Форум Рідного Міста

20 вересня, субота Міколай Тшаска „Маламут Тріо”(м. Гданськ, м. Варша...

Odarka - 15-9-2003 у 11:48

20 вересня, субота - Клуб-кафе "Лялька" - представляє:

МІКОЛАЙ ТШАСКА
“МАЛАМУТ ТРІО”

Маламут Тріо

Було створене під кінець січня 2003 року. Головним мистецьким принципом колективу є формування нового, своєрідного обличчя сучасного Джазу.
Їхня творчість близько споріднена з новими напрямками електронної музики – House, Drum& and Base – із суттєвим впливом клезмерської музики. Такий підхід у поєднанні з і імпровізаційним досвідом і талантом музикантів дає вражаючий ефект, створюючи нову мистецьку якість. Група виконує композиції всіх трьох членів колективу.


Міколай Тшаска – лідер культового гурту “ЛОСКОТ”, тепер належить до вибраної еліти польських джазових музикантів. Пише музику для кіно і театру, є співзасновником легендарної джазової формації “Мілосьць”.

Войчес Мазолєвскі – композитор і басист. Втаємничений у сферу yass-музики та став одним з її творців.

Мачіо Моретті – барабанщик і композитор. Спочатку був басистом скандального музичного колективу “slade image/ krolowie zycia”. З часом перекваліфікувався на барабани, грав постійно у групі “Stsrzy Singers”.

Василь Яворський - 15-9-2003 у 11:52

а в котрій годині?

Odarka - 15-9-2003 у 11:58

Цитата:
Першим відправив користувач Гадяч
а в котрій годині?


О 19:00 :D:sing::sing::sing:

Odarka - 19-9-2003 у 16:48

Форумці! Ви прийдете на Джаз? Чи ви його не любите?

тихий вечір - 19-9-2003 у 17:49

:) я люблю. і майже напевне прийду.

Worman - 19-9-2003 у 21:23

Вау!!! Круто!!! Був на концерті групи "Лоскот" у "Ляльці" три роки тому, який відбувся завдяки Андруховичу та Стасюку. Одне з найсильніших вражень з-поміж усіх львівських концертів. Надзвичайно свіже та новаторське звучання з часткою електроніки, яка на диво органічна й не дратує. Вражало неординарне використання гітари з процесорами й цифровими ефектами в якості синтезатора. Нічого подібного не чув навіть на "Джаз Без" за участю зірок польського джазу "першого ешелону." Маю надію, що це тріо Тшаски не менш цікаве. Хоча судячи зі складу, варто очікувати традиційне звучання....побачимо :sing: