Форум Рідного Міста

Рецепти студента

dr.Trollin - 7-10-2003 у 21:03

а ще ж (бажано) швидкоприготовною :)

Польово-лабораторний експрес-рецепт.
Береться герметична посудина пластикова (можна з тих, що до скороварок). Засипається ранішвідміряною порцією пластівців: 2*вісяні+житні +(опціонально-рисові) + ранішпокришена зелень та дрібку солі + кипяток. через 2 хвилини докидується шматок покришеної ковбаси/сала +(опціонально) твердого сиру.
Відносно смачно, досить дешево, калорійно, шлункозбережувано.
Якщо не зовсім польові умови -- можна ще тримати у поближжі трохи олії.

Олексій Мачехін - 7-10-2003 у 21:50

В термос кришиш всі супові інгридієнти та заливаєш окропом.
Зранку суп готовий :)

Зіронька - 7-10-2003 у 22:07

Ха!
Деякі мої знайомі хлопці іноді вирішують цю проблему досить просто: приходять у гості, за конспектом, чи може ще там яку причину поважну вигадають, саме у приблизно час, коли я обідати чи вечеряти лагоджусь. Хочу-не хочу, а мушу запрошувати до столу...
Таким чином, маючи серед приятельок достатню кількість гостинних і жалісливих дівчат, студенту ще можна не вмерти з голоду. Студентки, зазвичай, про хвігуру турбуються, то проблему цю сприймають менш гостро-- і більш філософськи.

Наталка - 7-10-2003 у 22:38

По-моєму, рецепт від Зіроньки і є найдешевшим і найбільш нетривіальним. :D

Олексій Мачехін - 8-10-2003 у 08:50

Наталко, ти ніби в гуртожитках не жила ніколи. То ж завжди було :)
А зіронька "здала" дівчат зазначеного гуртожитку. Де ж солідарність?

Олександр Ганущин - 8-10-2003 у 09:06

Та то не тільки у гуртожитку у Зіроньки трапляється. Тут згадав свої роки. Але найкраще завести постійну дівчину (можна і більше, але в різних гуртожитках. Далі просто - тільки щоб була зі Львівщини, щоб харчі передавали частіше та додому їздила і готувати вміла. Ось найкращий рецепт!!!

Наталка - 8-10-2003 у 12:59

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Наталко, ти ніби в гуртожитках не жила ніколи. То ж завжди було :)
А зіронька "здала" дівчат зазначеного гуртожитку. Де ж солідарність?


Ні, не жила. Я домашня. :P

Odarka - 8-10-2003 у 14:15

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Ганущин
Та то не тільки у гуртожитку у Зіроньки трапляється. Тут згадав свої роки. Але найкраще завести постійну дівчину (можна і більше, але в різних гуртожитках. Далі просто - тільки щоб була зі Львівщини, щоб харчі передавали частіше та додому їздила і готувати вміла. Ось найкращий рецепт!!!


Це ти з власного досвіду?:lol:

Наталка - 8-10-2003 у 20:51

Цитата:
Першим відправив користувач Odarka
Це ти з власного досвіду?:lol:


Мабуть, що так! :lol:

Увага!
"Заведення", а тим більше утримання постійної дівчини вимагає великих емоційно-психологічних витрат (навіть якщо дівчина настільки шляхетна і настільки чуйна, що нічого-нічого від вас не хоче, окрім вас самого. Навіть морозива ;) Тому пропоную розглянути і інші рецепти :D

Олексій Мачехін - 8-10-2003 у 21:58

Дружина підказала: печена картопля - то найстудентська їжа.

А щодо "завасти собі дівчину"... вона дуже зла на це - каже були такі сволоти, що заводили дівчину на 1-му курсі і кидали на 5-му.

fish - 9-10-2003 у 07:55

це ж яким треба бути голодаючим, щоб 5 років зустрічатися з дівчиною заради їжі... це вже виживання!

Василь Яворський - 9-10-2003 у 10:43

НайуніверСАЛЬНІШИЙ спосіб студентського харчування: 100 грам сала жариться на пательні (виходить смалець зі шкварками) дві картоплини смажаться у тому смальці. Одна цибулина туди ж. Буханець хліба (можна півбуханця, якщо не дуже голодний Йде на ура і смачно фі поживно і (ГОЛОВНЕ) дешево.

Василь Яворський - 9-10-2003 у 15:09

Супердешевий спосіб: сходити на великий продуктовий ринок, понапробувати всього ковбас, сала, шинки, шпондерів, бабці того не жаліють. Єдиний мінус - якщо часто приміняти будуть впізнавати.

Юрій Сєров - 13-10-2003 у 19:18

Анекдот в тему.
Один студент каже другому: "Я купив недавно кулінарну книжку "
- "І що? Навчився щось варити?"
- "Ні. :(, там кожен рецепт починається словами "Візміть чисту каструлю""

Пане Ігоре!

Worman - 13-10-2003 у 21:47

Та що ж ви таке кажете про ковбаски та обливання СПИРТОМ?! Я хоч в гурожитку не жив, але добре знаю що за таке там можуть зробити....:mad: (Без закликів до насильства :saint: )

Василь Яворський - 14-10-2003 у 16:48

Ну чого... спирт завжди можна тонким слоєм нанести ... ху...

Користувач Олесь - 15-11-2005 у 16:17

Найліпше - гречана каша :) Не приїдається більшості людей, якщо є як зберігати, вигідно зробити багато і потім тільки підігрівати на пательні або мікрохвилях. Можна споживати як самостійну страву з маслом чи олією, можна на неї потерти голландський сир, або споживати як гарнір з іншими стравами. Для любителів молочних сніданків - гречана каша з молоком.

Галина Лев - 15-11-2005 у 16:46

Салат "Мрія курсанта" : відварені сосиски, готова мівіна і майонез. Сосиски порізати кружальцями, мівіну попередньо поламати, а якщо дуже хочете поживного, до можна ще й зелені накришити. Мівіна - велика сила. Я до тепер не можу розлюбити. Буває раз на кілька місяців, що нічого не хочеться, лише мівіни, то можу спеціально по неї піти в магазин. Мама потім репетує, що в холодильнику борщ і все інше, а я оту гидоту їм.

Тарас Сокальський - 17-11-2005 у 13:51

Печена бульба – форева. Все, що треба – електродуховка і програмований таймер. Звечора намив бульби, запакував в духовку і навів таймер так, щоби до підйому бульба спеклася і трохи остигла. Зранку, з'ївши сніданок, завантажуєш в духовку обідню порцію, переводиш таймер на час закінчення пар, і йдеш до науки. От і вся технологія. Цибулька, олійка, сальце, сметанка додаються в процесі поїдання.
p.s.А от в мікрохвильовій пекти бульбу не пробував – як воно???