За час незалежної України помінялося багато прем'єрів. Кожен з них відзначився по-різному: дехто зробив багато для себе та свого оточення
, дехто зробив багато для українського народу
, а дехто нічого не зробив
. Який же шлях обере
новопризначений прем'єр Янукович?
Януковича, мабуть, будуть розганяти на президента. Я так думаю. Бо інших кандидатур у "шайки" я не бачу. Кінах був надто сірим, ось його і замінили на Януковича.
Можна навіть сказати, що нарешті хтось прорвався не з Кіровоградщини, а з Донецька. А цей регіон впринципі не бідний і може поборотися за посаду Президента.
А чи суттєва різниця у досягненнях, власне прем'єрів (не рахуючи особливих досягнень Лазаренко )
Різниця суттєва:
Ти ще десь штук 6-ть премєрів забув.
Марчук наприклад "втикнув" нас в РЄ з абсолютно нереальними зобов'язаннями (пеклося йому!). І тепер нас постійно звідтам виганяють за їх невиконання.
А ще здається був Масол, Фокін, ......Масол-2 ......
Я взагалі не старався згадувати всіх прем'єрів. Хоча Марчука треба було б включити в список. На жаль варіанти відповідей я не можу поміняти.
Ще Фіма Звягільський по-моєму був... чи може тільки в.о.
Хай досягає чого хоче, лиш би не того, що Кучма (я маю на увазі президенство).
Тут говорилося про особливі досягнення Лазаренка, але Кучму наразі ще ніхто не передосягнув по "особливостях". Лазаренківські досягнення хоча б
американці "оцінили", чи то б пак "оцінюють". (А на що це я натякаю?)
Сьогодні на засіданні Верховної Ради при розгляді Закону про органи виконання покарань депутати кілька раз прогналися на нашим прем"єром Януковичом:
перший раз хтось сказав, що в нас тепер найкращі кадри готують на зонах (навіть рівня керівників уряду); інший запропонував переіменувати зібраняя
уряду на сходняк.
Чого ш вони тоді за нього голосівали?