От і дочекалися ми початку групового турніру в Лізі чемпіонів. Динамо вчора нас троха потішило. 2:0 то звичайно ж перемога. Щиро кажучи, до першого
забитого, я вже й не надіявся на перемогу. Ні, гра була цікава але... Знову то кляте "але" у питаннях українського футболу... Здавалося б фі
атак досить і пресингували і давили "Локомотив", та все ж виходило все якось натягнуто і довго. Порівняйте хоча б дві останні гри Динамо:
вчорашню з Локомотивом і нещодавню з Карпатами. Обидві гри цікаві і напружені і в обидвох іграх ті самі помилки: я маю на увазі довгі передачі у
нікуди, удари з далека по воронам і так далі...
Проте, хлопці виграли, так що нічого їм кісточки перемивати. Накінецько зрозуміли: треба вигравати тоді, коли це можливо, а не тоді коли припече.
Ура! В нас перші 3 очки і різниця +2! Граємо далі! 
Справді - ледь не посивів вчора ввечері. Останні 10 хвилин матчу стояв перед ящиком.
Проте Динамо виграло Локовотив і це дууууже приємно.
Нажаль за два тижні Інтер гратиме Динамо і Михайличенкові ще доведеться добре подумати як врятувати свою... репутацію 
Інтер Динамо не грав. А те, що він переміг так це "заслуга" рефері - це сугубо моя оцінка матчу. Коли було забито 1-й гол, то Адані таки зіграв рукою. А потім рефері призначив три не обов'язкові штрафні удари з однієї точки (приблизно). А ось гра ДК при стандартах - це їхня стара хронічна хвороба.
Суддя справді забагато свистів в сторону ДК. Був би на його місці англієць, він би давав поборотися за м'яч.
Динамо в цілому сподобалося, але фізична виснаженість в кінці матчу, дерев'яність Шацьких, нульовість Белькевича, і як на мене якась боязнь не
дала можливість зачепитися за нічию або й перемогу.
Чекаємо на двобій з Арсеналом...
Моя думка - то був напочатку мандраж а потім - втома. Шацу і Валіку не дали грати, а коли вони ледь ходили - було пізно. У всякому разі все одно молодці
Валік був просто ніякий. І в матчі з Шахтарем так само.
Арсенал, арсеналом але інтеру скрутилося 3:0
Сьогодні був справді красивий футбол. 2:1 проти Арсеналу!
Шкода що в кінці трохи підсіли 
Але яка була ГРА!!!!!
Ще б 5 хвилин і було б 2-3. Останні 10 хвилин динамо фізично підсіло, один раз спасла перекладина, наступний раз думаю арсенал забив би.
я не розумію, що тобі не ясно.
Як на мене, то за 5 хвилин було б 3:1
Річ у тім що підсіли всі - і арс також. ДК якраз і почало виходити на свої фірмові контри, отже я цілком припускаю сценарій з Локомотивом. Проте
мистецтво гри якраз і полягає у точному розрахунку ігрових дій на 90+н хвилин гри а не на 95+н.
Ще раз вітаю ДК! Вони молодці 
але трішки насторожує тактична помилка Михайличенка: коли Венгер зробив подвійну заміну, кияни нічого не змогли відповісти в тактичному плані - посвіжілі "Каноніри" все ж таки виглядали масивніше, ніж кияни...
Стоп! На ту хвилину вже були зроблені заміни:
Сабліч (вимушена)
Рінкон та Хацкевич (через втому Гіоане та Гусєва)
Які прорахунки? Всього ж 3 заміни і відтягувати на кінець їх не мало сенсу - шустер в Бухаресті затягнув, що мав?
А посилення нападу лондонців наприкінці матчу цілком логічне і ООМ це, звісно, не міг не передбачити.
Що ж, особисто я можу тільки привітати Динамо-Київ та їхніх вболівальників з перемогою. Бо перемога - завжди перемога, а всілякі якби... Скажу вам по
секрету, жодне "якби" ще не трапилось
Молодці! Так тримати!
До наступного матчу ООМ треба справді подумати як підняти фізуху гравців. Бо останні 10 хвилин матчу були передінфарктними. Контратаки були, але вони
бездарно запорювалися, і гравці не поверталися.
Але Динамо перемогло, чим показало, що воно не Шахтар, проявило волю, зіграло через не можу.
Але виграв і Паравоз. Тепер треба вивозити з Лондона очки...
З.И. Я вже давно так не переживав за наші команди як під час цього матчу.
Динамо перемогло тому, що гаранта не було на матчі. Буде далі перемагати - татусько прийде на матч і все піде коту під хвіст.
Та нам вдома лише з Інтером грати лишилось 
Бог не видасть.... не прийде.
Треба з Лондона якісь очки вивозити, а це буде дууууже важко.
Та й з тундри треба буде щось привезти... А там на той час снігу по пояс буде і температура певно під - 20 
Всім привіт. Давненько я не ходив на цей форум.
Тепер по темі. Цікава думка про відсутність гаранта на матчі, мій знайомий Вадим цю думку висловив десь пів-року тому , а може і пізніше.
Так от , ВОНА ЦІЛКОМ ТОЧНА, як це не смішно.
Щодо матчу ДК-АЛ : молодці кияни. Самовіддача дала свої плоди. Але над фізикою потрібно ще багато працювати. Не згоден що ще 5 хв. і було б 3:1 - це
емоції. Реалії трохи інші, на мою думку було б 2:2. І над цим треба задуматись.
Наводжу слова Шовковського після матчу : " Я би хотів почути щоб Ви тепер говорили якби ми в кінці пропустили ? "
СаШо то казав на пропозицію оголосити його героєм матчу. Просто люблять його поливати гноєм за помилки.
Хто не вірить в 3:1 той не бачив останньої атаки, коли ДК виходило 4 в 3 і файний парубок Пеєв "розрядив" ситуацію, бовдур.
Щодо фізики - ДК в таких матчах включає фізику на максимум на перших хвилинах, коли суперник ще економить сили. Тактика проста - вирішити долю матчу
на початку, бо в кінці бозна що може бути.
Арсенал навпаки - європейська модель - грати стабільно весь матч.
Поки що перемагає ДК. Там побачимо.
ДК має непогані шанси на вихід, але для того треба непогано зіграти з Арсом і Паравозом. Себто 4 очки. Побачимо. Шанси є!
Коли почнуть випускати на поле аргентинця? За нього ж заплатили купу грошей. Можливо Київ з ним прибавить.
Коли він набере кондицій, тоді і вийде. На заміну, думаю, ще в цьому році.
Якщо для ДК все буде добре, то думаю аж після нового року будуть його випускати.
В цих трьох матчах до нового року його можуть випустити лише в разі травми Шацьких чи Рінкона (хоча Рінкона мінятимуть швидше за все кимось іншим) або
у випадку, коли на останніх хвилинах треба буде відігруватися...
Є ще один варіант. Якщо Динамо вийде з групи ще перед останнім туром, то може в останньому турі.
Ех... Десь там згори я вже казав, що Михайличенко поки що не має тактичної чуйки... Ну як так, замінити Гусєва, який разом з Гавранчичем робили гру...
Після заміни Гусєва захист-півзахист навіть пас вперед не мали кому віддати. Знову тактична поразка, як на мене... Нанні - просто ніякий, м"яч
не тримає...
Абидна...
Згідний. Абсолютно невдалі заміни, особливо Гусєва. Рінкон нічого особливого не показав... Але могли і втримати нічию. Треба обігрувати Паравоз.
Цілком погоджуюсь з невдалою заміною Гусєва. На жаль не втримали. Ох як важко тепер буде.
Слава Богу що швидше за все в таблиці коефіцієнтів нижче 14-15 місця мабуть не опустимся.
"Через століття, через роки, наш шлях йде нізвідки, шлях йде внікуди. Дивися, друже, попереду ворог і ти добре знаєш - то наш справжній ворог. Це локомотив, локомотив, локомотив, ло-ко-мо-тив!!!" - уривок з пісні Кули.
Не опустимося, бо в нас є така команда як Дніпро!!! 
А відносно ДК - перспективи не дуже добрі. Важко здобути буде перемогу з Паравозом. Хоча перемога над Локомотивом майже напевно нас виведе з групи.
А що таке "не дуже добрі перспективи", якщо перемога над локомотивом динамо кудись виводить?
Не думаю, що ДК зможе перемогти: чуже поле, заморожене поле, і Локомотив розкочегарився як на зло... Важко буде виграти. А з Інтером взагалі буде важко. Хоча нічия цілком реальна.
Підтримаймо нині ДИнамо. Надзвичайно важливий матч!
Нам потрібна перемога!!!
Яким чином я маю його підтримати? Їхати в Москву вже пізно. Біля телевізора кричати, мабуть не почують.
А матч дійсно надзвичайно важливий, навіть якби в когось вже не було шансу - він б залишився таким. А так як шанс пройти далі мабуть обидвоє, то він
вдвічі важливіший.
Біля телевізора - також підтримка!!!
Емоції передаються і на відстані 
Ех, шкода!
Динамо таки заслуговувало принаймні на нічию.
Якби не помилки судді... Прикро пропускати на останніх хвилинах 
Егеж... третій виїздний матч поспіль!!!
Але ДК досі зберігає шанси вийти з групи першою.
А Арсеналу респект
Мабуть емоції не передались.
Чому мені подобається Джулай, бо він вміє лаконічно і влучно передати думку пересічного громадянина. Просто хіт його вчорашня фраза: "Якісь
новини на цьому каналі почнуться десь після закінчення матчу". Та кому вони взагалі потрібні?
Справді, дуже шкода...
Грали ж непогано! Втретє в цьому році таке невезіння. Суддя звичайно, Їбаньїс
.
Хоча судив як Педерсен. 
Одна пришпильна штука виходить. Якщо Динамо виграє в Інтера (абсолютно реальний результат), то проходить далі. Якщо не виграє - останнє місце. Отак-то
воно: Або пан або пропав.
З.И. Дуже вдячний погоді, яка змилостилася над вболівальниками і не дозволила, щоб Семененко прилетів в Москву. 
Нічия з Лохо сливе ніц не давала, виграш у Інтера потрібен і так, і так (тре було вигравати, тоді при чинному розкладі достатньо було б нічиєї).
Їдне прикро, жи програли Моськві. 
Головна проблема, що Динамо у всіх виїзних матчах грало на нічию. Це підтверджує навіть статистика: рахунок постійно був або рівний, або -1, причому
всі голи більш-менш швидко відігравалися (2-й з Лохо - півтайма - найдовше), а не відігравалися ті, на які вже часу бракувало. Тобто, як виникає
проблемка - команда збуджується, проблемку вирішили - всім спати. Це - явно психологія.
Нічия б значно покращувала вихід в УЕФА. Крім того залікові очки в рейтинг країни. Та й просто зливати московитам недостойно...
)
Може хоч з Інтером візьмуть очки...
Хоч щиро бажаю, щоб мій прогноз провалився, але думаю, що цього сезону "Динамо" приїхало: "Інтер" після розвалу вдома приїде першим складом і раціональненько так взує киян по самі помідорчики...
Знаєте, в цих питаннях я завжди писиміст, проте вважаю що у ДК зараз непогані шанси порушити традицію.
Думаю, що не пройдуть
. Хоча буду сподіватись і вболівати, але... статистика відома
всім. Ми в італійців ще не вигравали. 
Але чим довше ми не можемо виграти в італійців, тим імовірніше, що ми колись нарешті в них виграємо.
.
Вперед ДИНАМО!