Форум Рідного Міста

Навіщо податковій мистецтво?

Odarka - 19-9-2003 у 12:52

Я довго вагалаяс чи давати цю тему на форум, чи Андрій Пелещишин дозволить, але вчора була остання крапля :(
Мистецьке Обєднання "Дзигу" перевіряють вже третій місяць,я вже мовчу про те, що вони нам заваджали готуватися до десятиліття...
А вчора вони заявили, що ліквідують всю апаратуру з клубу "Лялька"...
Головне, коли ми їх просимо обгрунтувати, що це за перевірка (бо вона позапланова), вони кажуть, що це державна таємниця. Вони сидять у наших кнайпах зранку до вечора.
На форумі видавців, вони майже не зірвали дві презентації.
Навіщо їм це, що ми їм зробили? Можливо ви, форумці, скажете?

Василь Яворський - 19-9-2003 у 13:10

Скажу: вибори наближаються... По-перше: "Дзига" хоч і мистецький центр однак під його егідою спілкуються люди, що дещо упереджено ставляться до найкращої української партії (я СДПУ(о) маю на увазі), а це не входить в плани ані ведмедика лювівського ані київського. По-друге: зібрати гроші звичайно. По-третє: перевірити вони мусять, бо зрештою у кнайпах підакцизний товар відпускається, скоріш за все десь шось пронюхали, що якийсь чек не вибитий або що. До речі то може бути формальним приводом для перевірки. По-третє: бо вони козли. Далі продовжувати?
Тепер поради: перевірте в них документи. В них повинно бути в направленні на перевірку вказано мету і причину (принаймні формальну). Якщо такого немає - женіть в шию і нічого вам за це не буде. Не ступаються, не бійтеся викликати міліцію. Принаймні факт буде зафіксовано юридичнограмотно і потім на судах лекше буде. Крім того в тих самих документах повинна стояти дата завершення перевірки, тобто дата коли до якої вони ЗОБОВ"ЯЗАНІ все завершити. Якщо пересиділи - прошу покинути приміщення, решту кажіть що ми вам привеземо на Стрийську або виробляйте нове направлення і перепустку на перевірку.

Odarka - 19-9-2003 у 14:12

Міліцію? Це і є податкова міліція, а документи вони показують так, що нічого не видно, що там написано. Але ми справляємося. ще вони добралися до наших компютерів, хочуть їх "опечатати"

Олексій Мачехін - 19-9-2003 у 14:21

Обов*язково зробити і завірити копії дерев каталогів і файлів що в них містяться з розміром, часом і датою останньої модифікації!!!:mad:

ярка-дзвінка - 19-9-2003 у 14:23

Я от ніяк не можу збагнути однієї штуки: якого дідька дехто з представників цвіту українського оподаткування перевіряє Дзигу в бронежилетах??? Напевне, їм здається, що вони так краще виглядають:)

fish - 19-9-2003 у 14:25

ого... яке ж паскудство!
цікаво мені... ваші шанувальники з верхів на щось більше, як "штучні подсолнухи" спроможні піти?..

Андрій Пелещишин - 19-9-2003 у 14:30

Я не бачу причин видаляти дискусію. Головне не переступати межу якихось образ, а цього тут і не було (правда в іншому треді занадто гострі вирази пішли)

А по суті, Гадяч правий, і ви можете пробувати захищатися. А він мав на увазі звичайну міліцію, а не податкову (це зовсім різні структури).
Можливо, ваші юристи не допрацьовуюють. За три місяці вже можна було б знати, що є в документах на перевірку.

Odarka - 19-9-2003 у 14:31

У нас нема юристів :(
"Дзига" не має таких грошей, щоб оплачувати послуги юриста

Василь - 19-9-2003 у 14:38

А що там за конфлікт між "Львівською газетою" та податковою. Може це і є коріння?

ярка-дзвінка - 19-9-2003 у 14:41

О-о-о, як все запущено... Краще утримувати одного юриста, ніж постійно платити штрафи.

Василь Яворський - 19-9-2003 у 14:53

По-перше: деякі елементарні речі, як ті що має бути в документах на перевірку повинен знати і сам бухгалтер і керівник, а без їх присутності перевірка взагалі не є можливою. По-друге: ніколи не пізно виправити ситуацію. Послуги адвоката не такі вже й дорогі. Зверніться за консультацією. Якщо має місце процесуальне порушення негайно починайте судовий процес або спробуйте домовитися як то кажуть "полюбовно", тобто: ви не починаєте суду, вони закривають справу. А юрист на такій структурі як "Дзига" просто необхідний. Це ж не жарти. Ще одне: податкова поліція має право перевіряти тільки за умови скерування з ДПА у випадку подання грубого порушення. В інших випадках, а як правило так є найчастіше, ПП порушує законодавство. Чомусь багато підприємств з цим миряться. А насправді тут можна судитися і не думати, що у них все куплено і схвачено. Не так вже й все.

тихий вечір - 19-9-2003 у 15:48

Навіть не знаю чи ці всі поради чимось поможуть... Адже зрозуміло що все це робиться за вказівками а не на підставі закону, тобто з чотирьох Гядячевих причин навірогідніша перша...
Дзиго тримайтеся!!! Ви встоїте, я впевнений! Це лише чергова битва... А якщо в Ляльки заберуть апаратуру - будемо ходити на акустичні концерти, якщо заберуть комп’ютери - дамо свої, а якщо заборонять Газету - купуватимемо її підпільно!

Odarka - 19-9-2003 у 15:53

Тихому вечору - Велике спасибі!!! :))

Volodymyr - 19-9-2003 у 16:06

не думаю, що це намагання звести рахунки з дзигою - скоріш за все просто намагання довести "хто в домі господар"... знаєте, як в дитинстві, для того щоб довести свою крутість тре чіплятися до усіх.

а якщо це насправді чиєсь замовлення - то в моїй країні треба щось терміново міняти.

моя думка.

fish - 19-9-2003 у 16:08

і не знала, що у вас такі клопоти... Так паскудно, що слів нема. Я ці речі настільки безнадійними звикла бачити. Коли хочуть прибрати український осередок - роблять це банальними й тупими методами - і нічого не зробиш. Я не знаю, яким способом Барикаду прибирали, тільки бачила, як у нас спокійно і легко зломили українську радіостанцію. При цьому почуваєшся настільки безсилим, безпорадним, сліпим, безруким, просто ганчіркою, яку нарешті помітили під шафою і викинули.
Мабуть, шкідливо й не можна зараз говорити в такому дусі, треба наполягати, що ми зможемо, хоча б щоб тримати енергію до боротьби в тих, хто мусить боротися. Але ми вже стільки разів не змогли...
Хоч налайте мене за те, що дурниці думаю...

Василь Яворський - 19-9-2003 у 16:15

Їх головне не боятися. Пам"ятайте, що ви є вищими за них, багатшими духовно. Не боятися і давати відсіч всім наїздам. Говорю вам бо маю вже досвід (і доволі великий: 4 роки) постійного спілкування з ними. За цей час разів 5 точно виставляв за двері. І досі мені нічого не було. Бо коли в мене все законно, а в них не зовсім, то вони мене повинні боятися, а не навпаки. Просто, нажаль, культурні осередки не надають ваги цій загрозі і тому дуже часто не готові до реальної зустрічі з державним рекетом.

Odarka - 19-9-2003 у 16:27

Та ми їх не боїмося. Скажу чесно Медвечук хоче купити "Львівську газету", а оскільки ми її продавати не хочемо, тому такі проблеми, але це не тільки через газету, а через те, що скоро вибори, а ми, самі знаєте, за кого...Явно не за кучмістів

Василь Яворський - 19-9-2003 у 16:39

В тому то й справа. Такщо захищайтеся. А як треба буде підняти громатскість, то можна посприяти. Я і мої друзі підемо. Плюс як буде потрібно розповсюджу льотки по 2000 львівських офісів, а підприємці податкову не люблять. Підтримають вас всі. "Борітеся - поборете". Тримайтеся!

Odarka - 19-9-2003 у 16:42

О! ДУЖЕ ДЯКУЄМО!!!

fish - 19-9-2003 у 16:51

тверезіше, Гадяч. Підприємці, звісно, податкову не люблять, тож і зав"язуватися на свою голову не захочуть.

Odarka - 19-9-2003 у 17:01

Доречі з нами багато мас-медіа не хочуть співпрацювати, через цю "красу незбагненну"

тихий вечір - 19-9-2003 у 17:42

а ось що про це думають наші колишні політв’язні:
http://www.gazeta.lviv.ua/2003/09/19/NewspaperArticle.2003-09-18.34...

rost - 19-9-2003 у 19:26

Цитата:
Першим відправив користувач Гадяч
Не боятися і давати відсіч всім наїздам. Говорю вам бо маю вже досвід (і доволі великий: 4 роки) постійного спілкування з ними. За цей час разів 5 точно виставляв за двері. І досі мені нічого не було. Бо коли в мене все законно, а в них не зовсім, то вони мене повинні боятися, а не навпаки.

Гов-гов-гов. Не так "борзо". Бо я теж один раз їх виставив за двері. У відповідь мені заблокували банківський рахунок на півтора тижні. Підстав не було, звичайно, вдалося відкрити його взад. Але, за цей час, я не зміг заплати вчасно по контракту, налетів на штрафні санкції, а контракт перехопила інша фірма. Тому, вважаю, що краще все ж знайти гроші на доброго юриста, бо в результаті втрати будуть значно більшими.

Наталка - 19-9-2003 у 21:49

Цитата:
Першим відправив користувач ярка-дзвінка
Я от ніяк не можу збагнути однієї штуки: якого дідька дехто з представників цвіту українського оподаткування перевіряє Дзигу в бронежилетах??? Напевне, їм здається, що вони так краще виглядають:)


Та нє, певно, бояться, що "дзигівчани" дістануть з підвалу шмайсери, і почнеться стрілянина! Культура - то річ небезпечна! :o

Одарочко, якщо це податкова міліція, то в нормальному житті вони мали би показати вам постанову про відкриття карної справи на когось (маю на увазі юридичну особу), з ким ви співпрацювали, або, не дай Боже, на вас, з підставами, поясненням складу злочину та санкцією. Але оскільки живемо ми в країні бєзпрєдела, я так розумію, що нічого подібного зроблено не було. Я чомусь впевнена була, що у вас є юрист. Невже серед шанувальників, як влучно написала Фіш, немає бодай правника - хай не безкоштовно, але щоби міг професійно представляти ваші інтереси, і не драв би сто шкір...
Мій директор, для якого свого часу наїзди поліціянтів були звичними, як вранішня кава, любив на всі їхні дебільні запитання відповідати "Не пам’ятаю". Ви вважаєте, що я скоїв злочин? Доведіть. У нормальних країнах ти не повинен нічого доводити – це вони повинні довести, що є склад злочину. Але оскільки, знову ж таки (див. Вище про країну), Одарочко, скористайтесь на “Дзизі” порадами Гадяча. Усіма. Ще раз пильненько їх перечитайте – як бухгалтер, кажу – вони є дуже професійні, і юридично грамотні. Навіть якби він цього не зауважив, все одно видно, що Гадяч має великий досвід спілкування з... не хочу образити чесних людей з податкової міліції (якщо вони там є, бо за 8 років роботи бухгалтером мені на таку білу ворону натрапити не пощастило, зате натрапила на дівку, якій (податкова поліція!!!) довелося пояснювати різніцю між валовим та чистим прибутком, але... то є узаконений рекет. Є незаконний, а є законний – останній гірший, бо в них немає бар’єрів. Ніяких. Вони тішаться уседозволеністю. І наостанок – кілька цитат, що ілюструють слова Гадяча

Листи (запити) органів податкової міліції, зокрема, ті, в яких вимагається надати документи про взаємовідносини з окремим контрагентом або ж про певні операції, не завжди правомірні. Відомо, що державні органи, у т. ч. й податкова міліція, повинні діяти в межах Конституції та законів. Останні ж надають повноваження податковій міліції щодо витребування документів у підприємств лише у зв'язку зі справами про злочини, що знаходяться у провадженні цього органу. Тому вимагати документи, не пов'язані зі злочинами, неправомірно.

Вилучати податковій міліції дозволено не всі документи, а тільки ті, що свідчать про порушення податкового законодавства. Вилучення, наприклад, первинних або статутних документів та печаток законодавством взагалі не передбачається. Однак печатку можуть вилучити під час виїмки або обшуку у разі порушення кримінальної справи. У таких випадках у документах зазначається номер кримінальної справи.
Якщо ж кримінальну справу не порушено, вилучення повинно відбуватися за Інструкцією, затвердженою наказом ДПАУ від 01.07.1998 року № 316. Відповідно до цієї Інструкції документи вилучаються лише за умови встановлення факту приховування об’єктів оподаткування, несплати податків та інших платежів, на підставі мотивованої постанови органу державної податкової служби у письмовому вигляді

Odarka - 20-9-2003 у 16:46

Дуже дякую за вашу підтримку. Сьогодні мене вразила ще одна новина, вони викликають всіх учасників груп, які грали в Ляльці на допит. А коли питаєш їх, яке вони мають право? Вони вони кажутть, що дуже велике і все...

fish - 20-9-2003 у 16:48

На допит? Про що вони можуть питати, податківці? Хто кому скільки платив за виступ?

Odarka - 20-9-2003 у 16:58

Цитата:
Першим відправив користувач fish
На допит? Про що вони можуть питати, податківці? Хто кому скільки платив за виступ?


Я не знаю, але це мені не подобаєть мені це нагадує розповіді моєї мами, коли їзх з батьком в КГБ допитували :(

Volodymyr - 20-9-2003 у 17:13

слухайте, може нам тут бучу підняти? бо це вже таке паскудство - що я і не знаю...

fish - 20-9-2003 у 17:13

з тих розповідей знаєш, як треба поводитися на допиті? На жаль (в даний момент і на щастя, взагалі) єдине, що я знаю про це - спогади Світлани Кириченко. Перша фраза: покажіть, будь-ласка, кодекс і статті, де йдеться про мої права і обов"язки, далі на кожне слизьке питання: не відповідатиму з етичних міркувань.
Власне, мова має йти саме про фінансові стосунки. Хіба там є які проблеми...

fish - 20-9-2003 у 17:16

бучу? не знаю, ми піднімали - не допомогло. Які є ще методи? Я не знаю, може ліпше і справді б звернутися за консультацією до юриста...

Volodymyr - 20-9-2003 у 17:20

юрист-юристом, звісно ж...
але тенденція - щось схоже на показові навчання перед виборами...

fish - 20-9-2003 у 17:23

та може й так, що їх просто полякати хочуть. Пам"ять у нас хай через батьків, але в"їлася намертво.
Просто буча - це не метод, це нічого не дає. Чи ми не піднімали бучу за радіо? Чи ви не піднімали за вашу Ініціативу? Годі, інакше треба, тільки як?

Volodymyr - 20-9-2003 у 17:25

просто бісить - як так можна?

Volodymyr - 20-9-2003 у 17:28

саме паскудне - ще живі старі совкові звички, що на новому грунті дають страшні сходи...

інакше - ігнорувати та бути гідними самих себе... най казяться, правда все одно за нами...

fish - 20-9-2003 у 17:29

страшно... чесно - тепер маючи останній "вибір", я би ліпше навіть комуністу віддала голос на президенство, тільки б не М.

Volodymyr - 20-9-2003 у 17:38

чому ми колись не пішли за прикладом наших західних сусідів, коли там заборонили тим, хто займав посади при колишньому режимі працювати у державному апараті... скільки проблем не було б...

dr.Trollin - 20-9-2003 у 21:42

а таки багато не було б (отих проблем)
але б було і багацько інших
(див., наприклад, часопис NIE)

нема ідеалу! :-/

Наталка - 21-9-2003 у 09:14

Якщо це податкова міліція, то питатимуть вони (принаймні, за законом) тільки про фінансові речі - як гонорари отримували, як вони оподатковувались (не знаю, як у музикантів, а мої літ. гонорари оподатковує видавець, а я, як творча людина про то і знати не знаю). Моя колєжанка була колись на допиті у податковій міліції, казала, пресинг жахливий, її спершу нічого взагалі не питали, тиснули жахливо, без рук, але моральний пресинг надважкий. Чим тільки не лякали - і ґратами, і "хімією", потім перейшли до улещувань. То в зимі було, ще й зима - 30 морозу, вона тремтить у кофтинці тонкій, бо забрали прямо з роботи, і одягтись не дали, а слідак їй вкрадливо так "Ось зізнайтесь - і ми вам путівочку організуємо у теплі краї. Хоч на Багами, хоч на Балі, тіко здайте директора" (бо вона не головбух, а просто бухгалтер, тому кримінальної відповідальності не несе). Потім все якось владналося, але їх не лякали - з них деньог хотіли. А "Дзиґу" саме лякають - залякують, а може, навіть і прикрити хочуть, отримали таку вказівку, і виконують... Душать. "Дзиґа" багатьом дєятєлям, як голка в оці... Мені страшно. Почуваюся так, як fish описала - безпорадною, огидне таке відчуття. Безпомічність, ніби ані рук не маю, ані ніг. І все ж, "Дзиґо", тримайся!!! Будь ласка, благаю!!! І найперше - знайдіть юриста, хай розмовляє з тими вузьколобими з точки зору закону, у переважній більшості своїй вони його не знають, і грамотні люди їх збивають з пантелику. Буча, на жаль, не допоможе, бо нормальних людей можуть заперти за що завгодно - від злісного хуліганства до непокори органам, а податківців не посадять, як ви розумієте, хоч щоб вони не накоїли. Отже - діяти по обставинах, триматись по можливості (ой, як то важко, я розумію!!!) спокійно, впевнено, на провокації не піддаватись, знову ж таки, по можливості, відмовчуватись, якщо на якісь питання є документальні підтвердження, люб’язно відсилати те бидло до паперів, пояснювати, якщо документів нема, а вас братимуть "на понт", кричатимуть "я знаю, що то було" - кажіть: "Знаєте? Докази.".
Що до їхнього дуже великого права викликати людей на допити – ви маєте не менше право знати, що вам інкримінують. І – знову – ЮРИСТА на “Дзиґу!!!!!! Це обов’язково.
P.S. Мені так боляче за вас, мої любі...

Markijan - 21-9-2003 у 13:13

З юристами пообережніше....різні бувають
Можуть і допомогти, а можуть і "іншим" допомогти.

Наталка - 21-9-2003 у 18:27

Цитата:
Першим відправив користувач Markijan
З юристами пообережніше....різні бувають
Можуть і допомогти, а можуть і "іншим" допомогти.


Все може бути. Та все ж краще мати правника - для таких випадків. Ніхто ж не пропонує ділитися навіть з ним конфіденційною інформацією (якщо така взагалі є). Юрист потрібен для захисту, для роз’яснення прав та обов’язків сторін в тій чи іншій ситуації. Що це таке "ми маємо дуже велике право"? Право, вибачте, не частина тіла, воно розмірами не визначається, воно або є, або його немає. :mad: І ще цікаво - на якій підставі, окрім бажання підставити, викликають на допит музикантів? Що, на "Дзиґу" карну справу завели? Існує подання від податкової інспекції про виявлення грубих порушень податкового законодавства? Це - бєспрєдел, і без юриста тут не можна. Ще я б порадила "дзигівчанам" завести журнал реєстрації перевірок, він коштує копійки, і всі візити податкового інспектора там реєструвати. Відмовився інспектор підписуватися - він не має права нічого перевіряти. А далі - робота правника. І з податковою поліцією треба боротися на юридичному рівні. Тут просто немає іншого виходу, на жаль... :o

fish - 22-9-2003 у 08:15

а може треба з приводу Львівської газети сказати, що вона вже куплена, тим же Ющенком чи Морозом. Мовляв, вибачєйте, але нічим не можемо зарадити.
Трошки почекайте, я послала листа одному панові, що знається на таких справах, можливо він порадить щось розумніше.

Василь Яворський - 22-9-2003 у 08:40

Одарко, по-перше: жоден викликаний може не з"являтися, формально до третього виклику письмового з підтвердженням про отримання. Після третього разу вони й справді можуть відкрити кримінальну справу про перешкоду ведення розслідування. Але:
1. Якщо дана справа ведеться з процесуальними порушеннями, відкриття нової справи базуючись на цій... самі розумієте - не правомірна, а отже закрита ще до відкриття.
2. Є таке поняття як термін давності. Я не досконало володію юридичними термінами але законодавство передбачає певний період який людина цілком може забути. Тому на всі питання можна відповідати "Не пам"ятаю" "Забув" "Не знаю"
3. Є певна процедура вручення отих викликів. Я вже не пам"ятаю що там і до чого, бо мене викликали лише один раз і я пішов з першого (тоді ще досвіду мало було).

Головне, не бійтеся відстоювати свої права. Пам"ятайте ви чисті, у вас все законно допоки вони не довели протележного. А якщо вони вже три місяці риють, то нічого не доведуть. Не стійте коло них як вівці і не заглядайте їм до писка. На наїзд відповідайте наїздом. Тут хтось говорив про арест рахунку. Так це реально. В мого друга також одного разу арештували. Нічого страшного, зате він податки вже добрих півтори року не платить, наразі держава ще йому винна за той арешт. На кожну неправомірну дію ДПА, відповідайте судовим позовом. Зрештою законодавство не є таке складне, вивчіть його самі і тоді посилайте їх під три чорти. Спочатку важко але потім вони перед тобою як шовкові. Мій інспектор зараз перед перевіркою, як і годиться за три тижні відсилає листа, а потім ще й особисто дзвонить і мені і бухгалтеру, що мовляв з такого-то по таке-то у вас (себто в нас) перевірка, перевірятимуть такі-то документи, просять підготувати таку-то інформацію. І завжди питають: "Чи буде Вам зручно щоб ми в такий час перевіряли, чи може коли інше?". Бо бояться мене, я ж закони знаю, а вони ні.

Odarka - 22-9-2003 у 13:29

Виявляється вонивідкрили судову справу проти "фірми під назвою "Тротолла" - там директор один із співзасновників "Дзитги", ось вони і на підставі цього тут шманають.
Найгірше те, що вони вже до клієнтів наших барів дістаються, наприклад чи отримали во6и чек?, скільки дали чайових?...

Василь Яворський - 22-9-2003 у 13:44

То є нормально. Я трохи попитав людей "просвічених" між Медведчуком та засновниками "Газети" відбулася добропорядна розмова "Продай, бо пожалекуєш", тепер є звичайний наїзд на всіх засновників "Газети", такщо скоро буде ще один наїзд на всім відому мережу магазинів жіночого одягу. Всім важкувато буде, бо одна справа коли вони наїздять просто "задля власної втіхи", тоді можна їх швидко і якісно поставити на місце, а в такій ситуації має місце питання "особистого престижу" пана Ведмедя. Але ви не здавайтеся! Тримайтеся, на вашому боці правда, а то є велика сила. Одна важлива порада: фіксуйте на папері всі їхні дії і вимагайте щоб вони власним підписом затвердили це. Тобто: вимагають, приміром, касову книгу у кнайпі, пишіть "числа місяця року о годині хвилині пан Прізвище Ім"я По-батькові посвідчення номер номер отримав касову книгу ТзОВ "ТзОВ" з метою мета. Підпис того хто отримав" і так перед кожним їх кроком. Бо, як видно вони файно за справу взялися, просто так не відчепляться. Видно СДПУ(о) мало самої "Молодої Галичини".

fish - 22-9-2003 у 13:45

еге... то вам нарешті, пояснили у чому річ. То політика тут ні до чого, чи все таки?

Василь Яворський - 22-9-2003 у 13:58

Ну а у чому ж ще. Вибори ще не почалися, але за гроші вже гризня. Чиста політична справа

fish - 2-10-2003 у 18:54

Ющенко у Львові побував, тема попливла униз, а мене все-таки турбує продовження історії. Чи й досі у Ляльці сидять ті типи в бронежилетах? Чи викликали музикантів на допит, чи то все приглушили?

Наталка - 2-10-2003 у 19:24

Ну, що тема попливла - я б не сказала, щодня пику Медведчука Сергія по телевізії світять, як же цікаво, він в очі людям не дивиться, а я думала завжди, що то художнє перебільшеня - "ховати погляд" :mad: Але я теж цікава, чи викликали музикантів на допит?

Odarka - 3-10-2003 у 12:57

Для Фіш! Вибач, що давно не писала ніяких новин, тому що (Наталка знає) кожного дня до другої ночі готувала документи для адвоката на суд (медіа-плани за три роки). Час від часу сидять. Чуть не зірвали джазовий концерт в Ляльці - прийшли у бронежилетах та з автоматами і хотіли зайти...але наші охоронці їх не пустили,Ю я не знаю, що це було, але ні бійки, ні криків не було, вони вийшли...щось "перетерли" із директором Ляльки і пішли, а ми з Мареком переглінулися із полегкістю зітхнули.
На допит нікого не викликали. Ми найняли адвоката (він, ніби нормальний чоловяга)...ось тепер він нас захищає, наі права та обовязки :)) Через п'ять днів суд, а там побачимо...

Наталка - 3-10-2003 у 13:00

Молодці, що взяли адвоката :)

Олексій Мачехін - 3-10-2003 у 13:03

До слова:
Якщо тобі здається що Батьківщина про тебе забула - просто не сплати податки.

fish - 3-10-2003 у 16:33

я вже сподівлася, що вони заглохли.
А з адвокатом - то дійсно молодці.

Odarka - 3-10-2003 у 16:41

http://www.pravda.com.ua/archive/2003/october/2/3.shtml
Почитайте це, будь-ласка скажіть свою думку!!!

Олексій Мачехін - 3-10-2003 у 16:59

Ну про передачку мені друга мама розповідала. Ну що сказати? Я згоден - НУ не преватизувала любов до Батьківщини - це загальне право. Єдине, що кожний його розуміє по своєму і багато хто ним не користується.

Через ту акцію протесту тепер розгорнуто широкомаштабну компанію реабілітації Медведчука-молодшого. Ну і хай собі. У нас політичні рішення від думки загалу все одно не залежать.

Наталка - 3-10-2003 у 19:33

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
http://www.pravda.com.ua/archive/2003/october/2/3.shtml
Почитайте це, будь-ласка скажіть свою думку!!!


Людоньки, що то було? Сценарій фільму "Два брати-2"? :mad: Я в новинах постійно!!! чую, як Сергій Медведчук розповідає про планові!!! перевірки. В бронежилетах. З автоматами. Надобраніч, малята! :mad:

Ігор Мартинів - 4-10-2003 у 00:59

Це не тільки у нас. У Полтаві теж весело:
http://www.podatkova.org.ua/rubrics/?article=58

Odarka - 6-10-2003 у 13:23

Невже люди для них ніц не означають, ні їхня думка, ні права людимни, нічого. Чому так у нашій країні є, що народ - бидло. Чому ми, які не довіряємо можновладцям, боїмося, що вони вийдуть на третій, четвертий термін, що Сергій Медвечук, якого всі не люблять має стати депутатом, а хто за нього прогодосує? Хто за Кучму проголосує? Схід? Дайте відповідь...

Василь Яворський - 6-10-2003 у 13:29

Ні, проголосують гроші. Так вже у нас є... А далі я промовчу...

Odarka - 6-10-2003 у 13:38

Скільки можна мовчати? Всі все знають і мовчать. Вчора подивилася "Епіцентр з Піховшеком", ви чули, що він там верз? А ще в "Дзизі" колись за того ж Ющенка говорив, що той суперовий, що Львів поборить всю цю ситуацію, а тепер...його залякали, ап що потім? Як йому дозволяєйого совість та гідність таке верзти?

Василь - 6-10-2003 у 14:43

Одарка, бережи нерви; не дивись "дурнуватого" Піховшека, та й взагалі 1+1 з протими.
А от хто дивився 5 копійок в суботу? Бродський - браво! Особливо його подяка Кравчуку за те, що він ядерну зброю вивіз, бо інакше теперешня влада, яка плює на Северінсен, цією зброєю весь світ б лякала.

Василь Яворський - 6-10-2003 у 15:14

Знаєте, до нашого ТВ ідеально підходить зараз вислів професора Преображенського. Піховчик є бідакою, побили хлопця сильно, от тепер і боїться, а поробити нічого не може.

Odarka - 6-10-2003 у 15:23

Цитата:
Першим відправив користувач Василь
Одарка, бережи нерви; не дивись "дурнуватого" Піховшека, та й взагалі 1+1 з протими.
А от хто дивився 5 копійок в суботу? Бродський - браво! Особливо його подяка Кравчуку за те, що він ядерну зброю вивіз, бо інакше теперешня влада, яка плює на Северінсен, цією зброєю весь світ б лякала.


Бродський, коли поголився на лисо став розумним чоловіком хоча чайка з Бондаренком з нього неймовірно перлися :lol::lol::lol:

Василь Яворський - 7-10-2003 у 11:49

Доволі грамотно і зі знінням справи написано, добавити є що, але прибрати немає.