Форум Рідного Міста

Вбивство двох правоохонців

Marjana Pjecuh - 19-9-2003 у 19:43

Можливо, ця тема комусь здасться не варта на особливої уваги, знаючи суспільну думку про нашу міліцію. Але все ж таки, на вашу думку, хто винен у цьому, чи є винна самих правоохоронців, і чому так стається?

rost - 19-9-2003 у 19:58

Може не самих загиблих, але їх начальства. На такі справи треба відряджати людей в куленепробивних жилетах. В цьому випадку, принаймні один з них міг уціліти, а можливо і затримати чи знешкодити злочинців.
А щодо суспільної думки: яка міліція--така суспільна думка. Загибель правоохоронців це звичайно сумно, але впевнений, що міліція перериє все в пошуках вбивць своїх колег. Так само, впевнений, що міліція зробить все, що б даїшники, вбивці перехожого, уникнули справедливого покарання.

Marjana Pjecuh - 19-9-2003 у 20:13

Не вважєте, що слід чекати нових кадрових змін у львівській міліції. І чи то треба, бо від перестановки доданків -- сума не міняється?

rost - 19-9-2003 у 20:25

Так і буде. І кадрові перестановки і ніяких змін.

Наталка - 19-9-2003 у 21:51

Це як перину бабця перетряхували - добре збивали, довго тіпали, але нічого суттєвого від того не мінялось. Людей, звичайно, шкода... Все, як завжди - грім не бахне, хлоп не перехреститься... :(

Marjana Pjecuh - 3-10-2003 у 19:00

А ви знаєте, що одного з затриманих у підозрі в співучасті у злочині А.Кроншталя мабуть випустять, оскільки він у цій справі проходить як свідок. Ловили, ловили і от на тобі.

Ігор Мартинів - 4-10-2003 у 01:37

Гадаю Кроншталь ментів на колінах просить не випускати його з кутузки. Адже після його затримання всі газети написали, шо Кроншталь "активно дає покази" :) Навряд чи він горить бажанням після цього потрапити на очі товаришам.

А кадрові зміни уже задовбали.

Нормалайзер - 8-10-2003 у 19:53

затримали мамзель вчительку. Лишився - один.

...там в одному з попередніх коментів є порівняння двох вбивств...

до rost

я розумію, що твоє бачення ситуації сформовано інформацією ЗМІ. А щоб не був таким категоричним, так во скажу: як, на твою думку, можна не просто звинувачувати, а запроторювати за ґрати людину, покази проти якої дає наркоман, який при двох(!) попередніх впізнаннях не впізнавав нікого?

до представників ЗМІ

як на вашу думку, чи варто, скажімо так, строгіше питати з журналістів, котрі, користуючись неперевіреною інфою, вводять в оману громадськість і, формуючи громадську думку, опосередковано чинять тиск на учасників суду (власне який, за нашими законами, і вправі назвати людину винним)?

Василь Яворський - 9-10-2003 у 13:24

Щодо тиску з боку ЗМІ: панове, прокиньтеся ми живемо в ненормальній країні. В нас немає перевіреної інформації є ТІЛЬКИ неперевірена і та що дає пресслужба МВС. Перша платна але цікава, друга халявна але така, що відома вже й так цілому місту днів так зотри тому. Тиск жодна газета не створює, бо не може того зробити. Сформувати думку загалу може, чинити тиск на суд - ні.
Щодо "яка міліція - така думка": та думка формується з огляду на ППС, а УБОЗ таки вже не один раз показав, що вміє працювати.
Щодо кадрових перестанов: будуть, а куди дінуться, в нас без них неможна.
Щодо "хто винен": ... ніхто ... робота в хлопців була така - ризикувати життям аби ми з вами спали спокійно ...

Реплікант10322195 - 18-10-2003 у 23:28

...одні злочинці застрелили інших злочинців :saint:

Андрій Пелещишин - 19-10-2003 у 10:32

Шановний Реплікант, Ви отримуєте суворе попередження за образу гідності людей, притому уже загиблих :(
Ще раз, і Ви будете відлучені від Форуму.

Якщо Ви вважаєте загиблих працівників правоохоронних органів злочинцями, пропоную Вам висловити свою думку особисто їхнім колегам.

До речі, один з моїх знайомих знав загиблого підполковника та відгукується про нього дуже добре. Це був мужній та чесний чоловік, який заради нашого спокою життям важив.

Нормалайзер - 19-10-2003 у 12:52

підполковник, що загинув, до речі, - дійсно був серйозним чоловіком, за спини підлеглих не ховався. Років зо п"ять чи трошки більше він уже потрапляв під кулі: була ситуація, коли по одній точці працювали дві МВСні структури, ледь не перестріляли свої своїх, він був тоді поранений. Повірте, що він уже й міг не брати участі в затриманні, особисто...

Василь Яворський - 20-10-2003 у 12:50

Цитата:
Першим відправив користувач Реплікант10322195
...одні злочинці застрелили інших злочинців :saint:


Добродію, у Вас яскраво виражений синдром радянськості, Ви живете ще совітськими цінностями: міліція добра тільки коли стосується мене, а решта все погане...

ЗОРЯНА - 20-10-2003 у 14:17

Чула що і "мамзель вчителька" у цій справі проходить як свідок, тільки її коліжанку звинувачують у приховуванні її..

Нормалайзер - 20-10-2003 у 20:51

Сьогодні - так, мамзель вчителька проходить як свідок і при проведенні відтворення давала покази і пояснення як свідок. Я думаю, що її роль у цій трагедії буде перекваліфіковано, як тільки буде затримано пана спортсмена...

Стосовно пана квартироздавача - думаю, буде та ж ситуація. Коли візьмуть спорсмена (а його візьмуть), вони будуть дружненько, активненько і наввипередки топити один одного.

Marjana Pjecuh - 4-12-2003 у 20:15

оо

Остап Іванович - 4-12-2003 у 21:38

Цитата:
Першим відправив користувач Marjana Pjecuh
Можливо, ця тема комусь здасться не варта на особливої уваги, знаючи суспільну думку про нашу міліцію. Але все ж таки, на вашу думку, хто винен у цьому, чи є винна самих правоохоронців, і чому так стається?


Хочу сказати за нащу міліцію.
Так сталося що на День Незалежності був у дома на Львівщині, і бачив за однією пляшкою сиділи начальник місцевої міліції і людина що знаходиться у всеуераїнському розшуку:mad:
Тому вважаю що поки в самій міліції з гори до низу не буде порядку, вони самі виноваті.
Не подумайте що я проти усіх міліціонерів, середних є порядні, але їх дуже мало.

Нормалайзер - 4-12-2003 у 23:06

Цитата:
Першим відправив користувач Остап Іванович
... бачив за однією пляшкою сиділи начальник місцевої міліції і людина що знаходиться у всеуераїнському розшуку...


Айяяй... Ганьба начальнику... А от громадяни в нас які спостережливі: все видять, все пам"ятають... І як точно знають, що певна особа - у розшуку (Просто - У РОЗШУКУ, не буває все- чи невсеукраїнських)... А як же з громадянським обов"язком, га? (на заперечення "а кому ж повідомити якщо начальник - і з ним?" в мене є відповідь, але думаю, що вона Вам - не вельми потрібна, тим паче, не буду говорити за Вас, але й моя відповідь - офтоп) :saint:

Ігор Мартинів - 5-12-2003 у 14:50

Про кадрові перестановки в міліції
Актуально
http://www.gazeta.lviv.ua/2003/12/05/NewspaperArticle.2003-12-04.25...

Нормалайзер - 25-12-2003 у 12:48

Людину, яка звинувачується у вбивстві двох міліціонерів сьогодні вночі затримано.

user - 8-1-2004 у 10:08

ІМХО А ТАК ЇМ І ТРЕБА