Тема для ведення розмов з Дзвінкою Гуцул (Яркою Якуб'як).
Дуже тішуся з того, що нудьга приводить Таких людей.
Ярино, дякую за концерт, ще раз хочу відзначити своє захоплення Вами, особливо на "Світло і сповідь ч.ІІІ".
Так само мені подобається, що з Вашою появою в етері ми нарешті маємо собі радіо, хоча прикро є те, що коли Ваш етер закінчується ми його знову
втрачаємо...
Найщиріші привітання в очікуванні приємної розмови.
З радістю прочитав, що Ярина хоче залишитись у Львові та працювати на ЛХ. Який час виходу Дзвінки в ефір? Коли був у відпустці, то це було з 11 до 14 (одного разу до 17). Чи він залишився той самий? І ще питання до Ярини: чи дозволяє Вам керівництво ЛХ міняти формат радіо (адже музика, яку ви пропонуєте більше нагадує стару добру Ініціативу, ніж ту що крутять інші ведучі ЛХ)? Чи не виникає з цим на роботі проблем?
Доречі Ярина була на форумі рідного міста цими вихідними...
еге, бачили, сподіваюся, вона ще зайде, бо так на вихідні ми всі по домівках нишкли...
раптом пригадалася фраза зі старого совєтського фільму - Вніманіє! Я вихожУ! (з наголосом на останньому складі). До речі я, як новак, не маю зеленого
поняття де ви берете всі ці фізіономії, відображаючі стан душі, зубів, тощо. Але з часом, мабуть, познаходжу..
Василю: ефіри і далі з 11-14, правда, вже не самосстійні, а з Влодком. Трепанація формату була однією з моїх умов перед тим, як я сіла за комбайн
(себто, пульт). Це і пояснює відмінність ефіру з 11-14 від іншого ефірного часу.
А сьогодні я хвора і бідолашний Влодко мучиться сам. Підозрюю, що мені важко буде його переконати в потребі прокручування музики, яку я з майже
садистичним кайфом крутила протягом 2-х тижнів, коли Влодко був у відпустці.
о! Ярко, розказуй, як жиш твої враження від концерту?
Знаєш, найбільш несправедливим по відношенню до музиканта є те, що він не може почути того самого звуку, який чує зал. А про картинку шкода й говорити... Тобто, звук в моєму моніторі містив барабани, бас, Тараса, терцюків і трохи гітари - тобто все, що мені було потрібно для комфортної роботи. Оркестр пробивався до мене в спокійних і тихих частинах, а поза тим я спостерігала, як 20 людей в чорному активно вимахують смичками. Досить-таки кумедне видовище. Так отож, мені практично неможливо оцінити загальний звук. А настрій на концерті був просто феноменальний! Я давно не була на сцені, а ще давніше не була на сцені України, так що для мене це було подвійне свято!
Ого! Мій ранг піднявся до двох зірочок! Треба терміново випити чаю з аспірином!
Тут вже за твою фразу жінка без.... чоловіки закохуються
)))
Передзвони Осадчій, ти їй потрібна

Дякую, Солька! Я якраз безнадійно намагаюся до вас додзвонитися... І з тобою теж хочу поговорити.
Цікавенький в тебе оріджн.....
Та, вже який є... Дуже люблю слово дупа і горджуся тим, що першою почала (і продовжую) його вживати в українському радіоефірі
)
Е......
Нічого собі....
Але таки першим мабуть був той, хто запустив в ефір пісню "Дупа джалізовая"
Маєш рацію, до певної міри. Тільки в пісні вона (дупа), так би мовити, статична - ні провідміняти, ні означення якогось надати (напр. Дупа Волова -
прекрасно звучить, чи не так?)
Щось я не розумію - чого це вона статична?
Тобі провідміняти? 
2 Fish: Чудовий віршик!
2 Olexiy: Статична, бо записана на плівку, чи будь-який інший носій. Записане не провідміняєш, правда ж? А я користуюся цим словом як DJ кожного
буднього дня
Якщо тобі запропонують не вживати слова "дупа", що ти зробиш?
нє як Дзвінка перестане говорити простою мовою, то вже буде не Дзвінка (я маю на увазі як ді-джей). Хай вже буде "дупа" 
Чекайте, люде, а де той віршик від fish? Невже стерли? 
А й справді куди віршик поділи про те як УНСОвці ... ПОВЕРНІТЬ ТАМ ДЕ РОСЛО!!!!
АДМІНІСТРАЦІЯ ТИ НЕ ПРАВА! 

)
"і це все вмістилося у 5 стрічках"
У 5 рядках 
Можете видалити це повідомлення. 
(це не стьоб і не революція, а пропозиція видалити допис після виправлення помилки )
Одарці на нижній допис.
Революція на форумі
)))
Просто видалели несправедливо. Там не було образи. Хіба що ментів, але там ані честі ані гідності. Віршик би варто повернути.
Та годі вам.
Господи Боже ж мій! Та ж дупа, то всього-на-всього дві полядвички! Була би я хлопом, не мала би сили собі відмовити в такій розкоші
)
Тут ще так, до теми, наведу пана Юзя у цитаті з Поступу:
"Але далі пан Печериця дорікає мені, жи я дуже люблю слово “дупа” і пхаю його, де тре і не тре. “Це страшно глупе слово, так і смердить
передмістям, де обдерті хати і брудні баби. Наш хлоп на селі каже “с.....ка”, це звучить грубо, але не глупо”.
Не розумію, чому таке гарне слово, як “дупа”, мало б бути глупим. А “дупця”, “дупцюня” чи ще ніжніше – “дупуся”, “дупусечка”, “дупампулька”? У якій
іще мові можливі такі соковито-солодкі наймення цього справжнього обличчя жінки?
Живучи власне в передмісті, а не в селі, я значно рідше чую тамте друге слово, тому й не вживаю."
Це так, для більшого розуміння.
Джерело:
http://postup.brama.com/011004/151_6_1.html
чи не скоригувати нам заголовок теми? 
Які будуть пропозиції?
)
Для зацікавлених львів'ян і гостей міста Лева - Мертвий Півень імовірно буде грати в Ляльці 26-ого вересня в повному складі. Імовірно, бо, хлопці трохи порозбігалися по русифікованих містах в гонитві за довшою чи коротшою гривнею, тому інформація не є 100-відсотковою. Детальніше обіцяю повідомити, як тільки буду знати достеменно.
Себто в п'ятницю. Було б супер.
Справді було б непогано...
"Непогано"???
Було би дужжжжжже добре!!!!
Кілько приємного на скромний вересень....!
це вже точно. У нас на сайті останнім часом відсотків сімдесят новин - про львівян 
Та не дуже приємне щодо концерту, бо у моєму Ляльківському графіку не має концерту "Півнів"
Гірше, що з Дзигівських працівників про нього ніхто не знає, а у мене вже графік на наступний тиждень розісланий по
всіх газетах
Я би прийшов, якщо би навіть за п"ять хвилин взанв, що буде "Півень"!!!!
"Півнів" не буде, принаймі 26 вересня, але спробуємо, щоб вони виступили на початку жовтня, наскільки мені пояснив Сергій Борода - директор
"Ляьки", що Півні відповіді так і не дали, чи вони хочуть грати чи ні. Ось тільки одна Ярка...
Але концерт буде, головне, щоб хлопці позїзджалися
)
Та Півні мусять бути хоча б з тої простої причини, що вони Півні! І все!
Як то так, рокотека без них???
Маю на увазі роковий Львів.
Най Борода їх ставить без застережень, ми ж їх хочемо!
Най жиє Мертвий Півень (каламбур)!!!
Люди. які можуть бути гроші, коли мова йде про мистецтво???
Назаре ти щось не те зрозумів, це не Борода їх не хоче, він, навпаки, їх запрошує, це хлопці не можуть приїхати, одні з Києві, з Харкова, з Чернівців.
А Борода тільки за, він їх дуже любить
)
ааа... хочу півнів на рокотеку
як співають Хаммерман, що знищує віруси:
"...Холодний ранок!!!Мама в полі!!! Хочу півня на сніданок!!!"
Коли буде точно відомо, киньте в афішу.
Кинула... Це вперше, що я у Львові, і не граю з хлопцями. Шкода, з одного боку, але, можливо, так і краще. Я вже не можу виконувати (не те, що чути)
Літо Буде
)