Форум Рідного Міста

Рокотека розпочинається: Red house bluse, Vox populi, "Далі...", "Річ без го...

Odarka - 18-9-2003 у 15:57

Рокотека за участю вище вказаних груп відбудеться 28 вересня, неділя, у клубі-кафе "Лялька". Тиким чином організатори Рокетеки відбиратимуть групи, які виступатимуть 19 жовтня у "СПартаку".

Також 29 вересня, понеділок, відбудеться рокотека за участю груп: "Верховна зрада", "Ніагара", Базука бенд"

Приходьте в Ляльку о 20:00. Чекаємо. :D

fish - 18-9-2003 у 16:13

незручно зробили, що відбір за три тижні до самого фесту... 19 я буду, якщо нічо не зашкодить. Організатори, правда, все по-домашньому роблять, на загальноукраїнські масштаби розраховувати не збираються, так що я пішла читати тему "де найдешевше поселитися у Львові :)"

Хто мені пояснить, чому поряд роблять два фестивалі в одному місті, ще й схожого напрямку? Чим Альтернатива відрізняється від Рокотеки?

Odarka - 18-9-2003 у 16:18

На "Альтернативу " потрапляють професійніші команди.
На рокотеці мають бути групи з Польщі та Чехії. можливо ще когось запросять. Я не думаю, що там будуть тільки львівські групи, бо тоді навіщо робити відбірковий тур.
Моя група, доречі не знала, що це буде відбірковий, бо ми дали обіцянку, що на відбіркових виступати більше не будемо, але ми вже дали обіцянку Бороді - директору "Ляльки", а йому відмовляти не можна. :)
Фіш ти вже знайшла помешкання, адресу скину тобі на мейл :)))

fish - 18-9-2003 у 16:57

дякую, скористаюся з вдячністю.
Рокотека поки що більше інтересу викликає. Але щодо не тільки львівських гуртів... Я ніде не бачила інформації для молодих команд, пропозицій надсилати демо чи записуватися на відбірковий тур. Можливо, їх запрошують адресово, як то робили Таврійські Ігри, але я не дуже схвалюю такий підхід. Більше питатиму у Смішка все-таки, багато мені там ще неясно...

Nazar - 19-9-2003 у 07:18

Вчора у Поступі прочитав, що в "Річ без господаря" вкрали всю апаратуру.... І що вони не виступатимуть.
Чи це правда?

Odarka - 19-9-2003 у 12:35

Так, вкрали, але вони виступатимуть, бо апартуру у них вкрали вже майже місяць тому. А заявки на концерт опдавалися два тижні тому, отже вони в стані виступати. Позичуть у когось гітари.
Назаре, ти прийдеш?

Nazar - 19-9-2003 у 13:15

Обов"язково!
То я прочитав Каличеву колонку про львівську музику в Поступі.

Odarka - 19-9-2003 у 16:32

На наступний тиждень про мою групу має бути :))

Nazar - 19-9-2003 у 16:39

Суперево!
То мабуть вперше Поступ вгадає на мій смак!!!
Калич пішов на користь!

Odarka - 19-9-2003 у 16:44

Та щось він пішов на користь, але мав прийти взяти матеріали для статті і щось його нема вже цілий тиждень :( мав прийти о 17:00 сьогодні і щось не прийшов :( Видно десь "блюзує" :))

fish - 27-9-2003 у 14:37

ну що, вже завтра. Бажаю успіху, хочу 19-го бачити вас на сцені!

Odarka - 27-9-2003 у 17:52

Вибач Фішко, але вчора мені "добрі люди" сказала, що групи вже відібрані на рокотеку на жовтень, моєї групи в списку не має. Ось так! таке життя! не люблять нас організтори концерту, або кльово їм сестру самого Чубая не пропустити на рокотеку...але це таке...але завтра всерівно виступатимемо для Назара, для себе, для форумців і наших друзів )))

Юрій Сєров - 27-9-2003 у 18:52

До речі крім Назара з форумців ще хтось піде?
Я би пішов, але неформальні лідери щось загнили...

Odarka - 27-9-2003 у 19:21

Цитата:
Першим відправив користувач Юра
До речі крім Назара з форумців ще хтось піде?
Я би пішов, але неформальні лідери щось загнили...

Я всіх запрошую. Причім тут неформальні лідери:o

Наталка - 27-9-2003 у 19:42

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Вибач Фішко, але вчора мені "добрі люди" сказала, що групи вже відібрані на рокотеку на жовтень, моєї групи в списку не має. Ось так! таке життя! не люблять нас організтори концерту, або кльово їм сестру самого Чубая не пропустити на рокотеку...але це таке...але завтра всерівно виступатимемо для Назара, для себе, для форумців і наших друзів )))


Слухайте, люди, ну я ніц не розумію, гурт же класний, дійсно талановитий, я ще як вперше почула, дивувалась: всі молоді такі, а зіграні, професійно підковані, оригінальні, не ціною надзусиль, а просто тому, що такі і є... Що ж таке? Це прекрасно, що "Далі" все одно гратимуть, і друзі їх підтримають, але оці постійні палки в колесах... Нащо нам вороги, ми самі собі вороги - так виходить? :mad:

Odarka - 27-9-2003 у 21:32

Наталочко, не злися так. Ось тільки що мені сказали, що якщо, ЯКЩО ми заграмо добре-ДОБРЕ, вони нас візьмуть-ВІЗЬМУТЬ.
Красно дякуємо ))))

Наталка - 27-9-2003 у 21:38

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Наталочко, не злися так. Ось тільки що мені сказали, що якщо, ЯКЩО ми заграмо добре-ДОБРЕ, вони нас візьмуть-ВІЗЬМУТЬ.
Красно дякуємо ))))


Чудова новина проти ночі. :D

Юрій Сєров - 28-9-2003 у 14:04

Дякую Одарко. Я мав на увазі Василя і Романа. Може прийду сам.

Роман Голощук - 28-9-2003 у 23:13

Ого, Юрко "возвеличив" мене до неформального лідера ;) Цікаво, що це означає?
Дійсно, шкодую, що не зміг потрапити на концерт - підвели особисті справи. Але на у "Спартаку" обов'язково підтримуватиму "Далі". Щодо необхідності виступу "Далі" на рокотеці у жовтні у мене немає жодних сумнівів. Якщо хтось це не організує, то слід чекати грандіозних виявів проявів громадської непокори! Акція "Кучму геть!" сховається ;)

fish - 29-9-2003 у 08:04

ну що за гадство...
Щодо акції громадської непокори - це думка

Nazar - 29-9-2003 у 08:59

Все просто.
Річ в тому, що я тішився, що не було Далі на концерті біля Ляльки, бо мені б тоді було за них стидно за компанію. Ну не грають вони хардкор, якого вимагає накурений рев залу, самі винні в тому, що заскладно (вище) виглядають, і як не прикро не готовий наш слухач сприймати українську музику саме українською. Той хто прийшов на Тостера не буде сприймати Далі... Виступи слід планувати так, щоби компонувати музикантів за стилями та напрямками - це вже давно всім відомо. Радий що сьогодні Далі... будуть з Річами - бо люди прийдуть тверезі та ненакурені.
Хто в нас проходить - самі рос.мовні виконавці, що виконують звичайно умову українського співу, але з тим все їх українство закінчується, а класні суперові команди залишаються позаду.
Річам краще з жюрі, бо вони не грубили Каличу і взагалі грають на його тексти.
Вам важче але то і цікавіше. Вас люблять а не просто слухають, це напевно і злить наших жюрі.

Odarka - 29-9-2003 у 11:40

Вчора ми загарали добре, але звукорежисер зробив все, щоб це вигглядало зле. Він сказав, що нашу групу немодливо визвучити, ось так...Зал сприйняв нас добре. Але 19 ми грати не будемо. Хіба, щось здохне в лісі. Вони кажуть, що в нас заскладна музика, не має приспів-куплет-приспів і гайлалейла нема, кажуть, що забагато ранніх плачів та дорсів у музиці, що ми ще замолоді таке грати. Ось так.

fish - 29-9-2003 у 12:21

карочє, про це ми вже читали у полтавських просвітян...

fish - 29-9-2003 у 13:47

Одарко, а хто саме сказав вам про "підпільний" список, в який "Далі" не входить?
І що за "вони", що закинули вам заскладну музику?

Юрій Сєров - 29-9-2003 у 15:36

Цитата:

Ого, Юрко "возвеличив" мене до неформального лідера Цікаво, що це означає?

Мабуть, в тебе були двійки з соціології та політології.
Неформальний лідер - лідер певної групи людей, але не призначений кимось (формальний лідер) (напр. староста групи), а який став лідером завдяки своїй особистості та харизмі (той студент, який "знімає" групу з пари)

На концерті нажаль не був. Самому було йти нецікаво, а люди які на концертах такого роду не були і яких я підбивав піти були не дуже приємно вражені вартістю квитка... 10 грн. Я уявляю скільки коштуватиме вхід на концерт в колишньому Спартаку (тепер Україна).
До речі ніхто не пояснить чому в Ляльці такий сильний звук. Як на мене там забагато децибел. Могло би бути трохи тихіше.
Сподіваюся, що гурт Далі все ж таки потрапить на рокотеку. Не дуже розбираюся в складності музики, але зі своїх спогадів про День Міста можу сказати, що Далі справді звучать трохи легше ніж інші. Але не можу сказати, що це є недоліком. Та й попсою назвати їх язик не повертається...

Наталка - 30-9-2003 у 21:18

Цитата:
Першим відправив користувач fish
карочє, про це ми вже читали у полтавських просвітян...


Ага, причому один в один. :cool: Як на мене, порівняння з "Дорз" - неабиякий комплімент. А якщо комусь хочеться веселощів на кшталт "расшибісь, мая гармонь", при чому тут рок? :mad:

"Вони кажуть, що в нас заскладна музика, не має приспів-куплет-приспів і гайлалейла нема, кажуть, що забагато ранніх плачів та дорсів у музиці, що ми ще замолоді таке грати".

То що, заклепаємо для "Далі" кілька липових "ксів", пенсійних посвідчень, наприклад? Я можу :D :lol: Їм, організаторам так званим, не приходило до того, що в інших головою зветься, таке лякаюче незвичне відчуття (думкою прозивається), жи коли молоді, а вже розумні пісні виконують, з тонкими віршами і прекрасним вокалом, то це є добре! ДОБРЕ!!!