2 жовтня, четвер – 20:00, клуб „Лялька” представляє:
Проект „Є” – автор Олег (Джон) Сук та його друзі: Барабари, Лижички, Чубаї, Піккардійці, Вакарчуки.
Зустріч та відвертий діалог з автором та режисером відеокліпів Володимиром Зайковським – тут ви можете розпитати його про все, що творилося під час
зйомок відеокліпів до Проекту”Є”. Після презентації та розмов, концерт групи „Далі...” та Соломії Чубай.

Що робиться на світі!
Наперед заздрю всім, хто там буде
Дуже хочу почути Далі...
І знову Назара не буде 
Ой класссс... якби я була там, обсіли б Зайковського, як дітлахи Діда Панаса, та й розпитали би справжнього живого кліпмейкера, як нам з тим кліпом на
Грифона далі жити 
Сторінку проекту "Є" про кліпи вже читала, цікаво. Хоч я і кпинила, мовляв, кліпи одноманітні, але все ж, мабуть, більше зі своєї уредної
риб"ячої вдачі.
І чому Львів так далеко? Я обзаздрюся, поки 19-го дочекаюся!
Мені ще повідомили, що там буде прем'єра кліпу групи "Скрябін", яка не увійшла до CD 
еге, то вони спеціально нас із тобою дражнять. Нічо, чим більше дражнитимуть, тим скорше приїдемо 
Цеж супер новина
) Посиляйти хоч всі, ми тільки раді будемо
) Львівяни, правда?
Правда! Буде дуже приємна компанія!
Заздрю тим, хто зара на концерті Далі....
І я заздрю їм, Назаре! Здається, сьогодні ми з тобою в одному місті, але не в тому, де би нам хотілось - не у Львові! 
Угу, чергова порція солі....
Щось не фартить мені з "Є" останнім часом
Ну, нічого, дасть Бог, ще пощастить!!! Я подумки - там, на концерті. Включила уяву
І "Тиша не вміє співати" - на плей-листі
А зараз "Знову
ти" буде 

Заплющу очі і уявлю собі, що це не запис, а живий голос
Соломійки, поруч, вчить збентежену тишу співати 
Я знаю, що "Знову Ти" - це пісня "Без Цукру", але вона мені все одно дуже подобається, знаєш, як це буває - торкає за душу, бо
колись почувала те саме, про що в ній співається, і оживають спогади... Що ж поробиш? 

І природньо, що "Далі" не хоче співати безцукрівських
пісень, бо "Далі" - то "Далі". Але ж голос - твій, і я з нетерпінням чекаю, коли знову почую тебе наживо 

А записи, записи хтось робив? (я теж за футболку дякую
)
Все було кльово; особливо виступ "Далі" та цікава бесіда з Яркою та Соломійкою.
До речі в "Далі" нова пісенька (особисто я вчора чув її вперше). Слова та музика повністю належать Соломійці. Там таке чергування ритмів і т.п., що на початку Юрко (Кузя) сидів на сцені, а в кінці весь аж задихався; крім того десь в середині ми думали що це вже кінець, а не тут було...

Я заздрю тим, хто був на концерті,
величезним шматом білосніжної заздрості!
А негайно перестаньте знущатись з теплих почуттів загублених та неприсутніх на концерті!
За футболки не мені дякуйте - бо я тут ні до чого!
Боже той день коли настане, коли на мому компі буде грати Далі... Це так, маленька мрійка - а велика то бути присутнім на концерті!!!
Мої співчуття друзям по нещастю....
Гуртуймося, бо ми того варті, Назаре! Я теж палко і, не побоюсь цього слова, пристрасно, мрію про компакт "Далі" 
Ну то ще напевно не скоро...
Хіба поставимо на концерті між дротами якогось піратського рекордера і будемо собі мати в компенсацію за наше горе.
Ми не будемо розповсюджувати, ми для себе.
А як запишуть демо на гарних залізяках, то стремо.
Обіцяю!
Тоді можна, я думаю... Цікаво тільки, як (і чим?) ми, Назаре, будемо відбиватися від наших любих форумівців, які теж... ну дуже хотітимуть...
Там Олексій ще за оф-топік не свариться? 
А я ще з ним не зустрівся - вечір довгий.
Вже завтра буде сваритись, коли на форум завітає.
Хочу чути Далі...!
У мене зараз не солодка Соломія грає
(Та, котра "Без Цукру"
І ще "Тиша не вміє співати" з проекту "Є" (це щоб офтопік трохи
пом’якшити
І я теж хочу чути "Далі"!!! 
третім буду! 
Ну що ж, враховуючи приємну веселу компанію, пропоную повдягати хустинки з зображенням нашого Веселого Роджера, і десь в засаді чекати на концерт.
Олексій нас всіх приб"є за офтопи
В дитинстві завжди мріяла бути корсаром!
Ох, і дістанемо ж на горіхи!
Привіт! Дорогоненькі мої. Я також чекаю на запис групи "Далі..." у мене навіть вже малюнок на компакт є, яанвіть хнаю, як він буде
виглядати. Ми зараз плідно працюємо над сольним концертом, вчора репетиція тривали 5 годин, мене аже горло болить. МИ, нарешті, купили апаратуру,
тепер мої родичі бідні, бо ми робимо репетиції у мене в хаті
)) Зробили ще одну
нову пісню, досить непогана вийшла
))
Запис буде, коли Тарас повернеться зі своїх турів
)
Але ми плануємо записати демку десь через два тижні з репетиції, спробуємо, можливо, вийде щось непогане. Дуже Вам дякую!!!
)))
Одарочко, думаю, не буде оф-топом, якщо я й тут привітаю тебе і "Далі" з прекрасним виступом, бо пошта моя періодично відлітає у вирій, твої
листи від п’ятниці я отримала лише сьогодні. Вітаю і несамовито вами пишаюся!
У вас все вийде не просто непогано, а дуже добре, бо ви - молодці, ви працюєте! 

Теж дуже чекаю на запис.
Колись кременчузьким водосховищем нісся човен Ял-6. На його щоглі був чорний прапор. В човні був дуже молодий і дещо переляканий (вітер і хвилі там
ого-го) я 
Тобто з дитинства я в піратів грався.
Ну що ж, буду константувати дві приємних новини, по-перше - Далі таки скоро будуть мати демо, і друга - Олесь нас не забив за офтопи, більше того -
сам приєднався до нашої шайки.
Всім дякую.
Романтики...
Ватажок буде чи у нас і шайка побудована на демократичному рівноправ’ї? 
Стоп! А хто ватажком буде?
Ми всі за тебе