Форум Рідного Міста

19 жовтня. Рокотека.

Василь - 10-10-2003 у 07:39

19 жовтня у Львові в спорткомплексі "Спартак" пройде "Рокотека"

Круціфукс. - 10-10-2003 у 09:26

Акція, що достойна бути добродушно саботованою. ]8-]

fish - 10-10-2003 у 10:08

я вам дам - саботованою! Я з вами побачитись хочу!

Наталка - 10-10-2003 у 10:20

О, думаю, щоби побачитись з форумівцями, не обов’язково чекати якоїсь акції! ;) Хіба що в якості "відмазки" на роботі! :)

Чарівник з міста Гамельн - 10-10-2003 у 10:24

> Акція, що достойна бути добродушно саботованою. ]8-]

До речі, хтось може кинути остаточний перелік груп, які будуть там виступати? Щоб я теж був на 100% впевнений, що на неї не піду. А не на 98%, як зараз :-)


fish

Ми з тобою побачимось ПЕРЕД рокотекою :-)


N.S.

Чарівник з міста Гамельн - 10-10-2003 у 10:27

P.S. Їхати до Львова аж із Запоріжжя, щоб потрапити на рокотеку... Мені б твій ентузіазм :-)


N.S.

fish - 10-10-2003 у 10:56

2Чарівник з міста Гамельн
це моя робота і моє покликання.

Круціфукс. - 10-10-2003 у 11:31

"It's a dirty job, pal, but someone's gotta do it" #)

Odarka - 10-10-2003 у 16:51

http://rockbazar.com.ua/new.php?news=93

Василь - 10-10-2003 у 17:31

Ми також дуже хочемо познайомитись з fish.

Чарівник з міста Гамельн - 10-10-2003 у 23:28

Ура! Наступну неділю у мене буде вихідний день: я, нарешті, побачив афішу Рокотеки :-)

Хоча всіх інших можу заспокоїти: дійство буде. Кумар мені пообіцяв, що дупу обов'язково покаже :-)

До речі, якщо хтось має вихід на організаторів фестивалю, то можете переказати їм хорошу ідею: зробити дупу Кумара взагалі символом Рокотеки. Мені здається, це буде з усіх боків символічно :-)


N.S.

Круціфукс. - 11-10-2003 у 08:30

Чарівниче,

Думаю, оптимальним варіантом буде, якщо Кумар продемонструє свою дупу під час виступу "Неону". Так би мовити, покаже всім на "рокотеці" справжній рок-н-рол.

Якщо часом буде стовідсоткова гарантія, що так і станеться, тоді я подумаю про те, щоб може й піти на цьогорічну "рокотеку".

X

P.S. "Стань Героєм Чорно-Білих Снів!!"

Nazar - 11-10-2003 у 09:34

Хлопці, що за скептика?

До-речі, чому Кумар завжди так жорстоко про Неон, я то за ним давно таке спостерігаю, то одна з його ходових мульок .

До обох - Неон то повна деградація?

Мені не подобається сам Кумар. Ну тобто чувак він веселий і симпатичний, гарно на сцені тримається, але вести концерт у Львові російською то не дуже неформально.

З кого би ви склали цьогорічну рокотеку, враховуючи повне заповнення залу? Чи би самі щось заграли? Ну то може в розділ про загадки.

Круціфукс. - 11-10-2003 у 09:56

Скептика в тому, що дупа Кумара - це вже сильніший рок-н-рол, ніж стерильний продукт "Неону", от і все. "Рокотека" і укр-рок потребує принаймні героїв, якщо вже музикантів не передбачається. #) Як у "старі добрі часи".

Музично "Тостер" від "Неону" відрізняється десь настільки ж, наскільки "Nokturnal Mortum" від "Scooter", тобто не дуже-то й сильно відрізняється... але в Кумара і немає ніяких претензій на "стильність(tm)" чи "Дорослу Музику(tm)", тому його діяльність на сцені є настільки універсально симпатичною. Якщо не помиляюсь, принаймні щодо останнього Чарівник з міста Гамельн такої ж думки.

fish - 11-10-2003 у 10:16

тому чуваку що, більше нема чого показати щасливим львівським меломанам, як власну дупу?

Nazar - 11-10-2003 у 10:25

Цитата:
Першим відправив користувач Круціфукс.
"Рокотека" і укр-рок потребує принаймні героїв, якщо вже музикантів не передбачається. #) Як у "старі добрі часи".


Ну то може з цього почнем?
І ще про список, чи таки просто нема з кого складати?

І якщо так дійсно зі всіх сторін говорять, може дійсно погодитись? Що все наше - то просто дупа, навіть більше - Дупа Кумара?
Хлопці, ми говорим не про шоу, і не про бізнес, ми ж про музику. Давайте не про рокотеку, а взагалі. Що нікого-нікого нема вартого на рокотеку запропонувати?

Круціфукс. - 11-10-2003 у 10:26

Цитата:
тому чуваку що, більше нема чого показати щасливим львівським меломанам, як власну дупу?


Е ні, не все так просто... Сподіваюсь, Чарівник, як з'явиться на форумі, розповість пару-трійку сюжетів про "ПСО".

Чарівниче? Де ти?

Круціфукс. - 11-10-2003 у 10:42

Цитата:
Першим відправив користувач Nazar
Ну то може з цього почнем?
І ще про список, чи таки просто нема з кого складати?

І якщо так дійсно зі всіх сторін говорять, може дійсно погодитись? Що все наше - то просто дупа, навіть більше - Дупа Кумара?

Наші/ненаші - це ж зовсім непринципово. В Україні повно прекрасних музикантів. Але шукати їх треба поза рок-сценою. Чомусь практично всі львівські рок-групи, які мені доводилось чути на концертах тоді, коли я активніше цим всім цікавився, брали гітари в руки для того, щоб лабати в стилі, а не для того, щоб грати музику. Відповідно, за рівнем професіоналізму вони ділились на тих, хто ще не вмів грати стабільно, і на тих, хто вже виросли в компетентних відтворювачів мертвих стилістичних шаблонів.

Може ситуація за останні пару років і змінилась? Буду дійсно радий, якщо це так. Але дуже сумніваюсь, бо й у всьому світі віз рок-музики теж не дуже рухається вперед. За винятком, хіба що, Японії.

Nazar - 11-10-2003 у 10:49

Щось боюсь я того питання, але ж. Що би ви хотіли, щоби грали на умовній рокотеці 2004?
Гарно сказав про грають в стилі.
Негарно сказав про непринципово, для я то дужжже навіть...

fish - 11-10-2003 у 10:57

Сюжетів? Про музикантів, в сенсі? О, дуже прошу, мені таке треба, аж горить...

Круціфукс. - 11-10-2003 у 11:37

Цитата:
Щось боюсь я того питання, але ж. Що би ви хотіли, щоби грали на умовній рокотеці 2004?

Тобто, придумати назви неіснуючих груп? :)
Якщо дійсно серйозно говорити, то мені здається, що формат "рок-концерту" - навіть "андеграундного рок-концерту" - вичерпує себе... тримається він хіба що на ретро-ностальгії, або на догмах типу "треба виступати перед широкою публікою"... а публіка приходить туди ради пива і спілкування; група на сцені - це переважно як фон або ритмічний засіб для того, щоб "поковбаситись" перед сценою. Публіка почне звертати увагу на те, що діється на сцені, коли їм влаштують саме шоу - тому маємо "Тостер". "ПСО" на своєму першому концерті довели це все до абсурду, поставивши, мабуть, остаточну крапку на такому принципі взаємодії музикант-слухач в рамках львівської рок-сцени.

Для оздоровлення клімату, принаймні на початковій стадії, треба щоб наші музиканти-початківці освоювали перш за все акустичні інструменти... таким чином вони не зможуть вже ховатись за гучною апаратурою і стандартними гітарними процесорами, і їм самим легше буде бачити межі своїх можливостей. Влаштовувати акустичні концерти в малих приміщеннях. Потім можна додавати і електронну апаратуру - тобто, перехід на електроакустику - але не синтезатори з міді-пресетами, а якісь власні винаходи - навіть послідовність гітарних примочок, підключених до мікрофона, який прикріплений до якоїсь кухонної посудини - або радіоприймачі - або щось інше, можливостей безліч. Більше імпровізаційних ситуацій, більше слухати одне одного - це набагато легше в акустичному варіанті. В принципі, далі продовжувати цю тему немає змісту, бо якщо саме так все розгортатиметься, то новим музикантам, які втілюватимуть це все в життя, однозначно буде видніше, що робити далі, аніж нам.
Цитата:
Негарно сказав про непринципово, для я то дужжже навіть...

Музичність вище національності.

Nazar - 11-10-2003 у 11:48

Не для всіх.
Принаймі себе я до них не зараховую.

Круціфукс. - 11-10-2003 у 11:56

І як це впливає на Ваше сприйняття музики?

Nazar - 11-10-2003 у 12:06

Отримую більше за вас насолоди, коли вона переплетена на моїх почуттях любові до українського. Воно є не безпідставне. Мене направду гріє щось мною ще не досліджене, ніби на додаткових резервних джерелах енергії, воно пробачає різні музичні огріхи. Якесь схоже відчуття коли молишся. Кожен має якісь слабинки, смикнувши за які він горить як лід. Я не можу пояснити, що таке чистота і чому мені від неї приємно, і якою її бачу я. Але я її бачу, і тішуся що вона саме українська!
Прохання це перечитувати без скептичної посмішки, і спробувати не зрозуміти, а відчути. То різне.


Люби українське!!!!!!!

Круціфукс. - 11-10-2003 у 12:22

Прочитав без всякої скептичної посмішки... якщо продовжуватимемо далі в такому руслі, до дійдемо до "суті мистецтва" і заодно до "сенсу життя". Простих відповідей на ці питання тут ніхто не зможе сформулювати, ні Ви, ні я. Це вже ефемерні сфери, орієнтуватись в них ми не можемо за межами того, чим ми є. Пропоную згорнути цю підтему і повернутись до музики, якою вона є сама по собі.

Nazar - 11-10-2003 у 12:53

Гарна пропозиція.
Ну тоді як я зрозумів, Ви не можете назвати наразі якісь команди гідні умовної рокотеки. Чи я помиляюсь?
Тоді давайте скажімо, придумаємо правила висказувань. Якщо хочеться вказати на якийсь недолік, то пропорційно до того вказувати і долік. Наприклад, всі музиканти грають лажу, натомість дупа Кумара націлена на Неон - еффектно.:)

Тоді питання скоріше буде наступним, чи є якісь музиканти що грають в стилі або під когось, які на Вашу думку можуть бути долучені до якоїсь людної тусні не як фонові, а такі, яких би добра половина залу слухала?

Щось мені це питання нагадало одне з шедеврів, які я почув від касетного хлопчика: Вам подобається шансон чи популярна музика? (По всім правилам альтернативних питань задане грамотно):D

Чарівник з міста Гамельн - 11-10-2003 у 15:28

Бачу, дупа Кумара викликала справжній фурор!

> До-речі, чому Кумар завжди так жорстоко про Неон, я то за ним давно таке спостерігаю, то одна з його ходових мульок

Кумар тут зовсім не оригінален. Я теж, коли бачу афіші Неона, чомусь відразу згадую слова і словосполучення, які на цьому форумі можна хіба що в у-два-у писати :-) В принципі, не знаю жодної людини, яка б висловлювалась про Неон хоча б нейтрально.


> Мені не подобається сам Кумар. Ну тобто чувак він веселий і симпатичний, гарно на сцені тримається, але вести концерт у Львові російською то не дуже неформально.

Хм... Цікава логіка. Можна зробити висновок, що "неформально" вести концерт саме українською, але тоді якою мовою вести концерт "формально"? :-)

А взагалі, Кумар всю свою поведінку майже інстинктивно базує на принципі "щоби всім було в пику". Коли якісь скінхеди зі Східної України радісно звернулись до нього російською, то він їм сказав, що "ви приїхали до Львова, прошу розмовляти українською" :-)


> Е ні, не все так просто... Сподіваюсь, Чарівник, як з'явиться на форумі, розповість пару-трійку сюжетів про "ПСО"

Та що там розповідати... Другий концерт (і, напевно, вже останній) була повна фігня, але на першому (в Ляльці) було весело. Розтрощили комп'ютер, захляпали кров'ю ікону, порубали свинячу голову, попиляли болгаркою Кумара (під сорочкою у нього, на жаль, була кольчуга. До речі, подейкують, що сек'юріті про пакет з кров'ю не знав) ну і в такому дусі. Коротше кажучи, повний ідіотизм як самоціль. А щодо самої музики... хіба вона мала якесь значення? :-)

До речі, якщо хтось не в курсі, то ПСО означає не що інше, як "Приходи, Сука, Обхохочешься". Але в Поступі це назвали "акцією місяця" :-)


Якби на Рокотеці виступали Кому Вниз, то я би пішов. Але наразі маємо "хедлайнером" Тартак, тому... I'm sorry :-)


N.S.

Чарівник з міста Гамельн - 11-10-2003 у 15:29

Янголу

> наскільки "Nokturnal Mortum" від "Scooter", тобто не дуже-то й сильно відрізняється...

Знаєш, останнім часом я все більше схиляюсь до варіанту "опудало" :baddevil:


N.S.

Чарівник з міста Гамельн - 11-10-2003 у 15:38

P.S. Назару

А хто такі "касетні хлопчики"? Я, чомусь, одразу уявив таких собі маленьких "гомункулусів", які в касетному магнітофоні колесики від пилу протирають :-) А щодо відомих їм музичних альтернатив... може їх якось "пропатчити" можна?


N.S.

Nazar - 11-10-2003 у 15:46

Касетні хлопчики то перша похідна від канадських хлопчиків. То такі спеціально треновані члени суспільства, які ходять нав"язуються, щось обов"язково дають вам в руки (а мо ви кінестатик) і продають дві за ціною однієї.
До мене часто пристають з касетами. Ну вигляд в мене такий, як в легкої здобичі для них!

А Кумара ти краще знаєш за мене, тому не буду про то нічо писати. А якщо б і написав, то ви б все одно не прочитали б, програма такі слова стирає сама.:sing:

Чарівник з міста Гамельн - 11-10-2003 у 16:30

> Касетні хлопчики то перша похідна від канадських хлопчиків. То такі спеціально треновані члени суспільства, які ходять нав"язуються, щось обов"язково дають вам в руки (а мо ви кінестатик) і продають дві за ціною однієї.
> До мене часто пристають з касетами. Ну вигляд в мене такий, як в легкої здобичі для них!

Мені теж такий "тренований член" один раз касети від якогось_там_радіо пропонував - я йому ввічливо на пальцях пояснив, що 1. його якесь_там_радіо слухають лише повні ідіоти, 2. ці касети можна купити в 2 рази дешевше і 3. його самого мені майже шкода - я розумію, що таке безробіття, злидні, голодні діти і таке інше :-)

Напевно, у мене також вигляд, як у легкої здобичі - навіть футболка "VADER 666" не рятує :-)


N.S.

Круціфукс. - 11-10-2003 у 18:40

Назаре,

Щодо списку гіпотетичних команд на гіпотетичну рокотеку - його не буде. Я вже свою точку зору пояснив - взагалі навіть сам термін "рокотека" залишає якийсь гниленький присмак. Типу як альтернатива до "дискотеки", "...тека" для "правильних". Протиставлення однієї поп-музики іншій. Навіть в дискусіях на цьому форумі часто зустрічається аргумент на користь того чи іншого рок-гурту, що начебто це спасіння від засилля "шансону" etc. Дуже легкий спосіб довести свою значимість, протиставляючи себе найслабшим, одноклітинним музорганізмам.

"Пропорційний долік" подібному халявному ставленню, яке сприяє процвітанню авторитетності у вузьких колах та тусівочній "культовості" абсолютно нікчемних "альтернативних" груп, реалізувати важко без застосування шокової терапії.

Тобто, питання про рокотеку - це якраз тактика касетних хлопчиків. :)

"Під когось" чи стиль не має жодного відношення до фоновості на рокотеці - це вже недолік не груп, а публіки та її звичаїв. Не всієї публіки, але основної маси. Питання, мабуть, задане не дуже коректно.

Nazar - 11-10-2003 у 21:32

І що, взагалі жодних "кчемних" не знайдеться?

Але ж насправді мені страшенно цікаво почути Вашу думку. Не буду задавати більше хитрих питань, обмежусь лише простенькими.
Отже, почнем для початку формувати аудиторію.
Яка вона повинна бути, на що повинна звертати увагу, чи мусить отримувати насолоду, якщо так, то від чого?
Що робити з тими, яким просто подобається звук драйву гітари, від того лише звуку запалюються очі? А кому подобається чийсь голос саме під драйв гітари з примочки, він той голос готовий слухати до ненаслухання, хто відчуває що просто закоханий в подібний звук, і ні на які компроміси з звуком через баняк не погодиться?
Яка вона, та ідеальна аудиторія?
Хтів би почути думку, а не тезу, можна?

Круціфукс. - 12-10-2003 у 15:37

Добре... а що робити з тими, яким просто подобається звук "Ум-ц-Ум-ц-Ум-ц" ритм-машини, від того лише звуку запалюються п'яти? А кому подобається чийсь блатний плоский російський голос під три блатних акорди на гітарці, хто відчуває, що просто закоханий в подібний звук, etc, etc? "Mirror, mirror on the wall..."

З цим - так само, як і з соліпсизмом - нічого не можна зробити. Людина або перш за все любить музику, або перш за все залежить від звуків і "кайфу". Інтерес повинен з'явитись самостійно.

Соррі за тези. Спробую пояснити... особисто я відчуваю потребу в чомусь реальному і досконалішому, гармонійнішому за мене, і це "щось" повинно приходити ззовні, і бути настільки гармонійним і живим, щоб я зміг повірити, що воно виникло не всередині мене. Соліпсизм - в унітаз. "Бог - це любов" і "разом переможемо!" не підходять, бо йдуть від простих внутрішніх імпульсів типу "де край?" і "де допомога?"... а коли я зустрічаю музику Палестріни, Гайдна, Бартока, Прокоф'єва, Колтрейна, Роберта Джонсона, Джоні Мітчелл - вони переконують мене, що світ складніший і цікавіший, ніж здається, і одночасно заставляють серйозніше ставитись до творчості, шукати власну досконалість і гармонію, не спочивати на лаврах дрібних досягнень. Ця частина моєї системи вірувань, наскільки я зараз її можу сформулювати, змушує мене приймати музику такою, якою вона є сама по собі, а "музика і асоціації", "музика та емоції" тощо, є в кінці кінців надто несправжніми, хоча дуже легко переконати себе в протилежному.

Це що стосується того, як я сприймаю музику. Не вважаю свій світогляд єдино правильним чи довершеним чи щось таке... але такий, який є, добрий тим, що не ставить лишніх запон між мистецтвом та його сприйняттям. І все-таки, не мені формувати "ідеальну аудиторію" і ставити до неї вимоги. Питання - чому я взагалі беру участь у цих дискусіях? Тому, що коли я зустрічаю поверхневу, "понтову" музику серед начебто "непопси", в мене виникає питання - "навіщо ви це робите?"... а коли зустрічаю слабеньку музику, що топчеться на місці, ослаблена музичним соліпсизмом чи простим лінивством, я в свою чергу, ставлю питання - "що вам заважає йти далі?". Це питання до музикантів, а не до аудиторії. У других проста задача: самовіддано слухати все і не пропускати нічого.

Практичніша розмова була про необхідність виникнення у Львові нових форматів для живих виступів музикантів, які повинні прийти на заміну теперішній рок-дохлятині і рокотекам.

...

Щодо "кчемних" :) - якщо Ви не проти, я візьму й послухаю ті диски, що зараз у Чарівника з міста Га, може там щось і знайдеться таке, що порушить мій скептицизм?

Nazar - 13-10-2003 у 08:44

Звичайно не проти.
Тільки впевнений, що кчемність у ваших очах їм не світить...
Цікава тема, мені завжди приємно таке читати.
Тільки слід перевести розмову не під якусь подію, а про... та в принципі там вона є.
Нє, ну чо я спитав, думав, може Вам там зверху краще видно як то все виглядає...

fish - 13-10-2003 у 09:01

Тартак полюбили запрошувати на РОК-фести. На Екзистенції вони показалися хайратими металюгами і, здається, на Рокотеці збираються повторити цей номер. Не знаю, чи хто бачив, я оцінила гумор.

Круціфукс. - 13-10-2003 у 10:49

Назаре:

Той-во... "зверху" - це, сподіваюсь не черговий кпин про "янгола"? #)

Судячи з останнього правила в "спочатку прочитай", це все - на щастя - і буде перенесеним у відповідний розділ.

Ще раз соррі і дякую за терпіння.

Nazar - 13-10-2003 у 11:49

:saint: - ? Нє, хоча люблю говорити багатозначні вирази...

Ну і не я себе ж так називав, в кінці-кінців....

fish - 14-10-2003 у 07:29

А розкажіть, що собою являють Морс і Річ Без Господаря.

Odarka - 14-10-2003 у 14:06

Цитата:
Першим відправив користувач fish
А розкажіть, що собою являють Морс і Річ Без Господаря.

"Морс" - це група Маряна Приступи (він грав у ПРоекті"Є" на гітарі", засновник групи +GG+. Вокалістка там Світлана Кирильчук, на басі грає Орест Смішко, барабани -Войтович, колишній ударник "Гадюкіних".
Річ без госполаря, я не знаю що про них писати, це такий собі поп-рок, але можливо, хай хтось інший про них напише:D

fish - 14-10-2003 у 14:54

всьо тє же на арені...

Nazar - 14-10-2003 у 17:56

А що, не отримувала поштою моїх файликів сьогодні?

fish - 15-10-2003 у 10:27

ні, не було нічого!

Юрій Сєров - 17-10-2003 у 22:22

ну то хто йде???

Чарівник з міста Гамельн - 20-10-2003 у 15:45

Поки всі крапки над "і" ще не встигла розставити fish, може хтось інший розкаже, що було вчора на Рокотеці? :-)

До речі, навіть о 16.30 нікого з "неформальної еліти кафедри ІСМ" під Спартаком чомусь помічено не було... Чи ми з fish погано дивились? :-)


Everywhere and nowhere...

Юрій Сєров - 20-10-2003 у 16:03

Цитата:

До речі, навіть о 16.30 нікого з "неформальної еліти кафедри ІСМ" під Спартаком чомусь помічено не було... Чи ми з fish погано дивились? :-)

Бо ми всі за Динамо :).
А взагалі-то я думав йти чи не йти, але проблеми, які виникли внаслідок початку опалювального сезону не дозволили мені піти... Але подейкують, що було не дуже...

Nazar - 20-10-2003 у 16:41

Так само чекаю на Фішині крапки.
Еліти також не помітив, і (прикро) Кумарового заду також. Таня повідала, що дійство відбулось перед камерою, не знаю, не бачив. На виступі Кумар щось не дуже туйво.
А я чекав...
Про концерт все напише Фіш (принаймі я так думаю), яка о 16,46 відбула на батьківщину. Закарбувалось в пам"яті лише те, що Ніагара дуже вже лажово зі звуком зійшлась, вірніше зовсім погано.
І чо Віка так кричить?
Про гурт Україна чув краще, ніж виявилось....
Тартакова буча-чака ніяка з інструментами.

Odarka - 20-10-2003 у 17:12

Ви щось детальніше описати можете? Це ж цікаво, чи та Рокотека вартувала уваги ч ні?

Nazar - 20-10-2003 у 17:16

Я не вправі робити висновки на загал, для цього є досвідчені фахівці з таких питань...
Шкода, лише що я з ними не зустрівся, прибув на вокзал в 16,45, а потяг відходив в 16,46, ще би знав в котрому вагоні, то...

Василь - 21-10-2003 у 14:33

Мені у вихідні важко кудись попасти, чесно скажу - лінь (може вже старість). Зі слів Тані (fish) було не дуже, але вона казала, що все таки щось напише. Отож як і всі чекаю репортажу професіоналів.

Odarka - 21-10-2003 у 15:09

А хоч людей було багато?

Круціфукс. - 21-10-2003 у 15:13

Кумар дупу показував?

Nazar - 21-10-2003 у 15:25

На виступі точно не показував.
А от Фіш казала що таки замайоріла перед камерою...
Людей в різний час було по різному, то находило з закутків повно-преповно, то навпаки ріділо. Танцювали всі (ну майже, наркумани в очі не кидались взагалі, звук у всіх по-різному був. Чайка був Чайкою, що, звичайно тішить.
Людей був повний зал.
"Парубки та молодиці потрусіть свої сідниці" сприйнято буквально, та мені сподобалось значно краще, ніж на касетці. Взагалі, ця пісенька та 100% плагіат набагато гарніше виглядають у такій "обробці".
Атмосфера була добра, було весело.
Можна було добре наскакатись, повеселитись та отримати заряд від хорошої компанії.

Чарівник з міста Гамельн - 21-10-2003 у 15:59

> А от Фіш казала що таки замайоріла перед камерою...

Ще перед концертом. Кумар побачив людину з камерою, покликав її і радісно показав усьому натовпу дупу. Трохи дивною була реакція оточуючих: всі чомусь почали... аплодувати! :-)


Everywhere and nowhere...

fish - 22-10-2003 у 16:43

...а Мартінка запропонувала називати Кумара не просто кумаром, а Носієм Дупи Кумара :D
Мене вразило:
1) публіка. Кияни поводяться навіть на таких концертах доволі мляво, порівняно із Запоріжжям, і біситися починають лиш з середини виступу дехто і на хедлайнерах більшість (Мартінка сказала: бо кияни пере-Годо-вані музикою та іншими видовищами) - не до образи киянам :) Але порівняно з Львівянами і наші слухачі гальмують дико! Бо не було у нас, щоб натовп бісився уже на другій пісні й бігав змійкою! Кидалися одне одним, когось там на руках піднімали... В залі такі оргії були, що часом цікавіше було в залі, як на сцені! Про клубок з двох дівчат і пацана я взагалі мовчу.
2) поляки. Вокал на одній ноті - такого я ще не чула...
3) Карна. Тим, що не здивувала. При тому, стільки франківці про них говорять - і така типова команда...
4) читаючий Valique...
ну, далі не пишу, бо ще статтю крапати.

fish - 29-10-2003 у 09:47

http://www.zsu.zp.ua/shkiranew/ua/one.php?id=1442

http://rock.lviv.ua/engine/index.php?action=engine&cat=1&sc...

Odarka - 29-10-2003 у 14:08

Цитата:
Першим відправив користувач fish
http://www.zsu.zp.ua/shkiranew/ua/one.php?id=1442

Фішка, ти ж розбомбила львіський рок!!! Ужасно.
Він же не складається лишень з груп, які були на РОкотеці...Жаль дуже жаль, адежн на Рокотеку групи відбирали "Експерти" з великої букви, ти там безжально розгромила львіський рок

:o;):baddevil::rolleyes::cool::lol::yawn:

fish - 29-10-2003 у 14:19

ну от і буде привід замислитися, що треба було відбирати ;)