.

Василь - 9-9-2003 у 14:12

Хто знає чи може має якусь інфу: що дійсно греки башляли вірменам?

Олексій Мачехін - 9-9-2003 у 14:14

Див. тут: http://www.terrikon.dn.ua/today/week/2572.htm

Юрій Сєров - 9-9-2003 у 14:29

Якщо греків дискваліфікують, я буду плакати... з горя.
Бо Буряк залишиться і та мутня, яка називається ГРОЮ збірної України продовжиться...
Цитата:

Помилок море, але грати у футбол з трибуни чи біля екрану телевізора значно лекше ніж на полі (чомусь)

Це попахує оправданням наших гравців і тренерів. І це вже дістає...
Ми не проходили групу в якій грали в нічию з Німеччиною, яка крутіша напевно ніж нинішня, двічі грали внічию з французами. Шо маємо тепер? Гру десь на рівні збірних Вірменії, Грузії, Білорусії, Азербайджану. Причому Буряк був присутнім в усіх збірних останні 4 відбори...

Буряка - на цукор!!!

Олексій Мачехін - 9-9-2003 у 14:36

Не переймайтеся, пане - навіть якщо Україна посяде 2-Ге місце, то вилетить в плей-оф. Так що Будяку залишилось не більше 2-3 місяців.

Юрій Сєров - 9-9-2003 у 14:49

Сподіваюся, що 1 день!

Василь - 9-9-2003 у 15:31

Коли на прес-конференції після поразки від румун Буряк черговий раз сказав, що ми трагедії не робимо, хтось з журналістів (ніби Гливінський) правильно підмітив, що дійсно українці вже давно з того трагедій не роблять, а вже звикли до постійних поразок нашої збірної. Прикро але це справді так.

Василь Яворський - 9-9-2003 у 15:45

Та ніхто Греків не дискваліфікує. Україна вилетить не пройшовши до фінальної частини (це гарантовано) навіть плей-офів певно не буде. Бо виграти завтра в Іспанців (самі розумієте) та й щоб Іспанія Вірменам продула...

Василь Яворський - 10-9-2003 у 12:16

Ну що ж сьогодні будемо вже більш впевнені в 22:30 по "Інтеру"

Олег Воробйов - 10-9-2003 у 14:41

А звідки відомо, що трансляція "Іспанія-Україна" буде в 22.30 по "Інтеру"? Я перерив всі можливі програми, інтернет і т. ін., ні на УТ-1 ні на "Інтері" там про трансляцію нічого не згадується. Зокрема по "Інтеру" в 22.30 стоїтаь фільм "Кілер - 2". Допоможіть будь-ласка: чи дійсно буде трансляція і коли. Дякую

Василь Яворський - 10-9-2003 у 14:59

Вчора в випуску новин казали

Viva Ronaldo, viva Ispania

Василь Яворський - 11-9-2003 у 09:31

Ну що ж сталося так, як і повинно було статися. Яких би од не співали в адресу гри нашою збірної в Іспанії, але рахунок перекреслює все 2:1. Ми програли. Ну що ж попрощаємося з Португалією (це сумно) і з Буряком (ура :) ). Прикро, що повторюються помилки, так би мовити, стандартні для збірної України: центр віддали, захист спить, у нападі один Шевченко. Постійні паси в нікуди, немає або достойного початку атаки, або пристойного її завершення. Штучні овсайди вдаються противникам як на тренуваннях. Незлагоженість дій у нападі. Невже Шевченко має настільки високий авторитет між товаришами по команді, що у випадку коли він пішов у перед, вони вважають, що більше ніхто там не потрібен? Шкода, що ми повторюємо одні і ті самі помилки матч за матчем. Цікаво, колись це закінчиться?

Олексій Мачехін - 11-9-2003 у 09:39

Незнаю, мені гра дуже сподобалась. Дмитрулін плужив - точно, Гусєв замолодий, тому й помилявся. Центр не завжди був іспанським - наші перед тим як забити гол тримали його хвилин 10 і в 1-му таймі теж було. А щодо атак - неможна в гостях навалюватись на ворота Іспанців - у них на вістрі Рауль, у них центр дуже сильний.

Василь Яворський - 11-9-2003 у 09:50

Я не кажу, що наші погано зіграли. Гра була гарна. Я говорю про повторення помилок. Ніхто не говорить про навалу на ворота суперника, мова йде про узгодженість дій у нападі.

Олексій Мачехін - 11-9-2003 у 09:58

Всі гравці нападу та півнападу - Шевченко, Воробей, Тимощук, Несмачний, Гусєв, Воронін, Сєрєбрєніков, Горшков - грають в різних клубах. Недарма один з найреальніших моментів було створено зв*язкою Воробей - Тимощук, а Шева прогавав відскок від удару Толіка.
Нажаль, "нада чаще встречаться". Але це важко зробити. Зараз модель гри СбУ з Шевченком докорінно відрізняється від моделі без нього. Отже, доводиться награвати вдвічі більше. Якщо ж Шеву підлаштовувати під другу модель, він не зможе забивати такі голи, як вчора і не факт що буде забивати інші.

Василь Яворський - 11-9-2003 у 10:17

Не треба так зациклюватися на Шевченкові. Згадайте як раніше грав Ребров і яку гру він показує зараз. Шевченко так само рано чи пізно перегорить. І що тоді? Команда німців не особливо зараз виблискує зоряним складом, так само серед них не багато одноаклубників, а гра все ж таки інша. Там присутній елемент командної гри, а у нас його немає зовсім. Тут провина тренера і тільки тренера. Наші хлопці грати вміють, вчорашній матч найкраще цьому підтвердження. Але крім вміння гри потрібне ще й вміння гри разом.

Василь - 11-9-2003 у 14:33

Зате в нас є шанси посісти 4 місце, при умові що вірмени накопають іспанців.

Юрій Сєров - 11-9-2003 у 14:38

Гра була справді була красива... Я особисто не переживав за результат, бо все було зрозуміло.
Грали наші непогано, але як завжди трішки слабше за суперників. Сподобалися: Несмачний, Тимощук, Шовковський(хоча другий гол його) Воробей- молодець, відпрацьовував у захисті і звичайно ШЕВА.
Горшков - так як і в Гусіна повна відсутність креативу
Лужний - на рівні, але думаю більше грати вже не буде
Гусєв - замолодий однозначно
Серебряніков - нічого особливого
Федоров - непогано,
Зубов - також непогано
Несподобалися:
Дмитрулін :(. Тормоз повний. Чого він в наші ворота тільки не привіз. Раніше треба було його замінити.

Іспанці виглядали сильнішими, зокрема надзвичайно потужний півзахист. Ну і Рауль звичайно... це зірка.

Що ж. Як ми вже і звикли будемо чекати чергового жеребкування і тренера. І далі надіятися...

Трагедії ми не робимо :)

Юрій Сєров - 11-9-2003 у 14:55

Сподобалося те що казав вчора Вацко про збірну Іспанії. Там ситуація виглядає так: "Якщо я вболівальник команди, то я її частина і з моєю думкою мають рахуватися".
В Україні рахуються з думкою лише одного пейсатого вболівальника.