Шість разів на тиждень. Хто більше?
Раді вітати журналістку Поступу в нас на форумі. Дуже хороша газета, постійно читаю.
Юрко Винничук колись сюди до нас частенько заходив, тепер десь зник.
Приєднююсь до Василя.
Зоходьте, поспілкуємось.
Щиро кажучи, сьогодні "Поступ" не такий вже цікавий як колись. Втратили вони і досить сильно втратили оту свою неповторність і оригінальність мислення. Втратили гостроту і вміння віднайти родзинку у будь якій темі. Кількість виходів на тиждень не показник, накопичування макулатури то ненайголовніша мета читача газути.
Еге ж. Десь рік-два тому в "Теле-поступі" можна було знайти багато цікавих статей про кіно. Зараз там - лише голівудські жуйки і постійне кривляння Юрка Банзая. Не найкращий варіант еволюції.
Відносно телєпоступу - поверніть новий канал на його місце
Відносно ґазети в цілому - колись читав практично всю, тепер лише обсерації і спорт. Подобалися кримінали Юрка Винничука і оповідання Майкла.
Що до кривляння Юрка - мені подобається.
Що до відсутності обговорення доброго кіна - згоден з Янголом Чарівника.
Що до газет, то найкраще поєднання Львівської з Поступом - вистачає матеріалу на одну газету, решта, що лишається - макулатура, як пише Гадяч.
Колись читав номер в номер. Нехай вона і не виходила 6 разів на тиждень, а лише один раз. А тепер вже й не пам"ятаю, коли останній раз купував. Перегляну по діагоналі і все, бо нема що читати і все.
Дякую за відгуки, візьмемо до уваги. Проте таки, в порівнянні з минулим роком, "Поступ" таки стає цікавішим. Це не є виключно моя думка, а
думка багатьох людей (які чомусь тут нічого не написали:-)))). Так "Поступ" старих часів був дійсно іншою газетою. Але часи змінюються і
підхід керівництва газети до того, якою вона має бути, так само. Невідомо, якщо би "Поступ" з часу свого створення залишася постійно
однаковим, чи був би він сьогдні такий ж популярний, як колись. Принаймні, наклад газети тоді був значно менший, ніж зараз.
А Банзаю я обов"зково пораджу прочитати ваші коментарі. (Щодо Нового каналу, ви б мали розуміти, чому він стоїть на першому місті у програмі.
Селяві).
Чекаю на нові коментарі. Дякую всім, хто вже відгукнувся.:-)))
І Вам дякуємо, залучайтесь до інших обговорень!
Можливо і стане тоді "Поступ" цікавішим. До речі до адміністраторів: чого б не залучити до подібних дискусій і решта львівської преси, нам багатьом їм є що сказати?
Я і модератори активно над цим працюємо.
І не тільки журналістів пробуємо залучати. Наприклад, про Форум десь тричі на засіданнях ЛМР депутатів інформувалося
У четверговому Поступі чекайте великої теми щодо конфлікту податкова-підприємці
Ви там би це саме.... Про наш Форум би написали... Нам би приємно було.... Тай звідсти могли б щось стянути (з посиланнячком звичайно). Колись,
пам'ятаю, "Поступ" потішив - опублікував наш тред про жебраків (типу "голос народу"
. Мені було приємно
Гадаю, не лише Вам, пане Андрію, було би приємно аби в "Поступі" з"явилася інформація про цей форум. Ми розглянемо Вашу пропозицію..
Принагідно закликаю усіх відвідувачів форуму і зокрема "медіантів" активніше висловлюіватися щодо тем, які на вашу думку мають бути
висвітлені на сторінках "Поступу".
Поверніть музичну сторінку, будь-ласка...там писав статті Юрко Козій він добре писав про музику. Дякую!
Дуже файна була його стаття про останній альбом Металіки.
А й справді, що за "селяві" примушує до того "нового"? Сам "Поступ" читаю і люблю давно. Але чому йдуть звідти люди? Наприклад, де зараз Наталка Сняданко?
Пояснюю щодо нового каналу. "Поступ" і ТРК "Люкс" знаходяться в одній копорації. Відповідно, ми намагаємося робити взаєморекламу.
ТРК "Люкс" транслюється на Новому каналі. Відповідно, ми намагаємо привернути увагу до програм Нового каналу і тим самим до програм
Люкса.
Щодо того, що люди з Поступу йдуть, то вони уже давно не йдуть. Натомість багато людей приходять.
Люди пішли більше, ніж рік тому, коли відбулися серйозні кадрові зміни. Пішов головний редактор і пішла його команда.
Нажаль "Поступ" тоді (за тих змін) змінився дуже сильно не в кращу сторону. Не скажу, що зараз "Поступ" поганий, ні перший час і справді нікудишній був, а зараз трохи виріс. Ну що ж якщо буде зберігатися тенденція росту, то скоро "Поступ" стане не гірший як колись.
"Поступ" був дуже довго улюбленим, та й купував його донедавна ще... Містечковість його губить, зацикленість на оперативності, що тягне
поверневість у поглядах і судженнях. Бракує газеті авторитетності, мало дійсно серйозних спеціалістів зараз на шпальтах (хоч, і з тим погоджуюсь,
якийсь час до того їх було ще менше...)
Але, поза тим, - удачі вам, й опінії "Пост-Поступу" а не "Ескпресу"
Ага, ще одне, чисто технічне. Редактор... чи коректор ваш (ну, той, хто слідкує за грамотністю) - нікудишній в вас. Хоч Юзьо там і вишукує всякі
бздури десь там в когось на заґумінках, але в вашій оборі їх - дуже ще і дуже...
Але через будь що - удачі вам
Бо, крім вас, напевно, у Львові - нікого 
2 Marjana Pjecuh
а якщо електронною поштою закину матеріал? Він не прив'язаний до часу, тому той тиждень, що я "не бачив" втоєї відповіді мало що
змінить. То яка електронна адреса?
Цiкаво дiзнатися Вашу думку щодо роздiлу "Поступ у свiтi".Як часто читаєте i про що саме цiкаво читати?
До Юрія. Наша електорна адреса (львіськихз новин) ss@lviv.net.
А ще краще відправити на мою адресу
tsvibak@yahoo.com
Щодо пропозиції про інформацію в Поступі про Форум -- ще не розглянули. Соррі
Дякую усім з акомпліменти Поступу, так само, як і за критику. Робимо усе можливе, щоб ставати кращими
Ага, щодо помилок граматичних. Прото уся проблема в тому, що у нас номер здається пізно. І останні оперативні статі інколи здаються після воськмої-дев"ятої вечора. В той час літредактори уже ніякі і відповідно вичитка йде не на найкращому рівні. Нам усім неприємно, коли на наступний день ми бачимо ці помилки і соромно стає.

Скажемо, але не в треді для Поступу
Мар'яано, див, свій мейл.
Подивилася. Дякую. Інтерв'ю передала заступнику головного редактора. Коли він щось вирішить, я тобі обов'язково напишу.
, де шукати цікаві матеріали
Я постійно читаю в Поступ в інтернеті. В основному новини та обсервації.
А в паперовому "Поступі" за 20-те листопада є така стаття, на правах реклами, мабуть, як автомобілісту до зими готуватись... Редактор, як то
побачив би - мав би віддати денний заробіток за цей день в фонд заробітної плати вчителів української мови 
А ще у Поступі... Дослідив я таку закономірність. Кожний четвер, починаючи з 23.10. з'являється публікація Марії Олейко з позитивним висвітленням
діяльності глави уряду В.Януковича. І так 4 рази. Певно, кампанія Януковича теж почалася і у Поступі. Не вірите - у їх пошуці наберіть "Марія
Олейко"
Народ, питання про "Поступ" в неті. Ось сьогодні неділя, а я хочу подивитися "Обсервації" за четвер. Поясніть мені, будь ласка, послідовність дій для цього. Бо пошук за словом "Юзьо" дає список Обсервацій, починаючи з 2002 року, причому перейти відразу в кінець знайденого неможливо, потрібно поступово перегортати сторінки зі знайденим. Одним словом, незручно. Підкажіть, як це робити зручніше.
Дійсно, в реалі то простіше.
Слід зайти на сайт Поступу, в лівому крайчику близько середини є місячний календар, клякаєте на четверговий номер (там видно дні тижня) і тоді
відкриваєте сторінку. З"являється спочатку шапка, зокрема в якій є тема "Львівські обсрвації".
От і все...
Повторюю прохання: покажіть мені будь ласка, як відкрити архів. Я не бачу жодного календаря. Ось мій знімок екрану:

А на знімці його і немає. Він нижче, під написом Купол, що ліворуч. Йде стрічка новин, потім напис "Всі новини", під ним - "Архів
поступу", і - календар на грудень.
Все, як написав Назар.
Ото вже справді сліпота... :-(
Всім дякую.
Навіщо мені, передплатнику четвергового номеру програма за минулу середу, натомість бракує на попередню?
Я розумію, що телевізор все одно нічого доброго не покаже, але чомусь Львівська справується зі своєчасністю...
І ще, шкода, що не буде більше додатків до Львівської, а буде лише тематичний додаток десь під 30-те, а то я вже почав переживати, що то в мене зі
скриньки цуплять....
Як справи?
Як розумію, що телевізор все одно нічого доброго не покаже?
Забув написати - виправились, то лише перший номер був такий глючний. Зараз з телепрорамою все добре
Дуже хороша газета!!!!Постійно читаю!!!