Форум Рідного Міста

Хом"яку виразили недовіру! Медведчуку також дісталось! Чи щось з т...

Василь Яворський - 25-9-2003 у 16:46

Отже сьогодні сесія міської ради таки виголосила недовіру Хом"яку. За проголосували 52 з 90 депутатів. Депутати скаржаться, що пан Хом"як постійно заваджав голосуванню (був він там) і навіть декому погрожував розправою (ну є вже таке у есдеків в крові). Разом з ним під обкіс пішов і Сергійко Медведчук. Їх звинуватили в політизації ДПА і наїзди на фірми за політичними причинами. Тут же згадували і про наїзди на "Троттолу" "Газету" і "Дзигу" (це знайома форумцям ситуаціє) і ще про 230 фірм, що опинялися у такому ж стані.
Згадаймо, що в 2002 році обласна рада створювала комісію для перевірки діяльності податківців. Ця комісія висунула недовіру до Медведчука за те, що він не надавав документи і матеріали потрібні їм для роботи. Тоді нічого не вийшло. То чи вийде зараз?

Marjana Pjecuh - 3-10-2003 у 19:25

І зараз ніц не вийде. Медведчук посміявся з того, що висловили недовіру Хом"яку і сказав, що він у нього один з найкращих працівників. То саме каже Кравченко щодо роботи ДПА у Львівській обсласті, мовляв вона усі плани перевиконує. Так що мені наразі смішно з наших окремих політиків, які дійсно вірять, що їхнє волання призведе до того, що Медведчука звільнять. Запитувала я у кількох політиків, що має статися, щоб Медведчук пішов. А ніхто не зміг дати конкретної відповіді. Лише Стретович -- голова комітету по боротьбі з корупцією і оргзлочинністю Верховної Ради сказав, що для цього має настати прозріння у Кучми, щоб він написав указ на звільнення Медведчука. Але оцінюючи сьогоднішню політичну ситуацію в Україні, смішно сподіватися на якесь прозріння.

Ігор Мартинів - 4-10-2003 у 00:45

Для цього має статися дуже проста річ. Варто лише щоб керівники міста і області перестали сьцяти і виступити проти того кодла. А наразі Буняк поводить себе так, ніби нічого не відбувається. Сендега десь так само. Коли їх питаєш хоча б прокоментувати те, що відбувається на Львівщині з податковою - вони просто тікають від відповіді. На фоні таких позицій цих осіб волання якогось Парубія, Сендака чи навіть Тягнибока з Кендзьором виглядають справді смішно.

Андрій Пелещишин - 4-10-2003 у 09:41

Вельмишановний Ігор! Я прошу Вас слідкувати за своєю мовою і обережніше підбирати слова

Nazar - 5-10-2003 у 09:00

Судячи з того, які кошти виділились зараз на імдж-кампанію Медведчука молодшого, видно, що таки робота була проведена добре та грамотно. Його засвітили майже на всіх каналах, крім того ті хто з необережності подав у своїх новинах ситуацію у Львові в наступних випусках "вибачались" та "відбілювали" його. Реакція була сильна.
Гадаю, слід це розцінити як перший хід.
Далі мають йти аргументи та піар. З піаром буде важко, бо сили 1:20.

Олександр Ганущин - 5-10-2003 у 17:51

Гадаю, що ситуація дуже проста. Хто з ким - все просто. Кравченко давно б Медведчука звільнив, але... для когось він свій. А своїх не здають. Натомість голів РДА, що проголосували проти ЄЕПу - звільнили. Свої - завжди праві.

Василь Яворський - 6-10-2003 у 10:12

Таки нічого з того не вийде. Наш татусько заявив Сендаку: "Зміна керівництва у львівській податковій станеться тільки через мій труп". Не хочеться порушувати закон але відповідь таки провокаційна і заманлива...

Андрій Пелещишин - 6-10-2003 у 10:47

Тобто, пан Сергій Медведчук може забути про свій кар'єрний ріст, поки ЛДК президент? І це після такої героїчної боротьби? Я би образився.

Василь Яворський - 6-10-2003 у 11:24

Про кар"єрний ріст С.Медведчук забув вже давно. Йому то не світить, якщо вірити деяким чуткам, то свого часу, до Львова його вислали у таке собі своєрідне заслання, аби не заважав старшому братикові на гору царапатися. А от місце за ним закріплене, як то кажуть намертво. Плюс безпечно себе і Хом"яек почуває, а про ріст Хомяка взагалі ніхто і ніколи не говорив, бо це не серйозно.

Marjana Pjecuh - 6-10-2003 у 20:17

Сьогодлні депутати міськради Дрогобича намагалися висловити недовіру Сторчилу - началькнику Дрогобицької податкової інстпекції. Паралельно просили, щоб він пішов з Дрогобицього міськвиконкому. Сторчило плюнув і пішов з міськвиконкому. А депутатии з радості забули, що мали ще йому недовіру як податківцю висловлювати. Тай на тому й припинили розгляд питань по Сторчилу.

Ігор Мартинів - 7-10-2003 у 01:19

Як на мене, вимагати поголовної відставки всіх податківців в області - неправильний шлях. Тут "Наша Україна" заганяється. Розібратися з одним не можуть.

Василь Яворський - 7-10-2003 у 11:16

По-перше: відставка чи призначення голів податкових адміністрацій не є в силах міських, районних чи навіть обласних рад. Це може відбутися з подачі президента, кабінету міністрів, самої ДПА або за клопотанням ВР. Висловлення недовіри всього лиш прецидент для розгляду питання у вищеназваних інстанціях. Отож ззаспокійтеся - ніхто нікого не зніме.
По-друге: висловлення недовіри - свого роду привід у майбутній передвиборчій боротьбі. Трохи ближче до виборів всі оті недовіри будуть використані піарщиками. Отже вони НУ потрібні і то дуже.

кецо - 7-10-2003 у 11:53

Абсолютно згідний. Всі ці акції по висловлення недовіри чистий піар. Ющенко людина осідчена і тому добре знає, що висловлення недовіри голові податкової обласною чи міською радою не приведе до його відставки, але шуму буде багато.

Marjana Pjecuh - 7-10-2003 у 20:00

З одного боку висловлення недовіри конкретного результату не дають і з ейфорії "нашоукраїнців" дійсно можна посміятися. З іншого боку висловлення недовіри відіграє певне значення, оскільки особи, яким її висловлюють, не сміються, а вживають всі можливі контрзаходи. Недарма Хом"як збирав пікет на свій захист, а Медведчук зібрав підписи депутатів, які нібито відкликають совї голови за висловлення йому недовіри.

Ігор Мартинів - 8-10-2003 у 10:59

Як на мене, контрзаходи есдеків (саме есдеків, адже причетність до СДПУ(о) Медведчука і Хом"яка навряд чи хтось буде заперечувати) ще більш смішні, аніж акції "Нашої України". Варто було бачити кого вони вивели на вулицю на свій захист. Я навіть спершу подумав, що це нашоукраїнці заплатили п"яним рагулям і бомжам щоб вони стояли під облрадою з плакатами на підтримку СДПУ(о) :))) Але ж потім Шурма сам заявляв, що це його людей мало не побив "знавіснілий натовп".

Василь Яворський - 8-10-2003 у 13:13

Сміятися тут нема з чого (я про висловлення недовіри). Тут є журналісти і якщо вони розбираються в піарних інструментах, то не дадуть збрехати - будь-який інцидент можна при правильній подачі висвітлити у такому світлі що учасникам цього інцеденту буде м"яко кажучи непереливки. Так зараз то всього лиш ейфорія, марні сподівання але скоро вибори...

Олександр Ганущин - 12-10-2003 у 13:50

До речі, ото негамотно спрацювали - свою ж редакцію і так... То тра певно було вже її і спалити... Для більшої упевненості в очах громадян. А то... І хто так "будує"....

Відьмочка - 14-10-2003 у 11:31

Пане Ганущишин! Бажаю вам бути в тій редакції, яку будуть палити! От тоді й я буду сміятися!

Олександр Ганущин - 15-10-2003 у 17:52

Цитата:
Першим відправив користувач Відьмочка
Пане Ганущин! Бажаю вам бути в тій редакції, яку будуть палити! От тоді й я буду сміятися!


Прошу вибачень коли кого образив. Але мав на увазі лише те, що виглядає це як нездало спланована провокація, і довести її до "реалу" вартувало б таки мо і червоного півня пустити... І я зовсім не екстреміст, просто розглядаю це як яку технологію...
А уявляєте сміливців - навпроти ДПА і таке робити, Нехай навіть у тій редакції, що відбулося. Пвно які приїджі. Бо серед львівських угруповань таких не знаю:)

fish - 15-10-2003 у 18:05

провокації мусять бути прорахованими, тверезими і спрямованими на конкретні важелі, а не на емоціях: давайте все попалимо, може вони будуть вражені! Ми палимо, а вони - вражені. Одне одного вартує? Явно ні.

Олександр Ганущин - 16-10-2003 у 10:15

Та ніхто не ратує - палити... Ситуація така - якщо хто хоче щоб це (напад на редакцію) виглядав таки правдоподібно, то треба було... Ну не знаю, бо знов екстремістом назвете. Але на виборах знаю людей, котрі самі у себе стріляли, ініціювали підпали... Тобто (вертаючись до початків)- виглядає воно погано спланованою імітацією нападу, та ще ненав'язливо вказуючою на тих "хто нібито" у цьому винен.

Відьмочка - 16-10-2003 у 13:41

Ну то нехай себе і палять! А не людей, які ні сном ні духом не відали, що станеться з ними через секунду! Це просто ласка Божа, що ніхто не постраждав фізично.