Оскільки на форумі працює календар, то, мабуть, передбачається вітання форумців....
От і вітаємо сьогодні користувачку Marjana Pjecuh
Многая літа!!!!
Вітаємо! Вітаємо!
)
Мабуть вся редакція Поступу святкує
Вітаю! Пиши ще краще! Процвітання тобі і Поступу!
Всього найкращого, здійснення мрій, любові, щастя, і професійних успіхів!!!
:
Сьогоднішні іменинники:
Руслан Кравець
Viktoria
Volodymyr
Один з них зараз скромненько проглядає портал. Давайте його привітаємо?
Та й всіх інших не завадило б. МНОГАЯ ЛІТА 
Приєднуюся!
уря!!!

А я особливо дякую тому, хто скромненько проглядав портал, за увагу до моєї творчості, і ВІТАЮ!!! Бажаю здійснення бажань, радості, любові, глибокої,
як море, і щоби все у вас було, а вам за це нічого не було! 
Вітаю всіх!
)
дякую, то ви як, вирішили чи ще ні?
поділитися з більш широким загалом?
Ми тут на кафедрі від всіх йому вуха накрутимо.
Страшенно дякую за привітання. Це було несподівано і дуже приємно. Редакція Поступу дійсно святкувала, але "завадив" святкуванню Ющенко. Це
не жарт. Просто я цілий день 25 вересн ясідилі в обаласній раді, а потм, коли прибігла в Поступ виставляти, до нас в редакцію прийщов Віктор Ющенко.
так що з виставлянням довелося зачекати. Але було приємно, що н амоє день народження прийшов Ющенко, точніше він пишов дати інтерв"ю, але мен
івсе одно було приємно.
А я ось святкую уже другий тиждень. То з одними друзями випила, то з іншими. Люблю день народження, які затягуються на кілька днів.
Ще раз дякую за вітання!
У нас на Форумі Рідного Міста, на кого не поглянь - кожен унікально талановитий.
Із запізненням - за що дуже соромно, але ліпше пізно, ніж ніколи - зате від щирого серця вітаємо Vedmid’я з днем народження! Щастя, здоров’я, творчих
успіхів на нелегкій ниві музичних оглядів
, кохання, і взагалі - усього, що ти
сам собі бажаєш! Хай збуваються усі твої мрії! 

неодмінно передам Дмитрові, щоб сюди заскочив і прочитав 
А я приєднуюсь до вітань 
Зайшла сьогодні на свій сайт, а там маленька підказочка, кого треба сьогодні вітати з уродинами. Виявляється, Соломію! Отож і вітаю, віртуально смикаю за вушка і бажаю купу всього хорошого, таку, щоб аж не розібрати!
. Я відчула твоє смикання за вушка
з днем народження... 
бажаю того, чого сама собі бажаєш... 
І я приєднуюсь - щастя тобі і натхнення!!!
Хотів би з вуст у вуста, але бачу що не вийде...
Бажаю великих неймовірний творчих поривів, масу задоволення від своєї роботи, палко кохати, і українське зокрема і багато ніким нездоланої віри!
Соломійко, щастя тобі, кохання і натхнення! Нехай те, що ти робиш, та ті, хто поруч з тобою, приносять тобі тільки радість! 
Дуже вам всім дякую за хороші слова 
Кльово, що ви є!!!!
Трохи із запізненням (вчора на форумі був лише 2хв і то змарнував на різні глюки) вітаю Соломійку з ДН. Здоров'я, щастя і т.д. Коли побачимось, тоді привітання буде повніше...
З днем народження мене.
Вітаєм!
Ви ще здатні натискати на клавіші!
Подвійне вітання!

Так-так, оскільки у мене на годиннику вже п’ять хвилин на першу, а чи буду я ранком на Форумі, не знаю, щиро вітаю Юрія Карашівського з днем
народження і зичу йому всього, чого він сам собі бажає! 
Вітаємо Зіроньку.
Де вона пропала? В яких Одесах?
Тримайся там, південний оплоте українства і буть щасливенькою, здоровенькою ну і всіх тобі благ і многая літа 
Зіронько, приєднуюся до привітань пильного Олексія, бувай з тами частіше!
з днем народження 
@->->---
Всіх гараздів та побажання здоров'я Зіроньці з Південної Пальміри!!!!!!!!!!
Зіронько, здоров’я тобі міцного, щастя, кохання, і здійснення мрій! І - як кажуть у телепрограмах - залишайся з нами, будь ласка! 
Йой!
Спасибі Вам, хороші мої. Аби Ви знали, яка я вже щаслива, що знаю Вас...
Яка я щаслива...
І я приєднуюся!!! ВІТАЮ!!!
2NetGuy
З днем народження, тебе.
Пиши частіше, цікавіше, веселіше. 
"ШО, Опять?!" (с) жив-був пес...
з днем народження!
~/~/
2NetGuy: З днем народження! Вітати приємних людей завжди приємно! А в мене є особисті причини щиро Вам дякувати!
Зичу здоров’я - міцного, родинного щастя і тепла, успіхів, і - бухгалтерське побажання - щоби у Вас все було, а Вам за
це нічого не було! 
Ага, передаю іменинний прапор черговим іменинникам!
ВІТАЮ!
Дякую, друзі! 
)))
і я, і я (задихано й засоромлено, через аж таке запізнення)
Ми тут позавчора забули про ЗОРОЯНУ, а в суботу про Софійку. соромно, звісно, але краще пізніше...
Я вітаю і дякую за цікаву компанію 
Вітаю, трохи червоніючи від сорому за таку нашу забудькуватість, і, приєднуючись до Олеся, зичу двом чарівним дописувачкам (а які ж імена - просто
насолода!
) щастя - безмедного, як небо, кохання - глибокого, як море, здоров’я
- міцного, як титан, і здійснення мрій, віри в себе - щиро! А Форумівцям бажаю ще довго-довго насолоджуватися дійсно цікавими повідомленнями цікавих
співрозмовниць! 
оце тобі! справді, цілий час забуваю дивитися. Дівчата, вітаю вас також!
Вітаю!!!
Зоряну особисто,
та вчорашніх іменинників всіх разом. 
Дякую дуже! Приємно так!
Вітаємо Пільмана разом з "Радіо МУ" з днем народження!!!
Вітаємо.... А хто це?
от чудіки. Пільман тут взагалі не буває.
до Олексія: то укр.муз. журналіст. http://pilman.kiev.ua/
Ну, це його проблеми!
Не буває, але ж народився, то хай приймає вітання хоч на
відстані! 
Вітаємо!
З наступаючим Днем народження
Пані Bullet.
Бажаю нових художніх творів, нехай міти та їх персонажі завжди супроводжують Вас.
Також вітаю з тією ж подією пана Романа .
Бажаю Вам відсутності приводів для модерування 
Народ, а це нормально - вітати з днем народження заздалегідь? Мені завжди казали що так неможна (і навіть дуже неможна)
Ну не буде мене завтра тут
Ой, як приємно бачити, що й мене згадали
Та привітання прийматиму у вівторок,
можу запросити на віртуальну лише вечірку, бо цього року вириішила проігнорувати свій ДР (тобто, свята не буде
.
Щодо забобонів: Олексій, ти ж християнин! які можуть бути забобони?
(на останок, кланяючись): Дякую, дякую )))
А в Романа ювілей. На 4-й десяток завернуло.... В смислі 30 років йому ... Старий ... Ну нічого... Ще трохи нас порадує...
Вітаю Лізу і Романа, від усієї душі, щиро!
Бажаю здійснення мрій, любові,
натхнення і всього найкращого!
І щоби вони довго-довго радували форумців своєю
присутністю та дописами! 
А що до старости - то я попрошу!

Приєднуюсь до вітань.
Навіть язвучу Лізу вітаю 
Дякую за вiтання! Менi дуже приэмно, враховуючи, що я зараз за межами неньки-Украiни.
Ну що, Назаре. Я не знаю скільки тобі гепнуло, але вітаю.
Ти з тих людей що вміють створювати настрій і налаштовувати на вчинки і за це я тобі дякую.
Здоров`я тобі і щастя, як це не банально звучить 
Ще перепрошую в Ефеса і вітаю пана з минулим святом 
Ну так, дякую.
Вже хвилина як виповнилось
Всім наперед дякую, і з впененістю можу сказати, що багато вчинків сталися (вчинились) виключно завдяки Вам всім!!!

Назаре, люди на Титаніку були багаті, здорові ,розумні та успішні. Тому , передусім, бажаю , щоб тобі завше щастило! 
Назаре, прийми й мої вітання - такі щирі, якими тільки можуть бути вітання взагалі!
Ти дивовижна людина, ти створюєш навколо себе поле, у якому людям тепло і затишно, і я бажаю тобі, щоби ця фантастична здатність не полишала тебе
ніколи, щоб ти був здоровий і щасливий, щоби щасливою була також твоя чудова сім’я. Усього найкращого тобі та побільше! Хай збуваються твої мрії! 
Ще раз дякую, то направду приємно мати стільки друзів

Доброго ранку, Назаре! Великі-перевеликі вітання і від мене, ти чудовий!
Назаре, завжи вільної тобі мережі для спілкування з друзями!
Назаре...я ніколи не вірила, що мужуть бути на світі такі щирі. добрі, приємні люди..як ти...Дуже тобі дякую...якби не ти нашої групи б не
було..завжди проце пам'ятай
)
І я приєднуюся до вітань!
Вітаю, бажаю і нехай 
Всього найкращого тобі!
Щиро, Володимир!
Назаре, тотально приєднуюсь до всіх і вітаю також! Бажаю багато радості!
Мені дуже-дуже приємно за всі ваші побажання!
Ну як тут не бути радісним з радістю?
Ви всі суперові, ВСІ!
Зачекай, тут ще Люда переказує вітання. (Мабуть теж хоче бути суперовою)
От, пропустила таку подію. Вічно я запізнююсь
, але надіюся що привітати ніколи
не пізно. Отож вітаю і бажаю всього найкращого 
Отож!
Сьогдні панна Асмера святкує свій (цензуровано) день народження!
Аню! Хай життя даруватиме тобі лише приємні моменти, хай усе погане проходить повз і хай тобі щастить!
Щиро, Володимир!
Згоден, з усім згоден - будь Щасливою 
Щиро відданий Люді, Олексій.
Нехай тебе оточують люди з якими завжди приємно спілкуватись і є чим поділитись 
Весняного тобі сонечка - завжди в твоїй душі
)
Асмерочко! Вітаю з Д.Н., бажаю щастя, здоров'я, багато друзів, багато грошенят - а решта купиш! 
Дуже дякую всім за добре слова 
Нехай у твоїх мріях ніколи не буде хмарно, нехай твої друзі будуть саме такими, про яких кажуть "справжні", щастя тобі, здоров’я міцного,
сонячних зайчиків в очах і тепла в усмішці!
З днем народження! 
Приєднююсь!
Нехай будь-де, де кине оком твоя душа ти відчуєш справжню підтримку друзів!
Хочу привітати пані Дзвінку із днем нароздження.
Наснаги і цікавих дописів 
Дорога Дзвінко, щастя, натхнення, кохання і - здійснення мрій! 
Шановна Дзвінко (Dzvinka) теплого вам настрою та нових творів.
З уродинами пані Дзвінко!!!
Всього най-най-най і навіть трохи більше !!!
Сьогодні найпочеснішому з усіх почесних академіків виповнюється…. Зара прикину…. так, так… Караул!!! Людоньки, допоможіть!!! Позичте пальців, бо
роззувся, а їх все одно не вистачає… 
Olexi-ю! Хочу побажати тобі більше витримки та терпіння аби завше мати гаряче серце і холодну голову.

Дякую 
Ще треба не забути привітати Агента86 
Та невже? Олексію, мої шалені вітання!
В І Т А Є М О !!!
То я навіть інтуїтивно вчора взявся до перечитки тебе, ну і ти відповідно потім снився
Олесю, будь таким як ти є, нічого не міняй, і надалі тіш своє оточення собою!
з днем народження Олексію!
НАй щастить! 
Олексію, вітаю!
Нехай бажане стає дійсним.
Вітаю щиро!
Олесю, з днем народження! Щастя тобі, кохання, успіхів, творчого натхення і - всього найкращого! Просто залишайся собою! 
Також вітаю з днем народження Agent’а 86.
Бажаю здійснення мрій, багато радості,
друзів, а ще - й надалі тішити нас цікавими дописами на комп’ютерні теми. 
Дякую, дякую, дякую. Всім красно дякую
Це велике щастя - мати стільки цікавих і талановитих друзів.
ага - ага, особливо мене 

Вітаю, вітаю, вітаю!!!
Усього, усього, усього!!! (звісно, лиш найкращого, найякіснішого, найсмачнішого і найяснішого!)
І просто щастя...
Олексій привіт! Вибач, що запізно, у мене не було інтернету
Я хочу тобі заспівати ""Многая літа, літа, многая літа.
))" ну і
так далі...ФОРУМЦІ можете підспівати
))
А ще бажаю тобі гарненьких та розумних діточок і щоб вони жили у вільній та чесній державі і щоб всюди лунала українська гарна мова (без
русизмів).
А ще вам з дружиною великого та чистого та вічного кохання
))))))
ОГОГО набажала!!!!!!!!
Я б такого всім зичив
від Сяну до Сяну 
Каррамба! Ледь не пропустив... приєднуюсь, вітаю і Олексія, і Агента86 (видатний дописувач, а ще й мій одногрупник). Многая літа!
Хроніка останніх днів:
Я запрацювався, більше ніхто в календар не заглядає.
Сором панове. Тим часом ми примудрились пропустити день народження пані Наріжної і адміністратора форуму - Андрія Пелещишина.
Щиро щиро щиро вітаю вас з днем народження. Дуже прошу вибачення за запізнення, але тут як раз той випадок що краще пізніше аніж взагалі не
привітати.
Дякую пані Наріжній за цікаву компанію а Андрієві взагалі за те, що усе це видумав і втілив.
Многая літа.
Пані сумній окрема подяка за нагадування.
Так само перепрошую за неуважність - потрапляючи в цупкі обійми медицини, мимохіть втрачаєш уяву про час - вітаю наших новонароджених. Бургомістру
Рідного міста бажаю щастя, сімейного затишку, здоров’я, натхнення і здійснення мрій, а пані Наріжній - усього цього і ще трохи більше! 
Спасибі, що ви - є!
Щиро дякую за привітання. Мені дуже приємно. Сподіваюся ваші побажання збудуться 
О! І в мене були причини.
Отож аналогічно червоніючи таки щиро бажаю Вам усього хорошого, приємного, такого, що приносить щастя і дітей (хоч то те саме
)!
І ще втілення не одного задуму та проекту!
Многая літа!!!!
З днем народження, пане Андрію.
Спасибі Вам за гостинний дім (Форум).
о, тільки побачила, кого треба сьогодні вітати! Так сталося, що в ці самі дні народилося одразу кілька чудових людей, найдорожчих мені і найцікавіших. Мабуть, в ці дні зірки стоять якось по-особливому. Вітання вам!
Приєдную свій голос до привітань.
Пане Андрію, дякую за те, що даруєте можливість спілкуватися.
Бажаю міцного здоров'я, родинного щастя, натхнення для здійснення всього задуманого.
Пане Андрію! Приєднуюсь до сього вище сказаного, а від себе додам:
бажаю Вам найменше робити те, що Вам не подобається і більшу - те, що Вам подобається і щоб Вам за це нічого не було.
Вам я хочу побажати
надії й віри невтрачати,
бо ще попереду усе.
Іще крутих стежок чимало
та основне щоб на шляху
лиш друзів вірних вистачало...
З повагою
Пане Андрію! Вибачте що із запізненням, але вітаю Вас з уродинами. Всіх благ і многая літа.
Я сьогодні втретє,напевно, на вашому сайті. Сайт супер. Виглядає просто, без "пантів".
Вітаю Мартінку з днем народженням!
Настю, всіх тобі найкращих здійснених бажань!!!!!
Марто, щирого тобі кохання!!!!
Ох, запізно я знайшов цей тред...
Але ж, хоча й пізненько, все ж хочу привітати пана Андрія і сказати йому велике спасибі за те, що є в Інеті таке місце, де після "боїв" на
"ворожих" форумах можна відпочити душею... 
Дякую і щасти!
Багато хто з форумців знає пана Юрка Козія (він же Кузя). Отож, сьогодні у Фішки на сайті прочитав, що у нього день народження.
Юрку, щиро вітаю , та бажаю неабияких успіхів і процвітання.
Добра, любові, здоров"я і натхнення!
Щоби ще багато-багато Соломійчиних поезій положив на музику!
Юрко, вітаю! Бажаю щастя, натхнення, щоби душа співала, і - многая літа! 
Вітаю Сергія Беляєва з Днем Народження !!!
Всіх гараздів, многих літ та наснаги у роботі, повсякденнному та у процесах розбудови Української Держави!!!
Сергію, приєднуюся до побажань Олександра та вже від свого імені вітаю тебе з днем народження. Нехай в житті тебе оточують лише приємні у спілкуванні
люди, нехай обминають тебе лицеміри і всі ті, хто не вартий твоєї уваги. 
Бажаю тобі багато-багато добра, радості, щастя та палкого кохання. Нехай в твоєму житті завжди буде сонячно і тепло, а прекрасна половина людства
завжди дарує свої усмішки.