Форум Рідного Міста

Вітаємо!!!!

Олексій Мачехін - 3-10-2003 у 17:13

Рівно 10 років тому - в жовтні 1993 року наш нинішній татусько прийшов до влади. Його було обрано прем'єром із повноваженнями, що перевищували президентськи.
Вже навесні 1994 року студенти отримали стипендію в 100 разів білшу за осінню і це, нажаль, не свідчило про економічне зростання.

Того ж, 1994 року, пан був обраний президентом. За нього найбільше проголосували східні регіони. Ніби. Моя дружина тоді вчилась в Харкові і вона і всі її знайомі і викладачі і родичі за Кучму не голосували... Теорія ймовірності відпочиває тут.

Але із цим президентом ми і здобули свою більш-меньш міцну валюту, видерлися з кризи хоч і на жебрацький, проте на пристойно жебрацький рівень. Принаймні в 1993 році майор ЗСУ отримував в місяць 12 долларів. Зараз - більше 100, в залежності від посади.

Я до чого - не будемо сперечатись чого більше - негативу чи позитиву. Давайте відзначимо і спробуємо усвідомити - 10 років з Льончиком. Діти 1986 р.н. - випускники цього року - прийшли до школи за нього і вже вступили в ВНЗ-и із ним :lol: