Абсолютно серйозне питання - яке звання наступне?
Цікаво, якщо більшість людей проголосують так само, як і я, то звання "спамер-маніяк" легітимують? :-)
N.S.
Чому б ні?
Однозначно Янгол.
Голосуйте за Янгола!
Мені більше спамер-рецидивіст подобається!
А що значить "на кшалт наукової"? А яка ж зараз?
Було запропоновано в треді "Вітаємо президента". Починаючи від студента.
босс
В Академії Наук є ранги
- член-кореспондент (дописувач)
- дійсний член
- академік
А президент - найвища посада в Академії Наук. Хоча звичайно це не зовсім точно, бо посада - не ранг. Але звучить!
Ми де? На форумі Рідного міста!!!
Тому при чому тут науковці, академіки з президентами і т.п?
Може краще такий рейтинг:
- турист
- новосіл
- львів`янин
- почесний львів`янин
- львів`янин назавжди 
Га?
Львів тут ні до чого 
мешканець
почесний мешканець
одвічний мешканець 
Але пропозиція цілком пристойна
Я за!!!
Я - теж! Про мешканців Рідного Міста - ідея хороша. Але й та система, що нині є, мені теж подобається! 
Я тобі дам - ні до чого!!! Ач який! Львів`яни завжди до чого! 
І киянин теж може бути львів`янином - у душі! Так що...
Крім того "мешканець" - ну якось воно не звучить, імхо.
ПС. Пошепки. А що, були якісь непристойні пропозиції? 
Я не львівянин навіть в душі. Мені багато міст подобається. Як на те пішло - то й Будапешт і Одеса. Так що давайте мешкати у СВОЄМУ віртуальному місті а не у якомусь певному.
Йессссссссссссссссс! NetGuy - супер! Хочу бути почесною львівянкою!!!!
Може тобі, Таню, грамоту виписати? 
Дивна у вас, панове, психологія. Поки ніхто не став президентом тредів про зміну назв рангів не виникало, а тепер вже другий.
Ну не любить наш нарід президентів. Тому доведеться або всіх одразу зробити президентами, або вилучити це рейтингове звання 
А я, мабуть, в душі все ж львів’янка, бо дійсно багато міст бачила, багато також з них вподобала, але полюбила - Львів. А, може, ще й гени говорять -
у мене дідусь довго жив у Львові 
лишень два міста де я був щасливим - львів та кременець... отакої!
Ок. Скоро наш поважний Адмін Андрій Пелещишин перейде межу 1000 повідомлень. Питання: Ким він буде? Чи так і залишиться всього-навсього адміном? А як же Супер-адмін чи щось на кшталт того
Супер-адмін - таке поняття є. І в мене є нік, який є суперадміном. Але він використовується для спеціальних задач по настроюванню Форуму. Тобто він не
свідчить про активність а лише про можливість робити деякі дії
Так що я тут всього-навсього "завклубом", як колись мій брат пожартував

А може президент адміністраторів?
Мені сподобалась міська тематика.
Давайте, най після президента буде Бургомістр Рідного Міста.
Підтримую!!!
Мені теж сподобалася ідея з Бургомістром :-)
Лишилось майже мало.
По-перше взнати думку самого президента, думку завклубу, і причепити цей пункт до опитування.
Але тоді що робити з тими, хто вже проголосував за Янгола?
Ну якщо взяти мою думку, то я ладен бим переробити всю систему під місто і реалізувати статичний субдомен з напрацюваннями форумців в урбаністичному
стилі (див. тред Всеукраїнський форум). Але робити бургомічтра після президента - нелогічно. Треба тоді все переробляти.
Сам голосував за експрезидента. Головна ідея - аби людина що написала 1000 повідомлень аби набути статусу почала думати перед тим як писати наступні
500 (до приставки екс). Тобто насамперед повідомлення мають стати змістовнішими 
Шкода...
Мені подобається слово Бургомістр.
А наразі слово президент в мене чомусь асоціюється гірше, навіть дуже погано. Але не Олексій звичайно тому винен, він можна сказати перший, хто в моїх
очах реабілітовує це звання.
Залишаюсь на настоюванні своїх вподобань та відповідно звання Бургомістр Рідного Міста (Що може бути вище?)
Вимагаю експрезидента після 1500. Людина не можи бути завжди при глузді - іноді й на пенсію треба 
Щодо спамерів. А ви подумали що людина відчує певну безвідповідальність за свої дії?
Мені геть не образливо обзиватись спамером, проте ставлення моє до власних повідомлень не може не залежити від власного статусу. Якщо спамер - то піде
щось на спам подібне.
Доречі начувайтесь - не факт що я буду (якщо буду) єдиним спамером. Вам це теж загрожує 
Тоді можна і Олеся-президента переіменувати в Бургомістра. 
Досить наді мною глуздувати і роздувати мою особистість. Їй бо вже жалію що піддався. Треба було інших зачекати. Який я вам президент чи бургомістр?
Чим я відрізняюсь? Вільнішим доступом до мережі?
Подумайте краще над системою а не про те, як МЕНЕ краще назвати. я можу і під іншим ніком вилізти - мої думки від того не зміняться.
І найменьше хочу аби на мене озирались та "ставились". Припиніть будьласка.
Обов"язково припинемо!
Але, Спамер чи Бургомістр?
Нехай тоді вже спамер. Але свою думку я висловив вище.
Бургомістр. 
І, Олесю, не треба сердитись, роздуваємо твою особистість, бо ти перший перетнув межу 1000 повідомлень. Хтось би інший це зробив - його б роздували...
роздмухували
Така твоя доля... 
До речі, а як ви всі ставитися до збільшення шкали? Наприклад, рази у три?
Чесно кажучи, свого часу я свідомо занизив планки - щоби першим відвідувачам було приємно набувати нових звань.
Я наразі різні ідеї "прощупую"..
А насправді ми заздримо щирою українською заздрістю, і наразі почнемо пікетувати ратушу завклубу рідного міста, щоби поміняв планку з 1000 хоча б на
800.
Ось такі ми тут приховались!

Ну тоді як розділимо роботу?
Я тоді малюю плакати та транспоранти щось на зразок "Кучма капут!", а ти шукай рупер.
І давай визначимось з вимогами, на випадок якщо хтось спутиться до нас, смертних з ратуші.
Вимоги... А чого нам, власне, бракує?
А, так згадала!
Отже (кричу в рупер
"Замість президента - Бургомістр! Звання присвоювати автоматично, після 800 повідомлень! У разі відмови - перевибори завклубу!". Ой,
(втягуючи голову в плечі) куди це мене занесло? 
Зара нам президент за оф-топи стусанів надає! 
Річ у тім, що якщо збільшити планку, то і звання автоматично зменьшаться. Ніц не маю проти 
Угу, добре, що хоч віртуальних...

Хочете мене переобрати? Ніц не вийде..
Ну що ж, тепер ми справжня опозиція, тому тепер можна і вживати вище мною знехтуваних неморальних заходів
Сподіваюсь, Назаре, то все жарти.
І не сподівайся, Олесю!
(Жарт)
Про щиру заздрість?
Дзузьки!!!
Ну то як там на рахунок потроєння планок?
Поясніть градацію.
Після чого хто.
І чи залишимся ми містом з президентом?
Ну, якщо усім-усім, то можна... Мені цікава ще думка тих, у кого 150 - 200 повідомлень. Хоча звання - це забавка, але слід врахувати і їхню думку. Бо
всі, хто перевалив через 300 повідомлень, все одно лишаться академіками, а от решта. Давайте дочекаємось понеділка, і ще їх попитаємо. 
2 Назар
думаю десь так (поки назви лишаю теперішні, але назви можна і міняти)
А ранги приблизно так
Новак 1
Дописувач 10
Дійсний член 50
Академік 250
Президент 2500
2 Наталка
Слушна думка
Я б зробив на круглих числах:
Новак 1
Дописувач 30
Дійсний член 100
Академік 300
Президент 3000
Але і тут чогось бракує. Може президента відсунути на 10000 і зробити почесного академіка?
Варіант!
Дубль два:
Новак 1
Дописувач 30
Дійсний член 100
Академік 300
Почесний Академік 3000
Президент 10000
Підправив помилки
Нє, бракує тисячі, а так нічо, слушно.
Але першого президента тре залишити без змін.
Це ультимативне прохання!
), то Почесний Академік мав би починатися з
1000, згодна з Назаром.
Угу, тоді 3000 - то вже другий президент (про заміну рангу першого не йдеться взагалі та впринципі!), а далі якщо вже і буде 10000 то вже певно всі
будуть янголи
І де Бургомістр???
Хочу бургомістра!
Тоді на 1000 почесного і на 3000 президента (мені ще близько року
)
А там побачимо - мабуть на 10000 справді спамера поставимо.
2Назар а може мене спитають? я не хотів і не хочу бути президентом 
Олесю, то волевиявлення народу.
Що ж поробиш, комусь потрібно займатись справами державної ваги, відкривати київстари і т.д.
На тебе наші надії, ти зможеш!
І в таких випадках не питають!
Ви в якій країні живете? Маєте знати, що далі має бути пахан і супер-пахан
Ну так миж вже ж вписали президента, хіба то не одне і те саме?
Дубль три:
Новак 1
Дописувач 30
Дійсний член 100
Академік 300
Почесний Академік 1000
Президент 10000
PS ВІдчепіться ви від Олексія.. Мені вже перед ним незручно.. "Страшне діло" - якісь 1000 повідомлень!
Я погоджуюся з останнім варіантом :-)
Ну що, якщо найближчим часом не з'явиться заперечень, то я переставляю ранги.
Треба оголосити голосування з цього приводу і най повисить тиждень.
Тут істина має бути знайдена в дискусії, а не просто голосуванням. Я думаю, якщо б хтось хотів, то міг би й заперечити. Аргументовано.
В неділю переставлю. Якщо не буде дискусії.
Нагадую, що обговорюється питання кількості повідомлень на ранги, а не самі ранги (це питання незалежне).
Ще одна причина, по якій я хочу підняти планку - це те що я таки зібрався зробити розділ по етиці, доступ до якого будуть мати лише власники високих
рангів. А 100 повідомлень - занадто мало для такого права. Можна легко за тиждень набити.
Вважаю, можна переставляти
А де теми про етику?
Under Construction

о так... побільше флудерів, веселих і різних... і прав їм таких же...
Які є інші пропозиції?
А я б запропонував такий варіант:
Новачок 1
Дописувач 50
Дійсний член 100
Академік 500
Президент 1000
Екс-президент 5000
І ще один з гумористичним забарвленням
:
Варвар 1
Розумник 100
Філософ 1000
Мудрець 5000
Бог 10000
А не забагато "богів" буде через дейкий час?
Ми так, пане, на язичників перетворимося...