Форум Рідного Міста

Де шукати захист

Василь Яворський - 9-10-2003 у 12:08

Права не надаються - права виборюють і захищають. Колись все було просто: дідок-активіст писав писульку до газети, далі вона своєю дорогою потрапляла у відповідний партійний орган і там розбиралися. Тепер таке не дуже допомічне. А кривдять нас дедалі більше і більше. То неправда, що зараз немає ніяких будівельних, санітарних, процечійних, земельних та інших норм. Вони є, більше того, вони ПОВИННІ свято дотримуватися. Однак часто-густо некористування цими нормами - дорога до заробітку надприбутків і ці норми відверто нехтуються. Біда навіть не в тому, що це шкодить нам з вами, простим пересічним громадянам, біда не в тому, що ми до того байдужі, а біда в тому що подавляюча більшість (навіть не переважна, а саме подавляюча) навіть зеленого поняття не має куди можна звернутися по захист справедживості чи власного здоров"я. Якщо статки дозволяють можна найняти адвоката, а якщо ні? Існують громадські організації, благочинні фонди, які займаються правовим захистом.
Цей тред я відкрив для того аби дізнатися більше про їх існування. Якщо хто що знає про такі фундації то прохання тут цими знаннями. Почну першим, дізнався про існування цілком випадково.
Благодійний фонд "Екоправо". Займаються всіма справами з порушенням екологічного законодавства. Перенесли вам під вікна смітник, кабак проводить цілонічні концерти на весь район та інше - звертайтеся до них. Адреса ц Львові: Крушельницької, 2.

Ihor Byra - 9-10-2003 у 12:16

Тоді я продовжу. Благодійний фонд Володимира Великого Займається допомогою для збіднілих та багатодітних сімей, а особливо сиротинцями та багато чим іншим. Адреси не мжу написати, бо не пам"ятаю.

Також туди можна звертатися за допомогою, якщо хтось хоче відкрити свою благодійну справу