Форум Рідного Міста

85-річчя ВЛКСМ - що ви про це думаєте?

Наталка - 25-9-2003 у 23:35

Подаю текст з сайту Молодіжного Націоналістичного Конгресу:
"Заювілеїлись
В Україні вирішили відзначити ювілей російського „гітлерюгенду,” який приймав активну участь в знищенні незалежності нашої країни.
255-ма голосами парламентарі проголосували „за” святкування дати 85-річчя ВЛКСМ на державному рівні (для непосвячених – Всесоюзного Ленінського Комуністичного Союзу Молоді), яка припадає на 29 жовтня цього року.
В постанові Верховної Ради написано, що таке рішення прийнято з ініціативи „ветеранів комсомолу,” тобто всіх тих, хто до 1991 року самостійно не покинув цю організацію за ідеологічними міркуваннями. До речі, ВЛКСМ був саме тією організацією, в якій виховувались і проходили обов’язковий тест на придатність для членства в Комуністичній Партії Радянського Союзу – в тій самій партії, яка 1991 року була розпущена за спробу державного перевороту.
Але цей факт аж ніяк не засмучує українських парламентарів, вони пам’ятають лише „добре” про комсомольців: десятки мільйонів українців виховані цією організацією (тобто зробила їх істинними „совками”), вона приймала участь „в створені потужної індустріальної держави” та і взагалі багато чого „корисного” за плечами цієї структури. Загалом, згідно логіки божевільних комуністів, які цю постанову висунули, і їх однодумців з парламентської більшості, в Україні вже давно потрібно святкувати річниці створення ГУЛАГу, адже ніхто не зможе заперечити, що ця система також „виховала мільйони людей,” не спроможних вжитися з радянською дійсністю. А українці, що побували в Воркуті, Норильську, Магадані, Джезкагані і ще в десятці міст по всьому колишньому СРСР, можуть детально розповісти, який великий внесок для побудови „могутньої індустріальної держави” зробив ГУЛАГ.
Зрештою, комсомольці теж приймали участь в цьому „будівництві.” Побувавши на трьох Всесоюзних комсомольських „ударних будівництвах,” можу сказати, що більшість контингенту комсомольського віку на цих об’єктах складали зеки і підневільні солдати стройбатів. Їхніми руками створювались „гіганти індустрії” часів кінця СРСР.
Але навіть це не є найбільш ницим в постанові нардепів, а те, що святкуватимуть річницю навіть не українського комсомолу (що ще хоч якось можна було б пояснити), а річницю з дня заснування Російського (!!!) комуністичного союзу молоді, як складової РКП(б). 29 жовтня 1918 року Україна ще була незалежною державою і ніякого веелкаесема на її території не могло бути. А ось вже 1919 року російські комсомольці в рядах Червоної армії брали участь у знищенні незалежності Української Народної Республіки.
Судячи з якісного складу Верховної Ради, незабаром Україна буде святкувати ще і річниці першого з’їзду РСДРП (попередниці КПРС), на якій більшість делегатів були представниками єврейської соціалістичної організації „Бунд.” Хоча та ж СДПУ(о) вже декілька років керує будиночком в Мінську, де століття тому зародилась найбільш кривава терористична організація в світі, чиїм молодіжним крилом був ВЛКСМ. Загалом, безмежно мудрим і правим був президент Леонід Кучма, коли нещодавно стверджував, що в українському парламенті більшість депутатів нещодавно лиш спустилась з пальм. Тобто вийшли родом з ВЛКСМ.

Василь Скиба"
http://www.ukrnationalism.org/old/news/news.html#20030923f
Цікаво мені лиш одне - коли ці Богом прокляті "свята" перестануть падати на наші голови?!!!:mad:

Василь Яворський - 26-9-2003 у 09:07

Коли ми троха постіляємо.

Андрій Пелещишин - 26-9-2003 у 09:50

Гадяч, мені набридає постійно нагадувати про стриманість. Я починаю розцінювати це, як особисту неповагу до мене та Форуму.

Наталка - 26-9-2003 у 11:31

2 Гадяч: Оскільки боюся, що тебе забанять, трохи перефразую твою відповідь: "Коли ми знайдемо переконливіші і дієвіші контраргументи у діалогу з усіма гілками влади, аніж скиглення, благання та заламування рук з риторичними питаннями "Ну як вони могли?". :D
Сподіваюсь, тут закликів до насильства немає. :saint:

Василь Яворський - 26-9-2003 у 12:29

Не знаю чи мене забанять, скоріше всього що так, звичайно. Бо вже й правило добавлене... Та все ж відповідь цілком дипловматична, на шквалт: "дурному не пояснить, а розумний зрозуміє".

polidrom - 26-9-2003 у 19:44

Відкопав це на "президентському" треді. Сподіваюся не забаниться, бо цитата з нашого ж форуму.
Цитата:
Першим відправив користувач rost
[дорізати території до Асканія-Нова і створювати там заповідні поселення Партз"їздівка, імені Останнього Соцзмагання, Сталінолєнінка, Андропово-Берієво і т.д. Всіх комуністів (бувших?, а нинішніх 100%) туди. Туди теж треба стягнути весь совковий антураж. Запроваджуємо там спеціальні гроші - русав(рубель савєцкій). На банкноті 1 русав Брежнєв цілує взасос Хонекера, 5 - Суслова, 10 - Ясера Арафата, 20 - Мухамеда Алі, 50 - Фіделя Кастро. Офіційна мова суржик. Еталон мови - Вєрка Сердючка.
І, щоб все натурально. Якщо вулиця Лєніна, то пам"ятники прославленому сифілітику через кожних 2 метри. Якщо вулиця Стаханова то всі перехожі - комуністи з відбійними молотками. В магазинах і установах комзаповідника принципово не обслуговувати без черги( тобто, поки більше 20-и поселенців не збереться для утворення черги).
Праця - по комуністичному, тобто 10-12-годин-примусово-майжебезплатно-всевручну-безвихідних. 2 години в день політзаняття -- вивчення Краткого курсу истории ВКП(б). Ще 2 години обовязковий хоровий спів блатних пісень і Інтернаціоналу. Решта вільного часу -- розлядання товарів, в вітринах гривневих(валютних) магазинів для туристів. Русави виплачувати і товари в поселенські магазини завозити тільки в об"ємах небхідних, для підримування черг. Творчо-обдарована частина поселенців працює над перекладом повного зібрання творів Сталіна на суржик з заміною всіх дієслів на їх відповідники з російського мату.
Офіційний курс 1 русав-- 1 гривня. Передовикам і стукачам дозволити офіційно вимінювати 10 русавів в рік по офіційному курсу. Перебування на поселенні обмежувати строком вивчення напам"ять Краткого Курсу. Кожен поселенець, процитувавши цей твір задом на перед по пам"яті, тут же з перетворюється на туриста з правом обміну 200 русавів на гривні і виїзду з заповідника.

Це повинно стати одною з найбільших туристичних атракцій України, а також значно оздоровити внутріполітичну обстановку.

Можу хіба доповнити запропонувавши дизайн купюри сотки -"Брежнєв цілує взасос ракєтчіка".

kallisto - 28-9-2003 у 15:20

Мене дуже здивувала ця вказівка згори. Давайте в такому разі святкувати ювілей ГітлерЮгенду і Юнацтва ОУН. А що? Теж молодіжні організації. І теж з історії.

Олександр Ганущин - 2-10-2003 у 19:19

Ет з тими комсомольцями. Та самі ж за своє свято і проголосували. У нас ото у Львові, не повірите - досі святкують цей день, окремими групками, міжсобойчиками. Їх і у нас там у міській раді до біса. А й правда - ж була школа життя.
Провідні комсомольці у нас зараз на вершинах.
Вчуся зараз у Академії держуправління і бачу, що рівень викладання (звісна річ у комсомолі не був, у Вищій партійній школі теж але так гадаю) ще бажає куди кращого. Тому, шкода - бо де візьмуться ті новітні молоді державні управлінці (у минулому читай комсомольці). Тих всіх семнарів, того всього - дуже ще замало, щоб отой новітній "комсомолізм" (вживаю як термін тільки щоб зрозуміло було) виховати.

Свiдрик Йокогамський - 23-10-2003 у 12:20

Доки Пасічна не стала Пасічною, ми жили на проспекті Ленінського комсомолу, або проспекті ВЛКСМ поблизу пам*ятника Новосаді...